Zodii norocoase in luna octombrie 2024

Aceste zodii vor avea parte de tot ce își doresc luna următoare Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni a...

luni, 30 septembrie 2024

Horoscop tarot zilnic 1 octombrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 1 octombrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic BERBEC Nebunul Asteapta-te la neasteptat. Este o zi a suprizelor. Fii precaut. Prea mult entuzism te poate face sa iei decizii gresite sau sa calculezi eronat riscuri. Stai departe de probleme. Macar pana trece ziua de azi.Pana in prezent ati actionat intr-un mod exceptional, usuratic, lipsit de experienta sau aventurist. Daca sarcinile ce le aveti trebuie efectuate cu seriozitate, pana acum v-ati comportat prea copilareste. Poate insa ca tocmai lipsa dvs. de prejudecati sau spontaneitatea de care dati dovada constituie premise importante ale actiunilor pe care le intentionati. Trebuie sa va aratati disponibilitatea spontana de a incepe ceva nou si sa faceti dovada faptului ca, desi lipsit de experienta, sunteti dispus sa invatati sau sa improvizati. Nu trebuie sa jucati rolul unui „copoi batran", plin de experienta. Astfel veti reusi sa castigati simpatii, intelegere si sprijin.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR Indragostitii

Esti ezitant in luarea unei decizii, iar acest lucru nu este neaparat ceva rau. Poate ca este mai bine sa analizezi situatia si sa iei masurie care se impun dupa ce ai pus in balanta toate elementele. Cateodata, nesiguranta poate fi un semn ca nu detii toate informatiile si poti lua decizii impulsive care sa se dovedeasca gresite.V-afi asteptat la realizarea implinirii sau intalnirea marii iubiri. Cel putin ati facut-o din toata inima. Poate ca ati simtit deja ca, legat de acest lucru va aflati inaintea unei optiuni importante. Cartile etalate la pozitiile 1 si 6 va pot da indicii pretioase in legatura cu acest aspect. Va aflati la rascruce si directia pentru care veti opta poate fi hotaratoare pentru intreaga dumneavoastra viata. Folositi-va de aceasta mare sansa, luati o decizie curajoasa. Aveti incredere in faptul ca decizia dumneavoastra este cea mai buna si numai datorita faptului ca optati pentru ea fara echivoc si ca nu o mai puneti iarasi si iarasi sub semnul intrebarii. Spuneti un „Da" din toata inima.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Cavalerul de spade (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza opinia, actiunea orientata spre un scop, comunicarea. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca orice actiune in pripa se poate dovedi irationala si poti gresi. In amor, aceasta poate duce la rupturi iremediabile. Asculta-ti vocea interioara si nu te lasa purtat de impulsuri sau nu pleca urechea la sfaturile altora. S-ar putea sa nu iti fie chiar benefice.Sunteti catranit si plin de ura, poate chiar impietrit. Va simtiti revoltat si dornic de razbunare. Daca aceasta talmacire vi se pare exagerata, sunteti cel pu|in rece, distant si artagos, inclinat sa va aparati de sentimente mai calde prin observatii dispretuitoare, batjocura plina de sarcasm. Vedeti daca nu vi se recomanda o atitudine mai afectuoasa prin cartea de la pozitia 6. De aceasta data nu va incredeti in sentimente si respingeti orice incercari de lingusire din partea altora - daca trebuie, cu o ironie sarcastica. Pastrati o atitudine extrem de critica. Altfel puteti fi pacalit sau exploatat.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic RAC 3 de Spade

Avand in vedere imaginea reprezentata pe aceasta carte, ea este talmacita cu prea multa usurinta ca experienta dureroasa, in special ca suferinta in dragoste. Desi acesta constituie un aspect partial important al cartii, se estompeaza astfel talmacirea ei principala. Importanta majora a cartii 3 de Spade consta, in decizia luata impotriva dorintei. Daca prin aceasta se indica o actiune indoielnica sau un act eliberator nu se poate aprecia decat in functie de substratul intrebarii puse si de celelalte carti etalate. Acolo unde viata sentimentala este supusa tiraniei ratiunii, aceasta carte este desigur extrem de ingrijoratoare. Dar in acele cazuri in care arata ca, prin forta ratiunii, ne-am eliberat din situatii de dependenta sau de obiceiuri indoielnice, ea indica un pas necesar, chiar daca dureros.Pareti framantat si ranit ca cineva, care tocmai trece printr-o profunda criza sufleteasca. Sau, va prezentati ca o persoana care-si tine perfect sentimentele sub control. Daca este manifestarea onesta a unei faze trecatoare, ar putea sa va fie de ajutor sa va exteriorizati sentimentele dureroase. Daca insa este o imagine binecunoscuta deja celor din jur, este cazul sa cautati urgent o iesire spre latura optimista a vietii. Aratati-va durerea si dezamagirea, dar in primul rand, hotararea de a va pastra verticalitatea si consecventa. Nu va lasati influentat si parcurgeti de aceasta data pana la capat drumul limpede, chiar daca aspru, al ratiunii. Fiecare pas si fiecare zi va vor da mai multa siguranta si va vor apara de pericolul de a recidiva.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 8 de bate

Pe plan profesional, Cartea de tarot 8 de bate inseamna ca intentiile, asteptarile si cateodata chiar temerile noastre, legate de problema aflata in discutie, vor avea loc sau vor interveni in cel mai scurt timp. Ea poate constitui astfel un indiciu, ca un proces evolutiv a inceput inca de multa vreme sau se accelereaza in mod neasteptat, aflandu-se in imediata apropiere a finalizarii sale, desi noi socoteam, acest lucru de domeniul viitorului indepartat. Cartea de tarot 8 de bate prezinta adesea succesul surprinzator.Iti cauti jumatatea? Daca da, aceasta carte iti aduce mesajul ca dorintele sunt aproape sa devina realitate. Totusi, ar trebui sa fii atent. Daca ti se ofera ceva, nu lua totul de-a gata. E nevoie sa construiesti, sa consolidezi. Daca esti implicat intr-un proiect profesional, mesajul este ca in curand te vei bucura de primele rezultate. Dar tot trebuie sa continui sa iti faci treaba, sa nu culci pe o ureche, pentru ca acest proiect sau altul sa aduca roadele scontate.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic 5 de cupe

Cartea simbolizeaza pierderea, regretul, dezamagirea, disperarea. Poate ca ai crezut ca ceva ti se cuvine, iar acum ai pierdut si regreti. Poate ca nu ai apreciat pe deplin iubirea cuiva, iar acum iti pare rau. Din fericire, mesajul cartii este ca nu e totul pierdut. Inca poti repara ce ai stricat.Ati trait o dezamagire profunda, sunteti tulburat si plin de suferinta. Acceptati consolarea si ajutorul plin de intelegere, pe care vi-1 ofera cei din jur, fara sa trageti sperante, ca ranile se vor vindeca. Cartea de la pozitia 6 va poate arata spre ce directie trebuie sa va orientati sentimentele. Trebuie sa fiti pregatit. Sentimentele va vor fi dezamagite si va asteapta o etapa dificila, plina de suferinta si necazuri. Nu incercati sa fugiti din fata ei sau sa o depasiti furandu-va caciula. Traversati aceasta vale a plangerii. Incredeti-va in intelegerea si ajutorul afectuos al celor apropiati. In final, veti reusi sa rupeti blestemul durerii, ajungand la orizonturi noi, necunoscute.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Valetul de cupe

Valetul priveste bogatia si bunurile materiale cu un sentiment de veneratie. El apreciaza bogatia materiala, dar risca sa fie prins in planul material si sa neglijeze alte aspecte ale vietii sale. Atentie sa nu fii prins in capana de a te agata de avere, fara a avea, insa, un plan concret pentru a o acumula. Pentru a obtine starea materiala la care visezi, fa-ti planuri concrete si actioneaza. Altfel risti sa te cufunzi in visare, iar cand te vei trezi la realitate sa fii dezolat!Ati menifestat receptivitate fata de o propunere sau o daruire spontane sau, poate, ati asteptat vreun semn de impacare. Daca nu s-a petrecut nimic din acestea, probabil ca este la latitudinea dumneavoastra de a face primul pas. In acest sens, verificati talmacirea cartii etalate la pozitia 6. Procedati cu voie buna la realizarea intentiilor dumneavoastra. Daca v-ati certat sau ati suparat pe cineva veti gasi impacare si iertare. Trebuie sa fiti receptiv fata de un gest prietenesc, bine intentionat. Fiti fara grija, cu exceptia cazului, cand la pozitia 1 este etalata o carte care indeamna la reflectie.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 3 de spade

Cartea simbolizeaza separarea dureroasa, o inima franta, o durere, o respingere. Pot fi tristete si lacrimi, pot fi dispute pe care sa nu le mai poti repara. Insa aceste momente vor duce spre ceva bun. E nevoie de aceasta suferinta pentru a atinge un nou prag al dezvoltarii si al descoperirii de sine. In orice transformare, nimic nu este simplu si usor.V-ati dat seama ca intentiile dumneavoastra sunt legate de experiente dureroase si dezamagiri amare. Daca sunteti sigur ca prin aceasta puneti capat unei stari de nesuportat, nu ar trebui sa va lasati influentat in conceptia dumneavoastra. Daca in schimb, veti incerca sa refulati sentimente pretioase printr-o gandire negativista, aceasta carte constituie un avertisrnent cat se poate de clar. Cartea va spune care trebui sa fie atitudinea dumneavoastra ulterioara. Nu va dati inapoi de la experiente neplacute. Bazativa in totalitate pe sugestiile clare ale ratiunii dumneavoastra, care va va ajuta sa iesiti din aceasta situate. Treceti peste sentimentele ce va anima si terminati odata pentru totdeauna cu vechile obiceiuri.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Regele de cupe

Regele de cupe stapaneste toate elementele apei (creativitate, fertilitate feminine, emotie si arta). Este atat de bine echilibrat, incat este un om foarte corect si foarte cinstit in afaceri. Daca iti apare aceasta carte, inseamna ca persoana cu care ai sau urmeaza sa ai o relatie de orice natura, profesionala, romantica, spirituala, este de incredere si te poti baza pe sustinerea ei.Ati participat cu tot sufletul la aceasta problema si v-ati straduit sa va exprimati pe deplin emotiile sau inclinatiile artistice. Daca de obicei aveti o sensibilitate deosebita, nici de aceasta data nu veti duce lipsa de aceasta calitate. Totusi, ar trebui sa verificati, daca nu rezulta cumva din talmacirea celorlalte carti, ca sunteti excesiv de visator, sentimental sau influentabil. Ascultati-va vocea inimii. Aratati ce va misca pe plan interior, indiferent, daca este vorba de sentimente de durere sau de bucurie. In aceasta problema posedati o intuitie sigura, un fler bun. Lasati-va ghidat de el.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 5 de bate

Pare ca ai ales calea cea grea in cariera. Muncesti mult, depasesti obstacole unul cate unul, cu eforturi supraomenesti uneori. La un moment dat se va arata si succesul tau. Munca iti va fi rasplatita, fara indoiala. Dar trebuie sa fii atent la un singur aspect: oamenii cu care te imprietenesti. Unii chiar iti doresc succesul, altii nu fac altceva decat sa te fenteze si sa-ti fure din merite. Fii vigilent.Nu ati lasat nici o indoiala cu privire la faptul ca sunteti dispus sa acceptati intrecerea si sa va masurati puterile. In fond, sansele dumneavoastra ar trebui sa fie foarte bune. Insa cand cartea etalata la pozitia 1 contine un avertisment fara echivoc, ar fi cazul sa fiti mai retinut. Aratati ca sunteti dispus sa intrati in ring, ca competitia este valabila pentru dumneavoastra si ca aveti acel orgoliu sportiv de a accepta cu placere provocarea si stiti, in cel mai rau caz, sa pierdeti cu eleganta.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic 10 de spade

Aceasta carte simbolizeaza tradarea, criza, pierderea. Ti se poate parea ca totul se darama in jurul tau. Ca ai esuat total. Suferi pentru ca planurile ti-au fost date peste cap. Dar chiar sa fie acesta un lucru rau?! Analizeaza cu atentie ce s-a intamplat si de ce si poti avea surprize. Totul are un scop, vei vedea care sunt beneficiile acestei situatii.Ati reusit sa va inghetati sentimentele sau le-ati ucis deja. Aveti grija sa nu deveniti propria victima a ratiunii dumneavoastra. Numai atunci cand cartea de la pozitia 6 va pretinde si in continuare aceiasi asprime, inseamna ca va aflati pe calea cea buna, in caz contrar, ati dat dovada de o cruzime exagerata fata de dumneavoastra insiva sau fata de altii. In mod evident sunteti prizonierul unui complex de sentimente din care trebuie sa va eliberati cat mai repede, prin orice mijloc. Ramaneti ferm pe plan interior si, daca este nevoie, rece ca gheata. Nu acceptati nici un fel de compromis. Cartea de la pozitia 1 va indica ce puteti rezolva in acest mod si poate sa va insufle curajul de care aveti nevoie.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Puterea

Atentie la furie, lucrurile pot scapa de sub control. Incearca sa nu te agiti prea mult si evita orice neintelegere. Daca simti o furie reprimata, nu iti va fi de mare folos folosirea unor cuvinte grele. Spune ce ai de spus pe un ton bland si eliberator, fara sa te grabesti sau sa te lasi intimidat.Ceea ce intentionati sa faceti v-a adus intr-o stare de agitatie interioara si ati trecut la fapte cu adevarata pasiune. Doriti sa faceti dovada, in mod curajos, a intregii forte si impulsivitatii de care dispuneti, sa traiti din plin entuziasmul si placerea. Cartea de la pozitia 6 va poate sa va arate cum este cel mai indicat sa folositi marea forta a sentimentelor dvs. Permiteti pasiunilor dumneavoastra sa izbucneasca, in aceasta problema, intr-un foc intens. Procedati cu multa vigoare la realizarea a ceea ce v-ati propus. Bucurati-va de placerea pe care v-o produce constiinta puterii dumneavoastra. Acolo unde este necesar, actionati cu salbaticie, intr-un mod de neimblanzit.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții