Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

marți, 10 septembrie 2024

Horoscop tarot zilnic 11 septembrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 11 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 4 de pentagrame

Abilitatea de a gestiona banii intr-un mod corespunzator incepe sa dea roade. Fii atent cum cheltui banii si poti incerca si sa-i ajuti pe cei mai putin norocosi ca tine. Tinzi spre si mai multa bogatie, dar pentru a ajunge aici e nevoie de mai multe investitii. Poti, de asemenea, sa primesti o mostenere sau un cadou extravagant de la cineva pe care l-ai considerat pana acum extrem de zgarcit.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 9 de pentagrame

Cartea ilustreaza o femeie foarte bogata care are aceasta avutie datorita muncii sale. Desi nu imparte succesul cu nimeni, gradina ei este fertile si ea poseda vaste daruri intelectuale. Daca iti apare aceasta carte primesti mesajul ca ai nevoie de prundenta in gestionarea banilor. Indiferent ce faci pentru a castiga bani, nu-i risipi. Fa-ti bugete, urmareste unde ti se duc banii pentru a avea intotdeauna imaginea completa. Numai asa se pot acumula averile.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI REGELE DE BATE

Aceasta persoana din viata ta a obtinut un mare succes material si il imparte cu generozitate cu tine. Aceasta persoana (de cele mai multe ori un barbat) este foarte protectoare si te povatuieste intelept. El este ferm inradacinat, e de nezdruncinat, iar aceasta stabilitate a lui iti ofera putere.Profesional Cartea de tarot regele de bate reprezinta manifestarea constienta, convingatoare, spiritul intreprinzator si motivarea puternica. Cartea de tarot regele de bate arata un mare talent organizatoric. Cartea de tarot regele de bate reprezinta dinamismul, angajamentul, placerea riscului.Cartea de tarot regele de bate este simbolul lucrului in echipa. Punctul slab al cartii de tarot regele de bate este lipsa simtului temporal, astfel ca proiectele sale pot contine termene eronate si in multe cazuri, intentiile laudabile raman, pana la urma, numai intentii.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Turnul

Este posibil ca oamenii sa se astepte ca tu sa le rezolvi problemele. Poate ca asa i-ai invatat, iar acum daca ii refuzi vei parea dificil si exigent. Desi este cazul sa impui anumite limite, ai mai multa grija la cuvintele folosite.Cartea de tarot Turnul arata ca ne-am zidit intr-o pretinsa siguranta care dintr-o data incepe sa se clatine. Este vorba despre structuri si dimensiuni care ne-au ramas prea stramte, nu ne mai incap. Pot fi afectate la fel de bine convingerile si principiile noastre de viata, cat si conceptia noastra despre siguranta din sfera profesionala sau baneasca, si nu in ultimul rand prieteniile si relatiile de parteneriat. Cartea de tarot Turnul reprezinta acel concept care, in perioade anterioare, ne-a oferit intr-o masura binefacatoare siguranta, poate chiar adapost, dar care acum ne-a ramas prea stramt. Este vorba despre experiente neasteptate, cateodata adevarate strafulgerari ale spiritului, care fac sa se prabuseasca vechea conceptie. Aceste schimbari neasteptate sunt deseori percepute in prima instanta ca adevarate catastrofe. Abia dupa ce primul soc a fost depasit simtim, cu usurare, ca am fost eliberati de vechiul balast. Aceasta strapungere poate fi produsa de propria gandire sau declansata de un eveniment exterior.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Spanzuratul

Poate ca lucrurile nu merg chiar asa cum iti doresti, insa nu este cazul sa renunti. Nu este o scuza sa te opresti din ce faci pentru ca ceva n-a functionat ieri sau anul trecut. Cu siguranta sunt si alte cai de a obtine ceea ce-ti doresti. Fii increzator si mergi inainte!Pe plan profesional, Cartea de tarot Spanzuratul semnifica in primul rand stagnarea si legat de acest lucru, intarzieri apreciabile, daca nu chiar impiedicarea proiectelor noastre. Planurile stagneaza, avansarile nu au loc, cautarea unui nou domeniu de activitate se dovedeste inutila . Stagnarea nu apare decat rareori prin surprindere. La inceput constatam unele maruntisuri mai degraba suparatoare, care ne intarzie si pe care, desi ne necajesc, nu le luam insa in serios. Abia suma lor face ca lucrurile sa evolueze tot mai lent, pentru ca in final sa produca stagnarea. Nici staruinta si nici agresivitatea actiunilor nu se dovedesc rentabile. Unica scapare consta in intelegerea profunda ca am ratacit drumul. Abia cand vom fi duspusi sa schimbam modul de gandire si sa ne reprofilam vor incepe sa se rezolve si dificultatile.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Dreptatea

Poti fi aglomerat, chiar haotic, insa la finalul zilei vei vedea ca n-a fost in zadar efortul tau. Aceasta carte vine sa-ti readuca aminte ca oamenii sunt gata sa te ajute, sa te sustina. Bucura-te de prezenta lor si nu te sfii sa ceri ajutorul atunci cand ai nevoie.Cartea de tarot Dreptatea reprezinta intelegerea clara, obiectiva, sentinta data cu hotarare, in cunostinta de cauza, incoruptibilitatea, ponderarea si corectitudinea, care arata ca ni se va face dreptate. In plan cotidian ea arata ca percepem mediul ce ne inconjoara ca pe un ecou si suntem confruntati, atat in ceea ce priveste binele, cat si raul, cu urmarile actelor noastre. Acolo unde ne comportam corect si cinstit, primim recunoasterea actiunilor noastre, care sunt rasplatite corespunzator; vom esua insa acolo unde incercam sa obtinem avantaje, pe cai ascunse, utilizand mijloace indoielnice.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 3 de bate

E nevoie de precautie si de responsabilitate pentru a avea succes intr-un proiect pe care il demarezi sau intr-o afacere pe care o ai. Sa fii comerciant in vremurile medievale era mai mult decat riscant. Navele erau predispuse la naufragii, piraterie sau erau jefuite de marinarii care nu se simteau platiti indeajuns. De aceea cartea simbolizeaza nevoia de precautie a antreprenorului care porneste singur la drum.Cartea de tarot 3 de Bate leaga intre ele doua experience importante si valoroase. Cartea de tarot 3 de Bate arata ca, dupa un urcus, lung si istovitor, am atins culmea si, din acest punct de observatie sigur, putem arunca privirea pana departe, spre un orizont luminos. Fundamental solid pe care il simtim sub picioare si perspectiva imbucuratoare spre viitor ce ni se ofera de aici sunt caracteristicile principale si absolut pozitive, exprimate de Cartea de tarot 3 de Bate.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Valetul de bate (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza entuziasmul, explorarea, descoperirea, spiritul liber. Daca iti apare invesata, cartea iti trimite mesajul ca ar trebui sa fii mai responsabil. Atentie la cheltuieli, sa nu te indatorezi prea mult. Atentie la dorintele care costa prea mult sa le indeplinesti. E nevoie de mai multa profunzime in viata ta.Valetii indica sansele si ocaziile, care ni se ofera. Sansa reprezentata de cartea de tarot valetul de bate corespunde elementului foc, fiind un impuls sau o propunere molipsitoare, pe care o primim cu bucurie. Este in prirnul rand vorba despre ocazii de a depasi sfera experientei noastre anterioare de viata: propuneri ademenitoare pentru spiritul nostru de aventura si care ne cer curaj si asumarea de riscuri, si care reusesc sa ne smulga din rutina. Poate fi vorba despre activitati sportive, de posibilitatea de a ne sonda propriile limite sau doar de evenimente sau experiente mai putin importante, dar palpitante, ce fac parte din viata cotidiana.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 2 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza indecizia, nehotararea. Ai de luat o decizie grea, dar nu esti in echilibru cu tine. Ai nevoie de timp pentru a te linisti si pentru a putea actiona. Nu te lasa purtat de ego. Pot aparea rivalitati si confliecte care sa nu iti aduca linistea de care ai nevoie pentru a lua hotararea corecta. Dimpotriva!Cartea de tarot 2 de Spade indica incercarea disperata de a se ajunge, pe plan intelectual, la o atitudine fara echivoc si de dobandirea puterii de decizie. Adevarata convingere nu se poate insa naste decat atunci, cand cunoasterea este sustinuta si pe planul sentimentelor. Acest domeniu al subconstientului, care in imaginea prezentata pe carte este simbolizat de mare si luna, este taiat. Spadele incrucisate, simbolizeaza limitele impuse intelectului, ne interzic accesul.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 7 de spade

Cartea simbolizeaza tradarea, deceptia, iesirea dintr-o situatie. Poti fi confuz intr-o anumita cauza. Te invarti in cerc, nu gasesti solutia. Tot ce incerci ti se poate parea o pierdere de vreme. Ai nevoie de o distantare de tot ceea ce te inconjoara, astfel incat sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva. Iesi din miezul problemei pentru a vedea totul in ansamblu. Daca nu reusesti de unul singur, poti cere asistenta unui prieten sau ghidarea unui specialist in domeniul respectiv.Cartea de tarot 7 de Spade ne prezinta partea intunecata a Magului (I), cu care are in comun coloritul auriu al fundalului. Puterea de intelegere, mintea ascutita, capabila sa gandeasca limpede, este prezentata in acest caz in forma ei negativa ca viclenie, inselaciune. Pe un plan mai nevinovat, Cartea de tarot 7 de Spade poate simboliza siretenie si rafinament, sau atitudinea de „a se topi", de „a intoarce privirea". Pe langa aceasta, nu intotdeauna este evident cine pe cine pacaleste, daca suntem pungasul sau pagubitul.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Valetul de spade (inversata)

Cartea sugereaza comunicare, curiozitate, energie. Daca apare inversata, ea iti transmite mesajul ca esti prea timid. Iti iei prea multe masuri de precautie si, la final, ajungi sa nu actionezi deloc din cauza fricii si a lasitatii. Fii mai ambitios si mai curajos.In domeniul relatiilor personale Cartea de tarot Valetul de Spade indica un conflict, care, fie ca porneste de la partenerul nostru, fie ca reprezinta o amenintare la adresa legaturii. Se poate ajunge la o subita racire a unei relatii calde si afectuoase, insotita frecvent de o „grindina de reprosuri" ce provin din deziluzii inca neexprimate, suparari cotidiene, trecute pana acum cu vederea, dar care, pe neasteptate, duc la izbucnirea unei furtuni de proportii. Astfel de descarcari pot produce mult sange rau si conduce, in ultima instanta, la destramarea relatiei. Valetul de Spade poate indica insa si sansa reluarii convietuirii pe baza rezultatelor unui conflict clarificator.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Regele de cupe

Regele de cupe stapaneste toate elementele apei (creativitate, fertilitate feminine, emotie si arta). Este atat de bine echilibrat, incat este un om foarte corect si foarte cinstit in afaceri. Daca iti apare aceasta carte, inseamna ca persoana cu care ai sau urmeaza sa ai o relatie de orice natura, profesionala, romantica, spirituala, este de incredere si te poti baza pe sustinerea ei.Cartea de tarot Regele de cupe personifica latura masculina a elementului apa, stradania noastra de a dobandi cunoasterea transcendenta, eliberarea si unificarea mistica cu fundamentul arhaic, acel Numinosa, sau indiferent cum s-ar incerca definirea prin cuvinte a ceea ce este denumit. El poseda constiinja faptului, ca acest domeniu va ramane pentru vecie inchis accesului intelectului si poate fi aflat numai de acela, care se deschise introspectiunii intuitive si este gata sa se lase gasit si atins. Regele de cupe reprezinta vointa de a lasa camp liber sentimentelor si insusirilor noastre mediale, prin aceea ca transpunem vibratiile receptionate in forma muzicii, poeziei sau altor arte, nu in ultimul rand si in arta tamaduirii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții