Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de ast...

sâmbătă, 21 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024



Horoscop Urania săptămâna 21 – 27 septembrie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 21 – 27 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 21 – 27 septembrie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

Între 21 și 22 septembrie la prânz, bun prilej pentru reevaluări financiare mai ales dacă se produc evenimente de natură să-i mobilizeze pe nativi pe o anumită direcție de viață sau spre o decizie care impune o analiză atentă. Între 22 septembrie, după ora 13:25′, și 24 septembrie după-amiaza, informații interesante, întâlniri utile în timpul cărora Berbecii își pot etala calitățile mentale sau intelectuale ori capacitatea de a se exprima în public. Deplasare cu un scop precis pentru a se rezolva o chestiune ce trebuie rezolvată printr-un dialog direct. În ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va susține demersurile legate de relațiile parteneriale, dar care, atenție, vor fi favorabile (și) părții adverse, nu numai nativilor. În ziua de 23 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 octombrie, va susține manevrele sau tertipurile menite să le asigure Berbecilor un câștig ori să le netezească drumul spre rezolvarea unei nereguli. Atenție la legalitate sau la moralitate, care pot fi „uitate” sau ocolite cu prilejul punerii în aplicare a anumitor strategii de al căror risc nativii vor fi în cunoștință de cauză. Din această perioadă, casa relațiilor parteneriale va deveni un loc activ și solicitant pentru mai multe săptămâni. Între 24 septembrie, după ora 17:50′, și începutul zilei de 27 septembrie, stres familial provenind de la relațiile contractuale sau condițiile ce trebuie onorate în legătură cu regimul unor bunuri imobiliare sau funciare. Pe 26 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Balanței și, până pe 13 octombrie, va spori capacitatea Berbecilor de a fi diplomați în discuții, consultări, medieri, negocieri sau dispute. Din 27 septembrie, după ora 01:48′, preocupări legate de o activitate de creație (artistică, interpretativă); emoții trăite cu intensitate în plan sentimental.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

Între 21 și 22 septembrie la prânz, stabilitate interioară care le va oferi Taurilor starea de liniște și logica necesare desfășurării activităților personale sau profesionale. Între 22 septembrie, după ora 13:25′, și 24 septembrie după-amiaza, nativii vor căuta să obțină cât mai multe informații corecte privitoare la regimul juridic al unor temeiuri financiare: salarizare, pensionare, taxe, plăți, impozite. În acest răstimp, ei vor putea afla detalii utile care privesc domeniile amintite sau care vor sta la baza criteriilor de evaluare a ofertelor și situațiilor apărute în câmpul muncii lor. În plus, în ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va activa unul sau mai multe aspecte esențiale privitoare la încadrarea lor în muncă sau adaptarea la noile condiții în care ar urma să desfășoare activități profesionale. Lui i se va alătura, din 26 septembrie, planeta Mercur, care va intra în zodia Balanței și, până pe 13 octombrie, va construi culoare favorabile negocierii, discutării calme și conciliante a tuturor conflictelor de muncă, abordării unor propuneri sau formulării unor nemulțumiri legate de alte aspecte de muncă decât salarizarea. Pe 23 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 octombrie, le va oferi Taurilor argumente care, folosite cu măsură și prudență și speculate inteligent, ar putea contribui la reabilitarea unor relații parteneriale măcinate de tensiuni și conflicte mocnite; atenție, Venus îi va favoriza însă și pe partenerii lor. Între 24 septembrie, după ora 17:50′, și începutul zilei de 27 septembrie, etapă bună pentru acumularea de cunoștințe, indiferent de motivația lor. Din 27 septembrie, după ora 1:48′, cei născuți în zodia Taurului vor fi obligați să devină energici și eficienți în casă și în gospodărie, unde unele detalii, care au tot fost amânate, generează acum disconfort.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

Între 21 și 22 septembrie la prânz, context astral neutru pentru starea de sănătate. Între 22 septembrie, după ora 13:25′, și 24 septembrie după-amiaza, Luna va traversa casa I a personalității Gemenilor și le va da acestora multă mobilitate interioară, disponibilitate spre dialog, spre activități care presupun mișcare liberă, adaptabilitate, optimism, bună integrare în activități cu o doză de noutate sau de surpriză. În ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, se va plasa în tranzit prin sectorul emoțiilor și al sentimentelor, dar mai ales al creativității, ceea ce presupune că artiștii de toate genurile și interpreții vor fi într-o formă excelentă, vor avea energie, resurse de creativitate, gust și fantezie. Între 26 septembrie și 13 octombrie, și planeta Mercur se va afla în tranzit prin același sector, oferindu-le Gemenilor șansa unei susțineri subtile, elegante și rafinate a posturilor lor publice, a performanțelor artistice. În ziua de 23 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 octombrie, va crea un culoar astral de vulnerabilitate pentru aparatul urinar, genital sau ORL în fața unor infecții. Mici neșanse sau întâmplări mai puțin plăcute în planul muncii. Între 24 septembrie, după ora 17:50′, și începutul zilei de 27 septembrie, unii nativi s-ar putea confrunta cu nevoia de a cheltui unele rezerve în contextul unor evenimente din viața personală sau al unor situații tulburi la locul de muncă (întârzierea unei plăți, drepturile bănești cuvenite onorate în tranșe). În plan sentimental, nativii vor încerca să (re)stabilească un cadru armonios, de concesie și bună înțelegere cu cei dragi. Din 27 septembrie, după ora 1:48′, energie, motivație, combativitate, autoritate, putere de convingere în cadrul unor întâlniri publice (dezbateri, emisiuni televizate, consultări, conferințe).



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

Între 21 și 22 septembrie la prânz, nimic special în sectorul relațiilor de prietenie. Între 22 septembrie, după ora 13:25′, și 24 septembrie după-amiaza, relaxare, detașare de factorii de stres, nevoie de noutate, de provocări mentale, de detașare de amintiri și regrete și dorință de a uita un trecut apăsător din nevoia de „vindecare interioară”. În ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va străbate sectorul relațiilor de familie și al legăturilor cu strămoșii, cu țara, cu religia, cultura și obiceiurile, intensificând aceste atașamente fundamentale. Acestei tendințe i se va alătura, din 26 septembrie, și influența pozitivă a planetei Mercur, care, până pe 13 octombrie, va crea premisele necesare pentru reluarea dialogurilor cu rudele cu care nativii se află în relații marcate de interesele divergente, de pretențiile exagerate sau de lipsa de onestitate a acelora, permițând revenirea la normalitate, atenuarea unor conflicte și revenirea la logică, la rațiune și la bun-simț în viața de familie. Între 23 septembrie și 17 octombrie, planeta Venus va străbate zodia Scorpionului și va influența relațiile afective, de simpatie, de atracție și de corespondență afectivă. Sentimentele vor fi trăite mai intens, cei ce se iubesc petrecând momente romantice care le vor consolida relația, dar nu trebuie uitat că planeta Venus va accentua și trăirile care pot căpăta accente excesive (gelozie, reproșuri, neîncredere). Între 24 septembrie, după ora 17:50′, și începutul zilei de 27 septembrie, Racii vor fi „în apele lor”; nativii se vor simți bine și vor intra în armonie cu familia, cu mediul unde își desfășoară activitatea, cu natura. Din 27 septembrie, după ora 1:48′, Racii vor privi chestiunile bănești curajos, fără modestie și fără disponibilitate spre concesii, ba chiar pot fi revendicativi, dacă au nemulțumiri salariale reale.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

Între 21 și 22 septembrie la prânz, Leii vor continua să fie preocupați de stabilitatea socio-profesională și vor ține sub control toate aspectele prezenței lor în viața profesională sau publică, pentru a contracara orice neregulă care i-ar pune într-o lumină proastă. Între 22 septembrie, după ora 13:25′, și 24 septembrie după-amiaza, relațiile de prietenie vor evolua normal, satisfăcător la capitolul comunicare sau bună înțelegere pe teme de interes comun; șansa de a face un schimb util de impresii și informații cu persoanele din cercul lor de apropiați. În ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și până pe 23 octombrie va străbate sectorul comunicării, al învățăturii, al examenelor, al schimburilor de informații și al deplasărilor și va constitui un factor de învigorare a acestor preocupări și activități care poate până acum s-au desfășurat cu precaritate; de-acum încolo, Leii vor dispune de energie și entuziasm. Din 26 septembrie, în acest sector se vor adăuga și influxurile planetei Mercur, care, până pe 13 octombrie, va susține dialogurile interumane și prestațiile într-un cadru organizat, public sau oficial: expuneri în cadrul unor întâlniri și conferințe, susținerea unui examen, mai ales în varianta probei orale, punerea în circulație, prin diferite mijloace tehnice, a unor idei, programe sau inițiative. Deplasări agreabile. Între 23 septembrie și 17 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va răscoli nemulțumirile, dorințele, neîmplinirile și factorii de disconfort domestic sau familial. Între 24 septembrie, după ora 17:50′, și începutul zilei de 27 septembrie, sensibilitate digestivă; se impune prudență culinară sau medicamentoasă. Din 27 septembrie, după ora 1:48′, spor de energie, motivații puternice, angajare în activități pentru care până acum nativii nu au avut dispoziția interioară sau energia necesară.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

Între 21 și 22 septembrie la prânz, îndoieli cu privire la premisele sau direcțiile de activitate pe care nativii ar trebui să le urmeze în activitatea profesională; moment al meditației responsabile. Între 22 septembrie, după ora 13:25′, și 24 septembrie după-amiaza, posibil moment al succesului și al afirmării în spațiul public, al desfășurării unor activități de larg interes social sau profesional în care Fecioarele s-ar putea evidenția prin inteligență, spontaneitate, inventivitate, imagine sau discurs public. În ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, ar putea crea situații favorabile, prin implicare sau prin acceptarea unei oferte de a câștiga bani în regim salarizat sau în regim alternativ (colaborare, proiect pe un termen limitat). În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în sectorul banilor câștigați prin efort personal și, până pe 13 octombrie, va genera influxuri pozitive pentru o bună înțelegere, pentru implicarea în activități colaterale care le pot da satisfacție, le pot aduce și bani, iar celor tineri le-ar oferi o diversificare a preocupărilor profesionale. Între 23 septembrie și 17 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va crea un climat bun pentru învățătură și aducător de succes doar în cazul celor puternic motivați, ambițioși și dedicați cauzei (examen, obținere a unui post, câștigarea unui concurs). Cealaltă ipostază nu va fi utilă nimănui, mai ales dacă nativii se vor complace în bârfe, comentarii, mici intrigi sau se vor lua după informații false, exagerate ori tendențioase. Între 24 septembrie, după ora 17:50′, și începutul zilei de 27 septembrie, Fecioarele vor dezvolta rezerve vizibile față de unul sau mai mulți prieteni cu al căror comportament sau interese nu doresc să (mai) fie asociate. Din 27 septembrie, după ora 1:48′, posibile tulburări de ritm cardiac minore.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

Între 21 și 22 septembrie, la prânz, nicio schimbare în plan financiar; analize și oscilații înaintea luării unei decizii care ar putea să nu fie luată prea curând. Între 22 septembrie, după ora 13:25′, și 24 septembrie, după-amiaza, unele persoane vor fi pline de idei, vor avea o fantezie bogată, vor face planuri profesionale dar vor avea nevoie și de o susținere din punct de vedere juridic (aprobări, autorizații) iar regimul acestora va suferi de pe urma regimului birocratic. Pe 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va traversa casa I a personalității celor despre care vorbim, desfășurând un evantai de susțineri astrale care îi vor încărca de energie și entuziasm. Moment al reabilitărilor fizice și psihice. În susținerea și în completarea acestui context extrem de profitabil va interveni, din 26 septembrie, planeta Mercur care, până pe 13 octombrie, va crea premize favorabile punerii în valoare a personalității celor născuți în Balanță care ar putea convinge, cuceri, stârni admirație sau obține un loc bine meritat în plan socio-profesional. În ziua de 23 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 octombrie, va tulbura apele financiare. Unii nu vor mai fi atât de siguri pe veniturile lor, influențați de vești, de comentarii sau de analizele celor apropiați, alteori, se vor destabiliza observând măsurile luate în mediul apropiat de profilul lor profesional. Între 24 septembrie, după ora 17:50′, și începutul zilei de 27 septembrie, ambițiile unor Balanțe vor fi puse la încercare de relațiile încordate din mediul profesional în care activează, alteori, de evenimentele mai importante care vor concentra atenția tuturor spre o anume temă de viață și activitate, amânând rezolvarea dorințelor sau planurilor lor. Din 27 septembrie, după ora 01:48′, posibilă postură de „lider” a nativilor într-un grup de prieteni.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

Între 21 și 22 septembrie, la prânz, context partenerial care nu se modifică în acest răstimp nici în intenții, nici în rezoluții. Între 22 septembrie, după ora 13:25′, și 24 septembrie, după-amiaza, unele persoane vor consuma mult timp și energie pentru a se pune la punct cu aspectele juridice sau administrative pe care trebuie să le parcurgă în vederea rezolvării unei chestiuni importante funciare sau patrimoniale. În ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va străbate sectorul discret al casei a XII-a, care, printre altele, este și al doilea lăcaș astral la care ne referim când este vorba de sănătatea psihică, liniștea sau tulburarea sufletească. Din acest punct de vedere, prezența Soarelui, în acest sector, va fi importantă prin energia și capacitatea de vindecare pe care o va emana prin efluviile sale. Mercur, care va intra la rândul lui, în aceeași casă, va lucra, alături de Soare, la limpezirea minții nativilor, indiferent de vârstă, între 26 septembrie și 13 octombrie. În ziua de 23 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 octombrie, va fi un aliat al Scorpionilor care își vor extrage toate energiile din acest tranzit care, pentru ei, va fi favorabil din toate punctele de vedere: șansă, noroc și rezolvare personală fericită obținute prin intuiție, subtilitate și discreție. Între 24 septembrie, după ora 17:50′, și începutul zilei de 27 septembrie, stare de spirit specială, motivată de trigonul regal pe semne de Apă care va funcționa din 23 septembrie pentru câteva săptămâni și care le va permite nativilor să se analizeze pe sine în contextul unor dorințe și capacități de progres personal. Din 27 septembrie, după ora 01:48′, șansa de a se afirma, de a (re)cuceri o poziție socio-profesională, de a-și croi drum chiar dacă, pentru consolidarea lui, va fi nevoie de un efort asiduu și de lungă durată.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

Între 21 și 22 septembrie, la prânz, sănătatea va evolua în registrul normal; posibile mici evenimente la locul de muncă. Între 22 septembrie, după ora 13:25′, și 24 septembrie, după-amiaza, unele persoane pot participa la o întâlnire de împăcare, la o mediere, la o negociere, se pot prezenta la o audiere pentru a-și susține cauza. Evoluție favorabilă dacă nativii nu vor crea o impresie negativă, enervându-i pe cei care trebuie să decidă, așa cum, n-ar fi exclus să se întâmple, ținând cont că Jupiter, Guvernantorul lor, în opoziție cu semnul lor zodiacal natal, va accentua lipsa de supraveghere a unora. În ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va colora relațiile de prietenie; se va observa un plus de politețe, de amabilitate, de bună înțelegere, de toleranță între Săgetători și prietenii lor, fapt la care va contribui și planeta Mercur care, între 26 septembrie și 13 octombrie, va induce o notă plăcută, înțeleaptă sau decentă chiar și discuțiilor aprinse pe o temă spinoasă. În ziua de 23 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 octombrie, va tranzita casa a XII-a care, printre altele, este și casa sănătății; ea va introduce un tip de abordare subtilă, intuitivă, hiper senzitivă care le va „subția” percepțiile și le va permite să fie atenți la nuanțe și la detalii. Secrete dezvăluite, explicații necesare în legătură cu un fapt de viață; chiar dacă respectiva precizare va fi tardivă, va șterge îndoielile de până acum ale nativilor. Între 24 septembrie, după ora 17:50′, și începutul zilei de 27 septembrie, disponibilitate redusă de a aborda subiecte financiare sau patrimoniale cu potențial de conflict; deocamdată, Săgetătorii nu au chef de ceartă cu cei implicați, la rândul lor, în adjudecarea acelorași bunuri sau avantaje. Din 27 septembrie, după ora 01:48′, orgolii și vanități profesionale.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

Între 21 și 22 septembrie, la prânz, posibile nesiguranțe în registrul afectiv; oscilații de moment în fața unor situații care-i destabilizează. Între 22 septembrie, după ora 13:25′, și 24 septembrie, după-amiaza, informații, în cazul unora chiar numeroase, legate de regimul de muncă; pentru alții, poate fi vorba de măsuri care se vor pune aplicare și care îi obligă pe nativi să analizeze actuala lor situație profesională și eventualele soluții pentru a face unei posibile evoluții nefavorabile. În ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va tranzita sectorul carierei, introducând o binevenită notă de echilibru sau de temperare a spiritelor dacă în zona socio-profesională în care este activ un Capricorn există tensiuni și confruntări. Planeta Mercur va intra, pe 26 septembrie, în același sector și, până pe 13 octombrie, va crea premize pentru discuții și explicații. Cei maturi și cu experiență ar putea să facă o figură frumoasă și elegantă, imediat remarcată de un auditoriu sau de un public de specialitate dacă vor ține cuvântări, vor da interviuri, vor avea intervenții într-un context oficial plin de temei. În ziua de 23 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 octombrie, va permite o serie de replieri în relațiile de prietenie cu scopul de a obține ceva (manipulare). Deși planeta Venus e denumită Micul Benefic sau Micul Noroc, totuși, în Scorpion, puterea ei va fi limitată iar natura ei fundamentală modificată așa încât, ea va opera, mai degrabă, surprize, decât evoluții clare. Între 24 septembrie, după ora 17:50′, și începutul zilei de 27 septembrie, relațiile parteneriale vor fi marcate de crispări, ostilitate, de poziționări într-un conflict care nu vor aduce nici un final fericit. Din 27 septembrie, după ora 01:48′, ambiții și radicalism în cazul unor abordări financiare sau patrimoniale.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

Între 21 și 22 septembrie, la prânz, banalități familiale și domestice, din când în când, o mică surpriză: o veste, o întâlnire, un mesaj. Între 22 septembrie, după ora 13:25′, și 24 septembrie, după-amiaza, stare de bine interioară; Vărsătorii vor dori să „iasă în lume”, să se plimbe, să se destindă, să petreacă, să meargă la spectacole și la manifestări la care participă multă lume tocmai din dorința de a se simți „în inima evenimentelor”. Relațiile afective pot suferi de pe urma acestui comportamentist evaziv care respinge ideea de implicare și de responsabilitate. În ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va tranzita casa a IX-a a reprezentărilor superioare despre lume și viață, oferindu-le nativilor șansa de a ajunge la niște concluzii echilibrate și adecvate cu privire la viața lor profesională. În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în zodia Balanței și, până pe 13 octombrie, va crea un cadru astral propice pentru ca nativii să învețe în varii condiții: pre-universitare, academice, de specialitate, prin efort personal, prin „șlefuirea” lor în prezența unui maestru. În ziua de 23 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 octombrie, va influența în chip diferit, în funcție de vârstă și plasament social, postura publică a Vărsătorilor. Nota generală privește subtilitatea cu care nativii vor trebui să acționeze pentru a-și atinge scopul și să abandoneze abordările „în forță”, indiferent de context sau de motiv. Între 24 septembrie, după ora 17:50′, și începutul zilei de 27 septembrie, sectorul muncii ar putea fi marcat de un blocaj, de o amânare, de o reorientare (fie și pe termen scurt), o situație care impune schimbări de volum de muncă, de orar, de responsabilități. Din 27 septembrie, după ora 01:48′, abordări categorice, lipsite de suplețe în planul relațiilor parteneriale.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

Între 21 și 22 septembrie, la prânz, nevoie de acumulare de cunoștințe într-un domeniu (o temă ce presupune studiu sau învățare) cu scop precis; mici tulburări în regimul pregătirii școlare sau universitare. Între 22 septembrie, după ora 13:25′, și 24 septembrie, după-amiaza, se va menține activ contextul astral favorabil unor rezolvări necesare în viața de familie: împăcări, reluarea relațiilor întrerupte de la o vreme, nevoia consultării rudelor înaintea luării unor decizii de interes comun. În ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și, până pe 23 octombrie, va tranzita sectorul bunurilor de valoare și al sumelor mari de bani obținute de la alte persoane în varii condiții: cadouri, donații, moșteniri, acte filantropice, finanțări, sponsorizări, înlesniri, permițând, astfel, să se facă un progres real pe calea rezolvării respectivelor „dosare”. În acest sector, din 26 septembrie, își va începe tranzitul și planeta Mercur care va contribui, până pe 13 octombrie, la creerea unui cadru juridic, administrativ sau strict uman de bunăvoință și onestitate care va permite și dialoguri lipsite de conflicte chiar dacă, în unele cazuri, va fi vorba de interese ale părților asupra acelorași valori ce trebuie împărțite. În ziua de 23 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 17 octombrie, va crea premize utile ce trebuie exploatate intens mai ales de către artiști, creatori și interpreți. Între 24 septembrie, după ora 17:50′, și începutul zilei de 27 septembrie, stări de spirit care vor conține o doză de nemulțumire sau de revoltă față de felul nedemn în care se poartă sau răspunde bunăvoinței unui Pește o persoană dragă lui. Din 27 septembrie, după ora 01:48′, discretă solicitare a inimii; dorință de afirmare în plan profesional, eventual, chiar, un mic succes. E de exploatat trigonul regal pe semne de Apă, profund benefic pentru nativi.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții