Horoscopul de Weekend General 20-22 septembrie 2024

Horoscop General pentru weekend 20-22 septembrie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site d...

vineri, 20 septembrie 2024

Horoscop tarot zilnic 20 septembrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Soarele

Nimic nu te poate dobori. Ai atat de multa forta interioara incat oamenii vor avea probleme ca sa tina pasul cu tine. Fa ceva special astazi si vei excela. Poti afla mai tarziu ca felul tau de a fi i-a inspirat pe ceilalti sa-si urmeze mai energic pasiunile.In planul relatiei cu partenerul, Cartea de tarot Soarele indica o perioada cu adevarat insorita, semnificand caldura, lipsa de griji, o mare pofta de actiune capacitatea de a ne bucura si trai din toata inima. Ca eveniment, poate simboliza un concediu reusit. Raportat pe un plan mai porfund, Cartea de tarot Soarele isi arata aici natura sa particulara, grandioasa: el este forta care daruieste fara nici o limita, fara insa a se darui pe sine. Este intruchiparea marinimii, lumina vie ce alunga norii intunecati. Pe planul relatiilor cu partenerul aceasta inseamna: ingrijirea si rasfatarea plina de marinimie, intelegere reciproca si o atitudine de profunda aprobare a respectivei relatii.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Moartea

Esti tentat de multe ori sa renunti, sa faci pasul inapoi, sa revii la un obicei vechi, la o procedura, care, poate, ti-a facut sau iti face rau. Nu ceda! Este momentul schimbarii, este momentul sa ai o cu totul alta abordare. Nu trebuie sa porti aceeasi si aceeasi discutie cu cineva. Gata! S-a terminat!In privinta relatiilor noastre personale, Cartea de tarot Moartea inseamna ca o faza evolutiva se apropie de sfarsit, fiind deseori simbolizata si despartirea de un tovaras de drum. Chiar daca este extrem de dureroasa, nu putem sa ne sustragem acestei experiente. Nu ne este permis sa incercam sa ne ascundem de Despartire sau sa fugim de ea, pentru ca cel ce fuge este expus blestemului. Dimpotriva, ar trebui sa multumim tovarasului nostru pentru timpul petrecut impreuna si sa-i urma, cu prietenie, ramas bun la despartire, atunci cand va porni pe noul sau drum.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Stapana

Imbraca-te bine, vorbeste frumos, petrece timp cu oameni care te apreciaza. Ai mai multa putere de convingere si de a influenta azi. Profita de acest moment. La munca, superiorii iti vor recunoaste talentele, capacitatile. Acasa poti fi liderul tuturor cu gratia si frumusetea ta.V-ati aratat plin de idei noi, fiind totodata deschis si dispus pentru primirea unor impulsuri pe care sa le transpuneti in fapt. Intelegeti necesitatea schimbarilor si innoirilor. Aveti grija sa nu exagerati si sa nu permiteti sa fiti depasit de situatie. Stapana poate simboliza si tulburarea! Permiteti laturii creative din dvs. sa devina activa si fiti deschis pentru stimulii transmisi de ceilalfi. Preluati aceste ganduri si idei, inchipuiti-va totul in mod plastic, iar apoi transpuneti in fapt aceste impulsuri. Recunoasteti schimbarile de valoare, pe care le antreneaza tema intrebarii puse, precum si faptul ca in fata dvs. se intinde un camp roditor.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 7 de bate

Actioneaza decisiv impotriva agresiunii. Fii gata sa-ti aperi pozitia. Arata forta in fata fortelor aparent coplesitoare, pentru a nu fi considerat victima sigura. Aceasta carte poate trimite mesajul despre un teritoriu familiar pe care cinevrea sa-si arate o anumita pozitie. Apara-ti drepturile si nu te lasa doborat.Pe plan profesional Cartea de tarot 7 de bate indica in primul rand o situatie concurentiala. Cartea de tarot 7 de bate inseamna ca facem afaceri pe o piata caracterizata de o concurenta acerba sau ca ne straduim sa obtinem un loc de munca pentru care exista un mare numar de pretendenti. Ea poate semnifica si eventuale atacuri la adresa noastra in activitatea profesionala curenta, si ca trebuie sa ne aparam reputatia sau optiunile. Uneori Cartea de tarot 7 de bate simbolizeaza pe acei invidiosi, care vor sa ne dea la o parte din postul pe care-1 detinem. Cartea de tarot 7 de bate ramane in toate situatiile un indiciu privind sansele bune pe care le avem de a depasi pericolul fara nici un efect neplacut, daca ramanem vigilenti si nu ne irosim cu avantajul.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 5 de spade (inversata)

Carte simbolizeaza conflictul, tensiunea, pierderea, castigul cu orice pret, tradarea. Se poate anunta o victorie, care a necesitat sacrificii destul de mari. Daca iti apare inversata aceasta carte iti transmite mesajul ca trebuie sa fii atent la bani ca sa nu ii pierzi. De asemenea, esti avertizat sa nu intri in conflicte daca stii sigur ca nu sunt cai de izbanda.Afi fost profund chiunuit si umilit si acum va simtiti zdrobit. Probabil, va ganditi la razbunare si planuiti actiuni murdare, pentru a razbuna nedreptatea ce vi s-a facut. Sau poate aveti alte motive sa fiti incrancenat si plin de ura. Ganditi-va la intelepciunea proverbului: „Cine seamana vant, culege furtuna" si cautati o supapa neutra pentru furia si agresivitatea dumneavoastra. Potoliti-va spargand lemne, practicand schiul sau alergari de maraton sau orice alt sport, care sa implice schimburi zdravene de lovituri.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Valetul de spade

Valetul de spade este un mesager serios. El iti arata ca e nevoie de comunicare, de decizii rapide. Pentru a reusi in viata nu trebuie sa te lasi pe mana altora. Hotaraste ce e mai bine pentru tine si actioneaza pentru indeplinirea acelui scop.Pregatiti-va pentru o cearta. Sa nu va mire, daca veti fi criticat cu asprime. Cumpaniti bine si din timp argumentele pe care le veti folosi, pentru a nu fi luat pe nepregatite. In acest conflict veti putea ramane perfect rational, in cazul ca va veti dirija intreaga atentie asupra invinuirilor pe care vi le aduce cealalta parte. Daca veti cantari reprosurile in liniste dupa criteriul „bine si rau", in loc sa va limitati doar la a va inregistra cu spaima consternarea, veti reusi sa adoptati o pozitie obiectiva si sa obtineti castigul maxim din acest conflict.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Regele de spade

Cartea sugereaza figura unei autoritati in domeniul stiintific, un profesor, un cercetator renumit. Unul care si-a sacrificat alte sfere din viata lui pentru a cunoaste, pentru a sti. De asemenea, cartea poate simboliza un avocat, un jurist, o putere, o autoritate juridica. Aceasta persoana este foarte ferma cu tine, dar totodata, foarte corecta. Nu trebuie sa te indoiesti de calitatile sale.Distantati-va pe cat posibil, pentru a va putea face o imagine cat mai obiectiva asupra situatiei in care va aflati. Macar de aceasta data, lasati la o parte orice prejudecata, dorinta sau inchipuire, precum si preocuparile privind finalitatea, si analizati-va intentiile cu un ochi cat se poate de critic. Puneti sub semnul intrebarii toate presupunerile si modurile de procedura de pana acum, trecandu-le, punct cu punct, prin sita aprecierii de „corect sau gresit". Cu ajutorul cunoasterii astfel dobandite va veti imbunatati in mod simtitor, sau poate chiar va veti schimba complet, conceptia asupra problemei in cauza.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION 6 de cupe

Aceasta carte simbolizeaza reuniunea, nostalgia, amintirile din copilarie, inocenta. O binecuvantare, o relatie care aduce fericire. Esti inconjurat de energii pozitive si generorizatate din abundenta. Te bucuri de momente placute alaturi de prieteni dragi.Intoarceti-va spre visele si fanteziile dumneavoastra ramase neimplinite. Depanati cu voluptate aceste imagini. Duceti-va sa vedeti un film, cititi o carte . Sufletul dumneavoastra traieste din imagini. Dati-i aceasta hrana, pana se indestuleaza. In curand veti simti in dumneavoastra o forta proaspata, invioratoare.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 10 de cupe

Cartea simbolizeaza armonia, mariajul, fericirea. Telurile iti sunt indeplinite. Relatiile sunt armonioase. Visele se transforma in realitate unul cate unul. Este multa fericire in jurul tau. Este o perioada propice sa te bucuri de prezenta celor dragi tie.Viata dumneavoastra sentimentala este caracterizata de un adanc sentiment de recunostinta si de un profund atasament. Pe plan interior sunteti despovarat de orice grija, va simtiti in siguranta sub ocrotirea binefacatoare a unei comunitati, formate din oameni pe care ii indragiti si ii pretuiti. S-ar putea ca, dupa aceasta, sa fiti pus in situatia de a fi obligat sa faceti si „afara" dovada puterilor pe care ati avut prilejul sa le acumulati, aici si acum.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Cavalerul de cupe

Analizati problema cu detasare si priviti cu multa gingasie spre ceea ce preconizati sa faceti. Lasati deoparte spiritul critic si priviti lucrurile din unghiul lor vesel si visator. Fiti fara grija: nu sunteti in primejdie. Aceasta problema va afecteaza interior si priviti spre intenda pe care o nutriti cu drag si buna dispozitie. Cand talmacirea cartii de la pozitia 1 nu contine vreun avertisment, nu aveti de ce sa va temeti.Fiti tandru, si receptiv fata de sentimentele de prietenie si dragoste. Daca, avand in vedere situatia in care va aflati, nu prea aveti pofta de astfel de lucruri, dedicati-va vechii arte de a trai, practicate de japonezi, adica intelepciunea de a zambi mereu si de a lasa, in orice clipa, sa se inteleaga ca in lume exista numai fericire, ca intreaga nefericire provine doar din eroare si neintelegere.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 6 de bate

Cartea simbolizeaza recunoasterea publica, victoria, progresul, increderea de sine. Succesul este garantat de timpul si energia dedicate unui anumit scop. Dezvoltarea presupune performante acumulate de-a lungul timpului. Nu este exclusa o promovare sau un succes financiar.Pana acum ati fost atat de sigur de dumneavoastra, incat chiar si un avertisment nu ar fi putut sa va intunece starea de spirit. Sa speram ca nu v-afi bucurat prea devreme vanzand deja blana ursului din padure. Vedeti daca optimismul va este indreptatit de semnificatia cartii etalate la pozitia 6 sau daca nu cumva este mai bine sa fiti ceva mai retinut. Treceti cu toata bucuria la realizarea intentiilor dumneavoastra: sunteti norocosul castigator. Fie ati aflat deja despre succesul dumneavoastra fie ca veti primi in cel mai scurt timp vestea cea buna. Acceptati cu recunostinta acest eveniment si trebuie sa-l sarbatoriti cum se cuvine.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Regina de bate

Cartea sugereaza exuberanta, caldura, vibratia, determinarea. Urmeaza o perioada de incredere de sine si de idei inovatoare. In viata ta poate intra cineva care sa-ti aduca o bogatie de cunostinte sau noi perspective asupra unei situatii. Inteligenta si gratia sunt cuvintele cheie ale acestei carti. Mergi inainte cu inteligenta si diplomatie.Sunteti dinamic si condus de un puternic spirit intreprinzator. In interior simtiti ca forta credintei dumneavoastra poate misca si muntii din loc. Cu toata increderea dumneavoastra, nu ar trebui sa va lasati sa alunecati spre o supraevaluare dramatica sau maretie jucata, si nici sa nu pierdeti din vedere limitele realizabilului. Lasati sa creasca in dumneavoastra increderea si certitudinea. Aratati-va setea de viata si voia buna. Acceptati abordarea de catre altii si lasati-va antrenat, insa totodata ascultati si respectati ceea ce va spune simtul dumneavoastra justitiar.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții