Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

vineri, 13 septembrie 2024

Horoscop tarot zilnic 13 septembrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 13 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Valetul de spade

Cartea sugereaza comunicare, curiozitate, energie. Te poti astepta sa intalnesti o persoana neobosita care vrea mereu succesul. Aceasta nu sta prea mult pe ganduri si actioneaza. Ti-ai dori sa fii si tu asa. Sa-i poti urma exemplul. Nu trebuie decat sa te controlezi, sa iei decizii si sa actionezi.In domeniul relatiilor personale Cartea de tarot Valetul de Spade indica un conflict, care, fie ca porneste de la partenerul nostru, fie ca reprezinta o amenintare la adresa legaturii. Se poate ajunge la o subita racire a unei relatii calde si afectuoase, insotita frecvent de o „grindina de reprosuri" ce provin din deziluzii inca neexprimate, suparari cotidiene, trecute pana acum cu vederea, dar care, pe neasteptate, duc la izbucnirea unei furtuni de proportii. Astfel de descarcari pot produce mult sange rau si conduce, in ultima instanta, la destramarea relatiei. Valetul de Spade poate indica insa si sansa reluarii convietuirii pe baza rezultatelor unui conflict clarificator.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 3 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza celebrarea, prietenia, creativitatea, comunicarea. Comunici usor, iar sentimentele ies la lumina fara retineri. Ai libertate totala de expresie. Cartea este simbolul prieteniei, al bucuriei de a fi alaturi de cei dragi. Poate urmeaza o petrecere, o aniversare, un eveniment important in familie.Va simtiti coplesit de fericirea si recunostinta pe care o resimtiti. Pana acum, v-ati bucurat de situatia in care v-ati aflat, fiind vesel si bine dispus. Cartea etalata la pozitia 6 va va arata, daca va mai puteti ingadui sa zaboviti la aceasta serbare a bucuriei sau daca nu este cazul sa va pregatiti pentru primirea de noi indatoriri. Deschideti-va in fata optimismului si treceti cu veselie, voiosie si un presentiment de recunostinta, la indeplinirea indatoririlor dumneavoastra. Veti petrece o perioada fericita, pe care ar trebui sa o savurati cu multa bucurie. Faceti un lucru care sa sporeasca aceasta atmosfera. Cautati societatea lipsita de griji a unor prieteni apropiati, duceti-va sa dansati, plecati in concediu.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 9 de cupe

Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui este: de ce o persoana care are bani sarbatoreste singura? Poate pentru ca nu vrea sa imparta cu ceilelti?! Fericirea si satisfactia de a avea bani vine din bucuria, incantarea de a imparti cu ceilalti. De a-i ajuta sa reuseasca si ei in viata. Cartea mai poate anunta un succes, o victorie, un castig salarial satisfacator.Cartea de tarot 9 de Cupe reprezinta o perioada pe care o savuram din plin, de care ne bucuram din toata inima. In anumite forme exagerate, aceasta placere de a trai poate sa degenereze, eventual, in voluptate desantata sau lacomie de viata, insa de regula, Cartea de tarot 9 de Cupe se manifests in forma ei placuta, lipsita de griji: ca expresie a bucuriei de a trai, a vietii lipsite de griji.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 4 de Monede

Cartea sugereaza nevoia de control, stabilitate, securitate, posesiune, conservatorism. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca o furtuna te poate lua pe nepregatite. Da, iti place stabilitatea, insa nici nu trebuie sa te lasi doborat de orice lucru care nu iese conform planului. Fii mai flexibil si invata sa te adaptezi oricarei situatii.Incercati sa va agatati de un fir de pai, in convingerea ca v-ar conferi siguranta. Sunteti prea egoist sau prea posesiv. Invatati sa cedati interior. Numai in aceste conditii isi poate dezvalui acel lucru, pe care va straduiti din rasputeri sa-1 retineti, intreaga frumusete. Pasarea Paradis moare, atunci cand este inchisa intr-o colivie. Trebuie sa fiti prevazator si chibzuit, luati-va toate masurile de siguranta, in toate privintele. Aparati-va sentimentele, impuneti limite nete si nu va lasati influentat. Pentru o perioada oarecare ramaneti cumpatat si sobru, pentru a putea intai strange rezerve noi, inainte de. a va deschide din nou in fata celorlalti. Dar tineti bine de dorinta dumneavoastra, nu dati inapoi.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Valetul de pentagrame

Valetul priveste bogatia si bunurile materiale cu un sentiment de veneratie. El apreciaza bogatia materiala, dar risca sa fie prins in planul material si sa neglijeze alte aspecte ale vietii sale. Atentie sa nu fii prins in capana de a te agata de avere, fara a avea, insa, un plan concret pentru a o acumula. Pentru a obtine starea materiala la care visezi, fa-ti planuri concrete si actioneaza. Altfel risti sa te cufunzi in visare, iar cand te vei trezi la realitate sa fii dezolat!Nu permiteti sa vi se ia sau sa vi se smulga nimic din mana. Aratati ca ramaneti consecvent intentiilor dumneavoastra. Nu va lasati indus in eroare, la nevoie, inchideti-va in dumneavoastra. Fiti econom si evitati orice rise incalculabil.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Moartea

Te simti confortabil cu aceasta rutina, iar schimbarile te sperie putin. Desi fireasca teama de necunoscut, nu trebuie sa o lasi sa impiedice evolutia, dezvoltarea. Fii flexibil, adapteaza-te.Pe plan profesional Cartea de tarot Moartea semnifica in general sfarsitul activitatii noastre de pana acum. Cartea de tarot Moartea ne cere sa renuntam la sarcinile sau pozitia noastra si sa ne golim interior, pentru ca sa fim pregatiti pentru ceea ce va urma. Nu ar trebui sa ne indreptam in mod pripit atentia spre viitor, ci sa incheiem in liniste si pace socotelile cu trecutul si sa ne punem in acest moment intrebarea daca am indeplinit asteptarile puse in noi. Numai in acest mod putem sa ne despartim cu acest sentiment al implinirii.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA STAPANA

Pe cei pui mana azi se dezvolta. Deci nu lasa pe maine ce poti face azi. O atentie deosebita trebuie acordata azi exagerarilor, mai ales in sfera cuvintelor. Chiar si complimentele sincere pot deveni prea mult.V-ati aratat plin de idei noi, fiind totodata deschis si dispus pentru primirea unor impulsuri pe care sa le transpuneti in fapt. Intelegeti necesitatea schimbarilor si innoirilor. Aveti grija sa nu exagerati si sa nu permiteti sa fiti depasit de situatie. Stapana poate simboliza si tulburarea! Permiteti laturii creative din dvs. sa devina activa si fiti deschis pentru stimulii transmisi de ceilalfi. Preluati aceste ganduri si idei, inchipuiti-va totul in mod plastic, iar apoi transpuneti in fapt aceste impulsuri. Recunoasteti schimbarile de valoare, pe care le antreneaza tema intrebarii puse, precum si faptul ca in fata dvs. se intinde un camp roditor.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Steaua

In ciuda tuturor confuziilor zilei, vei reusi sa iti pastrezi calmul si serenitatea. Mai mult, aceasta stare de spirit va fi contagioasa si vei reusi sa atragi in jurul tau oameni care sa doreasca sa coopereze cu tine, indiferent de proiect. Pastreaza-ti calmitatea si seara, odihneste-te. Si maine va fi o zi frumoasa!Cartea de tarot Steaua arata ca planuim sau incepem anumite lucruri care vor ajunge departe, in viitor, si in a caror evolutie pozitiva ne cladim sperante intemeiate. In context, adesea nici nu suntem constienti, in aceasta faza incipienta, de efectul cu bataie lunga a actiunilor initiate. Abia privind inapoi vom realiza ce macazuri importante au fost asezate in perioadele caracterizate de Stea. Este nevoie de un anumit interval de timp, pentru a putea recunoaste efectele fertile ale actiunilor noastre. Steaua este considerata una din cele trei carti protectoare, care prevesteste o reusita imbucuratoare.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 3 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza pregatirea, previziunea, actiunea, expansiunea. Daca iti apare inversata, ea atrage atentia asupra instabilitatii. Nu poti avea o baza solida, in orice activitate, daca abordezi totul cu superficialitate si chiar imaturitate. Ai nevoie de mai multa substanta.In planul constiintei am atins un nivel, din care ni se deschide un orizont larg. Fiind constienfi de faptul ca, datorita stradaniilor de cunoastere depuse pana acum am creat un fundament solid, putem in prezent sa aruncam, dintr-un punct de observare superior, o privire in jurul nostru pentru a constientiza, cu multa recunostinta, care este scopul nostru in viata. Baza sigura, conferita de certitudinea interioara legata de larga perspectiva optimista sunt baza pentru o etapa a vietii in care putem sa ne indeplinim sarcinile cu usurinta si sa obtinem succese.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 8 de bate

Iti cauti jumatatea? Daca da, aceasta carte iti aduce mesajul ca dorintele sunt aproape sa devina realitate. Totusi, ar trebui sa fii atent. Daca ti se ofera ceva, nu lua totul de-a gata. E nevoie sa construiesti, sa consolidezi. Daca esti implicat intr-un proiect profesional, mesajul este ca in curand te vei bucura de primele rezultate. Dar tot trebuie sa continui sa iti faci treaba, sa nu culci pe o ureche, pentru ca acest proiect sau altul sa aduca roadele scontate.Importanta cruciala a cartii se ascunde in aspectul ei temporal. Cartea de tarot 8 de bate este unica din cele 78 carti de Tarot, care ofera un indiciu limpede cu privire la iminenta unui eveniment. In rest, nu prezinta semnificatii profunde. Cartea de tarot 8 de bate arata ca ceva se misca, ca ceva pluteste in aer, ca ceva se va intampla mai repede decat ne-am astepta si ca evolutiile au inceput deja, chiar fara ca noi sa ne dam seama. Cartea de tarot 8 de bate este de regula un sol al vestilor placute, care ne spune ca vesti sau evenimente fericite au si pornit catre noi.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Regina de bate (inversata)

Cartea sugereaza exuberanta, caldura, vibratia, determinarea. Daca iti apare inversata, cartea transmite mesajul geloziei sau al manipularii. Fie tu esti cel care manipuleaza, fie cineva incearca sa te joace pe degete. Indiferent cum ar sta lucrurile, astfel de comportament nu ajuta intr-o relatie, fie ca este de de dragoste, de prietenie sau are legatura cu locul de munca.In relatiile noastre personate Cartea de tarot regina de bate simbolizeaza perioada de dezvoltare tot mai pronuntata si a pregatirii terenului in vederea unor noi experiente. Cartea de tarot regina de bate arata firea deschisa, abordabila si care se entuziasmeaza usor, indicand astfel cu precadere o etapa exuberanta, caracterizata de realizarea unor contacte noi dar totodata si o inviorare considerabila a legaturilor existente. Cartea de tarot regina de bate inseamna ca devenim „maturi" in relatiile noastre si ca astfel putem de-acum da replica unor parteneri, care pana acum ne-au fost „superiori".

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 4 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza contemplare, recuperare, pasivitate, relaxare, odihna. Daca iti apare inversata ea iti transmite mesajul ca nu trebuie sa te epuizezi. Ai grija cate sarcini iti asumi. Evita starile de nervozitate si conflictele!In planul profesional Cartea de tarot 4 de Spade arata ca nimic nu inainteaza. Evolutiile se afla intr-un punct mort, puterile ne-au secat din cauza rezistentei intampinate. A continua, inseamna a ne asuma riscuri cu nechibzuinta, pentru ca, in acest context, rezistenta exterioara combinata cu propria slabiciune pot duce la un dezastru de mari proportii. Ceea ce ne trebuie in astfel de situatii este linistea, distantarea, pauza, poate chiar si ajutorul unui medic sau sfatul unui terapeut. Abia dupa ce am dobandit forte proaspete, de exemplu, cu ajutorul unui concediu, putem trece cu o noua incredere la rezolvarea problemelor ce ni se pareau intr-atat de insolubile anterior. O sa ne miram noi inline, cat de simplu vor putea fi rezolvate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții