Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

joi, 19 septembrie 2024

Horoscop tarot zilnic 19 septembrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 19 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Carul (Faetonul)

Daca ai lucrat din greu pentru un anumit obiectiv sau rezultat specific, ai putea avea o mare victorie azi. Te simti invingator, proiecteaza increderea castigatorului in fiecare proiect la care lucrezi. Comporta-te ca si cand ai rezultatul deja. Pastreaza-ti optimismul si voia buna, indiferent ce faci. Oricat de banal ti s-ar putea parea, pasul inainte e, totusi, un pas inainte.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Marea Preoteasa

Chiar daca ai o zi incarcata la serviciu sau alaturi de cei dragi, tot e nevoie de putina introspectie. Gaseste-ti un moment in care sa poti medita, sa reflectezi. Fii organizat, aranjeaza-ti prioritatile, dar da-ti voie si sa te linistesti, sa iti asculti sufletul. Poti obtine o multime de rezultate daca vei reusi sa ai pace sufleteasca.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Asul de bate

Cartea simbolizeaza inspiratia, puterea, creatia, inceputurile, potentialul. Te incearca dorinte puternice de a arata cat esti de bun. Aceasta ambitie iti va prinde bine la locul de munca. Daca esti barbat singur, aceasta carte iti poate aduce mesajul ca se anunta noi oportunitati in amor. Se anunta un nou inceput.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 8 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza izolarea, restrictiile impune de sine, incarcerarea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca ai nevoie de o deblocare. Libertatea vine din spargerea zidurilor in care te-ai inchis singur. Mergi inainte spre telul tau.V-ati dat seama ca pana acum nu ati fost liber in aceasta problema si ati reprimat o latura importanta a firii dumneavoastra. Poate ca ati acceptat in mod constient, o astfel de renuntare. In cazul ca este vorba de o limitare de durata, cartea de la pozitia 7 va va arata cum trebuie sa procedati pentru a va desface catusele interioare.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Regina de spade

Aceasta carte simbolizeaza gandirea rapida, organizarea, independenta. Poti fi coplesit de un complex de ganduri si idei. Dar nu trebuie sa te lasi purtat de impulsuri. Nu intra in situatii conflictuale. Respecta si pararea celorlalti.Pana acum ati avut fata de problema in cauza o atitudine mai degraba rece, distanta, rigida. Independenta dumneavoastra interioara va este deosebit de pretioasa. Sau poate, ati abordat ceea ce preconizati sa intreprindeti in primul rand sub aspect estetic si stilistic. Nu permiteti orice. Fiti deosebit de atent si preocupati-va de independenta dumneavoastra interioara. Sunteti foarte inventiv si plin de idei. Folositi aceste resurse pentru a ajunge la o atitudine inteligenta, surprinzatoare si neconventionala.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 5 de cupe

Cartea simbolizeaza pierderea, regretul, dezamagirea, disperarea. Poate ca ai crezut ca ceva ti se cuvine, iar acum ai pierdut si regreti. Poate ca nu ai apreciat pe deplin iubirea cuiva, iar acum iti pare rau. Din fericire, mesajul cartii este ca nu e totul pierdut. Inca poti repara ce ai stricat.Ati trait o dezamagire profunda, sunteti tulburat si plin de suferinta. Acceptati consolarea si ajutorul plin de intelegere, pe care vi-1 ofera cei din jur, fara sa trageti sperante, ca ranile se vor vindeca. Cartea de la pozitia 6 va poate arata spre ce directie trebuie sa va orientati sentimentele.Trebuie sa fiti pregatit. Sentimentele va vor fi dezamagite si va asteapta o etapa dificila, plina de suferinta si necazuri. Nu incercati sa fugiti din fata ei sau sa o depasiti furandu-va caciula. Traversati aceasta vale a plangerii. Incredeti-va in intelegerea si ajutorul afectuos al celor apropiati. In final, veti reusi sa rupeti blestemul durerii, ajungand la orizonturi noi, necunoscute.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Cavalerul de cupe

Cavalerul de cupe simbolizeaza inceputul calatoriei in subconstient. Eroul este dispus sa infrunte nu numai provocarile fizice, ci si cele spirituale. De asemenea, cartea transmite mesajul ca ai nevoie de o canalizare corecta a energiilor creative, astfel incat sa le dai o forma mai utila. Nu este exclus, ca in curand, sa primesti o invitatie sau sa intre in viata ta cineva sau ceva pe care il astepti de ceva vreme.Fiti tandru, si receptiv fata de sentimentele de prietenie si dragoste. Daca, avand in vedere situatia in care va aflati, nu prea aveti pofta de astfel de lucruri, dedicati-va vechii arte de a trai, practicate de japonezi, adica intelepciunea de a zambi mereu si de a lasa, in orice clipa, sa se inteleaga ca in lume exista numai fericire, ca intreaga nefericire provine doar din eroare si neintelegere.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Asul de cupe

Cartea sugereaza munca in echipa, implinirea, colaborarea invatarea. Munca grea va fi rasplatita. Fii atent la oportunitatile de dezvoltare care apar in calea ta si mergi inainte cu perseverenta.Cartea de tarot Asul de cupe ne poate duce la forme dintre cele mai profunde ale implinirii. Ce inseamna acest lucru pentru individul in parte, depinde de conceptia de viata a fiecaruia. Spectrul acoperit de Cartea de tarot Asul de cupe se extinde de la bucurie, recunostinta si satisfactie, pana la profunda fericire pe care o da contopirea a doua fiinte. Fara indoiala, in prim plan se afla misterul iubirii in toate formele sale de manifestare: iubirea de aproape, dragostea fata de parinti, iubirea senzual-erotica, iubirea de sine si dragostea fata de Dumnezeu.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Valetul de pentagrame (inversata)

Cartea simbolizeaza manifestarea, oportunitatea financiara, o slujba noua. Ceva din viata ta duce spre o mare realizare. Simti potentialul succes. Pare ca un diamant neslefuit de asteapta sa-ti arati talentul. Daca iti apare inversata, cartea iti transmite mesajul ca ainevoie de flexibilitate. Nu te indeparta de adevar si urmareste logica.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 6 de cupe

Aceasta carte simbolizeaza reuniunea, nostalgia, amintirile din copilarie, inocenta. Daca iti apare inversata transmite mesajul ca te gandesti cu nostalgie la ceva. Rememorezi amintiri frumoase din trecut. Dar, totusi, nu iti face foarte bine sa traiesti in trecut. Revino la prezent!Sunteti visator si va lasati patruns de sentimente profunde. Este posibil sa priviti inapoi, cu melancolie, spre visele vremurilor apuse. Sorbiti vraja acestor sentimente, dar nu uitati sa va intoarceti apoi din nou atentia asupra prezentului. Vedeti si ce spune cartea etalata la pozitia 6 despre acest lucru.Intoarceti-va spre visele si fanteziile dumneavoastra ramase neimplinite. Depanati cu voluptate aceste imagini. Duceti-va sa vedeti un film, cititi o carte . Sufletul dumneavoastra traieste din imagini. Dati-i aceasta hrana, pana se indestuleaza. In curand veti simti in dumneavoastra o forta proaspata, invioratoare.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Dreptatea

Cartea de tarot Dreptatea reprezinta intelegerea clara, obiectiva, sentinta data cu hotarare, in cunostinta de cauza, incoruptibilitatea, ponderarea si corectitudinea, care arata ca ni se va face dreptate. In plan cotidian ea arata ca percepem mediul ce ne inconjoara ca pe un ecou si suntem confruntati, atat in ceea ce priveste binele, cat si raul, cu urmarile actelor noastre. Acolo unde ne comportam corect si cinstit, primim recunoasterea actiunilor noastre, care sunt rasplatite corespunzator; vom esua insa acolo unde incercam sa obtinem avantaje, pe cai ascunse, utilizand mijloace indoielnice.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Justitia

Este vremea schimbarii si este posibil sa vezi primele efecte. Ceea ce se intampla astazi este doar inceputul si ai putea fi tentat sa privesti in urma peste cateva zile/saptamani, luni si sa realizezi ce proces transformational uluitor s-a petrecut. Face parte din natura vietii sa nu ramai la fel, sa cresti, sa evoluezi.Cartea de tarot Justitia poate fi usor interpretata gresit, daca ne luam dupa numele ei. Justitia, in special Judecata de Apoi, la care se face referire in acest sens, este pusa in legatura in principal cu pedepsirea, osandirea si,frica, groaza. Semnificatia unei carti trebuie insa intotdeauna desprinsa atat din imaginea reprezentata cat si din simbolurile sufletesti si mitologice care se ascund in spatele ei. Invierea din morti, reprezentata de Cartea de tarot Justitia, arata cutremuratorul eveniment al mantuirii si eliberarea a tot ce inainte fusese ingropat sau tinut prizonier.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții