Aspecte Astrologice toamna lui 2024

Horoscopul special Horoscopul toamnei 2024. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

luni, 23 septembrie 2024

Horoscop tarot zilnic 24 septembrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 24 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Rege de cupe

Aceasta carte aduce vorba despre echilibrul emotional, compasiune si diplomatie. Regele de cupe sta pe un tron mare de piatra, poarta o tunica albastra si o mentie aurie – simbol al statusului si al autoritatii. O mica amuleta in forma de peste la gat simbolizeaza creativitatea. In mana dreapta tine o cupa care reprezinta emotiile, iar in stanga un sceptru, simbolul puterii si al controlului. El nu se uita la cupa sa, parand ca se concentreaza pe altceva. Poate ca isi stapaneste foarte bine emotionalul, incat nu mai e nevoie sa se concentreze atat de mult pe el insusi. De asemenea, Regele de cupe pare sa pluteasca pe un bloc de granit in mijlocul unei mari agitate. In spatele lui, un peste sare din apa, in stanga lui, un vapor navigheaza in siguranta, in ciuda furtunii. De aceea, aceasta carte este simbolul calmului si al echilibrului, chiar si in perioade tulburi. Trebuie sa inveti cum sa-ti imbratisezi emotiile, un sa-ti stapanesti impulsurile subcontientului, fara sa te lasi coplesit de ele. Ai puterea de a controla si echilibra ceea ce simti.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Regina de bate

Regina de bate poate parea dura, dar daca ajungi sa-i intri la suflet vei descoperi o personalitate magnetica, afectuoasa. Acasa este casnica, in lume este o regina corecta, ferma, rapida la manie daca nu ii sunt ascultate ordinele. Daca iti apare aceasta carte inseamna ca ai nevoie de fermitate si corectitudine daca vrei sa ai succes. De asemenea, daca incepi un proiect, nu te astepta la rezultate rapide. Succesul organic este garantat pe termen lung.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Luna

Aceasta carte inseamna ca lucrurile pot deveni confuze. Iti vine greu sa intelegi de unde vii, cu atat mai putin ce gandesc sau simt altii. Trebuie sa te relaxezi. Nu incerca sa fortezi lucrurile sau sa faci oamenii sa actioneze inainte de a fi pregatiti. Urmeaza o perioada in care esti mai intuitiv decat de obicei. Ai incredere in instinctele tale si in mesajle pe care le primesti, chiar daca nu stii de unde vin. De asemenea, aceasta carte iti transmite mesajul ca nimic nu este ceea ce pare. Nu ca ar trebui sa fii tot timpul neincrezator, insa daca simti ca cineva nu este de incredere, cel mai probabil nu este. Ai incredere in ceea ce simti. Daca astepti un raspuns de la cineva, din pacate, va dura mai mult decat credeai. Ai rabdare!

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 8 de bate

Aceasta carte inseamna ca alegi sa iesi dintr-o situatie care nu iti mai este deloc favorabila. Fie ca este o relatie, fie ca este un job sau un cartier. Poate fi si ceva tristete dar, in general, separarea este in interesul tau. Timpuri prospere te asteapta. Daca instinctul iti spune ca trebuie sa pleci, pleaca. Ai incredere in tine. De cele mai multe ori, cand o usa de inchide, alta se deschide.Aceasta carte simbolizeaza actiunea, miscarea, fii pregatit pentru mai multa spontaneitate si aventura. Vei simti acel „curent” care sa-ti faca inima sa bata cu si mai multa putere. Daca esti implicat intr-o relatie, asteapta-te la si mai multa aventura in doi. Poate o cerere in casatorie, poate urmeaza sa va mariti familia. Daca esti singur, fa-ti curajul sa abordezi persoana d ecare este indragostit.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU As de spade

Aceasta carte indica un nou inceput in viata ta, posibil pe mai multe fronturi. Cateodata, inceputurile pot insemna o despartire, fie ca este vorba de o relatie sau de un loc de munca. De asemenea, inceputurile presupun anxietate, teama de necunoscut. Dar toate acestea sunt bune. Iti aduc energia pozitiva de care ai nevoie pentru a merge inainte.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 3 de bate

Aceasta carte iti transmite mesajul ca nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la bani. Ba mai mult, iti arata ca o suma de bani urmeaza sa-ti intre in cont. Te simti foarte puternic, poti experimenta, in sfarsit, ceea ce poarta numele de succes. 3 de bate este o carte pozitiva si in ceea ce priveste locul de munca. Eforturile iti vor fi vazute si recompensate. Apreciaza-ti munca la adevarata ei valoare.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Judecata

Judecata este o carte din Arcana Majora, cu puternice simboluri spirituale. Ea iti arata ca este momentul sa reflectezi asupra ta si sa iti evaluezi actiunile. Poate urma o descoperire, o schimbare, o chemare din partea ghizilor spirituali care te vor pune pe drumul spre implinirea misiunii divine. Conecteaza-te cu sinele superior, ai incredere in propria judecata, mergi inainte fiind convins ca esti pe drumul cel bun. Retine toate lectiile pe care le-ai avut de invatat in trecut si vei lua deciziile potrivite cand va veni vorba despre bani.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Valetul de pentagrame

Esti in elementul tau in acest an. Aceasta carte vine ca o confirmare a manifestarii energiei puter pe care o detii. Este anul tau in care trebuie sa te conectezi cu obiectivele cu adevarat importante pentru tine. Se anunta un nou loc de munca sau un proiect major la care sa lucrezi incepand din acest an. Daca este ceva ce ai lasat in urma, termina-l si concentreaza-te pe altceva. Poate aparea o promovare sau marirea salariului.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 8 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza evadarea, dezamagirea, abandonul. Daca iti apare inversata ea anunta nevoia de renastere. Ceva se termina pentru a lasa loc unui nou proiect. Poate ai incheiat o sarcina la serviciu si incepi altceva, poate ai incheiat o relatie sit e simti pregatit sa incepi o alta. Ceva ce s-a pierdut revine la tine.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 9 de cupe

Aceasta carte inseamna implinire, satisfactie si placere senzuala. Este cartea dorintei, a delicatetei, a multumirii. Figura personajului de pe carte arata multumirea deplina. Sta asezat plin de incredere, cu bratele incrucisate relaxat, cu o fata zambitoare. Personajul emana fericire si transmite ideea ca are tot ce si-a dorit vreodata. Pare ca nu poate fi mai fericit de atat.Este un semn ca acum nu este momentul sa faci pe razvratitul, ci sa urmezi cai deja batatorite. Mesajul cartii intareste ideea ca trebuie sa fii un bun organizator, sa iti pui in ordine viata, fara sa-ti epuizezi resursele.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 8 de spade

Aceasta carte sugereaza faptul ca dai inapoi din cauza fricii. Te sperie viitorul si nu vrei sa fii ranit. Concentreaza-te pe ceea ce te sperie. Adevarul poate fi mai putin inspaimantator decat crezi. Aceasta carte iti apare atunci cand esti pregatit sa invingi. Nu te teme de necunoscut. Multe binecuvantari pot aparea de unde nici nu te astepti. Analizeaza-ti comportamentul, gandurile, discursul si elibereaza-le de negativitate. Tot ce spui, tot ce faci, deciziile pe care le iei iti afecteaza viata. Daca simti nevoia sa fii ajutat pentru a scapa de negativitate, solicita ajutorul. Nu te astepta ca altii sa ghiceasca ce simti.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 10 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza armonia, mariajul, fericirea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul de a avea grija cu cei din jurul tau. Urmareste care iti sunt adevaratii prieteni si nu dezvalui prea multe din planurile tale. Cineva poate sa-ti puna bete in roate, sau sa te convinga ca nu e bine. Pot aparea si neintelegeri, de aceea ar fi indicat sa nu vorbesti prea mult.Cartea aduce mesajul bunastarii, al unei mosteniri de familie, al unei eventuale pensionari. Te simti confortabil, ai o stabilitate financiara generata de abundenta. Nu este exclusa vestea ca primesti o mosternire de la cineva indepartat. Te bucuri de confort si un usor lux.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții