Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

marți, 3 septembrie 2024

Horoscop tarot zilnic 3 septembrie 2024

Horoscopul tarot zilei de 3 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 3 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza separarea dureroasa, o inima franta, o durere, o respingere. Daca iti apare inversata, ea iti aduce mesajul unei emotii pe care o tii in tine. Poate esti intr-o faza de negare. Poate nu vrei sa recunosti anumite sentimente. Doar ca nu are sens sa te prefaci ca totul este in regula.Avand in vedere imaginea reprezentata pe aceasta carte, ea este talmacita cu prea multa usurinta ca experienta dureroasa, in special ca suferinta in dragoste. Desi acesta constituie un aspect partial important al cartii, se estompeaza astfel talmacirea ei principala. Importanta majora a cartii 3 de Spade consta, in decizia luata impotriva dorintei. Daca prin aceasta se indica o actiune indoielnica sau un act eliberator nu se poate aprecia decat in functie de substratul intrebarii puse si de celelalte carti etalate. Acolo unde viata sentimentala este supusa tiraniei ratiunii, aceasta carte este desigur extrem de ingrijoratoare. Dar in acele cazuri in care arata ca, prin forta ratiunii, ne-am eliberat din situatii de dependenta sau de obiceiuri indoielnice, ea indica un pas necesar, chiar daca dureros.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 8 de Spade

Munca grea este intotdeauna rasplatita. Pentru sarcinile curente este nevoie de o atitudine mai concentrata. Nu te lasa distras de alte lucruri, ocupa-te doar de ce ai de facut. Daca ai examene de dat, nu scoate nasul din carte. Solutia reusitei este sa te pregatesti temeinic. Cu cat stapanesti mai bine cunostintele intr-un domeniu, cu atat ai mai multa incredere in tine si cu atat mai usor iti va fi sa duci totul la bun sfarsit.V-ati dat seama ca pana acum nu ati fost liber in aceasta problema si ati reprimat o latura importanta a firii dumneavoastra. Poate ca ati acceptat in mod constient, o astfel de renuntare. In cazul ca este vorba de o limitare de durata, cartea de la pozitia 7 va va arata cum trebuie sa procedati pentru a va desface catusele interioare. Ceea ce preconizati va pretinde o renuntare, o limitare. Cumpaniti bine daca sunteti dispus sa acceptati acest lucru si daca este vorba doar de o perioada determinate de renuntare. In orice alt caz, este mai bine sa renuntati la intentiile dumneavoastra sau sa actionati pentru a va schimba neintarziat situatia actuala. In caz contrar, veti reprima o latura importanta a fiintei dumneavoastra.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 5 de spade

Pot fi situatii in care ai nevoie de forta fizica pentru a reusi. Se poate anunta o pierdere, poate te simti ranit in orgoliu sau simti ca iti este stirbita suprematia, autoritatea intr-un anumit domeniu. Chiar daca ai pierdut o batalie, tine cont de faptul ca razboiul nu s-a terminat inca. Redreseaza-te!In planul constiintei noastre Cartea de tarot 5 de Spade are semnificatia ca ne aflam intr-o etapa de gandire distructiva, care poate imbraca trasaturi pornind de la irascibilitate si furia distrugerii pana la ura fata de oameni si apologia violentei. In forma sa cea mai ingrijoratoare, Cartea de tarot 5 de Spade exprima o mentalitate de cavaler cruciat, care isi prezinta smerit activitatea criminala ca „virtute", sau o justifica ca serviciu in slujba unei ratiuni superioare. Pe calea cunoasterii de sine, Cartea de tarot 5 de Spade poate reprezenta si prabusirea nemiloasa a unui vechi concept despre lume si viata si, legat de acest aspect, sa indice umiliri profunde - premisa necesara pentru a ajunge, eventual, la mai mult adevar.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 4 de bate

Cartea simbolizeaza sarbatoarea, armonia, casatoria, comuniunea. Te simti inconjurat de frumusete si de gratie. Uniunile isi arata armonia si perfectiunea. Daca esti singur iti poti intalni jumatatea. Daca esti implicat intr-o relatie, bucura-te de aceasta sinergie si mergi inainte cu incredere.Cartea de tarot 4 de bate indica o etapa a pacii, in care ne deschidem si iesim din carapace pentru a ne bucura de viafa. Avand in vedere aceasta siguranta, suntem dispusi sa parasim bucurosi zona de protectie si adapost pentru a participa la viata tumultoasa a lumii. Aceasta semnifica atat sociabilitate, amuzament, desfatare si o mare bucurie de a trai, cat si o deschidere a carapacei interioare, prin care participam nemijlocit la tumultul vietii care ne inconjoara si prin care traim totodata sentimentul de legaturi profunde in contactele pe care le realizam.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 9 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza confortul, fericirea, dorintele implinite, satisfactia. Daca iti apare aceasta carte inversata iti transmite mesajul ca trebuie sa fii atent la bani, la imprumuturi. Fa tot posibilul sa nu ramai cu datorii. De asemenea, poate insemna un semnal de avertizare cu privire la cineva care poate abuza de increderea ta, de bunele tale intentii. Nu te increde in toate promisiunile.Cartea de tarot Cavalerul de cupe inseamna ca avem parte de un climat de munca sanatos, de o atmosfera linistita si degajata, in care ne rezolvam indatoririle aproape in joca si cu multa voiosie. In cazul unei reorientari profesionale, Cartea de tarot Cavalerul de cupe arata ca asezam in prim plan interesele si aptitudinile artistice. Daca insa, pana la urma, ne vom hotari intr-adevar spre o astfel de directie, nu se poate preciza decat tinand cont si de talmacirile celorlalte carti.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Regele de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza liderul nativ, vizionarul, antreprenorul, onoarea. O persoana intelectuala apare in calea ta sa te ajute. O actiune viitoare are nevoie de o analiza atenta. Nu trebuie sa te grabesti sau sa nu planifici in amanunt. Aceasta persoana iti poate fi mentor. Concentreaza-te mai bine asupra unui lucru pentru a nu gresi.In planul constiintei Cartea de tarot regele de bate indica un proces de maturizare, imbinat cu o largire a orizonturilor si cautarea intelepciunii. Este vorba in primul rand de dezvoltarea puterii noastre de vointa, a fortei noastre morale si a convingerilor. Ca si Rege de Bate, realitatea vietii apare sub forma unei imense arene, in care urmeaza sa ne exprimam idealurile si vointa. Este simbolul unei perioade in care ni se dezvolta conceptiile valorice si convingerile religioase. Tocmai subiectivitatea acestor trasaturi creaza un specific particular, care poate avea un efect deosebit de antrenant asupra celorlalti.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 6 de bate

Cartea de tarot 6 de bate este o carte a victoriei, succesului, recunoasterii si, legat de acest lucru, si expresie a bucuriei, multumirii si, in unele cazuri, chiar a satisfactiei. Cartea de tarot 6 de bate este prezentarea oficiala a succesului si proclamarea victoriei. In probleme legate de viata cotidiana Cartea de tarot 6 de bate poate insemna doar un indiciu privind o veste buna, fara a semnifica nimic spectaculos. Cartea de tarot 6 de bate arata ca eforturile si stradaniile noastre sunt incununate de succes. In unele cazuri constituie un indiciu cu privire la un succes surprinzator, dar nemeritat.In plan profesional Cartea de tarot 6 de bate inseamna ca putem conta pe succes si recunoastere. Ea arata ca prestatiile ne sunt onorate, ca a meritat sa depunem eforturi, ca suntem intr-o perioada norocoasa. Cartea de tarot 6 de bate prezinta succesul in legatura cu situatii mai deosebite: acel „summa cum laude" al unui examen trecut cu brio. Cartea de tarot 6 de bate il prezinta pe invingatorul in alegeri, pe artistul care incepe sa-si castige popularitate si faima, numirea intr-o functie interesanta si fireste, orice forma de avansare.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Eremitul / Pustnicul

Fii precaut azi si lasa mai mult spatiu pentru a gandi bine o situatie. Observa ce se petrece, priveste dincolo de aparente. Nu trebuie sa spui ce ai pe suflet daca simti ca nu e momentul. Desi poti parea sceptic si ezitant, poti fi capabil sa gasesti solutii si sa eviti sa repeti greselile din trecut.In viata profesionala, Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul reprezinta o perioada de reculegere, in care obtinem claritatea asupra a ceea ce dorim intr-adevar sa realizam profesional. Acest lucru poate duce la o totala rasturnare de valori privind acceptiunile noastre de pana acum asupra succesului, recunoasterii meritelor. Aceasta cunoastere ne apropie de necesitatile reale si adevarata noastra chemare. Odata cu caracterul limpede al acestei cunoasteri se manifesta, pe langa o mare tarie de caracter si o profunda certitudine interioara, datorita carora reusim sa transpunem in fapt, aceste noi teluri.Cartea de tarot Eremitul/Pustnicul simbolizeaza insusi aspectul profesional si arata ca seriozitatea, linistea, prudenta si singuratatea pot duce la o mai mare multumire interioara intr-un cadru economic modest, decat agitata plina de succes din societatea de consum.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Luna

Ai obiceiul de a te pune sub stres si presiune mai mult decat orice alta persoana din jurul tau. Nu trebuie sa te pedepsesti cand gresesti. Invata ce ai de invatat si mergi mai departe, fara sa devii obsedat de ceea ce ai fi putut face si n-ai facut. E trecut, e istorie, ai grija sa nu se repete! Fii cel mai bun prieten al tau, incurajeaza-te, da-ti aripi!In domeniul profesional Cartea de tarot Luna inseamna frica si nesiguranta la locul de munca, temeri adanc inradacinate de a cadea la examene, de a nu obtine un loc de munca sau de a nu gasi meseria potrivita. Cartea de tarot Luna se manifesta intotdeauna cu un aspect pronuntat irational. Chiar daca incercam sa ne autoconvingem ca nu avem nici un motiv intemeiat de a ne teme, frica ramane. Sentimentul de angoasa, tracul, presimtirile negre pot fi imblanzite numai pentru catva timp, dar nu pot fi eliminate. Radacinile lor sunt mult mai adanci si simptomul, pe care il insotesc, nu constituie cauza ci declansatorul. Infrangerea acestor temeri nu este posibila doar prin simpla evitare a unei anumite situatii. Doar Coborarea in propriile profunzimi, calea prin frica, ofera perspectiva de a vindeca aceste sentimente din radacina.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Turnul

Cartea de tarot Turnul arata ca ne-am zidit intr-o pretinsa siguranta care dintr-o data incepe sa se clatine. Este vorba despre structuri si dimensiuni care ne-au ramas prea stramte, nu ne mai incap. Pot fi afectate la fel de bine convingerile si principiile noastre de viata, cat si conceptia noastra despre siguranta din sfera profesionala sau baneasca, si nu in ultimul rand prieteniile si relatiile de parteneriat. Cartea de tarot Turnul reprezinta acel concept care, in perioade anterioare, ne-a oferit intr-o masura binefacatoare siguranta, poate chiar adapost, dar care acum ne-a ramas prea stramt. Este vorba despre experiente neasteptate, cateodata adevarate strafulgerari ale spiritului, care fac sa se prabuseasca vechea conceptie. Aceste schimbari neasteptate sunt deseori percepute in prima instanta ca adevarate catastrofe. Abia dupa ce primul soc a fost depasit simtim, cu usurare, ca am fost eliberati de vechiul balast. Aceasta strapungere poate fi produsa de propria gandire sau declansata de un eveniment exterior.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător 7 de bate

Cartea de tarot 7 de bate arata ca suntem atacati si ne trezim fata in fata cu persoane concurente, invidioase, sau adversari care se afla deseori in superioritate numerica sau de forte. Cartea de tarot 7 de bate exprima ca avem perspective promitatoare de succes, intrucat luptam de pe o pozitie favorabila. Cartea de tarot 7 de bate poate fi interpretata totodata si ca o invitatie spre iscusinta si vigilenta, pentru a nu pierde in mod necugetat avantajul oferit de pozitia respectiva. Doar in cazuri deosebit de rare este vorba despre atacuri fizice, ci mai degraba de imixtiuni in sfera intima sau ameninjari la adresa a ceea ce am obtinut sau spre care ravnim.Pe plan profesional Cartea de tarot 7 de bate indica in primul rand o situatie concurentiala. Cartea de tarot 7 de bate inseamna ca facem afaceri pe o piata caracterizata de o concurenta acerba sau ca ne straduim sa obtinem un loc de munca pentru care exista un mare numar de pretendenti. Ea poate semnifica si eventuale atacuri la adresa noastra in activitatea profesionala curenta, si ca trebuie sa ne aparam reputatia sau optiunile. Uneori Cartea de tarot 7 de bate simbolizeaza pe acei invidiosi, care vor sa ne dea la o parte din postul pe care-1 detinem. Cartea de tarot 7 de bate ramane in toate situatiile un indiciu privind sansele bune pe care le avem de a depasi pericolul fara nici un efect neplacut, daca ramanem vigilenti si nu ne irosim cu avantajul.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Cavalerul de cupe

Cavalerul de cupe simbolizeaza inceputul calatoriei in subconstient. Eroul este dispus sa infrunte nu numai provocarile fizice, ci si cele spirituale. De asemenea, cartea transmite mesajul ca ai nevoie de o canalizare corecta a energiilor creative, astfel incat sa le dai o forma mai utila. Nu este exclus, ca in curand, sa primesti o invitatie sau sa intre in viata ta cineva sau ceva pe care il astepti de ceva vreme.Cartea de tarot Cavalerul de cupe inseamna ca avem parte de un climat de munca sanatos, de o atmosfera linistita si degajata, in care ne rezolvam indatoririle aproape in joca si cu multa voiosie. In cazul unei reorientari profesionale, Cartea de tarot Cavalerul de cupe arata ca asezam in prim plan interesele si aptitudinile artistice. Daca insa, pana la urma, ne vom hotari intr-adevar spre o astfel de directie, nu se poate preciza decat tinand cont si de talmacirile celorlalte carti.Ati avut fata de problema in cauza o atitudine calma. Sunteti binedispus si nutriti ganduri prietenesti fata de ceilalti. Vedeti, daca talmacirea cartii de la pozitia 7 va sfatuieste sa continuati in acelasj mod sau, poate, va invita sa procedati totusi cu mai mult angajament, mai multa hotarare si sa va aratati mai dispus sa faceti fata unui eventual conflict. Analizati problema cu detasare si priviti cu multa gingasie spre ceea ce preconizati sa faceti. Lasati deoparte spiritul critic si priviti lucrurile din unghiul lor vesel si visator. Fiti fara grija: nu sunteti in primejdie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții