Aspecte Astrologice toamna lui 2024

Horoscopul special Horoscopul toamnei 2024. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

duminică, 29 septembrie 2024

Horoscop dragoste 30 septembrie – 6 octombrie 2024



Horoscop dragoste săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 
Săptămâna următoare lăsăți la o parte toate grijile și problemele legate de trecut. Nimic nu e întâmplător. Lăsăți necazurile în urmă și pregătiți-a pentru o săptămâna extraordinară.Sunteți pregătiți săptămâna viitoare să începeți o viață nouă. În plan sentimental, dacă vor. Disponibiliati fizice și psihice și bănești. O revenire pe toate planurile.Săptămâna aceasta este influențată pe fundal de conjuncțiile Venus – Mercur și Venus – Uranus care ne încurajează să ne reinventăm în planul intim. Descoperim noi perspective și ne schimbăm atitudinea, iar acest lucru face ca relația de dragoste să înflorească.Punctul culminant al săptămânii este reprezentat de ziua de vineri în care energia pozitivă și armonia sunt intense și este momentul oportun pentru a face acea schimbare importantă la care cugetăm de mult timp.

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Gemenii trebuie să realizeze că e mai bine să fie singuri decât cu persoana nepotrivită.Gemenii trebuie să realizeze că e mai bine să fie singuri decât cu persoana nepotrivită. Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste din săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!




Horoscop dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Problemele din trecut capătă o nouă dimensiune în această săptămână. Va trebui să dublezi eforturile pentru a-ți menține calmul în ceea ce privește relația ta amoroasă. Numai în acest fel te vei asigura că nervii tăi nu vor escalada și nu vor provoca mai mult rău decât este deja. Dacă ești singur/ă, se poate ca o persoană pe care o cunoști destul de bine să înceapă să îți dea de înțeles că vrea ceva mai mult de la tine.Configuratia astrelor pe cerul tău va fi foarte benefică pentru viata sentimentala în zilele următoare. Berbecii tineri continua să trăiasca o aventură idilică, plină de afecțiune. Pentru nativii cu mai multă experiență, relația cu partenerul va deveni mai puternică și mai profundă. S-ar putea chiar să fiți plăcut surprinși să vedeți un proiect personal realizat. Pentru cei singuri, timpul va fi perfect pentru flirturi și momente de relaxare fără planuri concrete. Evadarea si destinerea rămân cea mai libere senzații din lume, deoarece va scapa de ganduri negative. Datorită caracterului său magic, Venus scoate din tine o forță pe care nu ai bănuit-o. Acum esti pregatit sa termini cu erorile trecutului, sa incepi o viata noua. Da, începând cu această săptămână, nu aveți de ales decât să luați măsuri. Pentru ca totul să mearga de la distanță, trebuie să faci si o selectie a oamenilor din cercul tau de prieteni. Este bine sa te inconjori fie si virtual de persoane in care ai incredere.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Știi locul pe care îl are iubirea în viața ta și cum fără ea nu ai nicio direcție. Nu poți trăi fără dragoste, așa că arată acest lucru și nu îți fie frică să pariezi pe inimă! Dacă ești singur/ă, deții controlul absolut asupra vieții tale amoroase. Faci numai ce vrei, când vrei și nu ești încă dispusă să renunți la libertatea ta pentru nimeni.în cuplu, Taurii vor observa apariția unor tensiuni, din cauza lipsei de comunicare. Un sfat: favorizează dialogul și ajutorul reciproc, mai degrabă decât certurile și lipsa de flexibilitate. Prezența planetei Neptun în această săptămână iti va oferi curajul necesar și te va însoți in toate eforturile. Daca esti singur cauți, dar nu vezi: se pare că cineva are sentimente sincere pentru tine. Ar trebui să acorzi mai multă atenție celor din jurul tau. De multe ori se crede că cei introvertiti nu stiu sa isi exprime sentimentele. Dimpotrivă, sunt depozitate în inconștient și pot iesi la iveala in orice moment al săptămânii. Din fericire, Soarele are pentru Tauri sirprize din cele mai placute. Iti vine in ajutor in semnul tau zodiacal, pentru a te ajuta să scapi de necazuri si neintelegeri si pentru a te incuraja sa faci exact schimbarile necesare vietii tale sentimentale.




Horoscop dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Eforturile depuse pe acest plan vor atrage binecuvântări de tot felul. Mai ales vineri, când astrele îți oferă în dar numai dragoste. Fii atent săptămâna asta dacă ești parte dintr-un cuplu. Fiind foarte ocupat cu proiecte profesionale, nu vei fi foarte disponibil pentru partener. Vei avea tendința de a-ți neglija relația și asta va fi o sursă de dezamăgire pentru persoana iubita. Pentru binele cuplului ,fiecare face câteva compromisuri. Daca esti singur, nu veți avea mintea orientata pentru iubiri sau aventuri. Stresul, problemele administrative și profesionale iti ocupa tot timpul. Ar fi bine, totuși, să găsești un echilibru. Vei da o atenție reală asupra bunăstării și sănătății familiei și prietenilor. Simți nevoia să-i asiguri de prezența ta. Gemenii tin cont de parerea celorlalti si va fi important pentru voi ca cei dragi să vă arate recunoștința lor. Rețineți că fiecare vă mulțumește în felul sau. Nu insistati asupra unor vechi controverse, caci nu acum este momentul potrivit sa faceti lumina. Dacă ești unul dintre nativii singuri în acest moment, probabil că simți presiunea amintirilor și te încearcă nostalgia vremurilor când aveai pe cineva lângă tine. Nu regreta, mai bine singur decât lângă persoana nepotrivită!

Horoscop dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Vei avea un dar special de a-l asculta pe cel drag, deoarece are nevoie să-și povestească temerile sau preocupările, visurile și dorințele. Te vei simți o persoană completă și utilă atunci când vei vedea că îl ajuți. Intri in discutii contradictorii în speranța de a provoca un conflict. Influența demonică a lui Marte te face ostil și aprig. Vrei să se clatine pereții, chiar dacă înseamnă declanșarea apocalipsei. De ce? Pur și simplu din plictiseală. Vrei putina distractie. Ai grijă să nu mergii prea departe, acest „joc” ar putea avea consecințe nefericite. Daca esti singur, te izolezi in lumea ta. Nimeni nu iti poate sonda sufletul și te simti incantat. Ești determinat sa nu te implici, chiar daca ai sansa unei aventuri , iar asta indeparteaza persoana care te doreste. Esențiali pentru viața ta, prietenii tăi ți-au arătat întotdeauna susținere și afecțiune. Atunci de ce să nu va distrati online impreuna ? Acest moment convivial vă oferă posibilitatea de a schimba amintiri cu unii și de a împărtăși anecdote cu alții. Chiar daca fizic sunteti fiecare in casa lui, va simtiti alaturi toti, ca in vremurile de demult. Dacă ești singur/ă, nu vei dori să faci nicio schimbare. Viața ta este perfectă așa cum este și ești mulțumit/ă cu ceea ce ai. Vestea bună este că vei primi înzecit tocmai pentru că nu ceri nimic mai mult!

Horoscop dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Vei avea parte de o săptămână splendidă în domeniul iubirii. Persoana iubită va fi încântată de tine și ochii ei vor străluci de fiecare dată când te privește. Simți adierea pasiunii. Partenerul tău își face timp să-ți răspundă la mesaje, te ascultă atent, e din ce in ce mai prezent in viata ta. Insa ce e mult strica. Impresia de a fi legat si stabil in relatie te face stângaci și nefericit. Prezența lui Jupiter pe cerul astral sugerează că ai parte de o poveste frumoasa de dragoste. Nu-l pune la îndoială pe partener, nu căuta cu orice preț discutii pentru a clarifica lucrurile, ci incearca sa apreciezi ceea ce ti se ofera. Cei singuri au alaturi prietenii care le vor înfrumuseța rutina vietii. Într-adevăr, schimbul de mesaje cu cei dragi te va delecta. Apelul telefonic de la cineva de departe te va mângâia. Ai sansa unei relatiii noi, pe care o incepi sub cele mai bune auspicii. Pe scurt, la fața locului sau la distanță, contactul cald cu aceasta persoana care intra in viata ta , te încântă în aceasta săptămână . Savurând fiecare minut din această aventura sentimentala, știi cum să ții plictiseala la distanta. Dacă ești singur/ă, vei face o pasiune pentru cineva care nu este atât de atras de tine precum ți-ai dori. Riști să fii dezamăgit/ă, să îți pierzi încrederea în tine și să te blochezi pe viitor. Nu insista dacă nu vezi semnale pozitive, îți vei face rău singur/ă!


Horoscop dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Există o lipsă de stabilitate în viața ta sentimentală, nu știi de ce îți este greu să te simți confortabil chiar și în propria casă. Poate că ceea ce proiectezi, de exemplu prin intermediul rețelelor de socializare, are puțin sau nimic de-a face cu ceea ce trăiești și simți. Încearcă, în primul rând, să fii sincer/ă cu tine și să faci puțină ordine în viața ta. În mod natural, incredibil de calm, nu esti cu totul imun la mânie. O dată la 6 luni sau ceva mai mult, uneori iti iesi din sarite fără ca partenerul (sau poate chiar tu) să înțeleagă de ce. Prezența concomitentă a lui Marte și a Soarelui pe cerul astral sugerează că săptămâna aceasta va fi cea a celebrei tale explozii e furie. Considera ca esti avertizat, profita de ocazie pentru a-ti tine partenerul departe pentru câteva zile! Vei reveni la calm o data cu mijlocul lunii mai. Cei singuri au parte de o experienta reusita, se vad cu cineva care le este pe plac si au asteptari mari. Vor incerca sa afle cat mai multe detalii despre viata lui, vor pune intrebari si vor cauta certitudini. Lasati nerabdarea deoparte si savurati prezenta lui fara sa va faceti atatea probleme, in timp veti afla ce va intereseaza. Dacă ești singur/ă, încearcă pe cât posibil să nu lași umbrele trecutului să te urmărească. Ele pot fi responsabile pentru faptul că nu te poți angaja cu nimeni.

Horoscop dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta trebuie să fii pregătit/ă pentru situații complicate în dragoste. Primele zile vor aduce puternice influențe astrale negative. Nervii vor ieși la suprafață și certurile dintre tine și partener/ă pot deveni foarte agresive. Planetele vor fi aliniate pentru a va proteja iubirea, în special pentru nativii din ultimul decan! Dacă vă aflați într-o relație, potrivirea va fi perfectă cu partenerul. Termenul care defineste aceasta saptamana va fi : „împreună”.Veți împărtăși momente minunate in cuplu și veți fi prezenți unul pentru celălalt. Balantele se vor simti cu adevărat conectate. Dacă sunteți singuri, veți avea șansa să întâlniți o persoană, cu care veți avea ocazia să creați o legatura sentimentala, dacă doriți. În această săptămână, , toată lumea observa fericirea care va radiaza pe fata. Bucura-te de acesta experienta, este ceea ce iti doresti. Desi poate nu ai acum incredere in tine, vei vedea ca in timp relatia se consolideaza si te poti baza pe partener. Dacă ești singur/ă, găsești pe altcineva cu care să te cerți. Nu se întâmplă pentru că vrei, ba chiar îți displace, numai că energiile astrale afectează toți nativii, fie ei singuri sau cuplați.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână vei fi un consilier excelent și vei putea pronunța cuvintele potrivire pentru persoana de lângă tine. Cel mai probabil, partenerul/a de viață trece printr-un moment emoțional complex. Ajută cât îți stă în putință. Aștepți ca celălalt să te salveze, dar în cazul tău, dintr-un pericol imaginar. Refuzi să-ți asumi responsabilitatea pentru tine și găsești întotdeauna o modalitate de a-ți acuza partenerul pentru că „nu te-a ajutat”. Ai grijă la acest aspect. Dependența de partener iti ruineaza relatia de cuplu. Daca esti singur, ești purtat de aripile lui Uranus. Hotărât să duci la bun sfârșit demersul sentimental, desfășori comori ale imaginației pentru a-l seduce pe cel ales , si vei avea succes. Sub influența planetei Pluto, veți genera farmec si magnetism pe care le vor observa toți cei din jurul vostru. Veti înflori în relatie ta și vei scăpa de toate inconvenientele anterioare. Această perioadă pozitivă ar putea genera, de asemenea, noi prietenii neașteptate. Rămâi deschis și disponibil. Dacă ești singur/ă, ai grijă la cei care îți adresează cuvinte mult prea pompoase pentru o primă întâlnire.

Horoscop dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Începi săptămână cu zile oarecum contradictorii. Pe de o parte, ai totul în favoarea ta pentru a consolida relația amoroasă în care ești implicat/ă, de a trăi momente de pasiune și de a fi fericit. Pe de altă parte, vrei să scapi de angajament și să fii liber/ă. Jupiter pe cerul tău te încurajează să pornești într-o călătorie singur, indiferent dacă ești in cuplu sau nu. Ai o dorință puternică de independență, trebuie să respiri aer nou și să sa te simti singur. Voința ta nu prevede o despărțire, dar va fi nevoie de pricepere pentru a-ți convinge partenerul de nevoile tale. Uneori trebuie să petreci timp in singurătate, prea multa apropiere poate strica plăcerea de a trăi împreună. Sagetatorul este un semn intelectual îndreptat către meditație. Cei singuri isi gasesc timp pentru familia largita, pentru cercul de amici, vecini, colegi si prieteni de pretutindeni. Cum inima este libera, aveti disponibilitate sa ajutati, sa rezolvati anumite probleme ale altora, ceea ce va va face sa va simtiti mandri de voi. Etapa de libertate sentimentala va prieste si va face mai increzatori.






Horoscop dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Vei dobândi maturitate în materie de relații și romantism. Cei mai mulți nativi ai zodiei tale își vor consolida și plănui viitorul cu persoana iubită. Săptămâna va fi dinamica si electrizanta in ceea ce priveste viata santimentala. Într-adevăr, climatul astral va fi sub impulsul Lunii. In cuplu, schimbările de spirit ale tuturor pot afecta relația voastra și pot crea tensiuni inutile. Încercați să vă calmati starea de spirit și să fiți un pic mai puțin capricios, pentru a vă păstra linistea si pacea in familie. Cei singuri or cunoaste anumite dificultati in societate, comunicarea nu functioneaza bine si oamenii pe care ii intalniti simt asta. Vei prefera să fii singur în loc să te forțezi să fii amabil și fermecător. Deoarece familia si parintii vor sa discute cu tine, incearca sa organizezi o intalnire online? Poti inventa o tradiție, iar această propunere ar trebui să-i inspire pe cei din jurul tău. Te simti inconjurat de iubire, ai idei bune pentru cei dragi si nu eziti sa oferi o mana de ajutor. Dacă ești singur/ă, a sosit timpul să ieși și să întâlnești pe cineva diferit care te face să simți că vibrezi și îți aduce bucurie.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vei dori să formalizezi sau să consolidezi relația în care ești implicat/ă în acest moment. Privește atent spre partenerul/a de viață și vezi dacă și el/ea își dorește la fel. Prezența Soarelui în mediul tău astral sugerează că partenerul tău este în siguranță. Odihnește-te si ai grija mai mult de tine. Persoana draga are anumite indoieli. Va trebui să folosești tot tactul tău pentru a-l liniști de valoarea sa. Abilitățile tale de ascultare și bunătatea ta naturală te vor ajuta să depășești aceste mici inconveniente in cuplu. În această săptămână, Soarele te inspira in mod pozitiv. Esti vedeta cercului de prieteni . Datorită unei influente astrale puternice, cunosti momente de fericire. Familia iti va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a elimina permanent stresul săptămânal. Ebine sa te deconectezi alergand, sa petreci timp cu animalul de companie si te vei simti mai incantat de viata si de ceea ce iti ofera. De asemenea, dacă ești singur/ă, te vei implica în mai multe povești de dragoste, toate, însă, fără continuare.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei avea nevoie ca partenerul/a de viață să fie și cel mai bun prieten al tău, cineva alături de care să te distrezi și care să se integreze perfect în grupul tău. După eforturi insurmontabile de a duce o viata de cuplu fericita, sunteți de acord cu concluziile lui Renaud: „A trăi liber este adesea trăind singur”. Împins de aripile lui Uranus, ai început să te recâștigi pe tine insuti. Susții acum individualismul și consideri ca in cuplu fiecare trebuie sa aiba viata lui privata. Auzind despre „noi” te face sa dai inapoi. Calmeaza-te si ofera mai multa incredere partenerului. Cei singuri traiesc o saptamana in care se grabesc sa traga concluzii. Dorind să evolueze totul repede, deranjati anumite susceptibilitati. Schimbă-ți radical metoda. În fiecare săptămână, seteaza priorități realizabile, incearcasa fii flexibil si sa oferi o sansa cuiva care vrea sa iti fie aproape. Aceste noi obiceiuri vor deveni treptat parte din viața ta de zi cu zi, devenind reflexe. Uimit de această metamorfoză, familia ta va solicita sfaturi de la tine. Realizat în timp record, îți datorezi acest succes numai ție.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții