Horoscopul zilei de 30 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 30 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

marți, 24 septembrie 2024

Horoscop tarot săptămâna 23-29 septembrie 2024



Citește Horoscopul tarot săptămâna in curs

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot săptămânal pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Previziuni ale tarotului pentru fiecare semn zodiacal pentru săptămâna 23-29 septembrie 2024 – Bine ați venit la citirea săptămânală a cărților de tarot pentru săptămâna 23-29 septembrie 2024 pentru toate semnele zodiacale. Se pare că gelozia și invidia vor juca un rol important în această săptămână. Fie vom fi în centrul problemei altcuiva, fie vom descoperi că alți oameni pur și simplu ne deranjează, dar un lucru este sigur, principalul declanșator al săptămânii este percepția și modul în care interpretăm cuvintele și acțiunile altor ființe umane. Vom vedea, de asemenea, câteva surprize fericite în ceea ce privește banii neașteptați care apar dintr-o dată de nicăieri. Și acolo unde sunt fonduri, există cheltuieli, așa că anticipați și cumpărarea de lucruri distractive, unele chiar extravagante. Vom vedea, de asemenea, o ascensiune puternică în vârf, deoarece se pare că în această săptămână îi vom vedea pe câțiva dintre noi acționând ca vocea rațiunii. Suntem persoana la care alții apelează pentru îndrumare și înțelepciune și, așa cum se întâmplă, sunt pe bună dreptate. Suntem deștepți și gata să acționăm săptămâna aceasta, iar săptămâna aceasta ne va face să învingem furtuna, dacă se așteaptă vreuna.

Începe ziua cu horoscopul tarot , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot săptămânal Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Zodia Berbec (21 martie – 19 aprilie): Șapte de cupe Săptămâna aceasta este plină de idei noi pentru tine, unele nebunești, iar altele destul de sensibile. Te simți împrospătat săptămâna aceasta, Berbec, și ești prea fericit să te răsfeți cu orice ți-ar prezenta mintea ta. Te simți creativ și vrei să intri în ceva nou, iar alegerile și opțiunile tale sunt numeroase. Alege cu înțelepciune și vei avea parte de o săptămână creativă in care si norocul iti va putea surade pe alocuri.

Horoscop TAROT Taur (21 aprilie - 21 mai)

Zodia Taur (20 aprilie – 20 mai): Șase de monede, inversat Vei petrece timp simțindu-te gelos în această săptămână și, pe măsură ce săptămâna trece, îți vei da seama că nu trebuie să te simți așa. Dar ceva te va declanșa și te va face să te simți nevrotic și plin de îndoială de sine. Trebuie să-ți scoți din cap că alții sunt mai buni decât tine. Ai la fel de multă valoare ca următoarea persoană, așa că ține cont de asta. Ești ok și vei fi și mai ok, așa că relaxează-te.




Horoscop TAROT Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Zodia Gemeni (21 mai – 20 iunie): Diavolul Ceva te va enerva feroce săptămâna aceasta și nu poate fi evitat. Vei afla niște știri, un verdict sau ceva legal și nu îți va plăcea ceea ce auzi. Acest lucru îți va stabili cursul spre distrugere și ostilitate. Vei dori să rănești și să distrugi atât oamenii, cât și obiectele neînsuflețite. Ne pare atât de rău că vestea te lovește în acest fel, dar nu te vei putea opri. Vei găsi însă liniștea în interiorul tău, acolo a fost mereu.

Horoscop TAROT Rac (22 iunie - 22 iulie)

Zodia Rac (21 iunie – 22 iulie): Trei de spade, inversat Săptămâna aceasta îți aduce dezorientare și confuzie. Te vei simți ca și cum ai fost împovărat cu o sarcină care este aproape imposibil de asumat și vei ajunge să te simți singur și izolat din cauza asta. Urmărește-ți pașii, pentru că poți deveni prea distras și poți face greșeli. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce faci, mai degrabă decât să fii obsedat de probleme.

Horoscop TAROT Leu (23 iulie - 22 august)

Zodia Leu (23 iulie – 22 august): Regele de monede, inversat Săptămâna aceasta te va dezvalui ca si personalitate în toate modurile greșite. Din când în când îți trece prin minte că ești om cu adevărat regal și că lumea este doar curtea ta regală de „proști”, toate și toți plasați acolo pentru a te distra. Ei bine, lumea ar putea ajunge să se supere pentru asta, deoarece ei nu simt că există, cel puțin nu ca jucării în „cutia ta de jucării”. Așteaptă-te să nu fii de acord cu nimeni această săptămână. Ești puțin „prea plin de tine” în acest moment.

Horoscop TAROT Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie): Cinci de bâte Această carte înseamnă practic „falsează până când faci lucrurile reale”. Săptămâna aceasta te vei preface că faci tot ce poți, chiar dacă munca ta se va simți mai mult ca un telefon. Avantajul acestui lucru este că funcționează. De fapt, „reușești” ca rezultat al prefacerii destul de bine. Acest lucru este pentru a-ți restabili încrederea și vei fi mult mai interesat data viitoare. Ai încredere că poți și așa, prin urmare o faci. Nu este genul tău, dar simți nevoia să faci și altceva.

Horoscop TAROT Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Zodia Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Trei de cupe După multe discuții și vibrații vindecătoare, tu și câțiva prieteni vă veți face timp să vă prețuiți unul pe celălalt și să vă distrați împreună. Era nevoie de această vindecare deoarece ramasesera prea multe lucruri nevindecate și nespuse. Deoarece acești prieteni sunt oameni minunați, fie veti cadea de acord asupra unor lucruri, fie nu, dar veti comunica si cumva va veti intelege reciproc rezolvand ceea ce este nelamurit intre voi . Vindecarea ranilor din trecut va veni si acesta este cel mai bun lucru care vi se poate intampla.



Horoscop TAROT Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Patru de spade, inversat Aceasta este săptămâna perfectă pentru tine să te retragi și să fii martor la lucruri în acțiune. Săptămâna aceasta vei avea senzația că este mai bine să privești decât să acționezi și ai avea dreptate. Până acum ai acumulat multă înțelepciune în viața ta și va fi acea înțelepciune care te îndepărtează de o situație supărătoare, mai degrabă decât să te împingă direct în ea. Accesează situația și cântărește-o, dar nu te implica în ea.

Horoscop TAROT Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Opt de spade, inversat Cel mai bun pariu al tău este să ții pentru tine orice în această săptămână, Săgetător. Conform acestei cărți de tarot, te vei simți rău din punct de vedere psihic, ca și cum ai intui ceva rău care urmează să se întâmple. Acest lucru ar putea fi extrem de general și ai putea să înțelegi starea lumii, dar aceasta este una dintre acele săptămâni de „empatie” pentru tine și vei simți totul la cel mai inalt nivel. Încearcă să nu iei nimic personal și mergi mai departe în pace și tăcere.






Horoscop TAROT Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Trei de bâte Vei lucra la predictibilitate săptămâna aceasta, Capricorn. Ceea ce ai ajuns să știi este că fiind de încredere, este exact de ce vei depinde în această săptămână. Acest lucru te poate face să fii stoic sau de neclintit, tocmai de aceea funcționează lucrurile din viața ta. Știi cum să conduci această situație și nu ai de gând să-ți deviezi cursul acum. Alții vor vedea cum ai dreptate și vor urma exemplul.

Horoscop TAROT Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Cinci de monede Cineva din familie nu este sincer în privința finanțelor sale, iar tu ești într-o familie în care lucruri de genul acesta trebuie dezvăluite. Vei afla săptămâna aceasta că cineva are o mulțime de bani ascunși și în afara vederii tale și, deși are tot dreptul să-și economisească banii, nu vei putea înțelege de ce a mințit în privința asta. Este vremea confruntării. Dacă te deranjează, atunci abordează-i și întreabă-i de ce.

Horoscop TAROT Pești (19 februarie - 20 martie)

Zodia Pești (19 februarie – 10 martie): Carul, inversat Ultimul lucru pe care ai vrut să-l știi este că ești pe cale să fii respins pentru ceva important și, din păcate, această carte aduce un asemenea tip de înfrângere. Este în regulă, este materialist și nu te afectează în niciun fel, în afară de mândria și ego-ul tău, dar totuși, te vei simți plin de resentimente, pentru că ai depus un astfel de efort doar pentru a fi respins și pus înapoi „pe raft”. Dacă la început nu reușești, încearcă și încearcă din nou. Te pricepi la al doilea și al treilea efort, iar uneori numărul trei aduce magia. Nu te da batut orice s-ar intampla!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții