Horoscopul de Weekend General 20-22 septembrie 2024

Horoscop General pentru weekend 20-22 septembrie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site d...

duminică, 15 septembrie 2024

Citește Mesajul zilei de 15 septembrie 2024



Mesajul zilei de 15 septembrie 2023

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 15 septembrie 2024:Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 15 septembrie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Esti prea implicat intr-o situatie

Ai pierdut perspectiva aici pentru ca ai presupus ca exista ceva ce ai neaparata nevoie sa se intample, deci ai de facut un pas in spate, sa renunti la incapatanarea de a da drumul la ce tii cu dintii si sa privesti proaspat toate circumstantele prezente. Este dilema copacilor versus padurea : esti prea aproape de copaci ca sa vezi intreaga padure, deci nu poti discerne realitatea sau ce se intampla cu adevarat. Deci fa-ti un obicei din a te detasa. Multi oameni cred ca asta inseamna sa fii rece si steril dar nu este deloc asa. Este mult mai rau sa fii extrem de implicat si legat in problema incat sa pierzi perspectiva si uneori pe tine insuti. Acest tipar cunoscut are la baza sentimentul de vinovatie ca cumva nu ai face suficient pana nu te scufunzi total pana la pierdere de sine in problema, incercand sa rezolvi sau sa salvezi ceva sau pe cineva. Chiar daca pe moment simti satisfactie, facand astfel creezi tipare nesanatoase de dependenta pentru tine si pentru altii. Adevarata detasare inseamna compasiunea obiectiva, o stare a mintii si inimii in care continui sa tii foarte mult dar esti distantat suficient incat sa nu mai fii sub iluzia ca cumva tu poti controla situatia sau persoana prin participarea sau interventia ta. In orice situatie sau conversatie, urmeaza acesti 4 pasi simpli : mai intai, fii 100% prezent si atent; doi, rosteste-ti adevarul sau mentine o tacere demna; trei, mentine focusul pe ce conteaza cu adevarat pentru tine; patru, da drumul la orice asteptare sau atasament pentru rezultatul final. Onoreaza-te astfel pe tine in timp ce ii onorezi si pe altii intr-un mod sanatos.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Perioada de intuneric pe care ai experimentat-o se apropie de final

Ai indurat dificultati in viata ta, uneori cu gratie alteori cu dificultate, insa ele te-au invatat lectiile tale de viata care te-au format in persoana care esti azi. Aceste experiente ti-au influentat personalitatea si caracterul pe care il ai acum; calea pe care ai ales-o a fost influentata de reactiile tale din aceste experiente. Este cu atat mai adevarat in legatura cu un ciclu recent de viata, unul care a avut multe provocari in care te-ai descurcat cu succes. Acea perioada dificila trece acum si, fie ca iti dai seama fie ca nu, a contribuit semnificativ la cresterea ta spirituala. Si dupa iesirea din aceasta perioada vor mai aparea unele provocari marunte dar tu esti in stare sa le depasesi usor cu curaj si putere pe care le-ai dobandit pana acum. Ti-ai descoperit resurse pe care nu credeai ca le ai si acestea te vor sluji bine tot restul vietii tale. Credinta ta in viata si in destinul sufletului tau te vor ajuta sa te descurci cu orice ar veni pe calea ta cu credinta de sine, gratie si fluiditate. Acum ai de luat alegeri constiente pentru binele tau si aceasta este o prioritate pentru ca ele iti vor imbunatati viata in mod puternic.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Lasa-te sa iesi in evidenta si sa fii vazut

Este timpul sa pasesti in fata si sa incetezi sa te mai ascunzi in spatele fatadelor pe care le-ai creat de-a lungul anilor. Desi aceste masti te-au ajutat sa te adaptezi cu succes si te-au ajutat, deci le poti multumi, exista mai mult din tine de exprimat lumii si acest ceva este gata sa iasa la lumina. Exista o siguranta anume si un confort cand te ascunzi in spatele mastilor dar astfel lumea nu vede cine esti si tu nu iti traiesti experientele bogate ale vietii care sunt posibile cand joci complet jocul vietii. Ramanand in fundal, ajungi sa nu mai stii sa alegi ce e bine pentru tine si ajungi sa fii ca o victima pasiva. Cand alegi sa fii vazut, sunt implicate unele riscuri. Oamenii te pot critica sau judeca, in special daca nu sunt invatati cu tine asa de asumat. Dar aceste riscuri sunt minime, deci inlatura teama, vina sau rusinea si iesi in lumina. Poarta haine colorate, canta, danseaza, lasa-i pe altii sa iti cunoasca gandurile, sentimentele si opiniile. Asuma-te cu gratie si entuziasm si vei vedea ca iti va placea.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Lasa compasiunea si iertarea sa iti fie prioritate

Ca sa culegi toata dulceata si bunatatea pe care viata are sa ti-o ofere, focuseaza-te pe compasiune si pe iertare. Compasiunea inseamna ca ai inima plina de empatie pentru cei ce sufera si pentru nenorocul altora dar ramai totodata detasat ca sa nu iei asupra ta greutatea lor, durerea lor sau supararea lor. Iertarea implica mai intai ca tu sa recunosti si sa accepti responsabilitatea pentru judecatile tale in loc sa pretinzi ca ele nu exista. Pasul urmator este sa eliberezi acele judecati. Ca sa faci asta, gandeste-te la cineva din trecut sau din prezent fata de care ai judecat ceva sau ai criticat. E prima persoana care iti vine in minte. Gaseste un loc in tihna, mergi in inima ta si cauta acea parte din tine care este exact la fel ca persoana judecata. Poate sa fie un aspect proeminent sau minor. Dupa ce descoperi cu sinceritate, spune-ti : Te iubesc si te iert. Repeta de cateva ori si observa ce emotii ies la iveala. In zilele urmatoare, fii atent ce sentimente rasar care sunt asociate cu aceasta experienta. Fa acest obicei zilnic si observa ce se intampla.



Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Muzica este esentiala pentru vindecarea ta

Ca sa isi diagnosticheze pacientii, una din intrebarile pe care le pun vindecatorii samani este cand a incetat pacientul sa cante. Daca s-a intamplat de ceva timp, samanul ii recomanda cantatul impreuna cu alte remedii ca un aspect esential al recuperarii. Tot ce este implicat atunci cand canti – ritmul corpului, ritmul respiratiei, deschiderea gurii, a maxilarului – serveste sa iti creasca energia, sanatatea si vibratia. Tot la fel, cand canti la un instrument iti atinge adancimile fiintei creative care tanjeste sa fie exprimata prin cantec. Doar si simpla ascultare cu toata atentia a unor melodii mult iubite te inspira si te vindeca. Fa din muzica o parte esentiala a vietii tale zilnice asa cum este mancatul si respiratul. Iti poti elimina inhibitiile de a te exprima artistic prin muzica intr-un singur fel : canta, fredoneaza, interpreteaza. Lasa copilul magic din tine sa isi redescopere bucuria de a iubi muzica si a fi iubit de muzica.


Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fa-ti timp sa-i asculti

Legatura dintre membrii de familie poate sa scada gradual daca nu este hranita continuu cu atentie iubitoare si una din cele mai simple si elegante moduri de a-ti manifesta atentia este sa asculti cu compasiune pe cei la care tii cel mai mult. Altfel risti sa consideri relatia voastra ca si cum e de la sine inteleasa, ca si cum vor fi acolo pentru totdeauna si ca ei stiu ca ii iubesti. Fa-ti timp pentru acea conversatie, incepand cu lucruri banale apoi continuand cu teme mai profunde, de suflet, insa focusandu-te pe ce are persoana de spus, nu tu. Arata sotului, sotiei, copiilor, parintilor ca ii iubesti ascultandu-i si chiar auzind ce spun si ce simt. Nu doar ca se genereaza o afectiune mai profunda intre voi dar este mult mai profund decat sa spui “te iubesc” daca nu exista sentiment autentic in spate. Oamenii se schimba permanent. Gaseste in noutatea fiecarui om noua conexiune dintre voi.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Fii clar in intentia ta

Opreste-te sa te gandesti ca nu este destul timp, ca sunt multe alte lucruri de facut sau ca nu esti la inaltimea misiunii pe care o ai de implinit. Asemenea credinte sau alte tactici de amanare te tin departe de a implini ceea ce ai de implinit ca plan de viata aici. Este mult mai usor sa te joci in siguranta jocul vietii ramanand prins in rutina in loc sa onorezi scopul spiritului facand o directie din asta. Primul pas este sa iti scrii clar intentiile pe hartie. Tine aceste notite in apropierea ta si creeaza o afirmatie potrivita pe care o poti repeta de cateva ori pe zi care sa insemne intentia ta din inima ca si cum deja s-a implinit. Apoi propune-ti pasi concreti de urmat. Nu fii timid sau ezitant sa gandesti mare, mai mare decat puteai visa vreodata. Apoi incepe sa te misti spre scopul tau, cu bucurie, cu viteza, cu intentie, cu entuziasm. In aceasta miscare, dupa ce ai obtinut prima satisfactie, opreste-te si priveste in urma, respira adanc si bate-te pe spate cu felicitari si incredere. Tot inainte.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ia-ti timp departe de viata ta obisnuita

Poate fi dificil in actualele vremuri sa petreci timp in solitudine, sa te deconectezi total de tehnologie si de oameni si sa gasesti un loc in liniste in casa ta sau in natura, insa este important sa faci asta la acest moment. Inchide telefon, computer si televizor cateva ore macar. Desi te poti simti cam anxios si nelinistit cand o faci prima data, aceste stari ale mintii vor trece. Foloseste timpul pentru contemplare si meditatie. Nu este izolare. Este solitudine. Solitudinea este o alegere constienta si iubitoare de a fi doar cu tine insuti pentru o perioada de timp. Daca este posibil, dedica-ti astfel o zi intreaga si fa orice simti ca vrei sa faci. In acest timp pe care il petreci in solitudine, scrie si intr-un jurnal ce simti. Daca te simti vinovat sau anxios la gandul ca faci asa ceva, respira adanc si profund ca sa te relaxezi. Cand observi ca respiratia iti este superficiala, respira de trei sau patru ori profund si rar ca sa se topeasca nelinistea. Bucura-te de sentimentul de a avea un spatiu sacru de solitudine in care sa te simti in siguranta, protejat si iubit de Dumnezeu, nicidecum singur. Chiar nu esti niciodata singur!

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ai incredere in instinctele tale

Instinctul tau este acel aspect din tine care trimite semnale creierului tau direct din corp. Este responsabil pentru supravietuirea ta, in special cand te afli in situatii ce iti ameninta viata si cand trebuie sa eviti pericolul fugind, luptandu-te sau ramanand pe loc tacut si incremenit. Instinctul iti dicteaza care alegere iti asigura mai bine perpetuarea. El este mai puternic decat intelectul si este ceea ce conecteaza oamenii la animale. Increderea in semnalele instinctului pot fi modificate prin conditionare, in special in copilarie. Cand esti invatat repetat sa nu crezi in ce iti spune corpul, acest instrument devine incetosat si chiar complet suprimat. El este inlocuit fie de frica generalizata si agitatie ce apar si in situatii care nu sunt daunatoare sau cu o stare de confuzie care iti amortesc acele simturi care proceseaza ce se intampla in mediu, ce e pericol si ce nu e. Fa-ti timp sa te conectezi la sentimentele tale instinctive, folosind tehnici lente de respiratie ca si cod de acces. Asculta-ti toate simturile ca sa discerni ce iti spune corpul tau si foloseste-ti intelectul ca sa interpretezi daca e o reactie conditionata sau un raspuns instinctiv. Cu practica, iti vei rafina aceste capacitati ca sa ai incredere deplina in ceea ce simti.Increderea in Dumnezeu inseamna ca tu stii ca El are grija de tine pentru orice situatie apare in viata ta!






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Infrunta-ti problemele cu capul sus

Oricare ar fi dificultatile pe care le experimentezi acum, fie ca e vorba de o relatie, de drumul carierei sau orice alta preocupare, sapa pana gasesti cum sa solutionezi problema. Apoi fa actiuni immediate pentru remedierea ei. De fiecare data cand abordezi situatii adverse asa, vei putea vedea cum obstacolele sunt de fapt lectii de viata ce te ajuta sa iti implinesti menirea aici. Viata poate fi uneori foarte greu de inteles de mintea rationala si iti poate bloca vointa si cerinta cu privire la cum crezi ca ar trebui sa se intample lucrurile. Viata pe Pamant face ca uneori sa iti simti picioarele scufundate in namol dar nu e motiv de panica, criza sau drama. In schimb, inspira si expira profund si rar de cateva ori si vezi orice problema doar ceva de care sa te ocupi. Astfel vei vedea ca nu exista probleme ci doar posibilitati creative. Dupa ce vei obtine victorie – ceea ce inseamna fie ca ai rezolvat-o, fie ca ti-ai schimbat gandirea despre felul in care percepeai acea situatie – vei experimenta o mare putere si incredere in tine. Tine minte ca puterea ta provine de la Sursa, exprimata prin tine ca si cum esti TU. Cand renunti la iluzia ca ai de-a face cu o problema, nu doar ca vei simti o stare de libertate de eliberare, dar vei deschide si calea pentru inima ta, mintea si sufletul tau sa fie in aliniere cu vointa divina. Cand operezi din aceasta perspectiva, poti depasi orice.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai incredere

Uneori te poti simti ca te deplasezi printr-un desert vast si lipsit de viata care se intinde la nesfarsit cat vezi cu ochii. Setea si confortul in asemenea situatii pot fi ostoite din satisfactia pe care sa o gasesti in resursele tale interioare. Toate experientele pe care le-ai avut de-a lungul vietii, provocarile pe care le-ai depasit cu succes si bogatia cunoasterii acumulate pot fi accesate ca sa faci fata oricarei adversitati de la acest moment dar si pentru a merge mai departe cu curaj si determinare. Mai intai, identifica unde vrei sa ajungi si apoi mergi incet, hotarat si asumat spre acea directie. Pe masura ce mergi, alunga fricile, indoielile si ezitarile ori de cate ori apar, lasand cele patru vanturi sa le ridice spre soare si sa le arda. Usureaza-ti mintea si inima si nu uita ca totul este bine si vegheat divin si ca esti mereu protejat. Cheama spiritele in ajutor care te-au asistat oricum permanent de-a lungul calatoriei pana aici. Ai resursele sa reusesti.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Stai in spate si adapteaza-te situatiei

Chiar daca crezi ca ai raspunsul corect la o dilema din prezent sau ai tu un mod mai bun de gestionare a situatiilor, la acest moment este cel mai bine sa capitulezi pentru vointa spiritului si sa permiti pur si simplu evenimentelor sa se deruleze fara interventia ta directa. Fii atent doar la ce se intampla dar fii mai mult un observator, un martor decat un participant evident. Tu participi oricum doar prin simpla ta prezenta ; totusi, nu este nevoie sa iti modifici propria agenda de viata in functie de cei din jurul tau. Chiar si cand esti fizic prezent, tu poti fi centrat in propria ta energie, aura de asa natura incat ceilalti sa nu te perceapa deranjant, intruziv si astfel te poti incadra mai usor cu mediul. Cu practica, vei deveni bun la asta incat poti fi ca si invizibil pentru altii. Acesta nu este un indemn ca sa fii pasiv ci sa astepti si sa nu interferezi cu energia ta in desfasurarea lucrurilor. Cand va fi timpul sa te implici, fa-o cu focus si certitudine. Dar intre timp, curge o data cu situatiile in loc sa incerci tu sa se intample ceva anume dorit de tine. Orice trebuie sa se intample, este deja in miscare sa se intample, deci accepta si mergi o data cu derularea evenimentelor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții