Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

duminică, 1 septembrie 2024

Horoscop tarot zilnic 1 septembrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 1 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Asul de Spade

Cartea sugereaza manifestarea, oportunitatea financiara, prosperitatea. Se anunta un succes, fie de natura materiala, fie de natura spirituala. Profita de oportunitatile care iti apar in cale. Pe masura ce te ocupi de ele, vor veni si altele.Cartea de tarot Asul de Spade reprezinta claritatea cunoasterii ce permite luarea de decizii clare, precum si rezolvarea unor probleme extrem de incalcite. Asta poate insemna ca un vant proaspat aduce o inviorare in obisnuinte vechi sau ca tratative care se impotmolisera capata o turnura hotaratoare. Poate fi vorba si despre o discutie edificatoare, care sa elimine „norii" care ingreunau atmosfera de lucru. Si, nu in ultimul rand, ascutimea si capacitatea de separare a acestei carti de Spada pot semnaliza hotararea luata dupa o matura chibzuinta, de a parasi domeniul de activitate de pana acum.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 5 de bate

Pare ca ai ales calea cea grea in cariera. Muncesti mult, depasesti obstacole unul cate unul, cu eforturi supraomenesti uneori. La un moment dat se va arata si succesul tau. Munca iti va fi rasplatita, fara indoiala. Dar trebuie sa fii atent la un singur aspect: oamenii cu care te imprietenesti. Unii chiar iti doresc succesul, altii nu fac altceva decat sa te fenteze si sa-ti fure din merite. Fii vigilent.Ati simtit ca este vorba despre o proba de putere pe care o veti putea castiga, daca veti da tot ce puteti. Cartea etalata la pozitia 1 va va spune ce sanse aveti, iar cea de la pozitia 5, daca trebuie sa acceptati provocarea. Trebuie sa intelegeti ca provocarea/disputa nu sunt unul si acelasi lucru cu cearta/dezbinarea. In aceasta problema trebuie sa va „incaierati". Aveti insa grija sa nu va piara buna dispozitie si evitati ca ceva, ce poate parea un simplu joc, sa nu degenereze intr-o problema foarte serioasa.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 7 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza provocarea, competitia, perseverenta. Pentru a-ti apara drepturile, infrunta decisiv obstacolele din calea ta. Nu te lasa intimidat de forta cu care poti fi atacat. Te ajuta postura impunatoare, ca sa dai senzatia de putere.Sunteti expus unui atac, unei dispute sau stiti, ca prin ceea ce intentionai sa faceti riscati sa declansati un conflict. Insa aveti un mare avantaj fata de ceilalti. Aveti grija sa nu-1 irositi in mod neglijent. Cartea etalata la pozitia 1 sau 7 va poate indica care este strategia cea mai potrivita. Recunoasteti faptul ca trebuie sa treceti in defensiva sau ca trebuie sa luati atitudine si sa va impuneti impotriva unei persoane sau unei majoritati ostile. Trebuie sa va ganditi foarte mult care va sunt punctele tari si de ce avantaje puteti beneficia, precum si in ce mod puteti obtine maximum de foloase din acestea. Nu uitati sa va evaluati si propriile slabiciuni. Aveti sanse bune de a iesi in avantaj.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Valetul de spade (inversata)

Cartea sugereaza comunicare, curiozitate, energie. Daca apare inversata, ea iti transmite mesajul ca esti prea timid. Iti iei prea multe masuri de precautie si, la final, ajungi sa nu actionezi deloc din cauza fricii si a lasitatii. Fii mai ambitios si mai curajos.Cartea de tarot Valetul de Spade indica o sansa sau o experienta ce ni se ofera, un stimul ce actioneaza din exterior asupra noastra. In cazul Valetului de Spade poate fi vorba, in anumite cazuri, de un stimul, de o briza proaspata, care ne permite dintr-o data sa constientizam totul limpede, care ne ajuta sa analizam si sa intelegem chiar si interconexiunile complicate.In domeniul relatiilor personale Cartea de tarot Valetul de Spade indica un conflict, care, fie ca porneste de la partenerul nostru, fie ca reprezinta o amenintare la adresa legaturii. Se poate ajunge la o subita racire a unei relatii calde si afectuoase, insotita frecvent de o „grindina de reprosuri" ce provin din deziluzii inca neexprimate, suparari cotidiene, trecute pana acum cu vederea, dar care, pe neasteptate, duc la izbucnirea unei furtuni de proportii. Astfel de descarcari pot produce mult sange rau si conduce, in ultima instanta, la destramarea relatiei. Valetul de Spade poate indica insa si sansa reluarii convietuirii pe baza rezultatelor unui conflict clarificator.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 9 de Spade

Cartea ilustreaza o femeie foarte bogata care are aceasta avutie datorita muncii sale. Desi nu imparte succesul cu nimeni, gradina ei este fertile si ea poseda vaste daruri intelectuale. Daca iti apare aceasta carte primesti mesajul ca ai nevoie de prundenta in gestionarea banilor. Indiferent ce faci pentru a castiga bani, nu-i risipi. Fa-ti bugete, urmareste unde ti se duc banii pentru a avea intotdeauna imaginea completa. Numai asa se pot acumula averile.Cartea de tarot 9 de Spade poate exprima frica de un eventual esec in fata unor acumulari de probleme cu nivel de risc neobisnuit de ridicat dar, si frica de examene, tracul inaintea unor aparitii publice. Este insa posibil ca cea care ne rapeste somnul sa fie insasi constiinta noastra incarcata, ca urmare a unui comportament gresit sau neglijent si acum ne temem ca totul va fi dat in vileag.


Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Indragostitii

Ideile preconcepute sau vechi iti pun bete in roate cand este vorba de gestionarea unor situatii noi ori diferite sau cu rezolvarea problemelor curente. Este posibil sa nu ti se fi oferit oportunitatea de a face o alegere sau alta, chiar daca va trebui sa o faci acum sau cat de curand. Mai degraba ai fost tentat sau testat. De asemenea, s-ar putea sa-ti fie greu sa rezisti. Evita cat de mult poti sa iei o decizie definitiva in aceste zile.Cartea de tarot Indragostitii uneste doua teme. Indica o mare experienta de dragoste dar ne aduce in fata ochilor si faptul ca de acest pas este legata si o hotarare necesara: renuntarea la cadrul de viata de pana acum (casa parinteasca, viata de holtei, numeroasele flirturi) si marturisirea neechivoca a unei singure iubiri. Numai acest pas poate conduce la coplesitoarea experienta pe care o indica cartea „Indragostitii". Din acest motiv, pe vremuri, aceasta carte era denumita „Optiunea". Ea poate face trimitere si la o decizie necesara, care nu are decat foarte putina sau chiar nici o legatura cu iubirea.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Roata Destinului

Parca nu ai stare si ai face cu totul altceva decat ti-ai propus. Totusi, nu prea ai cum sa lasi lucrurile balta. Ai si obligatii de care sa te ocupi. Ca sa-ti fie mai usor, imparte totul in etape mici. O lista cu ce ai de facut, pe care sa o bifezi dupa fiecare realizare te va ajuta sa te concentrezi mai usor! Succes!Cartea de tarot Roata Destinului indica deseori situatii asupra carora nu putem exercita, intr-o prima instanta, nici o influenta. Incetinirea Rotii semnifica in acest caz ca ceea ce ne-am pus in gand nu vrea sa reuseasca, pur si simplu. Vremea, traficul rutier, o greva a personalului aeroportului, fac ca planurile noastre sa esueze. Roata Timpului ne arata atunci ca nu a sosit (inca) clipa sa trecem la realizarea proiectului. In aceasta situatie, cartile etalate la celelalte pozitii pot furniza indicii pretioase asupra modalitatii prin care putem ajunge la latura ascendenta, a Rotii. Aceasta simbolizeaza schimbari fericite, placute.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Justitia

Ti-ar placea sa faci multe lucruri astazi dar se pare ca te tine ceva. Gaseste modalitati prin care sa-i implici si pe ceilalti in aceste actiuni. Daca ai ceva de reprosat cuiva, asteapta seara. Este important sa-ti pastrezi un ton calm si temperat. De asemena, nu te lasa manipulat emotional.Cartea de tarot Justitia poate fi usor interpretata gresit, daca ne luam dupa numele ei. Justitia, in special Judecata de Apoi, la care se face referire in acest sens, este pusa in legatura in principal cu pedepsirea, osandirea si,frica, groaza. Semnificatia unei carti trebuie insa intotdeauna desprinsa atat din imaginea reprezentata cat si din simbolurile sufletesti si mitologice care se ascund in spatele ei. Invierea din morti, reprezentata de Cartea de tarot Justitia, arata cutremuratorul eveniment al mantuirii si eliberarea a tot ce inainte fusese ingropat sau tinut prizonier.Pe plan profesional Cartea de tarot Justitia indica o faza decisiva. Cartea de tarot Justitia apare frecvent in legatura cu o concediere sau alta schimbare hotaratoare. Pe de o parte, Cartea de tarot Justitia semnifica faptul ca resimtim despartirea ca pe o mantuire si eliberare, iar pe de alta parte, ca noua cale ne va duce spre trariri mai profunde, spre adevarata noastra chemare. In cazurile cand aceasta carte apare fara vreo legatura cu modificari in plan profesional, Cartea de tarot Justitia este un indiciu asupra eliberarii de orice grija si apasare.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 5 de Cupe

Cartea simbolizeaza izolarea, insecuritatea, grijile, pierderea financiara, saracia. Atentie mare la ce faci. Nu te lasa descurajat. Orice moment de insecuritate, grijile pe care ti le faci te pot determina sa gresesti. Iar aceste greseli te pot costa bani. Fii increzator, orice situatie care ti se pare ca treneaza sau merge mai incet decat iti doresti se poate arata dosebit de fructuoasa la final. Trebuie doar sa faci tot ce depinde de tine, apoi sa lasi Universul sa lucreze.In planul constiintei, Cartea de tarot 5 de Cupe inseamna ca am trait experienta dezamagirii si durerii, ca acum suportam consecintele. Este posibil sa ajungem astfel la o conceptie mai matura si mai pragmatica asupra vietii, renuntand la anumite sperante naive si nerealiste. Sensul mai profund al cartii isi gaseste expresia in situatiile cand devenim constienti ca motivele dureroasei noastre experiente rezida in unele neglijente, neatentii sau chiar propria noastra descurajare, precum si atunci cand suferinta provocata de aceasta traire ne determina sa punem sub semnul intrebarii anumite atitudini anterioare si sa ajungem la concept de viata si atitudini noi.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Cavalerul de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza romantismul, sarmul, cavalerul in armura stralucitoare, imaginagia. Telurile tale sunt departe, ai de facut o calatorie fizica sau spirituala. Daca iti apare aceasta carte inversata, ea iti transmite mesajul ca te tine ceva pe loc. E emotie puternica te tine captiv si departe de visurile tale. Rezolva-le si vei putea merge mai departe puternic si stralucitor precum armura cavalerului.Cartea de tarot Cavalerul de cupe inseamna ca avem parte de un climat de munca sanatos, de o atmosfera linistita si degajata, in care ne rezolvam indatoririle aproape in joca si cu multa voiosie. In cazul unei reorientari profesionale, Cartea de tarot Cavalerul de cupe arata ca asezam in prim plan interesele si aptitudinile artistice. Daca insa, pana la urma, ne vom hotari intr-adevar spre o astfel de directie, nu se poate preciza decat tinand cont si de talmacirile celorlalte carti.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 3 de spade

Poate ca cineva iti tradeaza increderea sau poate ca ceva se rupe. Emotiile pot fi foarte puternice ai poti avea nevoie de o perioada sa te recuperezi. Dar acest eveniment iti schimba viata total. Un nou tu se naste. O inima puternica (desi strapunsa de trei spade) se va reface rapid, chiar daca acum situatia nu ti se pare deloc roz.Avand in vedere imaginea reprezentata pe aceasta carte, ea este talmacita cu prea multa usurinta ca experienta dureroasa, in special ca suferinta in dragoste. Desi acesta constituie un aspect partial important al cartii, se estompeaza astfel talmacirea ei principala. Importanta majora a cartii 3 de Spade consta, in decizia luata impotriva dorintei. Daca prin aceasta se indica o actiune indoielnica sau un act eliberator nu se poate aprecia decat in functie de substratul intrebarii puse si de celelalte carti etalate. Acolo unde viata sentimentala este supusa tiraniei ratiunii, aceasta carte este desigur extrem de ingrijoratoare. Dar in acele cazuri in care arata ca, prin forta ratiunii, ne-am eliberat din situatii de dependenta sau de obiceiuri indoielnice, ea indica un pas necesar, chiar daca dureros.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 8 de Spade

Cartea simbolizeaza educatia, stagiatura, ucenicia. Nu exista nici un substitut pentru talent si experienta. O persoana poate dobandi calitati excelente si poate deveni maestru, doar prin aplicarea temeinica a cunostintelor pe care le poseda. Daca iti apare aceasta carte inversata, mesajul este atentie la neindemanare. Poti intarzia ducerea la indeplinire a unei sarcini din cauza neatentiei. Daca esti student si pici un examen, solutia este sa analizezi ce s-a intamplat, unde ai gresit de s-a ajuns aici.Cartea de tarot 8 de Spade poate exprima si singuratate, atunci cand traim fara un partener de viata. In acest caz, Cartea de tarot 8 de Spade arata ca nu suntem dispusi sa ne legam de cineva, cu toate laturile avantajoase dar si toate riscurile, pe care le implica un astfel de pas si, totodata ne cere, sa cream intai premisele interioare care apoi, sa duca pe un plan exterior la realizarea intalnirii.Va manifestati inhibat. Poate ca nu oricine este in masura sa observe acest lucru. Observatorul avizat va remarca insa ca ascundeti sau reprimati un lucru important. Cartea de la pozitia 2 indica, probabil, ce ascundeti, in timp ce cea de la pozitia 5 va arata ce atitudine puteti adopta in continuare. Aratati ca deveniti stapan pe sentimentele dumneavoastra si ca va puteti impune acest pas. Nu este indicat insa sa procedati in acest mod decat daca aceasta limitare nu se va perpetua. In caz contrar, este mai bine sa cumpaniti totul inca o data. Daca aceasta talmacire nu va spune nimic, cartea are aici urmatoarea semnificafie: Nu va rusinati de retinerile dumneavoastra, aratati-va timiditatea si sfiala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții