Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

luni, 2 septembrie 2024

Horoscop tarot zilnic 2 septembrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 2 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 2 de bate

Cartea simbolizeaza planificarea viitorului, progresul, deciziile, descoperirea. Se anunta succesul unui efort depus in trecut. Este vremea sa tragi linie sa vezi ce ai facut si cu ce rezultate, apoi sa demarezi alte proiecte de viitor.Cartea de tarot 2 de bate face legatura intre descrierea unei stari si o chemare, o invitatie: ea arata ca adoptam o pozitie neutra, indiferenta, in loc sa ne pronuntam pentru o atitudine clara. Situatiile caracterizate de aceasta carte prezinta deseori ceva paralizant. Nu exista nimic ce ar putea fi identificat ca si cauza reala a apasarii si indispozitiei noastre si totusi, simtim cat se poate de limpede, ca ceva foarte important nu este OK. 2 de bate reprezinta acele perioade in care apreciem ca totul este, pur si simplu, „dragut". In fond insa, ne-am retras pe o pozitie de indiferenta si nu ne implicam in nimic. Ne-am ecranat atat de eficient incat nimic nu ne mai poate misca interior si asistam, aproape fara participare, cum se scurge viata pe langa noi. Din aceasta stare letargica putem incerca sa transformam ideile in convingeri si intentiile in fapte, angajandu-ne cu tot sufletul in ceea ce intreprindem.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 7 de cupe

Cartea simbolizeaza fantezia, iluzia, imaginatia, alegerile, gandirea inteleapta. Poate ca ai fost prea optimist, pierzand legatura cu realitatea. Sau poate ca ai fost prea materialist, pierzand din vedere nevoile sufletului. Oricare ar fi situatia, ai nevoie de o reasezare in viata ta, pentru a descoperi cine esti si ce vrei cu adevarat.In sfera vietii profesionale Cartea de tarot 7 de Cupe arata ca suntem pe cale sa construim castele de nisip, cazand intr-o periculoasa faza de autoamagire Si disponibilitate lipsita de discernamant, in cazul ca nu vom face efortul de a percepe lucrurile asa cum sunt. Este expresia unor faceri aparente, a unor scopuri inselatoare iar, in unele cazuri, constituie un avertisment fata de afaceri necurate sau atitudini necinstite. Mai poate semnifica si o atitudine visatoare sau de munca facuta de mantuiala, constituind o invitatie pentru mai multa luciditate si sistematizare la locul de munca.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 9 de Cupe

Aceasta carte simbolizeaza luxul, graditudinea, increderea de sine. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul sa fii atent la riscurile pe care ti le asumi. Nu te aventura daca simti ca nu sunt foarte mari sanse de castig, iar implicatiile sunt uriase. Atentie mare la bani!Cartea de tarot 9 de Cupe reprezinta o perioada pe care o savuram din plin, de care ne bucuram din toata inima. In anumite forme exagerate, aceasta placere de a trai poate sa degenereze, eventual, in voluptate desantata sau lacomie de viata, insa de regula, Cartea de tarot 9 de Cupe se manifests in forma ei placuta, lipsita de griji: ca expresie a bucuriei de a trai, a vietii lipsite de griji.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac Asul de cupe

Imagineaza-ti aceasta cupa ca si cand ar fi Sfantul Graal. Ai tras cartea norocoasa. Ai primit un dat spiritual care te face sa simti bucura, multumirea, abundenta spirituala. De asemenea, cartea poarta mesajul fertilitatii. Fie proiectele tale aduc roade substantiale, fie se mareste familia.Cartea de tarot Asul de cupe ne poate duce la forme dintre cele mai profunde ale implinirii. Ce inseamna acest lucru pentru individul in parte, depinde de conceptia de viata a fiecaruia. Spectrul acoperit de Cartea de tarot Asul de cupe se extinde de la bucurie, recunostinta si satisfactie, pana la profunda fericire pe care o da contopirea a doua fiinte. Fara indoiala, in prim plan se afla misterul iubirii in toate formele sale de manifestare: iubirea de aproape, dragostea fata de parinti, iubirea senzual-erotica, iubirea de sine si dragostea fata de Dumnezeu.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 5 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza competitia, conflictul, dezacordul. Daca iti apare inversata, cartea anunta un success personal intr-o competie, confruntare. Ramai cu picioarele pe pamant, infrunta ce ai de infruntat si mergi pe drumul tau cu curaj. Vor veni si rezultatele pe care ti le doresti!Ati simtit ca este vorba despre o proba de putere pe care o veti putea castiga, daca veti da tot ce puteti. Cartea etalata la pozitia 1 va va spune ce sanse aveti, iar cea de la pozitia 5, daca trebuie sa acceptati provocarea. Trebuie sa intelegeti ca provocarea/disputa nu sunt unul si acelasi lucru cu cearta/dezbinarea. In aceasta problema trebuie sa va „incaierati". Aveti insa grija sa nu va piara buna dispozitie si evitati ca ceva, ce poate parea un simplu joc, sa nu degenereze intr-o problema foarte serioasa.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 2 de cupe

Cartea simbolizeaza iubirea, parteneriatul, atractia, relatia. Este vremea sa dedici mai mult timp relatiei, sa te bucuri de prezenta celor dragi. Cand doua cupe se consuma impreuna, e mai multa veselie. Aura combinata a celor doi parteneri genereaza energie pozitiva, bucurie.Cartea de tarot 2 de cupe simbolizeaza o intalnire plina de dragoste. Prin aceasta, poate constitui atat mesagerul care anunta o noua si simpatica cunostinta, cat si expresie a impacarii si raporturilor tandre in cadrul unei legaturi existente. Principalul accent al cartii se regaseste, fara indoiala in sfera relatiilor personale, unde semnifica o dragoste la prima vedere, o revedere fericita sau inceputul unei noi si afectuoase relatii sau prietenii. Ea poate insemna insa si faptul ca, in calatorie, in diverse actiuni profesionale sau alte domenii, suntem bineveniti din toata inirna si putem sa ne asteptam la o atitudine spontana de intampinare favorabila.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Diavolul

Putine sunt lucrurile pe care le poti schimba sau pe care le poti influenta zi. Poti deveni suspicios, dar mai sunt si zile in care nu-ti ies toate chiar cum ti-ar dori. Mai ales ca nu toate depind de tine. Cineva cu care ai avut o disputa poate veni sa-ti spuna ca ai avut dreptate.In viata profesionala Cartea de tarot Diavolul inseamna ca forta noastra morala, convingerile si bunele noastre principii sunt supuse ispitei. In context poate fi vorba de afaceri posibile, care sa ne asigure un castig gras datorita faptului ca abuzam de credulitatea sau nestiinta partenerului de afaceri. Este insa posibil sa ni se dea si sarcini care sa contravina principiilor noastre, fiind posibil ca, in cazul ca le refuzam, sa ne periclitam situatia materiala sau locul de munca. Fireste ca si in acest caz Diavolul se manifesta viclean, oferindu-ne suficient „ajutor" pentru linistea constiintei: afacerea murdara primeste un aspect imaculat, pare dintr-o data ca o adevarata binefacere iar restul de retineri morale este dat la o parte prin scuza ca „daca nu fac eu aceasta afacee, cu siguranta o va face un altul".

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Lumea

Bucura-te de aceasta zi. Priveste-te in oglinda si simte bucuria din ochii tai. Fii recunoscator, petrece timp de calitate cu prietenii, cu familia, imbratiseaza-i, simte iubirea. Da-ti voie sa stralucesti de fericire si sa te bucuri de lucrurile marunte.Cartea de tarot Lumea arata unitatea regasita, trairea marii armonii si finalul fericit al oricarei evolutii. A cuprinde frumusetea acestei carti in cuvinte ar insemna asumarea riscului de a descrie povestea siropoasa a unui Happy-End. In timpul calatoriei Eroului, ea arata finalul fericit, paradisul regasit, ceea ce, transpus asupra vietii noastre, inseamna ca am ajuns la tinta. Numai in purine cazuri aceasta inseamna sfarsitul vietii, de regula, mai degraba o etapa intermediara foarte importanta. Pe planul trairilor exterioare, aceasta inseamna ca ne-am gasit locul, si anume tocmai locul ce ni se cuvine.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Stapanul

Bunatatea te va duce foarte departe astazi. Nu este vorba de slabiciune sau inferioritate, ci un act de generozitate. Cu cat inima ta este mai mare, cu atat mai mult respect si cooperare vei primi inapoi de la Univers. Dar ai grija ca toata aceasta bunatate sa fie autentica.Cartea de tarot Stapanul reprezinta elementul structurant, nevoia noastra de sensibilitate, siguranta si continuitate. Stapanul arata nazuinta noastra de a dobandi independenta fata de conditiile impuse de natura, in deplina lor manifestare nestapanita. Stapanul corespunde nazuintei noastre de civilizare datorita careia construim case, sisteme de incalzire sau climatizare spre a ne apara de caldura, frig si umiditate, masini sau avioane spre a parcurge mai comod si mai rapid departarile decat mergand pe jos si scoli spre a asigura nivelul de pregatire. Stapanul arata atat simtul nostru de ordine, luciditate, disciplina, responsabilitate si mod de actiune pragmatic precum si exagerarea acestora sub forma de rigiditate, lipsa de viociune, perfectionism, dorinta de stapanire si impunerea prin mana de fier.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 7 de spade

Cartea simbolizeaza tradarea, deceptia, iesirea dintr-o situatie. Poti fi confuz intr-o anumita cauza. Te invarti in cerc, nu gasesti solutia. Tot ce incerci ti se poate parea o pierdere de vreme. Ai nevoie de o distantare de tot ceea ce te inconjoara, astfel incat sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva.Cartea de tarot 7 de Spade ne prezinta partea intunecata a Magului (I), cu care are in comun coloritul auriu al fundalului. Puterea de intelegere, mintea ascutita, capabila sa gandeasca limpede, este prezentata in acest caz in forma ei negativa ca viclenie, inselaciune.Pe un plan mai nevinovat, Cartea de tarot 7 de Spade poate simboliza siretenie si rafinament, sau atitudinea de „a se topi", de „a intoarce privirea". Pe langa aceasta, nu intotdeauna este evident cine pe cine pacaleste, daca suntem pungasul sau pagubitul.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 8 de spade

Cartea simbolizeaza izolarea, restrictiile impune de sine, incarcerarea. Obstacole si restrictii apar in calea ta. Multe dintre ele sunt blocaje pe care ti le pui singur, din diverse credinte. Pentru a trece mai departe, redu acea voce din mintea ta care iti spune constant ca nu se poate. Ceva sta in calea ta si trebuie sa eviti sau sa depasesti acel obstacol.Cartea simbolizeaza educatia, stagiatura, ucenicia. Nu exista nici un substitut pentru talent si experienta. O persoana poate dobandi calitati excelente si poate deveni maestru, doar prin aplicarea temeinica a cunostintelor pe care le poseda. Daca iti apare aceasta carte inversata, mesajul este atentie la neindemanare. Poti intarzia ducerea la indeplinire a unei sarcini din cauza neatentiei. Daca esti student si pici un examen, solutia este sa analizezi ce s-a intamplat, unde ai gresit de s-a ajuns aici.Cartea de tarot 8 de Spade poate exprima si singuratate, atunci cand traim fara un partener de viata. In acest caz, Cartea de tarot 8 de Spade arata ca nu suntem dispusi sa ne legam de cineva, cu toate laturile avantajoase dar si toate riscurile, pe care le implica un astfel de pas si, totodata ne cere, sa cream intai premisele interioare care apoi, sa duca pe un plan exterior la realizarea intalnirii.Va manifestati inhibat. Poate ca nu oricine este in masura sa observe acest lucru. Observatorul avizat va remarca insa ca ascundeti sau reprimati un lucru important. Cartea de la pozitia 2 indica, probabil, ce ascundeti, in timp ce cea de la pozitia 5 va arata ce atitudine puteti adopta in continuare. Aratati ca deveniti stapan pe sentimentele dumneavoastra si ca va puteti impune acest pas. Nu este indicat insa sa procedati in acest mod decat daca aceasta limitare nu se va perpetua. In caz contrar, este mai bine sa cumpaniti totul inca o data. Daca aceasta talmacire nu va spune nimic, cartea are aici urmatoarea semnificafie: Nu va rusinati de retinerile dumneavoastra, aratati-va timiditatea si sfiala.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI VALETUL DE BATE

Valetii indica sansele si ocaziile, care ni se ofera. Sansa reprezentata de cartea de tarot valetul de bate corespunde elementului foc, fiind un impuls sau o propunere molipsitoare, pe care o primim cu bucurie. Este in prirnul rand vorba despre ocazii de a depasi sfera experientei noastre anterioare de viata: propuneri ademenitoare pentru spiritul nostru de aventura si care ne cer curaj si asumarea de riscuri, si care reusesc sa ne smulga din rutina. Poate fi vorba despre activitati sportive, de posibilitatea de a ne sonda propriile limite sau doar de evenimente sau experiente mai putin importante, dar palpitante, ce fac parte din viata cotidiana.Pe plan profesional cartea de tarot valetul de bate inseamna ca ne sunt inaintate propuneri si ni se ofera ocazii bune, care ne incanta. Poate fi vorba de a intra in detaliile unei probleme, care sa ne solicite total, sau de a prelua un nou post, de a fi trimis intr-o delegatie. Cartea de tarot valetul de bate poate fi si un indiciu referitor la o viitoare avansare. Chiar si atunci cand este legata de infruntarea unor probleme dificile ar trebui sa primim cu bucurie si incredere aceste perspective.Pana acum ati adoptat o atitudine pasiva si ati sperat in ivirea marei sanse, care sa va scoata din rutina, sau ati asteptat un impuls, o propunere, pentru care sa va puteti entuziasma. Valetul de bate etalata la pozitia 1 va arata, daca asteptarile vi se vor implini, iar cea de la pozitia 6, daca trebuie sa preluati chiar dumneavoastra initiativa.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții