Ce surprize au pregătit astrele

Horoscopul special Ce surprize au pregătit astrele 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

sâmbătă, 7 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 7 – 13 septembrie 2024



Horoscop Urania săptămâna 7 – 13 septembrie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 7 – 13 septembrie 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 7 – 13 septembrie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

La începutul zilei de 7 septembrie, în funcție de context și de mod de viață se pot produce unele evenimente în plan partenerial: dialoguri, mesaje, corespondență, stabilirea unor întâlniri sau planuri comune în care, însă, ambele părți vor păstra o rezervă, de unde și o anume abordare diplomatică, grijulie față de orice exces care ar putea compromite efortul părților de a reabilita o relație sau o colaborare deteriorată în ultima vreme. Sectorul relațiilor parteneriale va continua să fie intens locuit de tranzitele momentului prin zodia Balanței, creând stări de spirit ambigui, impulsuri interioare mai puțin concludente, născute din autocenzură, temeri interioare și nehotărâre. Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, atenție ba chiar neîncredere în informațiile și evenimentele privitoare la chestiunile materiale. Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va instaura o stare de spirit calmă și o abordare lucidă a chestiunilor curente de muncă. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, informații, efort de documentare, corespondență și contacte cu oameni și instituții pe tema unor proiecte de viață și evoluție personală. Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, Pluton, intrat de curând în mișcare aparent retrogradă, va relua, până pe 19 noiembrie a. c., una sau mai multe teme de viață cu care nativii s-au confruntat, până acum, între 10 februarie/martie 2023 și, apoi, între decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn, în sectorul carierei. Asta înseamnă că, în următoarele două luni, nativii ar trebui încerce să rezolve respectiva problemă, declanșată cu ani în urmă, și căreia nu i-au găsit o soluție finală. Impact al unor transformări socio-profesionale asupra veniturilor și al legăturii cu locul de muncă.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

La începutul zilei de 7 septembrie, situații speciale nu atât complicate cât delicate pe care nativii vor dori să le rezolve fără a „stârni valuri” pe o temă de profesională de la locul de muncă; chiar dacă, ținând cont că în această perioadă în țara noastră va fi noapte sau dimineața devreme și aceste abordări vor avea loc pe parcursul zilei, felul în care Taurii le vor aborda va fi rezultat unei decizii luate în cursul nopții sau a dimineții. Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, Taurii vor avea reticențe în privința abordării unei teme parteneriale pentru că, intuitiv, ei vor simți că nu dețin controlul asupra respectivei situații și că le sunt străine multe elemente care ar explica reacțiile și deciziile sau intențiile partenerilor lor. Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va instaura o atitudine calmă și responsabilă cu privire la obligațiile referitoare la muncă. Deși, unii vor fi nemulțumiți de condițiile salariale, ei se vor conforma dar nu se vor resemna ci vor aștepta o perioadă favorabilă pentru a aborda respectiva temă profesională. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, nevoie de informații suplimentare ori de aprofundare din punct de vedere juridic a unei probleme de ordin financiar sau patrimonial. Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, mecanisme mentale, procese intelectuale sau determinări sociale la nivelul conștiinței generate de recenta intrare în mișcare aparent retrogradă a planetei Pluton care va reedita una sau mai multe teme de viață cu care nativii s-au mai confruntat între10 februarie/martie 2023 și decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn, în sectorul conștiinței și al idealurilor. Asta înseamnă că, până pe 19 noiembrie a. c., nativii ar trebui să rezolve respectiva problemă.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

La începutul zilei de 7 septembrie, stare de insecuritate afectivă, comportament evaziv al nativilor care nu vor dori să se angajeze cu promisiuni și, cu atât mai puțin, să se țină de cuvânt. Nevoie de libertate interioară manifestată chiar față de partenerii mai stabili care poate căpăta, în funcție de vârstă și de educație, forma unei dorințe de îndepărtare temporară față o persoană dragă sau a unei rebeliuni sonore „de-a mirare” pentru cei care îl observă pe câte un Geamân. Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, nativii nu vor da dovadă de mare dedicare pentru activitățile profesionale dar se vor achita de treburile curente; în schimb, se vor văita, vor comenta, vor ridica tot felul de obiecții ca formă de manifestare vizibilă a neplăcerii lor de a se supune orarului, temei profesionale sau condițiilor de lucru impuse deși, în realitate, lucrurile nu stau diferit față de alte perioade. Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va fi un factor astral util rezolvării prin dialog a unor probleme de familie sau a unor chestiuni administrative. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, dialoguri între partenerii care se confruntă cu piedici în calea cooperării lor sau a vieții în doi, uneori, de-a dreptul joviale, dar fără consecințe concrete pe calea reabilitării relației înseși. Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, problemele financiare sau materiale vor intra într-un registru nou, pe fondul revenirii planetei Pluton, în mișcare aparent retrogradă, care va determina reluarea uneia sau a mai multor teme de viață cu care nativii s-au confruntat între februarie/martie 2023 și decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn. De aceea, nativii ar trebui să încerce, ca, până pe 19 noiembrie, să rezolve respectivele probleme.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

La începutul zilei de 7 septembrie, stare de spirit cam tulbure, nemulțumiri vag conturate dar și destule motive de a nu fi mulțumiți pe fondul unor situații mai vechi care se mențin stresante. Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, relațiile cu copiii vor sta sub semnul unei viziuni critice, Racii nefiind de acord cu aceștia, indiferent de vârsta lor, certându-i la tot pasul sau exprimându-și dezacordul cu inițiativele lor ceea ce nu va „netezi” starea de spirit și nici buna înțelegere. În alt plan, unii pot dezvolta mici crize de gelozie sau de neîncredere creând o atmosferă încărcată în planul relațiilor afective. În ziua de 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va crea premize pentru dialogurile constructive, echilibrate, profitabile prin sporul de cunoaștere pe care îl vor facilita. Chestiunile administrative se vor rezolva fără stresul și complicațiile din alte perioade. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, cele două case ale sănătății se vor afla sub influența unei opoziții blânde pe axa Gemeni/Săgetător, solicitând discret aparatul loco-motor, exprimarea verbală și funcțiile hepatice. Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, relațiile parteneriale vor intra într-un registru aparte, provocat de intrarea în mișcare aparent retrogradă a planetei Pluton; până pe 19 noiembrie, nativii pot retrăi secvențe de viață cu care s-au mai confruntat între februarie/martie 2023 și decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn. Asta înseamnă că, în următoarele două luni, nativii au șansa să rezolve respectivele probleme. Dacă pe 8 septembrie este posibilă o criză de conștiință, din 13 septembrie încep să se contureze discrepanțele între statutul personal și cel familial provocate de tranzitul planetei Marte prin zodia Racului.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

La începutul zilei de 7 septembrie, fluxul de știri nu va funcționa corect și util; multe informații vor fi trunchiate sau deformate subiectiv, alteori, Leii înșiși nu vor fi într-o formă fizică și psihică bună și, obosiți, enervați sau neatenți, le-ar putea înțelege greșit sau chiar le-ar putea uita. Și deplasările pot fi marcate de mici încurcături, întârzieri, nereguli, situații neplăcute. Luările de cuvânt în spațiul public sau într-un context oficial trebuie evitate sau atent controlate, nativii fiind sfătuiți să se abțină să lanseze atacuri, provocări sau critici aspre colegilor sau rivalilor ori competitorilor lor; s-ar putea ca replica primită în urma acestor provocări să fie profund neconvenabilă imaginii și statutului lor socio-profesional. Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, un detaliu, venit dinspre familia din care provin, i-ar putea alarma sau mâhni. Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va fi un sprijin eficient în abordările temelor financiare (salariale): Mercur le va da Leilor o gândire clară, limpede și o abordare pragmatică și prudentă. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și 12 septembrie, relațiile personale de prietenie, de simpatie, de dragoste vor fi marcate de oarecare indiferență sau de detașare, ca și cum nativii ar dori să se elibereze de povara unei amintiri sau a unei secvențe petrecute alături de cei care nu le-a făcut plăcere. Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, pe fondul intrării în mișcare aparent retrogradă a planetei Pluton, nativii ar putea resimți niște stări organice cu care s-au mai confruntat între 10 februarie/martie 2023 și decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn. Va fi și ultima provocare, în acest registru, a planetei Pluton care, după 19 noiembrie, va părăsi definitiv această zodie.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

La începutul zilei de 7 septembrie, îndoială sau neîncredere cu privire la evoluția unei chestiuni financiare sau la o ofertă de muncă mai avantajoasă salarial decât ceea ce primesc în prezent nativii, ca retribuție, de la actualul loc de muncă; nu vă mai sfătuiți cu nimeni, aveți încredere în propria dvs. judecată și putere de analiză dar, firește, nu în acest scurt răstimp și, nici în următoarele zile, ci după 26 septembrie a. c. Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, Fecioare vor fi hipersensibile, se vor „șifona” foarte repede, nu vor avea în totdeauna disponibilitatea de a gusta o glumă sau de a nu lua în serios niște observații și-și vor strica buna dispoziție cu fleacuri; informații incorecte; tendințe de manipulare ale nativilor pentru a se obține un scop străin de interesele lor (un vot, o concesie, o solidarizare). Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va tranzita casa I a personalității celor care s-au născut în acest semn zodiacal dându-le răbdare, metodă, calcul lucid, estimare corectă, modestie și adecvare în formularea unor pretenții, nemulțumiri sau rugăminți ceea ce la va ușura drumul spre a obține ceea ce își doresc. Atenție între 8 și 9 septembrie, în plan personal: opoziția sau ostilitatea unui partener. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, perioadă trăită mai intens în care Fecioarele vor fi solicitate pe mai multe planuri de viață personală, familială, publică sau profesională. Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, relațiile afective pot intra pe un culoar de trăiri, reacții și evenimente pe care l-au mai trăit între 10 februarie/martie 2023 și decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta Pluton s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn. Posibilitatea de a reabilita relațiile cu cei dragi se va menține până pe 19 noiembrie.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

La începutul zilei de 7 septembrie, se vor risipi argumentele astrale care au conturat o zi anterioară complicată dar și delicată, în care nimic nu părea a fi ceea ce sugera prima impresie, de unde și nesiguranța Balanțelor în întâlniri, dialoguri, mesaje, observații personale. De aceea, e mai bine ca aceștia să se distanțeze de impresiile răstimpului anterior pentru că, oricum, ele nu le-au oferit secvențe memorabile; chiar și așa, acestea vor trebui recalibrate mai târziu când adevărul va ieși singur la iveală. Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, unii vor încerca să facă un artificiu pentru a obține niște bani, alții le vor cere celor care ar fi în măsură să-i „finanțeze” dar, fie nu sunt luați în serios, fie cea ce li se va oferi nu le va permite să rezolve problema materială pe care și-au propus-o. Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va tranzita casa a XII-a tainelor și le va permite nativilor să afle un aspect care-i privește și de care au rămas străini; mici dezvăluiri, secrete revelate, conexiuni logice într-un efort de limpezire personală. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, deplasări, vizite, întâlniri, informații, vești; mesaje, conversații, răspunsuri de la una sau mai multe instituții, alergătură după actele și documentele necesare unui dosar indiferent de natura lui. Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, posibile tulburări ale regimului de viață domestică ori ale relațiilor de familie pe fondul intrării plantei Pluton, în mișcare aparent retrogradă, care ar putea provoca reeditarea unor secvență mai puțin plăcute pe care nativii le-au trăit între februarie/martie 2023 și decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn. Unora dintre aceste teme ar trebui să li se găsească, cum-necum, o rezoluție.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

La începutul zilei de 7 septembrie, stare de spirit mai greu de definit: moleșeală, indiferență, abandon al activităților costisitoare energetic, mobilizare anevoioasă. Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, Luna va străbate casa I a personalității și, din nou, va spori performanța mentală și spirituală a multora dintre Scorpioni. Aceștia vor fi într-o formă bună care le va permite să fie intuitivi, performanți și să gestioneze corect eventualele situații speciale prin care ar putea trece. Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va tranzita sectorul relațiilor de prietenie unde va exercita o influență pozitivă asupra dialogurilor, a schimburilor de opinii și a impresiilor personale; Scorpionii vor fi atenți la conținutul acestor conversații dar vor fi prudenți atunci când vor trebui să se pronunțe asupra unor secvențe pe care nu le stăpânesc sau care sunt pline de capcane. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, unii nativi pot să trăiască fără griji, alții, în funcție de tema cu care se confruntă (bani, salarizare, pensie, recuperări, despăgubiri), pot face demersuri legale, se pot informa, se vor consulta în vederea celei mai corecte abordări și intervenții legale. Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, cele două case ale comunicării vor începe să evolueze sub patronajul strident al planetei Pluton care a intrat în mișcare aparent retrogradă și care va redeschide situații cu care nativii s-au mai confruntat între februarie/martie 2023 și decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn. Probabil că, unele teme nu s-au epuizat iar Scorpionii vor trebui să le găsească o rezoluție finală, ne mai având de ce să aștepte o eventuală revenire a planetei pentru că, pe 19 noiembrie, aceasta va părăsi definitiv zodia.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

La începutul zilei de 7 septembrie, relațiile nativilor cu unii prieteni vor fi nesigure, impresiile neclare iar mesajul greu de pătruns; poate fi vorba de exprimări neclare sau de formulări ce presupun ironii, aluzii, subtexte care nu se lasă lesne descifrate de către nativi de unde și sentimentul neplăcut că nu știu ce să creadă, pe cine și cum să se bazeze. Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, nevoie de izolare pentru lămuriri de sine, cu sine și pentru sine. Interogații interioare din nevoia de a se raporta la niște repere, criterii și evidențe pentru a-și consolida o atitudine, un sentiment sau o opinie. Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va evolua în sectorul carierei, al succesului, al imaginii publice dar și al capacității de afirmare în public. Sub impulsul acestui tranzit Săgetătorii vor fi atenți la detalii și bine organizați în planurile lor pe care le vor susține în public. Atenție, între 8 și 9 septembrie, la o posibilă piedică (blocaj) în plan socio-profesional. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, Luna va traversa casa I a personalității și le va da celor despre care vorbim acum energie și entuziasm în tot ceea vor întreprinde și mobilizare rapidă. Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, cele două case ale banilor și ale intereselor materiale vor cunoaște o perioadă de stres pe fondul intrării planetei Pluton în mișcare retrogradă ceea ce ar putea permite repetarea unor secvențe specifice celor două domenii și pe care nativii le-au mai trăit între februarie/martie 2023 și decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn. Așadar, până pe 19 noiembrie, când Pluton va părăsi definitiv zodia, dacă se mai poate face ceva în plan financiar sau patrimonial, este bine să se ia rapid măsurile necesare.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

La începutul zilei de 7 septembrie, ultimele ecouri ale unei încercări de mai mare sau mai mică importanță pentru carieră, profesie, rol social; un context asemănător se va repeta în jurul datei de 2 octombrie. Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, sentimente răscolite în planul relațiilor de prietenie, enervări, intoleranțe care se pot petrece între nativi și una sau mai multe persoane dragi lor; reacții bruște care trădează agasarea sau lipsa lor de înțelegere și răbdare. Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va străbate casa a IX-a a conștiinței, a convingerilor, a credințelor, a idealurilor și a evoluției personale, contribuind la „așezarea” proiectelor și a aspirațiilor lor pe principii realiste, fără exagerări și evadări din realitate; această abordare le va permite multora, indiferent de vârstă, să observe golurile în pregătirea lor pentru viață și meserie și să identifice cele mai bune metode pentru a corecta aceste carențe. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, discretă solicitare a aparatului loco-motor; disfuncții trecătoare ale ficatului și ale vezicii biliare. Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, în casa I a personalității se va modifica mesajul astral pe fondul recentei intrări a planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă care va permite revenirea în prim-planul atenției nativilor a unor secvențe de viață personală pe care le-au mai trăit între februarie/martie 2023 și între decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn, și reactivarea unor încercări personale în prima săptămână a lunii noiembrie, când această planetă, înainte să părăsească definitiv acest semn zodiacal, va avea o confruntare drastică cu Marte plasat, atunci, în casa relațiilor parteneriale, contractuale sau procesuale.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

La începutul zilei de 7 septembrie, derivă la nivelul ideilor și impresiilor provocate de veștile din ultima parte a zilei anterioare sau ale dimineții analizate acum. Neclarități, dorință de a se detașa de erori, de deformări ale adevărului sau de impresiile subiective ale celor care relatează bombastic fapte și evenimente, capitol la care, pe primul loc, în viziunea nativilor, vor fi știrile din presa de orice direcție și orice tip de suport tehnic de răspândire. Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, prioritară va fi viața publică, profesia, atribuțiile sociale. Posibil blocaj financiar sau temă bănească ce trebuie rezolvată repede între 8 și 9 septembrie. Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va traversa sectorul casei a VIII-a a problemelor financiare sau patrimoniale pentru care nativii fac demersuri. Influența lui va fi una mai puternică, aflându-se în domiciliu, și le va permite Vărsătorilor să-și ordoneze ideile, să gândească pragmatic și să elaboreze o strategie eficientă pentru a-și atinge scopul. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, bună comunicare cu prietenii, cu persoanele apropiate cu care Vărsătorii își petrec timpul liber sau desfășoară activități de interes comun (nu afaceri!). Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, casa a XII-a sănătății și a lumii interioare ori a lucrurilor discrete se va tulbura pe fondul recentei intrări a planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă ceea ce va permite, la un moment dat, retrăirea, reactivarea sau reluarea unor teme de viață personală pe care le-au trăit între februarie/martie 2023 și decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn, și care va scoate din adâncuri trăiri, sentimente, și senzații organice, uneori încărcate de disconfort fizic sau psihic.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

La începutul zilei de 7 septembrie, nesiguranță cu privire la o chestiune materială sau financiară în fața căreia nativii nu se simt suficient de pregătiți ca să inițieze un demers; în plus, unele informații vor avea asupra celor născuți în Pești un efect nefast: îi vor speria, îi vo intimida, îi vor deruta și le vor modifica perspectiva. Între 7 septembrie, după ora 08:19′, și seara zilei de 9 septembrie, extrem de sensibili, Peștii vor fi afectați de tot ceea ce aud sau de secvențele din viață publică la care asistă fără puterea de a interveni. Impact asupra minții și sufletului acestor nativi care, pentru a se proteja, vor dori să se izoleze de sursele de informații care le oferă știri și imagini care îi impresionează excesiv. Pe 9 septembrie, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 26 septembrie, va susține discuțiile aplicate, concrete, constructive, în vederea punerii la punct, alături de un prieten, a detaliilor unui proiect comun. Atenție, totuși, între 8 – 9 septembrie, când, o discuție, o întâlnire de afaceri, o negociere, o mediere, o audiere se poate bloca într-o procedură ori poate lua o turnură nebănuită din cauza unor factori străini de cauza lor. Între 9 septembrie, după ora 20:26′, și zorii zilei de 12 septembrie, activitate intensă; unii nu-și vor vedea capul de treburi, altora, acest activism le va face bine și le va conveni pentru că le va permite să se afirme. Între 12 septembrie, după ora 05:38′, și 13 septembrie, sectorul relațiilor de prietenie se va „contorsiona” pe fondul intrării, în mișcare aparent retrogradă, a planetei Pluton care va permite, până pe 19 noiembrie, reeditarea unor secvențe relaționale din perioada februarie/martie 2023 și decembrie 2023/ianuarie 2024, când planeta s-a aflat în tranzit la 29° Capricorn, care au pus în evidență carențele de caracter ale unor apropiați sau natura incorectă a unor relații de prietenie.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții