Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

duminică, 15 septembrie 2024

Citește Mesajul zilei de 16 septembrie 2024



Mesajul zilei de 16 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 16 septembrie 2024:Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate ? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta ?
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 16 septembrie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

TINE UN JURNAL

Daca scrii in mod consecvent despre sentimentele si activitatile tale, iti cresc ideile creative si iti creste increderea in tine si relatia ta profunda cu tine. Esti un mesager deci primesti permanent idei si sentimente. Acest mesaj iti da ghidarea de a pune pe scris inspiratiile taler intr-un jurnal dar si tot ce simti si experimentezi. Poate fi vorba de o tableta sau chiar de un jurnal clasic in care scrii cu stiloul. Acest act iti activeaza acea parte din creier raspunzatoare de creativitatea si inspiratia ta. Inregistreaza fiecare idee, indiferent cat de nesemnificativa ti se pare ca este. Este foarte usor sa uiti de idei daca treci peste ele, mai ales ca unele sunt de scurta durata dar importante daca reusesti sa le prinzi si valorifici. Ulterior, treci prin toate si le privesti altfel. Acestea sunt ca semintele pe care le plantezi in jurnalul tau si vor inflori candva in creatii minunate.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

O noua viata


O noua viata – precum un bebelus, o idee, o veste buna sau un proiect existent – infloreste in tine si in jurul tau. Ai primit acest mesaj ca o anuntare a faptului ca urmeaza sa traiesti bucuria unui nou inceput de viata, prin nasterea a ceva nou. Ingerii responsabili cu aducerea de vesti bune sunt acum alaturi de tine si te anunta sa te bucuri ca ai sau vei avea de ce. Poate fi vorba concret de o graviditate, de o nastere sau de o adoptie. Dar la fel de bine poate fi vorba de orice forma de nastere, a unei idei ce va aduce mult succes, a unui proiect, a unei relatii, a unei colaborari, a unui contract, a unei asocieri. Indiferent care este nasterea, este esential sa ai grija de tine si de creatia ta, asa cum o mama are grija de pruncul sau nou nascut. Ingrijeste-te cu iubire suplimentara si cu multa delicatete. Acum ca aceasta nastere este iminenta, permite-ti sa fii calauzit divin de ingeri si arhangheli pentru pasii de actiune pe care sa ii urmezi.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

IMPARTASESTE-TI CREATIA CU LUMEA

Este timpul sa le permiti altora sa se bucure de munca ta. Acest mesaj semnaleaza faptul ca ti-ai tinut munca si creatia departe de ochii lumii din cauza perfectionismului sau fricii de a nu fi respins sau criticat. Iti este de folos sa ti se reaminteasca faptul ca nu a existat om pe lume care sa fi creat ceva, orice, si sa fi fost acceptat si apreciat universal de toti. Dorinta de a crea ceva care sa placa absolut tuturor este un obiectiv total nerealist si inutil, mai ales ca asta te impiedica sa iti impartasesti creatia cu exteriorul si sa ajungi la acei oameni care te apreciaza. Incepe prin a comunica despre ceea ce faci cu oamenii apropiati si de incredere care iti vor da parerea lor sincera intr-o maniera delicata si respectuoasa. Reactiile lor te vor incuraja sa continui sa mergi inainte cu proiectele tale.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

SEMNE

“Ma uit, observ si am incredere in semnele pe care divinitatea le trimite continuu spre mine.” Acest mesaj iti semnaleaza sa fii atent la semnele care vin spre tine ca raspuns la rugaciunile tale. Acestea pot include un cantec pe care il auzi, cuvinte pe care le citesti, un rand ce iti sare in ochi intamplator, o conversatie pe care o auzi, obiecte ce iti apar in cale total neasteptat si tot asa, posibilitatile sunt nesfarsite. Semnele tind sa se repete pana cand le observ si faci o actiune. Totusi, este posibil sa observi un semn pentru prima data cand ti se prezinta. Ascultand de aceste semne, vei primi mai multa claritate cu privire la participarea continua a divinitatii in viata ta, fapt ce te ajuta sa te simti in siguranta si mai iubit. Poti sa te rogi si pentru clarificare in caz ca nu intelegi un semn. Pana la urma, Fecioara Maria si ingerii vor sa intelegi clar ce iti transmit.



Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

INCREDERE

“Eu stiu ca Dumnezeu, in intelepciunea Sa si iubirea Sa infinita, imi raspunde la rugaciuni acum.”Ai primit acest mesaj pentru ca ai nevoie de reasigurari ca totul este in regula. Mesajul iti cere sa crezi ca asa va fi cu adevarat. Relaxandu-te cu credinta si avand incredere in inteligenta infinita a lui Dumnezeu, tu deschizi poarta raspunsurilor pentru rugaciunile tale. In acest fel, esti mai receptiv ca sa auzi ghidaream divina care iti da instrumente intuitive cu privire la pasii viitori care sut benefici de urmat. Pe masura ce faci acest lucru, aduci in calea ta rezultate divine. Acest mesaj iti promite o rezolutie favorabila la situatia ta curenta chiar daca este diferita de asteptarile tale. Fecioara Maria te roaga cu iubire sa te dai la o parte din cale pentru ca lucrarea lui Dumnezeu sa se manifeste. Cedeaza orice frici, ingrijorari sau dorinte de a controla rezultatul final. Ai incredere in intelepciunea si in iubirea lui Dumnezeu pentru tine.



Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

FAMILIA

“Ma rog pentru familia mea si dau aceasta situatie lui Dumnezeu pentru raspunsuri, sustinere si vindecare.” Rugaciunile tale pentru familia ta si binele ei au fost auzite de divinitate. Oricare ar fi subiectul de preocupare acum, Dumnezeu are raspunsuri. Intrucat ingrijorarea poate atrage uneori experiente negative, este esential sa dai divinitatii orice anxietate referitoare la cei dragi. Ia un moment chiar acum si respira adanc si expira poverile din familie spre cer lui Dumnezeu, Fecioarei Maria si ingerilor. Pe masura ce eliberezi aceste griji, umple-ti inima cu credinta ca Dumnezeu are, in intelepciunea si iubirea Sa, un plan pentru tine si familia ta. Deseori, rugaciunile primesc raspuns in moduri ilogice pentru mintea umana, deci nu pierde timp ingrijorandu-te despre “cum” se va prezenta solutia. In schimb, ai credinta in Dumnezeu care te iubeste infinit, la fel si pe intreaga ta familie.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Mintea mea clara

“Mintea mea clara se poate focusa si concentra cu usurinta.” Fecioara Maria iti sustine intentia de a avea un stil de viata cat mai lipsit de toxicitate de orice fel. Ea te calauzeste spre un proces de detoxifiere si te sustine sa alegi sobrietatea, rand pe rand. O minte clara si sobra este mult mai capabila sa se concentreze in timpul meditatiilor si rugaciunilor, in acelasi fel cum un sofer curat din punct de vedere consum alcool poate sa conduca perfect o masina in directia corecta. Rugaciunile tale pentru ajutor in aceasta privinta pot sa reduca sau chiar sa elimine pofte pentru substante nesanatoase, asa incat atitudinea de sobrietate sa fie o alegere placuta si pasnica. Iubirea Fecioarei Maria iti va da sentimente de confort, fericire si dragoste pe care candva le obtineai prin substantele produselor pe care le consumai.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

RUGACIUNE

“In loc sa ma ingrijorez, ma rog pentru aceasta situatie ca divinitatea sa mi aduca solutii reale si bune.” Acest mesaj iti reaminteste de efectul pozitiv si puternic al rugaciunii si iti cere sa o aplici pentru situatia ta prezenta. Este cu atat mai adevarat daca te simti blocat, confuz, fara putere sau in orice fel de durere. Abandoneaza si preda aceste sentimente joase catre divinitate si cere interventie divina. Apoi asculta cu atentie mesajele pe care le primesti prin sentimente noi, semne, idei, oameni. Cand te ingrijorezi despre o situatie, tu de fapt atragi mai multa negativitate si trairi de victima. Asadar, ingrijorarea da nastere la mai multe motive de ingrijorare! In contrast, cand te rogi, tu atragi spre tine cea mai puternica forta din Univers. Fecioara Maria iti aminteste sa iti transformi grijile in rugaciuni spunand “Doamne Dumnezeule, te rog sa ma ajuti cu aceasta situatie …. Iti multumesc pentru acest ajutor!” si sa iti simti inima plina cu El. Vei vedea o eliberare emotionala imediata.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

OPTIMISM

“Ma astept sa se intample lucruri bune si ele se vor intampla!” Acest mesaj te sfatuieste sa te uiti dupa binecuvantari in situatia ta prezenta, oricat de groaznica ti s-ar parea ca este. Ce ai invatat pana acum din ea? In ce feluri esti mai puternic acum? Pe masura ca poti vedea binecuvantarile, vei atrage si mai multe in viata ta. Fecioara Maria te ghideaza sa iti abordezi viata dintr-o pozitie de recunostinta. Optimismul este o forma de credinta si incredere in Dumnezeu. Studiile arata ca oamenii optimisti se bucura de multe beneficii de sanatate. Poti sa dezvolti acest obicei rugandu-te la Dumnezeu asa : “Doamne, te rog sa ma lasi sa vad aceasta situatie prin ochii Tai.”. Astfel vei putea vedea si tu lumina si iubirea care exista acum in aceasta situatie. Fii optimist cu privire la viitorul tau pentru ca el este creat de deciziile si actiunile din momentul prezent.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

ENTUZIASM

“Spre ce simt cea mai multa pasiune, aceea este directia pe care o voi urma.” Preocuparile tale cu privire la directia spre care sa te focusezi primesc raspuns sugerandu-ti-se sa iti examinezi incotro se afla interesele tale naturale. Ce iti place cel mai mult sa faci? Ce aspecte trezesc sufletul tau? Unde ti-ar placea sa aduci o diferenta mai mare? Acestea sunt pasiunile tale si entuziasmul iti da energie si motivatie sa urmezi actiuni curajoase. Entuziasmul este o energie pozitiva contagioasa si ajuta un om sa se simta bucuros si plin de trairi bune. Fecioara Maria te roaga sa iti stralucesti lumina puternic. Lasa-i pe cei din jurul tau sa stie despre visele, scopurile, sperantele si aspiratiile tale. Zambeste, impartaseste-ti sentimentele si fii autentic si accesibil pentru ca divinitatea si ceilalti oameni sa ti se alature in entuziasmul tau.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

BUCURIE

“Bucurandu-ma de acest moment, eu spun multumesc lui Dumnezeu pentru viata mea.” Fecioara Maria te ghideaza sa te bucuri cu recunostinta de acest moment si de urmatorul, indiferent prin ce experiente treci. Pe masura ce cultivi abilitatea de a gasi bucurie in clipa prezenta, vei atrage si gasi si mai multe motive de a fi bucuros. In fiecare situatie, tu ai oportunitati sa gasesti binecuvantari. Fericirea ta ii inspira pe altii sa isi transforme propria tristete in bucurie. Poti sa iti rezolvi o situatie curenta si o intrebare alegand calea bucuriei. Ce poate aduce mai mult bucuria pentru sufletul tau si inima ta acum?

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

SPERANTA

“Am incredere ca Dumnezeu are o solutie minunata si planuri briliante in lucru pentru mine.” Acesta este un mesaj despre a-ti mentine speranta chiar daca nu ai nicio idee cum se va rezolva o anumita situatie. Iisus ne-a invatat despre importanta si puterea credintei si circumstantele pe care le traversezi necesita asa ceva. O persoana ce are credinta in inima sa inseamna ca are incredere in planul lui Dumnezeu. Rezultatul este faptul ca persoana este fericita si relaxata, fiind un magnet castigator care atrage oameni de ajutor si oportunitati de aur. Acest mesaj iti cere sa ramai optimist despre viitorul tau si sa continui sa dai ingrijorarile, insecuritatile si alte forme de frica lui Dumnezeu care le va vindeca. Ca raspuns la rugaciunile tale pentru mai multa speranta si credinta, iti este disponibil si oferit ajutor spiritual ca sa iti mentina perspectiva optimista.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții