Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

sâmbătă, 7 septembrie 2024

Horoscop tarot zilnic 7 septembrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 7 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Magicianul

Azi e una din acele zile in care parca simti tot ce urmeaza sa se intample. Desi este un lucru foarte bun aceasta previzionare, nu te impauna prea mult. Excesul dauneaza intotdeauna si un ego puternic s-ar putea sa te impiedice sa mai fii la fel de bun in a simti ce urmeaza!V-ati aparat pana in prezent punctul de vedere cu multa hotarare si convingere. Daca aveti totusi motive sa va indoiti in legatura cu atitudinea pe care ati adoptat-o, este bine sa cumpaniti daca nu cumva afi folosit puterea dvs. de convingere intr-un mod mult prea direct, viclean sau demagogic. Este posibil sa fi sarit un pic peste cal. Este bine sa promovati un punct de vedere limpede si strategii convingatoare. Folositi-va iscusinta si puterea de initiativa. Eliberati-va de parerile altora si straduiti-va sa va formulati o convingere proprie si univoca. In curand veti reusi sa faceti fata spiritual sarcinilor pentru ca apoi sa faceti experienta usurintei cu care rezolvati totul.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Puterea

Atentie la furie, lucrurile pot scapa de sub control. Incearca sa nu te agiti prea mult si evita orice neintelegere. Daca simti o furie reprimata, nu iti va fi de mare folos folosirea unor cuvinte grele. Spune ce ai de spus pe un ton bland si eliberator, fara sa te grabesti sau sa te lasi intimidat.Cartea de tarot Puterea are o anumita inrudire cu cartea Magul (I). Intr-un mod asemanator, si aici, puterea neobisnuita se bazeaza pe secretul profundei armonii interioare. Daca, in cazul Magului, marea putere de influenta isi are obarsia in concordanta armonioasa dintre fortele constiente si subconstiente, vitalitatea, curajul si pasiunea simbolizate de aceasta carte sunt expresia concilierii dintre omul civilizat si natura sa animalica. Puterea arata ca scopul urmarit nu poate consta in a ne ascunde pornirile instinctuale in spatele unei spoieli de virtute, ci dimpotriva, de a intampina deschis fortele arhaice, adeseori inspaimantatoare, care salasluiesc in noi, pentru a le imblanzi treptat prin acceptare plina de iubire si duhul blandetii. In acest mod ne vor sta la dispozitie nu numai aceste forte arhaice ci si toate rezervele de putere pe care, pana acum, le-am intrebuintat pentru reprimarea acestor instincte.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Asul de cupe

Acesta carte simbolizeaza iubirea, compasiunea, creativitatea, emotia coplesitoare. Se anunta o perioada de abundenta creatoare. Te simti plin de incredere, generezi idei si proiecte noi care isi vor arata cat de curand roadele. Paharul este plin! Bucura-te!Cartea de tarot Asul de cupe ne poate duce la forme dintre cele mai profunde ale implinirii. Ce inseamna acest lucru pentru individul in parte, depinde de conceptia de viata a fiecaruia. Spectrul acoperit de Cartea de tarot Asul de cupe se extinde de la bucurie, recunostinta si satisfactie, pana la profunda fericire pe care o da contopirea a doua fiinte. Fara indoiala, in prim plan se afla misterul iubirii in toate formele sale de manifestare: iubirea de aproape, dragostea fata de parinti, iubirea senzual-erotica, iubirea de sine si dragostea fata de Dumnezeu. Cartea de tarot Asul de cupe poate anunta si alte forme, mai cotidiene, ale fericirii. Aspectul material al acestei notiuni este insa mai degraba exprimat de Asul de Monede.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 3 de cupe

Daca esti singur, poate fi vorba de aparitia in viata ta a unei persoane cu care sa-ti doresti sa construiesti ceva solid. O perioada in care creste dorinta de a imparti totul cu jumatatea ta, la bine si la greu, exact ca in juramintele sfinte.Pe planul constiintei noastre Cartea de tarot 3 de Cupe inseamna ca traim, cu profunda bucurie si recunostinta, incheierea unei etape importante sau ne bucuram in urma dobandirii unei cunoasteri care ne produce placere.Cartea de tarot 3 de Cupe poate constitui expresia unor perioade vesele, in care constientizam cu multumire depasirea unei crize care, desi ne-a pus la grea incercare, ne-a facut totodata sa si avansam in anumite privinte. Fireste, poate avea pur si simplu doar intelesul ca suntem recunoscatori pentru faptul ca ne putem bucura, in sanatate si tihna, de viata.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 8 de cupe (inversata)/b>

Cartea simbolizeaza evadarea, dezamagirea, abandonul. Daca iti apare inversata ea anunta nevoia de renastere. Ceva se termina pentru a lasa loc unui nou proiect. Poate ai incheiat o sarcina la serviciu si incepi altceva, poate ai incheiat o relatie sit e simti pregatit sa incepi o alta. Ceva ce s-a pierdut revine la tine.Resimtiti durerea despartirii si va aflati pe un drum necunoscut, despre care nu stiti unde va va duce. Nu va lasati descurajat, continuati-va drumul, chiar daca aveti genunchii moi. In curand veti simti cum pasii va vor deveni din ce in ce mai siguri. Cartea de la pozitia 1 va arata spre ce va indreptati in viitorul apropiat, iar cea de la pozitia 6, ce sentimente veti incerca. Pregatiti-va sufleteste de a va lua ramas bun, de a va desparti de ceea ce v-a fost atat de drag. Invatati sa deveniti independent, sa stati pe propriile picioare si sa va desprindeti, din adancul sufletului, pentru a deveni in acest chip liber.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Regele de cupe

Regele de cupe stapaneste toate elementele apei (creativitate, fertilitate feminine, emotie si arta). Este atat de bine echilibrat, incat este un om foarte corect si foarte cinstit in afaceri. Daca iti apare aceasta carte, inseamna ca persoana cu care ai sau urmeaza sa ai o relatie de orice natura, profesionala, romantica, spirituala, este de incredere si te poti baza pe sustinerea ei.Ati manifestat o atitudine de asteptare calma, linistita, lasandu-va ghidat de sentimentele ce va incearca. Poate ca ati fost, totusi, excesiv de visator, lasandu-va inselat. Puneti-va de asemenea si intrebarea, in ce masura ati fost cinstit fata de dumneavoastra. Analizati problema cu intelegere si ingaduinta. Inarmati-va cu rabdare si ascultati cu luare aminte vocea dumneavoastra interioara. In interiorul sufietului dumneavoastra, stiti foarte bine ce trebuie sa faceti si spre ce va indreptati. Nu va lasati indus in eroare asupra acestui aspect.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 6 de Monede

Cartea de tarot 6 de Monede arata, fie ca traim noi insine aceste virtuti, fie ca avem parte de generozitate, intelegere. Nu este vorba despre o toana de darnicie spontana, al carei izvor poate seca in orice clipa sau de indiferenta deghizata sub forma tolerantei, ci de o atitudine echilibrata si apreciata, pe care te poti bizui. Cartea sugereaza generozitate, filantropie, donatii, prosperitate, bunastare. Generozitatea te ajuta sa reusesti in viata. Actiunile generate din cat mai putin egoism au sanse mari mari de reusita. Poti constientiza ca ai un rol important intr-o situatie pe care trebuie sa o gestionezi cu mult fair-play. Intr-o dimensiune cotidiana Cartea de tarot 6 de Monede simbolizeaza si o recompensa sau proiecte profitabile.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Valetul de Monede

Cartea simbolizeaza manifestarea, oportunitatea financiara, o slujba noua. Se anunta o promisiune importanta. Simti ca ai mai multe posibilitati, mai multe oportunitati, ca ti se deschid mai multe usi. Ca si cand ti se da in mana un diamant neslefuit si trebuie sa iti arati indemanarea. Fii flexibil si da tot ce e mai bun din tine. Vor veni si rezultatele!In domeniul constiintei prin Cartea de tarot Valetul de Monede se indica ocazia de a ajunge la rezultate palpabile. Intrebarile, incertitudinile, presupunerile, pe care le-am purtat in noi atata vreme, pot fi acum solutionate prin intermediul unui impuls exterior substantial. Planurile dobandesc structura, intentiile sunt transpuse in fapte. Ideile, ramase pana acum mai degraba un fel de exercitiu spiritual, sunt transpuse in viata sub forma acestui impact. In ceea ce priveste relatiile noastre, Cartea de tarot Valetul de Monede desemneaza de asemenea o ocazie buna de a dobandi valoroase experiente, de mare durabilitate. Spectrul se intinde de la experienta senzuala unica, pana la sansa de a cladi o legatura de durata.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR 2 de bate

Se anunta o realizare personala sau succesul unui proiect. Ai un sentiment de implinire dar, totodata planeaza in sufletul tau intrebarea “Si, de-acum, ce voi avea de facut?” Esti multumit de situatia actuala, dar te preocupa si viitorul. Ce alte proiecte ai putea incepe, ce alte idei poti pune in aplicare pentru a consolida averea, pentru a acumula si mai multe?Cartea de tarot 2 de bate face legatura intre descrierea unei stari si o chemare, o invitatie: ea arata ca adoptam o pozitie neutra, indiferenta, in loc sa ne pronuntam pentru o atitudine clara. Situatiile caracterizate de aceasta carte prezinta deseori ceva paralizant. Nu exista nimic ce ar putea fi identificat ca si cauza reala a apasarii si indispozitiei noastre si totusi, simtim cat se poate de limpede, ca ceva foarte important nu este OK. Cartea de tarot 2 de bate reprezinta acele perioade in care apreciem ca totul este, pur si simplu, „dragut". In fond insa, ne-am retras pe o pozitie de indiferenta si nu ne implicam in nimic. Ne-am ecranat atat de eficient incat nimic nu ne mai poate misca interior si asistam, aproape fara participare, cum se scurge viata pe langa noi. Din aceasta stare letargica putem incerca sa transformam ideile in convingeri si intentiile in fapte, angajandu-ne cu tot sufletul in ceea ce intreprindem.



Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 7 de bate

Aceasta carte simbolizeaza provocarea, perseverenta, competitia. Nu te sfii sa iti infrunti oponentii care incearca prin diferite mijloace sa te nedreptateasca. Actioneaza ferm, apara-ti drepturile, fara sa te lasi intimidat de forta cu care ceilalti concurenti te ataca.Pe plan profesional Cartea de tarot 7 de bate indica in primul rand o situatie concurentiala. Cartea de tarot 7 de bate inseamna ca facem afaceri pe o piata caracterizata de o concurenta acerba sau ca ne straduim sa obtinem un loc de munca pentru care exista un mare numar de pretendenti. Ea poate semnifica si eventuale atacuri la adresa noastra in activitatea profesionala curenta, si ca trebuie sa ne aparam reputatia sau optiunile. Uneori Cartea de tarot 7 de bate simbolizeaza pe acei invidiosi, care vor sa ne dea la o parte din postul pe care-1 detinem. Cartea de tarot 7 de bate ramane in toate situatiile un indiciu privind sansele bune pe care le avem de a depasi pericolul fara nici un efect neplacut, daca ramanem vigilenti si nu ne irosim cu avantajul.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Regele de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza liderul nativ, vizionarul, antreprenorul, onoarea. O persoana intelectuala apare in calea ta sa te ajute. O actiune viitoare are nevoie de o analiza atenta. Nu trebuie sa te grabesti sau sa nu planifici in amanunt. Aceasta persoana iti poate fi mentor. Concentreaza-te mai bine asupra unui lucru pentru a nu gresi.In planul constiintei Cartea de tarot regele de bate indica un proces de maturizare, imbinat cu o largire a orizonturilor si cautarea intelepciunii. Este vorba in primul rand de dezvoltarea puterii noastre de vointa, a fortei noastre morale si a convingerilor. Ca si Rege de Bate, realitatea vietii apare sub forma unei imense arene, in care urmeaza sa ne exprimam idealurile si vointa. Este simbolul unei perioade in care ni se dezvolta conceptiile valorice si convingerile religioase. Tocmai subiectivitatea acestor trasaturi creaza un specific particular, care poate avea un efect deosebit de antrenant asupra celorlalti.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Marele preot (Hierofantul)

Oamenii s-ar putea uita la tine cu entuziasmul ca ai putea sa le readuci zambetul pe buze, spranta, bucuria. Nu subestima puterea uneei vorbe bune, a unui zambet, a unui crampei de stralucire. Daca poti aduce aceste lucruri in viata cuiva, nu te da inapoi.Cartea de tarot Marele Preot simbolizeaza lumea credintei si profunda incredere, izvorata din certitudinea pe care ne-o ofera credinta. In vechile timpuri era considerat una din cele 3 carti protectoare ale Tarotului, care, in principiu, influentau cursul evenimentelor favorabil. Aceasta inseamna foarte mult, intrucat fortele de incredere exprimate de catre Cartea de tarot Marele Preot se refera atat la increderea in noi insine, cat si la increderea intr-un sens profund al vietii noastre personale si la increderea privind viitorul, care izvoraste din ea. Cartea de tarot Marele Preot ne arata calea spre etica si virtute si reprezinta principiile noastre personale, izvorate din valorile morale fundamentale.In planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot Marele Preot arata ca ne aflam intr-o faza in care increderea si atractia reciproca sunt in crestere, in care evoluam in baza unor idealuri privind relatiile de parteneriat si in care, in comportamentul nostru caracterizat de valorile morale fata de partener, determinant devine virtutea personala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții