Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

sâmbătă, 14 septembrie 2024

Horoscop tarot zilnic 14 septembrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 14 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Cavalerul de spade

Cavalerul de spade poate fi mesagerul legii sau al Guvernului. Aceasta persoana este insarcinata cu puterea justitiei de a elimina pedeapsa si de a rasplati faptele bune. Figura din acest card te povatuieste ce sa repari daca ai facut ceva gresit. Cu cat iei masurile corecte mai rapid, cu atat mai bine.Cartea de tarot Cavalerul de Spade defineste o faza dusmanoasa, in care ne manifestam excesiv de critic sau suntem noi insine expusi criticilor acide ale celorlalti. Numai in cazuri rare aceasta tensiune imbraca un aspect clarificator, purificator, ajutator. Ranile pe care le primim sau le pricinuim altora in aceasta faza sunt deosebit de profunde si se vindeca foarte greu. Gerul pe care-1 reprezinta Cartea de tarot Cavalerul de Spade poate distruge o temelie ce s-a dovedit trainica pana in prezent. Aceasta duce la esuarea afacerilor, proiectelor sau altor initiative profesionale si nu arareori Cartea de tarot Cavalerul de Spade semnifica sfarsitul unei colaborari.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 4 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza meditatia, contemplarea, apatia, reevaluarea. Daca iti apare inversata, ea anunta ca urmeaza o perioada de claritate mentala. Daca ai amanat cateva decizii importante din cauza nesigurantei, acum se schimba totul. Stii ce vrei si pornesti in obtinerea lui. Calea ti-e deschisa!Starea de spirit pe care o exprima Cartea de tarot 4 de Cupe este cel mai potrivit exprimata prin imaginea suprasaturarii, senzatia de satietate.Cartea de tarot 4 de Cupe evidentiaza nestatornicia sentimentelor noastre, care, dupa ce ne determina sa tanjim din tot sufletul dupa ceva, ne face apoi, in momentul implinirii dorintelor cu (prea multa) prisosinta, sa trecem in cealalta extrema, a respingerii, dezgustului si neplacerii. Indispozitia exprimata prin aceasta carte acopera un spectru larg: de la carteala, trecand prin apatie si pana la formele grave de manifestare ca cearta, indaratnicie si inacrire. In toate aceste cazuri, Cartea de tarot 4 de Cupe constituie un avertisment si totodata o invitatie, de a nu cadea, ca urmare a indispozitiei, intr-o apatie oarba, ratand astfel sanse reale.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Valetul de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza mesagerul, inceputurile creatoare, sincronicitatea. Daca iti apare inversata ea aduce mesaj de la cineva aflat la departare. Comunicarea este importanta. Pastreaza caile dialogului deschise. Nu te inchide in tine.Cartea de tarot Valetul de cupe simbolizeaza o ocazie, o sansa. Nu este vorba nici de vreun gest de iubire sau impacare. In toate situatiile, acest impuls porneste de la ceilalti, este adresat sentimentelor noastre si este receptionat de catre noi cu un sentiment de recunostinta si multumire. Valetul de cupe indica oferta de impacare in urma certurilor si disputelor, compasiunea care ne este aratata in perioade de suferinta si, nu in ultimul rand, o atingere plina de iubire, acea situatie cand ne indragostim. Aceasta pornire este pura si cinstita si nu trebuie privita cu atitudine sceptica decat in situatia in care marea majoritate a celorlalte carti invita la reflectie.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 5 de pentagrame

Cartea simbolizeaza izolarea, insecuritatea, grijile, pierderea financiara, saracia. Atentie mare la ce faci. Nu te lasa descurajat. Orice moment de insecuritate, grijile pe care ti le faci te pot determina sa gresesti. Iar aceste greseli te pot costa bani. Fii increzator, orice situatie care ti se pare ca treneaza sau merge mai incet decat iti doresti se poate arata dosebit de fructuoasa la final. Trebuie doar sa faci tot ce depinde de tine, apoi sa lasi Universul sa lucreze.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 10 de pentagrame (inversata)

Cartea sugereaza bunastare, mostenire, familie. Ai sentimentul securitatii care vine din abundenta. Te simti confortabil cu ceea ce ai. Daca iti apare inversata aceasta carte, primesti mesajul ca trebuie sa fii mai atent cu finantele tale. Desi ai tot ce trebuie, nu trebuie sa si risipesti. Urmareste unde se duc banii tai.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 2 de bate

Cartea simbolizeaza planificarea viitorului, progresul, deciziile, descoperirea. Se anunta succesul unui efort depus in trecut. Este vremea sa tragi linie sa vezi ce ai facut si cu ce rezultate, apoi sa demarezi alte proiecte de viitor.Cartea de tarot 2 de bate face legatura intre descrierea unei stari si o chemare, o invitatie: ea arata ca adoptam o pozitie neutra, indiferenta, in loc sa ne pronuntam pentru o atitudine clara. Situatiile caracterizate de aceasta carte prezinta deseori ceva paralizant. Nu exista nimic ce ar putea fi identificat ca si cauza reala a apasarii si indispozitiei noastre si totusi, simtim cat se poate de limpede, ca ceva foarte important nu este OK. 2 de bate reprezinta acele perioade in care apreciem ca totul este, pur si simplu, „dragut". In fond insa, ne-am retras pe o pozitie de indiferenta si nu ne implicam in nimic. Ne-am ecranat atat de eficient incat nimic nu ne mai poate misca interior si asistam, aproape fara participare, cum se scurge viata pe langa noi. Din aceasta stare letargica putem incerca sa transformam ideile in convingeri si intentiile in fapte, angajandu-ne cu tot sufletul in ceea ce intreprindem.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Turnul

Da-ti pace si vei face mai multe lucruri decat iti poti imagina. Este bine sa faci lucruri, este bine sa fii obosit, insa incearca sa mentii un echilibru. Cu cat iti depasesti limitele cu atat este posibil sa paralizezi intreaga activitate. Nu uita sa mananci sanatos si sa mai iei o pauza din cand in cand.Cartea de tarot Turnul arata ca ne-am zidit intr-o pretinsa siguranta care dintr-o data incepe sa se clatine. Este vorba despre structuri si dimensiuni care ne-au ramas prea stramte, nu ne mai incap. Pot fi afectate la fel de bine convingerile si principiile noastre de viata, cat si conceptia noastra despre siguranta din sfera profesionala sau baneasca, si nu in ultimul rand prieteniile si relatiile de parteneriat. Cartea de tarot Turnul reprezinta acel concept care, in perioade anterioare, ne-a oferit intr-o masura binefacatoare siguranta, poate chiar adapost, dar care acum ne-a ramas prea stramt. Este vorba despre experiente neasteptate, cateodata adevarate strafulgerari ale spiritului, care fac sa se prabuseasca vechea conceptie. Aceste schimbari neasteptate sunt deseori percepute in prima instanta ca adevarate catastrofe. Abia dupa ce primul soc a fost depasit simtim, cu usurare, ca am fost eliberati de vechiul balast. Aceasta strapungere poate fi produsa de propria gandire sau declansata de un eveniment exterior.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Marele preot (Hierofantul)

Poate fi mai usor daca nu tot incerci sa inoti impotriva curentului. Fa cee ace te astepti de la tine (si ceea ce trebuie sa faci orcum) si nu te mai razvrati. Ti se ofera destul de multa autoritate pentru a convinge oamenii sa tea jute, daca este necesar, si ar trebui sa existe putine conflicte. Ramai calm, respecta autoritatea si ti se va oferi aproape imediat respectul pe care il meriti, poate chiar mai mult! Fa ceea ce trebuie!Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza lumea credintei si profunda incredere, izvorata din certitudinea pe care ne-o ofera credinta. In vechile timpuri era considerat una din cele 3 carti protectoare ale Tarotului, care, in principiu, influentau cursul evenimentelor favorabil. Aceasta inseamna foarte mult, intrucat fortele de incredere exprimate de catre Cartea de tarot Marele Preot se refera atat la increderea in noi insine, cat si la increderea intr-un sens profund al vietii noastre personale si la increderea privind viitorul, care izvoraste din ea. Marele Preot ne arata calea spre etica si virtute si reprezinta principiile noastre personale, izvorate din valorile morale fundamentale.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Magicianul

Se anunta o zi magica pentru tine. Cuvantul spus la momentul potrivit ori actiunea demarata atunci cand trebuie te ajuta sa transformi o provocare intr-o oportunitate. Totusi, asta nu inseamna ca ar trebui sa te culci pe o ureche sau ca totul se va intampla de la sine. Foloseste-ti puterea cu intelepciune atunci cand apelezi la ea. De asemenea, este posibil ca un simplu gand sau o intentie nerostita sa aiba o influenta puternica.V-ati aparat pana in prezent punctul de vedere cu multa hotarare si convingere. Daca aveti totusi motive sa va indoiti in legatura cu atitudinea pe care ati adoptat-o, este bine sa cumpaniti daca nu cumva afi folosit puterea dvs. de convingere intr-un mod mult prea direct, viclean sau demagogic. Este posibil sa fi sarit un pic peste cal. Este bine sa promovati un punct de vedere limpede si strategii convingatoare. Folositi-va iscusinta si puterea de initiativa. Eliberati-va de parerile altora si straduiti-va sa va formulati o convingere proprie si univoca. In curand veti reusi sa faceti fata spiritual sarcinilor pentru ca apoi sa faceti experienta usurintei cu care rezolvati totul.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 5 de bate

Pare ca ai ales calea cea grea in cariera. Muncesti mult, depasesti obstacole unul cate unul, cu eforturi supraomenesti uneori. La un moment dat se va arata si succesul tau. Munca iti va fi rasplatita, fara indoiala. Dar trebuie sa fii atent la un singur aspect: oamenii cu care te imprietenesti. Unii chiar iti doresc succesul, altii nu fac altceva decat sa te fenteze si sa-ti fure din merite. Fii vigilent.Cartea de tarot 5 de bate este o provocare, o masurare a puterilor, o intrecere sportiva. Ne prezinta acele situatii in care suntem chemati, sa ne dovedim puterea. Nu este in nici un caz vorba despre o altercatie dusmanoasa sau chiar distructiva. Este o masurare a puterilor, care poate izvori din dorinta de afirmare, exuberanta, neastampar si care poarta amprenta unei intreceri sau, care se prezinta sub forma primirii unor sarcini ce ne pretind intreaga indemanare. In context, de obicei se manifesta cu o nuanta jucausa, care se transforma in ceva serios doar in putine cazuri nefericite. Nu trebuie sa evitati experientele caracterizate de aceasta carte pentru ca ele ne ofera o ocazie buna si adesea antrenanta de a ne constientiza propriile posibilitati.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Asul de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza puterea bruta, victoria, claritatea mentala. Daca iti apare inversata, ea iti aduce mesajul ca trebuie sa fii cu bagare de seama. Nu lasa starea de nervozitate sa escaladeze din pricini minore. Tine-ti furia sub control si vezi daca nu cumva totul are la baza o neintelegere sau o confuzie.Cartea de tarot Asul de Spade reprezinta claritatea cunoasterii ce permite luarea de decizii clare, precum si rezolvarea unor probleme extrem de incalcite. Asta poate insemna ca un vant proaspat aduce o inviorare in obisnuinte vechi sau ca tratative care se impotmolisera capata o turnura hotaratoare. Poate fi vorba si despre o discutie edificatoare, care sa elimine „norii" care ingreunau atmosfera de lucru. Si, nu in ultimul rand, ascutimea si capacitatea de separare a acestei carti de Spada pot semnaliza hotararea luata dupa o matura chibzuinta, de a parasi domeniul de activitate de pana acum.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 6 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza o transfomare pe care nu o doresti neaparat, dar care este necesara. Fii atent la ce se intampla in jurul tau, poate fi nevoie de multa empatie. Aroganta si concentrarea pe sine te poate impiedica sa vezi clar lucrurile. Ti-e greu sa vezi o situatie prin ochii altcuiva. De aceea ar trebui sa fii atent si la ce spun altii. Cartea de tarot 6 de Spade arata durerea despartirii, nesiguranta, temeri si griji, dar si o anumita doza de curiozitate si interes cu privire la ce va fi. Este important sa retinem ca Noul Taram, spre care ne indreptam, nu reprezinta neaparat desfiintarea raporturilor existente, ci poate la fel de bine sa insemne si un pas pe plan interior: patrunderea in noi domenii, invatarea unor reguli de joc sau cunoasterea unor forme de viata inca necunoscute, eventual contactul cu alte culturi sau religii. In I Ging si in mitologie, traversarea apei semnifica intotdeauna un pas de la multime spre unitate.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții