Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

duminică, 1 septembrie 2024

Horoscop Dragoste Luna septembrie 2024



Horoscop dragoste pentru luna septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2024. Scorpionii se simt iubiți. Află ce îți rezervă astrele Septembrie 2024 anunță o perioadă plină de momente de neuitat pentru toți nativii din zodiac. Aceștia se vor bucura de clipe de tandrețe alături de cei pe care-i iubesc. Pentru Scorpioni, luna aceasta va fi marcată de iubirea primită din partea partenerului.Prima partea a lunii va aduce câteva provocări pentru anumiți nativi din zodiac. Aceștia trebuie să învețe să fie mai comunicativi și să-și exprime cu sinceritate sentimentele. Astrele vor încerca să-i ghideze pe tot parcursul acestei luni pentru a găsi în cele din urmă rezolvarea pe care și-o doresc cu adevărat.




Horoscop dragoste pentru Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecii se vor simți copleșiți cu iubire luna aceasta. Partenerul de cuplu știe cum să te cucerească și să te surprindă, prin urmare încearcă să te bucuri de fiecare moment. Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2023 te sfătuiește să-ți deschizi sufletul și să nu-ți mai ascunzi sentimentele. Te temi să pari vulnerabilă în fața partenerului de cuplu, iar din această cauză uneori pot apărea neînțelegeri între voi doi.În ultima vreme te-a acaparat munca în dauna vieții personale și a familiei. Este timpul să te revanșezi. Nu mai duce cu tine, acasă, frustrările și conflictele de la muncă. Dimpotrivă, rupe-te total de ele în compania celor dragi. Adu-ți aminte de partenerul tău. Privește-l mai atent, ascultă-l și vei avea surpriza să te reîndrăgostești. Este exact ceea ce-ți trebuie. Pe de altă parte, dacă ești pe punctul de a-ți face o relație nouă, fii prudentă. Ești vulnerabilă și abi aștepți să te arunci în brațele cuiva ca să te consoleze. Nu toată lumea merită această încredere. În jurul tău roiesc oameni de tot felul. Cântărește-i bine înainte de a lăsa garda jos.

Horoscop dragoste pentru Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nativii din zodia Taurilor știu cum să se facă remarcați. Luna aceasta îți redescoperi energia feminină și te bucuri din plin de frumusețea și farmecul tău natural. Partenerul de cuplu va remarca și el o schimbare în atitudinea ta și te va aprecia cu fiecare ocazie. Este o perioadă extrem de înfloritoare pentru tine. Bucură-te de fiecare clipă la maxim și nu uita că viața este trecătoare.Luna septembrie va fi la fel de importantă și în privința vieții private. Taur fiind, probabil că vei fi tentată să dai prioritate muncii. Însă tot din muncă fac parte acele evenimente sociale la care ai de gând să zici pas. Poți cunoaște tot felul de oameni influenți și posibili colaboratori. În plus, dacă nu e momentul să pleci în vacanță, trebuie să te rupi de toate în câte o seară. Altfel, te paște extenuarea. În dragoste, ești șefa. Partenerul tău te va lăsa să organizezi, să decizi, să alegi. Iar dacă îți pui clar în agendă „de la ora… până la ora…’ program de cuplu, e perfect. Ai energie, ai un vârf de inteligență, plus romantismul pe care ți-l dă Venus. În același fel se întâmplă dacă nu ești într-o relație permanentă. Poți cuceri pe cine îți propui. Atâta doar, că ai putea cuceri pe cineva care nu te interesează cu adevărat. Și apoi, scapă dacă mai poți!




Horoscop dragoste pentru Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Pentru tine se anunță o perioadă agitată. Din punct de vedere emoțional nu reușești să-ți găsești echilibrul, iar acest lucru s-ar putea reflecta și asupra relației de cuplu. Încearcă să te liniștești și să-ți rezolvi problemele. Dacă nu ești bine cu tine, în mod cert nu vei reuși să fii bine nici într-o relație. Dacă te simți presată pentru a lua o decizie, nu uita că întotdeauna cea mai bună soluție este să-ți asculți inima și intuiția.Mercur îți imprimă o dinamică practică, o evoluție în termeni intelectuali și sociali. Este o perioadă favorabilă noilor relații și cunoștințe. Dar nu este foarte favorabilă dragostei. Pur și simplu, nu ești într-o dispoziție romantică. Asta nu va dăuna neapărat relației de cuplu. Nativii în Zodia Gemenilor nu-și aleg parteneri decât dacă au de împărțit cu ei mai mult decât patul. Așa că relația ta va fi într-o fază de explorare intelelectuală și spirituală. Va fi așa cum îți place ție. Dacă nu ești într-o relație permanentă, probabil că nu te vei grăbi să pici într-una. Este posibil ca, în viitor, o cunoștință pe care ți-o faci acum să se transforme în ceva mai mult. Dar, deocamdată, este perioada de comunicare, de descoperire a potențialului și cam atât.

Horoscop dragoste pentru Rac (22 iunie - 22 iulie)

Racii par să se retragă din ce în ce mai mult când vine vorba de relațiile amoroase. Aceștia nu mai au încredere să iasă la întâlniri și preferă să-și petreacă timpul singuri Astrele te sfătuiesc să lași spațiu oamenilor să intre în viața ta. Spre finalul lunii ai putea fi surprinsă în mod plăcut de o persoană care își va dori să-ți fie alături pentru totdeauna.Pe planul vieții personale, atâtea clarificări ar putea să te și surprindă. Persoane care ți s-au părut stupide și pisăloage ar putea veni cu idei interesante și utile. Fii deschisă, mai dă-le o șansă. Poate fi chiar partenerul tău, care nu părea că e prea bine ancorat în realitate. Dragostea propriu-zisă va fi zburdalnică și lejeră. Fără pretenții mari nici de o parte, nici de alta. Fără isterii, pentru că Venus a rămas în urmă, cu Taurii. Fără intrigi, pentru că Eris e ocupat să-i sâcâie pe Gemeni. Iar dacă partenerul tău are vreun asemnea inamic în harta astrală, seninătatea ta va fi suficientă. Pur și simplu, cu tine nu va reuși să se certe. La fel se va simți toată familia. Copiii, care n-au niciodată interesul să se certe, vor fi cei mai fericiți. Vezi că nu e sfârșitul lunii dacă-i lași puțin de capul lor? Nu ești într-o relație permanentă? Vei fi atât de relaxată, încât potențialii parteneri nu se vor teme să se apropie de tine. Vei flirta la greu, dar nu te vei angaja prea tare deocamdată. Cine va fi, la rândul lui, relaxat are o șansă reală cu tine.

Horoscop dragoste pentru Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2021 anunță multe momente pline de tandrețe pentru nativii acestei zodii de foc. Aceștia se bucură de toată atenția și iubirea venită din partea partenerului. Leii știu cum să se facă remarcați și să obțină tot ceea ce-și doresc. Cu toate acestea, atenția venită din partea celui pe care-l iubești s-ar putea să te copleșească uneori. Nu uita cât de important este să faceți lucrurile separat unul de celălalt uneori.Dacă ai fost într-o perioadă de tatonare pentru o nouă relație, acum se va lămuri. O variantă este că se va da totul pe față și vei avea, oficial, un nou partenet. Cealaltă variantă este că se va lămuri că nu merge, n-are rost și nimeni nu va regreta deloc. Nu ești sub presiune și tocmai de aceea lucrurile se vor clarifica. În relația de cuplu, nativii în Zodia Leului s-ar putea să-și amețească de cap partenerul. Prea multe idei, prea multe inițiative, prea multe propuneri. Acum, depinde de partener. Unul născut într-o zodie de aer se va amuza și va alege ce va dori. Unul într-o zodie de Pământ, te va trage de mânecă s-o lași mai încet. Unul într-o zodie de Apă, va începe să se plângă. Iar unul, ca și tine, într-o zodie de Foc, va plusa la nebunia ta.


Horoscop dragoste pentru Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Femeile Fecioară uită de multe ori cât de importantă este viața amoroasă. Se concentrează foarte mult pe aspectele ce țin de carieră și neglijează sfera emoțională. Luna septembrie le va surprinde complet peste aceste femei care vor simți pentru prima dată după mult timp că plutesc. Iubirea va fi elementul central care le va guverna întreaga existență această lună. Bucură-te de fiecare moment alături de cel care va reuși să-ți cucerească inima.Liniște și pace în jur. Partenerul, familia nu te vor solicita prea tare. Mai mult, îți vor oferi confortul sufletesc necesar. Dacă vor avea nevoie de atenție specială la un moment dat, și-o vor acorda între ei. Deciziile casei le veți lua în acord și le veți îndeplini fără mari discuții. Chiar dacă nu ești într-o relație romantică, momentan, pentru tine, prietenia are prioritate. Doar cineva la fel de concentrat și echilibrat va putea să avanseze în viața ta fără să te deranjeze.

Sfaturi în dragoste pentru Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Așteptările pe care ți le faci de la partener ar putea fi uneori nerealiste. Din această cauză, de multe ori pot apărea conflicte între voi doi. Încearcă să discuți cu partenerul tău fiecare lucru care te deranjează în relație și să nu pui presiune inutilă asupra sa. Dacă nu-i spui ce anume te deranjează cu adevărat, nici el nu se va putea schimba. Comunicarea este cheia într-o relație, iar în momentul în care vei înțelege acest lucru, o parte din problemele tale se vor rezolva.Venus, Saturn și Soarele am spus? Atâta strălucire, atâta emotivitate și atâtea răsturnări de situație! Luna asta va fi o telenovelă pentru tine. Dar la sfârșit, vei fi în același loc și cu aceeași zestre ca la început. Atâtea tendițe diferite nu-ți vor da răgaz să te adâncești în vreo extremă. Te vei răsti puțin la partenerul tău, după care vei avea o idee genială. Și, gata, ai și uitat că mai devreme erai nervoasă. La fel și cu copiii. Iar dacă nu ești într-o relație, sigur vei zăpăci cel puțin o persoană, dacă nu mai multe. Vei da tot felul de semnale și nu vor ști ce să înțeleagă. Să aibă răbdare până la toamnă, că nu mai e mult. Atunci o să le spui tu clar ce vrei.

Horoscop dragoste pentru Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii se simt iubiți, iar acest lucru nu poate decât să-i bucure. Femeile Scorpion au parte de toată aprecierea și admirația partenerului. Acestea știu cât de importante sunt și profită la maxim de aceste sentimente. La rândul tău, nu trebuie să uiți cât de important este să-i arăți celui pe care-l iubești ceea ce simți cu adevărat. Ai tendința să fii rece uneori, iar acest lucru poate să-l deruteze uneori pe partenerul tău. O să apară ceva nou încă din primele zile ale lunii. O să ți se pară interesant, deși n-o să-ți dai seama unde duce. Fie vei intra într-un nou cerc de cunoștințe, fie vei descoperi o nouă arie de interes. Cum ești o fire practică, te vei întreba la ce poate să-ți ajute. Încă nu se știe, dar intuiția îți va spune că ești pe un drum bun. Nu vei ști nici dacă te afli în pragul unei noi relații romantice sau doar în prezența unui flirt. Și asta se va lămuri mai târziu. Lasă toate posibilitățile deschise. Dacă ești într-o relație stabilă, probabil că, împreună cu partenerul, vei găsi valențe noi cuplului vostru. În privința copiilor, vor apărea idei noi pentru viitorul lor. Prea fanteziste? Prea hazardate? Încă nu se știe. Nu le da cu totul la o parte. Tocmai pentru că nu se știe.

Horoscop dragoste pentru Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2021 anunță o perioadă mai dificilă pentru nativii din zodia Săgetătorului. Aceștia vor începe luna singuri. Au nevoie de timp pentru a-și da seama ceea ce-și doresc cu adevărat de la viitor. O relație nu face decât să le distragă atenția de la adevăratele probleme. Nativii din zodia Săgetătorului trebuie să învețe să-și pună ordine în gânduri înainte de a intra într-o relație serioasă, de lungă durată.Nimic spectaculos nu se va întâmpla pe plan personal, nici bun, dar nici rău. Dacă ești singură, te vei simți bine așa încă o vreme. O relație relaxată este să posibil să legi, dar nu te vei implica în ea cu totul. Va fi mai mult o companie plăcută și relaxantă. În relația de cuplu, dacă acesta este cazul, va fi atâta pace încât aproape că va deveni plictisitor. Dacă plictiseala este o problemă pentru partenerul tău, propune-i să-ți propună. Orice. O ieșire în oraș sau din oraș, o schimbare prin casă, un salt în doi cu parașuta… orice i-ar face plăcere. Restul vieții sociale va fi într-o relativă picoteală. Dacă vrei să ieși cu prietenele, ele vor fi disponibile și va fi plăcut. Mai schimbați o impresie, o rețetă…






Horoscop dragoste pentru Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nativii din zodia Capricornului nu par la fel de interesați de sfera iubirii ca ceilalți nativi. Aceștia își doresc mai întâi stabilitate din punct de vedere profesional și financiar înainte de a se avânta într-o poveste de iubire. Cu toate acestea, luna septembrie le va aduce în cale o persoană pe care nu o pot ignora cu ușurință. Fii atentă la oamenii din jurul tău și lasă-ți inima deschisă.Va fi o perioadă darnică în romantism și senzualitate. Cu unele momente de încordare, ale căror cauze sunt în afara cuplului. Dacă simți că nu ai răbdare să-ți asculți partenerul, nu-l repezi, nu e vina lui. Nici a ta. Explică-i calm că nu ești în cea mai bună formă și alege odihna, un film, o plimbare în tăcere. Dacă ești singură, bucură-te de libertate și independență. Se vor învârti în jurul tău persoane dubioase. Nu accepta invitațiile lor doar din politețe. Și nici nu te lăsa fermecată de aspecte superficiale. Ia totul cu prudență și amână tot ce poți amâna. În final, va rămâne în preajma ta doar cine merită să rămână.

Horoscop dragoste pentru Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru Vărsători dragostea plutește în aer. Aceștia au parte de multe momente de tandrețe alături de cel pe care-l iubesc. După o lungă perioadă în care au preferat să fie singuri, a sosit momentul să simtă din nou fluturași în stomac. Luna septembrie se anunță a fi una plină de momente de neuitat alături de cel pe care-l iubești. Fii deschisă la oportunități și nu rata nicio ocazie pentru a vă cunoaște mai bine.Dacă ești singură, perioada următoare va fi foarte interesantă pentru tine. Și plină de provocări. Vei cunoaște persoane interesante. Sau vei cunoaște laturi interesante ale unei persoane deja cunoscute. Depinde de tine dacă vrei să mergi înainte și să să transformi o relație oarecare într-una romantică.În cuplu, diversitatea va alunga plictiseala. Ieșirea pentru un timp din cadrul obișnuit va face bine relației. Poate este bine să petreceți câteva zile în doi, dar și într-un grup de prieteni vă puteți distra de minune. Banii vă ajută să vă îndepliniți amândoi micile dorințe de vacanță. Deci nu va fi motiv de dispută. În general, e binme să nu analizezi prea mult. Dacă cineva din familie, mai ales copiii, îți cer ceva ce poți da, atunci dă fără să mai pui întrebări. Toată lumea va fi mulțumită cu asta, mai ales tu.

Horoscop dragoste pentru Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii au nevoie de mai multă libertate. În ultima perioadă se simt copleșiți de prezența partenerului în viața lor. Cel mai bine pentru acești nativi este să-și rezerve câteva zile pentru a face câteva lucruri singuri. Dacă te iubește cu adevărat, bărbatul din viața ta va înțelege cât de important este pentru tine să te relaxezi în lipsa sa. Horoscopul dragostei pentru luna septembrie 2021 te sfătuiește să nu te neglijezi și să-ți acorzi tot timpul de care ai nevoie.În relația cu cei dragi, vei simți impulsuri de agresivitate din când în când. Dacă nu te poți abține, dă-o imediat pe glumă. Recunoaște deschis că te-a înțepat un tăun sau ceva, nu dezvolta un conflict. Poate că nu ești cel mai bun arbitru în conflictele altora, dar măcar nu le provoca tu. Luna aceasta, vei avea multă bucurie din partea prietenilor. Vor ști să te scoată de sub tensiune și să te conecteze la ceva relaxant. Nu te îngropa în muncă și nu le refuza invitațiile. Dacă ești într-o relație romantică, luna aceasta romantismul nu va fi de tipul siropos. Va fi mai degrabă de tip spumos. Cu distracție și umor. Iar dacă nu ești într-o relație, de asemenea, distracția și umorul vor fi soluția. De aici poate să vină surpriza. Nu trebuie să te dai înspectacol ca să atragi atenția. Fii tu însăți și e deajuns.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții