Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

sâmbătă, 14 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 14 – 20 septembrie 2024



Horoscop Urania săptămâna 14 – 20 septembrie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 14 – 20 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 14 – 20 septembrie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

Pe 14 septembrie, dimineața, se vor menține active preocupările legate de activitatea profesională mai ales în ipostaza nevoii de a repare niște disfuncții, de a progresa ori de a depăși complicațiile curente ale vieții publice sau ale ipostazelor oficiale (dacă este cazul). Între 14 septembrie, după ora 10:54′, și 16 septembrie, la prânz, mici întâmplări cotidiene trăite alături de un prieten sau provocate de un apropiat ca urmare a inițiativelor aceluia, mai mult sau mai puțin inspirate. Între 16 septembrie, după ora 12: 39′, și 18 septembrie, spre prânz, cele două case ale sănătății se vor afla sub influența unei „foarfeci” alcătuite din patru planete în opoziție, dintre care două vor forma, în dimineața zilei de 18 septembrie, faza de Lună Plină în Pești, asociată cu o eclipsă de parțială de Lună, ceea ce va reprezenta un factor destul de puternic exercitat asupra sănătății. Impact important asupra aparatului digestiv, asupra funcțiilor hepato-biliare și asupra psihicului care va da semne că nu poate funcționa corect în stare de stres. „Dezordine organică” trecătoare, dar deranjantă, pentru moment. Între 18 septembrie, după ora 12:24′, și 20 septembrie, Luna va tranzita casa I a personalității Berbecilor și le va insufla acestora energie interioară, motivații puternice, dorința și putința de a acționa cu determinare, fără inhibiții, chiar și în situații riscate; principalul sector vizat, în acest context, va fi cel al relațiilor parteneriale. Din 20 septembrie, după ora 12:03′, nativii vor putea valorifica influența pozitivă a unui trigon regal pe semne de Pământ care ar putea să le permită o rezolvare salarială sau legată de veniturile cuvenite în urma unei activități prestate (inclusiv pensie). Atenție, la seara de 16 septembrie când, dintr-o evaluare personală greșită, sau ca urmare a unei abordări neinspirate, Berbecii pot rata șansa unei colaborări.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

Pe 14 septembrie, dimineața, reevaluări dar și reticențe față de unele idei, proiecte sau opinii asupra vieții sociale, profesionale sau culturale cu care Taurii nu rezonează. Spre sfârșitul săptămânii, nativii ar putea stabili relațiile necesare comunicării și cooperării dar fără mare entuziasm sau convingere interioară. Între 14 septembrie, după ora 10:54′, și 16 septembrie, la prânz, surprize petrecute în condiții mai puțin obișnuite ori ale căror motivații vor fi greu de înțeles. Între 16 septembrie, după ora 12: 39′, și 18 septembrie, spre prânz, peste aspectul mai complicat al unei „foarfeci” astrale, se va suprapune faza de Lună Plină în Pești, din 18 septembrie, asociată cu o eclipsă de parțială de Lună al căror efect cumulat poate declanșa una sau mai multe contradicții ori chiar destabilizări ale unor relații de prietenie. Vor începe să apară, mai pregnant, diferențele de opinii, simpatiile și atașamentele cu care cealaltă parte nu va fi de acord, interesele divergente și constatările care îi vor obliga pe cei născuți în zodia Taurului să se gândească la viitorul relației lor. Între 18 septembrie, după ora 12:24′, și 20 septembrie, amprenta astrală a ultimelor două săptămâni asupra celor două case ale sănătății se va menține și în perioada următoare adică, nu foarte deranjantă dar alimentând nesiguranța în activitățile curente în plan profesional, alimentând nehotărârea, lipsa de motivație, oboseala, plictisitul și lenea care vor alterna, din când în când, cu reacțiile subiective disproporționate. Nu luați decizii la mânie sau la întâmplare în legătură cu locul dvs. de muncă. Din 20 septembrie, după ora 12:03′, cei maturi vor simți nevoia să lămurească o chestiune afectivă, să se limpezească ei înșiși cu privire la cei dragi. Măsurile luate în legătură cu copiii lor s-ar putea să fie (sau doar să pară) drastice ori aparent nemotivate.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 14 septembrie, posibile renunțări provizorii la o investiție, la o cumpărătură importantă sau la un gest cu consecințe financiare semnificative care nu li par nativilor oportune în această etapă. Între 14 septembrie, după ora 10:54′, și 16 septembrie, la prânz, Gemenii vor fi plini de inițiative, se vor lăsa seduși de forța unor idei neconvenționale în legătură cu viața profesională ca de o aventură plină de promisiuni și de succes așa că e mai indicat pentru ce din apropierea lor să nu intervină și să le risipească visul; oricum, se vor trezi ei singuri la realitate, în curând. Între 16 septembrie, după ora 12: 39′, și 18 septembrie, spre prânz, viața socio-profesională va fi influențată de mai multe aspecte astrale: o „foarfecă”, alcătuită din patru planete în opoziție, Luna Plină în Pești, din dimineața zilei de 18 septembrie, și eclipsa de parțială de Lună care vor introduce un accent grav în casa a X-a a carierei, a succesului sau a imaginii publice. Nu va fi un peisaj astral confortabil, ci unul provocator care va pune o piedică ce poate fi depășită prin valorificarea calităților personale și a experienței de viață; cei maturi vor fi avantajați. Între 18 septembrie, după ora 12:24′, și 20 septembrie, confuzie de stări de spirit, de sentimente, de intenții; contradicții sau dezamăgiri în planul relațiilor personale de simpatie, prietenie sau dragoste. Din 20 septembrie, după ora 12:03′, șanse reale de echilibrare organică și psihică; nevoie de obiectivitate, de calm, de răbdare pentru a analiza, conform principiului „să stăm strâmb și să judecăm drept”, o situație încâlcită. Nu luați decizii domestice la sfârșitul săptămânii, oricât de mult ar încerca cei din jur sau cei direct interesați să vă facă să cedați în fața unei oferte sau a unei soluții; trigonul regal, relativ profitabil pentru alții, nu va funcționa așa și pentru Gemeni.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

Dimineața zilei de 14 septembrie, stres relațional, încăpățânare, refuz al ascultării opiniilor celuilalt sau al încercărilor unor terți (mediatori, reprezentanți ai unor instituții) să-i facă pe nativi să accepte o evidență și să ia act de nevoia de a se ajunge la o înțelegere sau chiar la un compromis. Între 14 septembrie, după ora 10:54′, și 16 septembrie, la prânz, în dorința lor de a găsi o soluție inteligență, Racilor le vor trece prin minte tot felul de idei îndrăznețe sau prea extravagante pentru a fi puse în practică. E bună visarea cu condiția să se rețină premisa care poate fi dezvoltată, cu adevărat, în mod profitabil. Între 16 septembrie, după ora 12: 39′, și 18 septembrie, spre prânz, cele două case ale comunicării vor sta sub semnul contradicțiilor născute în urma unor întâlniri, dezbateri, dialoguri în care se vor pune bazele unui program cu care, însă, nativii nu vor fi de acord. În funcție de context, de miză (fie o temă secundară, fie una fundamentală pentru viața și activitatea nativilor), aceștia pot face o opoziție discretă, politicoasă, lipsită de vehemență sau, dimpotrivă, se pot manifesta categoric și vocal; aceste manifestări, deloc temperate, se vor justifica prin influența provocatoare a contextului astral al momentului: patru opoziții pe aceste sectoare, faza Lunii Pline în Pești, din 18 septembrie, asociată cu o eclipsă de Lună, care vor „încinge spiritele”. Între 18 septembrie, după ora 12:24′, și 20 septembrie, stare de spirit încordată, nemulțumiri provenind din stresul profesional cotidian ori din situațiile speciale a căror gestionare va cădea în sarcina lor iar pe sectorul caselor a IV-a și a X-a vor funcționa nouă opoziții care nu vor oferi vreun potențial de pace și progres. Din 20 septembrie, după ora 12:03′, întâlniri, evenimente, discuții și afirmații rostite între nativi și prietenii lor care pot destabiliza o relație.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 14 septembrie, stare de spirit marcată de mici enervări și neconcordanțe în activitatea profesională zilnică, indispoziții organice neimportante dar care, totuși, îi vor obliga să se ocupe cu „tratarea” lor; metabolism sensibil; reacții de intoleranță la un aliment sau la un medicament, atenție la cei care trec prin stări de spirit speciale pentru că ele s-ar putea accentua, modificându-le comportamentul. Între 14 septembrie, după ora 10:54′, și 16 septembrie, la prânz, posibile surprize de la un partener, informații care miră și pun pe gânduri în legătura cu o activitate în care nativii sunt implicați alături de alte persoane, printr-un contract sau printr-o asociere (alianță, uniune, înțelegere, dispută, proces). Între 16 septembrie, după ora 12: 39′, și 18 septembrie, cele două case ale banilor și bunurilor sau ale avantajelor materiale vor evolua sub influența unui context astral solicitant, alcătuit din patru planete în opoziție, Luna Plină în Pești din dimineața zilei de 18 septembrie asociată cu o eclipsă de Lună. . Între 18 septembrie, după ora 12:24′, și 20 septembrie, cele două case ale comunicării, învățăturii și deplasărilor vor funcționa în chip dezagreabil; dispute pe fleacuri, circulație afectată de ipostaze rutiere sau climaterice ori de condițiile locale stingheritoare. Din 20 septembrie, după ora 12:03′, încep să se pună premise legate de stabilitatea și autoritatea socio-profesională; cel puțin, în acest sector, nu vor fi piedici. Discuții legate de revizuirea unui venit primit ca recompensă. Leii ar fi bine să aștepte consumarea unor evenimente care să tranșeze respectiva situație.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 14 septembrie, Fecioarele nu vor dori să comunice sentimentele și impresiile pe care le trăiesc în forul interior; discreție; indiferență; prudență; control al emoțiilor. Între 14 septembrie, după ora 10:54′, și 16 septembrie, la prânz, posibilă surpriză la locul de muncă și nu una plăcută. Între 16 septembrie, după ora 12: 39′, și 18 septembrie, spre prânz, relațiile prietenie vor evolua sub un mănunchi de ipostaze astrale care vor avea darul să răvășească o înțelegere sau o colaborare, introducând elemente de refuz, respingere, contestare sau rezistență la tentativele de împăcare sau de reluare a activității comune ori a vieții în doi (între soți) pe fondul mai multor opoziții, a Lunii Pline în Pești, din 18 septembrie, și a unei eclipse care vor opera pe casa relațiilor parteneriale, bruind logica ambelor părți implicate în aceste relații disonante. Sunt de amânat toate întâlnirile și de reprimat toate inițiativele mai ales că acest peisaj împinge la o abordare directă și cam brutală a oponenților, a rivalilor sau a dușmanilor angajați în conflict. Între 18 septembrie, după ora 12:24′, și 20 septembrie, neîncredere în propria judecată; Fecioarele vor refuza să acționeze în virtutea intereselor lor materiale pentru că nu dispun de niște elemente certe, de documentele concrete sau de explicațiile logice necesare. Nevoie de lămurire și de abordare judicioasă. Din 20 septembrie, după ora 12:03′, nativii vor trebui să se hotărască în contextul unui proces educativ (opțiune profesională); nu faceți alegeri hazardate, mai ales în preajma zilei de 20 septembrie când, un trigon regal, pe semne de Pământ, le poate insufla nativilor o aparentă siguranță de sine dar, retrogradarea a două din cele trei planete implicate, indică un regret ulterior sau renunțarea la această primă opțiune (abandon) după câteva săptămâni sau după maximum trei luni.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 14 septembrie, solicitările venite dinspre familie (cea din care provin nativii) ori responsabilitățile profesionale și îndatoririle publice se vor suprapune și le vor complica viața Balanțelor. Între 14 septembrie, după ora 10:54′, și 16 septembrie, la prânz, posibil moment de respiro, o excursie, o vizită, o petrece, o activitate relaxantă care îi va smulge pe nativi din tumultul și stresul cotidian. Ipostaze interesante, profitabile pentru carieră, în cazul artiștilor, creatorilor și a celor care desfășoară activități de creație în relație directă cu publicul. Între 16 septembrie, după ora 12: 39′, și 18 septembrie, spre prânz, cele două case ale sănătății vor sta sub semnul unor ipostaze astrale intense: patru planete în opoziție, Luna Plină în Pești, din dimineața zilei de 18 septembrie, asociată cu o eclipsă de Lună, iată, destule motive pentru Balanțe să se simtă obosite, să nu aibă rezistență la efort fizic sau psihic, să abandoneze repede o activitate pe care o resimt prea solicitantă pentru organismul lor; posibile momente de neliniște ori de dezordine interioară tocmai pentru că nativii vor sesiza aceste modificări în fiziologia și psihologia lor de moment. Odihna și mai ales o „cură” de somn pot reabilita organismul. A nu se lua calmante. Posibile situații neclare la locul de muncă. Nu vă alarmați la auzul unor comentarii care prevestesc nu știu ce schimbări. S-ar putea ca realitatea să evolueze altfel. Între 18 septembrie, după ora 12:24′, și 20 septembrie, relațiile parteneriale vor fi tensionate și deloc favorabile discuțiilor menite să restabilească un echilibru între partenerii supărați, certați, aflați în dușmănie sau angajați într-un proces ori într-o rivalitate. Din 20 septembrie, după ora 12:03′, situații de importanță modestă dar care îi vor face pe nativi să își revizuiască atitudinea față de o chestiune bănească.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

Pe 14 septembrie, dimineața, autocenzură, discreție, indisponibilitate pentru activitățile care presupun evoluția în fața unui public. Scorpionii se vor simți obosiți, plictisiți și deloc dornici să-și piardă timpul cu conversații monede sau din obligații socio-profesionale. Între 14 septembrie, după ora 10:54′, și 16 septembrie, la prânz, o veste, o întâmplare petrecută sub semnul ineditului; poate fi și una plăcută. Între 16 septembrie, după ora 12: 39′, și 18 septembrie, spre prânz, relațiile afective precum și cele de prietenie vor fi influențate de cele patru opoziții care se vor forma, de Luna Plină în Pești, din dimineața zilei de 18 septembrie, și de eclipsa de Lună care va avea loc ca o consecință a acesteia. Planetele cu care această fază vor face conjuncții le vor exalta trăirile interioare, dându-le o formă de manifestare intensă, răscolitoare și nu întotdeauna ușor de gestionat. Bărbații vor încerca să se ascundă sub scutul ironiilor, al falsei durități, în timp ce femeile se vor simți cotropite de sentimente contradictorii și vor avea senzația că nu dispun de suficientă voință pentru a le gestiona; de aceea, e bine ca discuțiile, pe care trebuiau să le aibă până acum, să nu fie inițiate în acest răstimp care va fi, evident, cel mai nepotrivit moment pentru a le provoca. Și, totuși, această Lună Plină în Pești, dimpreună cu Marte în Rac și cu Soarele Scorpionilor vor crea un trigon regal care va alimenta apele subterane ale sufletului lor, dându-le multora imaginație sporită, creativitate și un val uriaș de sensibilitate. Între 18 septembrie, după ora 12:24′, și 20 septembrie, tot ceea ce va veni spre Scorpioni de la locul de muncă va fi primit cu ostilitate, cu refuz, cu comentarii critice generatoare de conflicte. Din 20 septembrie, după ora 12:03′, o informație sau un gest, un comportament inedit poate arunca o lumină nouă asupra unui parteneriat.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

Pe 14 septembrie, dimineața, plictisiți de atâtea contradicții în plan financiar care îi obligă la tot pasul să ia o decizie și, ca să se decupleze de stresul în care au trăit în ultima vreme, Săgetătorii se vor „pune în grevă” și nu vor mai dori să audă și să vadă nimic din ceea ce înseamnă regim al banilor, salarizare, taxe ceea ce, pentru echilibrul lor interior este binevenit. Între 14 septembrie, după ora 10:54′, și 16 septembrie, la prânz, întâlniri plăcute, surprize în timpul unei deplasări, vești care miră, noutăți; curiozități; unele, pot fi plăcute. Între 16 septembrie, după ora 12: 39′, și 18 septembrie, spre prânz, în sectorul relațiilor de familie și al treburilor casnice își va face simțită prezența, în dimineața zilei de 18 septembrie, Lună Plină în Pești, asociată cu o eclipsă parțială de Lună. Ea nu va patrona, neapărat, evenimente, fapte concrete, cât, mai ales, idei, atitudini, păreri, sentimente și mentalități. Cei care trăiesc departe de țară pot avea un sentiment mai pronunțat de dor de casă, de locurile natale, de părinți, de mediul în care s-au format, până la o anumită vârstă. Luna Plină va influența, în chip favorabil, și felul în care Săgetătorii își vor administra personalitatea în circumstanțe publice, cum se vor pune în valoare și cum vor aborda situațiile socio-profesionale delicate cu siguranță, onestitate și curaj. Între 18 septembrie, după ora 12:24′, și 20 septembrie, atât relațiile afective cât și cele de prietenie vor funcția în registrul bine cunoscut de două-trei săptămâni încoace, cum un accent mai pronunțat, poate, în ceea ce privește gradul lor de (in)toleranță la capricii, mofturi, pretenții exagerate și alinturi, mai ales dacă va fi vorba despre copiii lor cărora nu le vor tolera răsfățurile și le vor sancționa derapajele de comportament. Din 20 septembrie, după ora 12:03′, stabilitate organică și echilibru interior moderat.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

Pe 14 septembrie, dimineața, nativii vor trebui să se „împartă” între treburile personale, profesionale, familiale și cele parteneriale iar unele dintre acestea le pot mobiliza toate resursele de timp, de rezistență nervoasă și de răbdare. Între 14 septembrie, după ora 10:54′, și 16 septembrie, la prânz, posibilă surpriză survenită în plan financiar (fiscal) sau salarial. Între 16 septembrie, după ora 12: 39′, și 18 septembrie, spre prânz, cele două case ale comunicării, învățăturii și deplasărilor se vor afla sub influența Lunii Pline în Pești, din 18 septembrie, asociată cu o eclipsă parțială de Lună; la rândul ei, această fază va realiza opoziții cu cele patru planete plasate pe direcția Pești/Fecioară, complicând sau, mai bine zis, aprofundând influențele astrale ale momentului în sectoarele amintite. Capricornii vor fi derutați de unele impresii și trăiri și nu vor ști ce să creadă sau ce să înțeleagă din ceea ce aud sau află ori la care asistă. Dar se poate vorbi și de preocupări menite să le permită progresul personal prin învățare și perfecționare, mai ales în cazul celor se apropie de patruzeci de ani și simt cum „le suflă în ceafă” concurența. Aceste conștientizări, activate de Luna Plină în Pești, care lucrează pe corpurile subtile ale ființei umane, le vor pune existența și, implicit, viitorul, într-o ecuație drastică. Între 18 septembrie, după ora 12:24′, și 20 septembrie, nervi, disfuncții, contradicții atât în plan familial cât și socio-profesional iar nuanțele sau intensitatea lor vor depinde de horoscopul personal. Din 20 septembrie, după ora 12:03′, concentrare pe o temă de viață care, o dată și o dată, va trebui rezolvată iar trigonul regal pe semne de Pământ, funcțional în acest răstimp, îi va pune în situația de a lua în calcul ori de a accepta în sinea lor varianta „de sacrificiu”, mai costisitoare sufletește dar mai simplă în plan personal.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

Pe 14 septembrie, dimineața, context mai puțin semnificativ și mai greu de sesizat, fiind vorba de ultimele ore ale unui aspect astral care privește cele două case ale sănătății care e pe cale să se „risipească”. Între 14 septembrie, după ora 10:54′, și 16 septembrie, la prânz, Luna va tranzita zodia Vărsătorului și, din nou, acești nativi vor fi în excelentă formă psihică, mentală și intelectuală, fiind plini de idei, având inițiative și soluții pentru multe dintre probleme lor de viață. Între 16 septembrie, după ora 12: 39′, și 18 septembrie, spre prânz, cele două case ale banilor și bunurilor materiale se vor afla sub influența Lunii Pline în Pești, din 18 septembrie, care se va asocia și cu o eclipsă de Lună. Pentru că aceasta va face conjuncții cu cele două planete retrograde în Pești (Saturn și Neptun) e mai greu de dat un verdict clar: context bun sau rău, dar, probabil că, marea vocație a acestui eveniment astrologic va fi importantul potențial necesar pentru speculații, imaginație, intuiție. La rândul lor, opozițiile aceleiași cu cele două planete aflate în zodia Fecioarei vor induce ordine, logică și pragmatism tuturor evaluărilor financiare ceea ce va fi un sprijin real pentru demersurile Vărsătorilor, la care se adaugă influența unui trigon regal pe semne de Pământ care nu va stabiliza ci va tulbura regimul bunurilor de mai mică sau mai mare valoare financiară sau patrimonială. Între 18 septembrie, după ora 12:24′, și 20 septembrie, cele două case ale comunicării sunt dezordonate și lipsite de direcție; dialogurile nu vor fi constructive iar regimul examenelor, al audițiilor sau al audierilor va fi marcat de situații care le vor abate atenția nativilor de la tema lor principală și le vor lua puterea de concentrare, făcându-i să greșească. Din 20 septembrie, după ora 12:03′, teme de viață domestică rezolvate fără tragere de inimă dar cu simțul datoriei.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

În prima parte a zilei de 14 septembrie, relații de prietenie limitate la strictul necesar; Peștii își vor conserva echilibrul interior, izolându-se de oamenii care ar putea genera situații complicate și costisitoare sufletește. Între 14 septembrie, după ora 10:54′, și 16 septembrie, la prânz, psihic activ, uneori chiar hiperactiv, nativii gândindu-se la proiectele lor de viață, analizând, observând și verificând toate premisele. Ecoul unor evenimente actuale le pot trezi asocieri interesante pentru că le vor oferi sau îi pot apropia de un adevăr care mai păstrează o doză de taină, de mister, de secret. Între 16 septembrie, după ora 12: 39′, și 18 septembrie, spre prânz, viața lor personală se va afla într-un con special. Nu putem să-i spunem „con de lumină” pentru că, pe fondul Lunii Pline în Pești, din 18 august, se va produce și o eclipsă de Lună, dar mecanismul va avea vocația unui eveniment. Posibil moment de apogeu pentru unii, de succes pentru alții, de schimbări pentru foarte mulți dintre nativi chiar dacă, în aceste zile, transformările care au loc nu se simt sau nu se identifică cu precizie. Dar efectele acestei secvențe astrale vor fi percepute, încetul cu încetul, în zilele și săptămânile următoare, când idei noi, gânduri noi și noi raportări la sine le vor da mesajul clar al schimbării care s-a produs și este în plin proces de consolidare. Perioadă interesantă pentru stabilirea unei relații parteneriale și pentru negocieri. Între 18 septembrie, după ora 12:24′, și 20 septembrie, agitație pe teme bănești, fiscale, salariale; provocări cotidiene obositoare care vor căpăta aspectul unei hărțuieli. Din 20 septembrie, după ora 12:03′, unii nativi vor face efortul să se pregătească pentru un examen sau o probă profesională și, pentru asta, se vor izola de plăcerile ademenitoare care le-ar mâna timpul și le-ar abate atenția (petreceri, distracție, excursii).

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții