Horoscopul zilei de 30 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 30 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

miercuri, 25 septembrie 2024

Horoscop tarot zilnic 26 septembrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 26 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 3 de bate

Cartea simbolizeaza pregatirea, previziunea, actiunea, expansiunea. Se pun bazele unei afaceri, unui proiect solid. Pentru a avea rezultate, este nevoie, insa, de o actiune solida si de masuri responsabile.Va aflati pe teren sigur, dar daca aveti o buna privire de ansamblu asupra problemei in cauza. Oricare ar fi propunerea de atitudine viitoare recomandata de cartea etalata la pozitia 7, pastrati-va optimismul si taria de caracter. Deveniti constient de faptul ca aveti un teren sigur sub picioare si aruncati o privire spre viitor. Puteti fi sigur ca vi se deschid perspective, cunoasteri si experiente foarte incurajatoare.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 7 de spade

Cineva incearca sa acopere ceva ce a facut gresit. Lipsa de comunicare, interese conflictuale pot duce la o stagnare intr-o anumita situatie. Te poti simti pe un teren nesigur, nu stii ce ai de facut si cum sa remediezi problema. Atentie la furtul de informatii, de idei. Fii precaut cu cei din jur.Ati procedat pana acum cu multa perspicacitate si ati analizat, daca este cazul sa va eschivati de la aceasta problema sau sa o modelati, cu viclenie si rafinament, in propriul avantaj. Fie ca va mintiti pe dumneavoastra insiva, impiedicand astfel dobandirea unor evidente importante, fie ca-i pacaliti pe altii sau intentionati sa le produceti pagube sau sa-i inselati. Dar s-ar putea la fel de bine sa va fi dat seama, ca cineva intentioneaza sa va faca un rau sau ca vi s-a intins o capcana. Daca perspectivele indicate de cartea de la pozitia 1 sunt promitatoare, este cazul ca, de aceasta data, sa va folositi intreaga istetime a mintii pentru a va atinge scopul. Va aflati, in mod evident, intr-un mediu de „pungasi", unde nu va vor fi de ajutor decat rafinamentul, tupeul, poate chiar lipsa de scrupule. Daca talmacirea cartii etalate la pozitia 1 este mai degraba apasatoare, ar trebui sa renuntati la intentia dumneavoastra, cel putin in forma ei actuala.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Cavalerul de cupe

Aceasta carte simbolizeaza romantismul, sarmul, cavalerul in armura stralucitoare, imaginagia. Pentru a-ti indeplini niste scopuri, ar trebui sa faci o calatorie, fizica sau spirituala. Cavalerul de cupe este simbolul creativitatii si al castigurilor. Poti incepeo noua aventura in domeniul profesional. Desi castigul se anunta a fi departe, el va fi pe masura eforturilor depuse.Ati avut fata de problema in cauza o atitudine calma. Sunteti binedispus si nutriti ganduri prietenesti fata de ceilalti. Vedeti, daca talmacirea cartii de la pozitia 7 va sfatuieste sa continuati in acelasj mod sau, poate, va invita sa procedati totusi cu mai mult angajament, mai multa hotarare si sa va aratati mai dispus sa faceti fata unui eventual conflict. Analizati problema cu detasare si priviti cu multa gingasie spre ceea ce preconizati sa faceti. Lasati deoparte spiritul critic si priviti lucrurile din unghiul lor vesel si visator. Fiti fara grija: nu sunteti in primejdie.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 3 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza pregatirea, previziunea, actiunea, expansiunea. Daca iti apare inversata, ea atrage atentia asupra instabilitatii. Nu poti avea o baza solida, in orice activitate, daca abordezi totul cu superficialitate si chiar imaturitate. Ai nevoie de mai multa substanta.Va aflati pe teren sigur, dar daca aveti o buna privire de ansamblu asupra problemei in cauza. Oricare ar fi propunerea de atitudine viitoare recomandata de cartea etalata la pozitia 7, pastrati-va optimismul si taria de caracter. Deveniti constient de faptul ca aveti un teren sigur sub picioare si aruncati o privire spre viitor. Puteti fi sigur ca vi se deschid perspective, cunoasteri si experiente foarte incurajatoare.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 9 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza depresia, cosmarurile, anxietatea intensa, disperarea. Daca iti apare inversata, ea transmite mesajul ca ar trebui sa ceri ajutorul cuiva drag sau loial. Ai nevoie de sprijin, iar persoanele care iti sunt cu adevarat loiale abia astepta un semn de la tine.V-ati facut griji. Presimtiri si temeri negre va apasa sau v-au facut sa pierdeti privirea de ansamblu asupra intentiilor dumneavoastra. In cazul in care temerile dumneavoastra izvorasc din exterior, incercati, intr-o prima etapa, sa obtineti mai multa limpezime prin discutii cu prietenii. Daca sunt urmarea unor sentimente interioare de rusine si remuscare, ar trebui sa rezolvati aceste aspecte legate de latura dumneavoastra intunecata, inainte de a merge mai departe.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Regele de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza controlul, echilibrul emotional, generozitatea. Daca iti apare inversata ar trebui sa fii atent la oameni. Unii dintre ei te pot pacali. Ocoleste persoanele care incearca sa domine prin frica sau intimidare.Ati participat cu tot sufletul la aceasta problema si v-ati straduit sa va exprimati pe deplin emotiile sau inclinatiile artistice. Daca de obicei aveti o sensibilitate deosebita, nici de aceasta data nu veti duce lipsa de aceasta calitate. Totusi, ar trebui sa verificati, daca nu rezulta cumva din talmacirea celorlalte carti, ca sunteti excesiv de visator, sentimental sau influentabil. Ascultati-va vocea inimii. Aratati ce va misca pe plan interior, indiferent, daca este vorba de sentimente de durere sau de bucurie. In aceasta problema posedati o intuitie sigura, un fler bun. Lasati-va ghidat de el.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Spanzuratul

Este posibil ca cineva sa-ti insele increderea pe care i-ai acordat-o. Te simti ranit din cauza promisiunii incalcate. Insa nu lua masuri imediat, nu face acuzatii. S-ar putea ca nu persoana respectiva sa fie de vina, ci o intreaga conjunctura care a contribuit la aceasta situatie. Ar fi mai bine sa acorzi circumstante atenuante.Trebuie sa intelegeti ca veti ajunge intr-un impas daca nu va veti schimba total conceptia de pana acum. Poate ca v-ati cam pripit in orice caz, ati trecut cu vederea un lucru important. Trebuie sa va acordati timp si sa va pregatiti pentru o evolutie de lunga durata. Daca pana la urma problema se va solutiona intr-un mod pozitiv depinde numai si numai de disponibilitatea dumneavoastra de a renunta a la anumite pareri inradacinate adanc si de a va reorienta. Cel mai bine este sa folositi pauza care oricum va urma, pentru meditatie.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Dreptatea

Poti realiza astazi o multime de lucruri astazi, in special in ceea ce priveste relatiile. Evita manipularile sau secretele. Nu iti aduc nimic bun si poti pierde increderea oamenilor care te sprijina in majoritatea timpului. Pastreaza lucrurile cat mai simple, respecta elementele de baza si vor aparea cele mai fericite rezultate.V-ati bazat pe Dreptate si v-ati straduit sa fifi corect si ponderat. Este insa posbil sa va fi fost teama de Dreptate pentru ca aveti ceva pe constiinta. In forul dumneavoastra interior stiti foarte bine ca nu aveti voie sa inselati; in final, prin aceasta va pagubiti singur.Eliberati-va de prejudecati si judecati-va cu severitate si spirit autocritic. Daca simtiti ca puteti fi eventual confruntat cu urmari neplacute, datorita unor atitudini gresite din trecut. Luati taurul de coarne si clarificati situatia. Straduiti-va sa fiti chibzuit si corect, nu incercati sa avantajati pe nimeni.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Carul (Faetonul)

Fii increzator in convingerile tale si nu te da inapoi de la a face tot ce depinde de tine. Daruirea ta va creste sansele sa realizezi tot ce ti-ai propus. Simte-te puternic, recunoscator si vei avea succes!Ati procedat intr-un mod foarte curajos, asumandu-va multe riscuri, manifestandu-va poate cateodata prea cutezator sau chiar aventuros. Increderea pe care o aveti in propriile forte este deosebit de importanta. Prin cartea etalata la pozitia 6 vi se va cere sa mai moderati putin elanul interior si euforia pe care o resimtiti. Luati-va inima in dinti. Desprindeti-va de vechile obiceiuri si de mediul cunoscut. Rasturnati totul cu susul in jos, porniti cu consecventa si fara ezitare pe propriul dvs. drum. Cu timpul veti invinge toate piedicile si conflictele interioare, iar divergentele de opinii si interese se vor aplana. Bucurati-va sa cunoasteti noul si necunoscutul, care va asteapta.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 10 de spade

Cand vezi aceasta carte gandeste-te la Cezar. Fii atent la oamenii din jurul tau, afla-le adevaratele intentii. Fii precaut cui impartasesti secretele, proiectele tale de viitor. Cineva te poate trada si asta poate insemna sfarsitul relatiei respective. Insa, chiar si asa, totul este in folosul tau.Ati reusit sa va inghetati sentimentele sau le-ati ucis deja. Aveti grija sa nu deveniti propria victima a ratiunii dumneavoastra. Numai atunci cand cartea de la pozitia 6 va pretinde si in continuare aceiasi asprime, inseamna ca va aflati pe calea cea buna, in caz contrar, ati dat dovada de o cruzime exagerata fata de dumneavoastra insiva sau fata de altii. In mod evident sunteti prizonierul unui complex de sentimente din care trebuie sa va eliberati cat mai repede, prin orice mijloc. Ramaneti ferm pe plan interior si, daca este nevoie, rece ca gheata. Nu acceptati nici un fel de compromis. Cartea de la pozitia 1 va indica ce puteti rezolva in acest mod si poate sa va insufle curajul de care aveti nevoie.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 4 de cupe

Cartea simbolizeaza meditatia, contemplarea, apatia, reevaluarea. Poti trece prin momente confuze si ai nevoie de momente de claritate. Nu le poti obtine decat analizand foarte bine ceea ce vrei. Evita ispitele si mergi pe drumul tau.Sunteti prost dispus, poate necajit. Este evident faptul ca ati fost ranit de un anumit lucru, asa ca acum sunteti ofensat. Nu va lasati in seama acestei stari sufletesti. Ati putea scapa ocazii pretioase, care, altminteri, v-ar scoate din abisul dumneavoastra sufletesc. Ajungeti intr-o situatie, cand traiti totul fara interes, cu sentimentul neimplinirii. Daca perspectiva pe care v-o prezinta talmacirea cartii de la pozitia 1 va este suficienta pentru a va ajuta sa strabateti aceasta depresie sufleteasca. Este recomandabil sa strangeti din dinti si sa deschideti ochii, pentru a nu scapa vreun gest de ajutor sau alta ocazie prielnica. Altfel este mai bine renuntati la intentiile pe care le-ati nutrit.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Cavalerul de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza romantismul, sarmul, cavalerul in armura stralucitoare, imaginagia. Telurile tale sunt departe, ai de facut o calatorie fizica sau spirituala. Daca iti apare aceasta carte inversata, ea iti transmite mesajul ca te tine ceva pe loc. E emotie puternica te tine captiv si departe de visurile tale. Rezolva-le si vei putea merge mai departe puternic si stralucitor precum armura cavalerului.Ati avut fata de problema in cauza o atitudine calma. Sunteti binedispus si nutriti ganduri prietenesti fata de ceilalti. Vedeti, daca talmacirea cartii de la pozitia 7 va sfatuieste sa continuati in acelasj mod sau, poate, va invita sa procedati totusi cu mai mult angajament, mai multa hotarare si sa va aratati mai dispus sa faceti fata unui eventual conflict. Analizati problema cu detasare si priviti cu multa gingasie spre ceea ce preconizati sa faceti. Lasati deoparte spiritul critic si priviti lucrurile din unghiul lor vesel si visator. Fiti fara grija: nu sunteti in primejdie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții