Horoscopul de Weekend General 20-22 septembrie 2024

Horoscop General pentru weekend 20-22 septembrie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site d...

vineri, 20 septembrie 2024

Horoscopul de Weekend General 20-22 septembrie 2024



Horoscop General pentru weekend 20-22 septembrie 2024 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?

Horoscop General de weekend 20-22 septembrie 2024. Ce ne rezervă astrele? Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 20-22 septembrie 2024, scaldat de influente astrale majore. Sezonul analitic si precaut al Fecioarei se incheie la final de saptamana. Sambata, soarele intra in zodia echilibrata si inteleapta a Balantei. In timpul sezonului Balantei, concentreaza-te pe restabilirea echilibrului in domeniile vietii tale care s-au dereglat. (Nu e degeaba ca Balanta este simbolizata de o balanta.) Acest lucru ar putea insemna reorganizarea sarcinilor de munca pentru a nu te simti epuizat si pentru a te bucura de viata sociala, gasirea unei modalitati mai bune de impartire a responsabilitatilor casnice sau pur si simplu acordarea de timp pentru relaxare si respiratie.


Horoscop weekend Berbec

Horoscop Urania Berbec

Ai incredere in intelepciunea ta, chiar daca ideile tale te fac sa te simti ca un renegat uneori. A-ti gasi adevarul inseamna ca uneori trebuie sa mergi ca un lup singuratic in loc sa urmezi multimea. In viitor, vei face lucrurile diferit, in special cand vine vorba de casa si familie. Ai principii solide ce te conduc si functioneaza pentru tine si ele te ajuta sa faci alegerile potrivite chiar daca par ciudate din afara. Ce conteaza este sa faci ce merge pentru tine, familia ta si prietenii din cercul tau foarte apropiat.

Horoscop weekend Taur

Horoscop Urania Taur

Tu poti gestiona tone de emotii care mai de care mai intense precum si apropieri fizice, deci da de veste lumii sa ti le aduca ! Spui bun venit oportunitatii de a te contecta mai profund cu partenerul. Unele din dorintele tale pot fi cam riscante deci asigura-te ca tu si partenerul sunteti pe aceeasi pagina cand vine vorba de intimitate. Pentru tine, totul e un joc corect intre adulti. Mintea ta deschisa se extinde cu mult in afara dormitorului. Brusc, nu mai esti incantat sa fii limitat doar de ceea ce altii considera a fi acceptabil.



Horoscop weekend Gemeni

Horoscop Urania Gemeni

Nu este numai despre tine sau totul despre tine in acest weekend, draga Gemeni, deci pune-ti atentia pe partener (in iubire sau in afaceri) sau pe oricare adult cu care interactionezi intr-un mod mai semnificativ. Intr-un fel, te-ai putea simti ca si cum orbitezi in jurul acestei relatii decat ca te angajezi in ea din interior. Sunt zile bune sa iti dai seama atel daca relatia este functionala sau deteriorata. Aceasta faza a conexiunii relatiei se apropie de o concluzie si o inchidere si ar fi bine sa gestionezi lucrurile in timp ce mergi inainte cu optimism.

Horoscop weekend Rac

Horoscop Urania Rac

Nativii din zodia Rac se bucură de un weekend distractiv alături de cei dragi. Sunt dispuși să iasă din zona lor de confort și vor urma niște cursuri, la care se gândesc de ceva timp și care le va oferi o creștere profesională.Acesti nativi ar trebui sa incerce să își facă ordine în gândurile sale, mai ales dacă au lucrat foarte mult câteva zile la rând. De asemenea, mare grijă la gesturile pe care le faceți pentru o persoană, s-ar putea ca unele detalii să provoace un nou conflict în sânul familiei. Nu aveți nevoie de situații tensionate.Desi iti doresti sa te bucuri de timpul de weekend facand ceva distractiv cu cei iubiti, nu uita de lumea ta interioara care isi striga nevoile spre tine si pe care trebuie sa le hranesti. Protejeaza-te in relatie cu oamenii, fii sigur ca ai pus limite clare si la locul lor. Nu te forta in afara zonei de confort in care esti in siguranta inainte de a verifica ce se afla dincolo de aceasta zona. Fii sigur ca ai puterea de a pasi in zona necunoscuta. Afirmatia weekendului pentru tine : “Eu sunt impamantat si in siguranta.”



Horoscop weekend Leu

Horoscop Urania Leu

În acest weekend, leii prefera sa să se mai răsfețe puțin, în special dacă muncesc foarte mult. Dacă vă doriți o pizza, un burger sau ceva dulce, nu vă refuzați în aceste mici plăceri. Până la urmă nu suntem veșnici și putem să mai mâncăm și ceva nesănătos. Nu o să se întâmple nimic, doar dacă nu exagerăm.În acest weekend, Leii renunță la relațile toxice din viața lor și lasă loc pentru noi prietenii. Este posibil ca în perioada următoare să evolueze relația în care sunt implicați și vor avea tendința de a da un pas în spate.Nu pare ca esti foarte constient de efectele toxice ale anumitor lucruri din viata ta si este timpul sa iti pui intrebari si sa vezi unde te duce emotia momentului. Este raspunderea ta sa te protejezi de orice simti ca nu integrezi foarte bine. Da-ti timp, incetineste ritmul ca sa iti vezi reactiile si trairile fata de lumea din jurul tau. Dupa ce recunosti punctele forte si slabe, totul se va aseza asa cum trebuie ca sa te sustina pe calea ta. Afirmatia weekendului pentru tine : “Eu sunt calm si in contact cu emotiile mele.”


Horoscop weekend Fecioară

Horoscop Urania Fecioara

Fecioarele să nu trebuie sa mai asculte ce șoșotesc cei din jur, pentru că nu au nici o idee în ce situație sunteți acum. Încercați să vă concentrați pe ceea ce aveți de făcut, iar timpul o să le aranjeze pe toate. Peste ani o să vă dați seama că aveți perfectă dreptate în legătură cu un subiect.Nativii din zodia Fecioară au parte de emoții puternice în acest weekend. Se vor focusa pe lucrurile importante din viața lor, iar pe plan financiar primesc oportunități foarte bune de investiție.Dupa valul de emotii puternice din timpul saptamanii care te-au tras oriunde au dorit ele, fara sa te poti focusa foarte eficient pe munca si pe aspectele serioase ale vietii, acum a venit momentul sa te bucuri de zilele de weekend, lasandu-ti zbaterile mentale deoparte. Tu ai puteri de care nu esti constient si de aceea vei simti nevoia sa iti urgentezi schimbari in viata. Insa ia lucrurile pas cu pas si orice ai face, fii sigur ca este in acord cu lucrurile in care crezi. Afirmatia weekendului pentru tine : “Eu am in mine tot ce am nevoie ca sa imi urmez idealurile.”

Horoscop weekend Balanță

Horoscop Urania Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor să-și exprime talentele și să facă lucruri productive. Cei care se află într-o relație se împlică într-un proiect comun cu persoana iubită, iar pe cei singuri îi așteaptă o perioadă frumoasă cu o persoană nouă. Astrele arata ca în acest weekend, balanțele să evite cu pot de mult conflictele, deoarece va fi mai bine pentru sanatatea lor mintala. S-ar putea ca unele certuri cu superiorii voștri să vă afecteze viitorul. Fiți mai echilibrați și stăpâniți-vă emoțiile, chiar dacă unele lucruri vă deranjează extrem de mult. Câteodată e mai bine să taci.Poti intalni pe cineva nou, poti incepe o relatie romantica plina de promisiuni si asteptari frumoase. Daca esti deja intr-o relatie, pot aparea idei de a face un proiect impreuna cu persoana iubita ce te va implini. Vrei sa iti exprimi talentele si te lasi calauzit de ceea ce simti ca te face productiv si energizat. Afirmatia weekendului pentru tine : “Eu sunt in contact cu talentul meu.”



Horoscop weekend Scorpion

Horoscop Urania Scorpion

În acest weekend, Scorpionii se relaxează din plin alături de partenerul de viață sau familie. Pe plan financiar traversează o perioadă foarte bună, dar cu multe provocări.Acesti nativi dau dovada de mai mult curaj în acest weekend. Nu trebuie să le fie frică de ideile lor și să încerce să le aducă în realitate. S-ar putea ca în această zi să reușiți să ajungeți unde vă doriți, doar dacă ascultați propria inimă. Fiți foarte atenți cu persoanele născute în zodia rac și pești.Ai nevoie de timp ca sa metabolizezi tot ce s-a spus pe durata saptamanii. Petrece timp acasa ca sa iti intelegi pozitia, odihnit si constient de puterea ta de a te descurca cu orice te deranjeaza sau irita acum. Pot aparea subiecte delicate de familie dar fara miza, ce nu au legatura cu scopurile vietii tale. Abordeaza-le cu inima si nu cu ratiunea, spre armonia tuturor. Afirmatia weekendului pentru tine : “Eu sunt constient de puterea mea.”

Horoscop weekend Săgetător

Horoscop Urania Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au parte de un weekend plin de energie. Își petrec finalul de săptămână alăturie de cei dragi, iar duminică primesc o veste frumoasă din partea unei persoane apropiate.Astrele recomandă săgetătorilor să nu piardă vremea, ci doar să se apuce de obiectivele deja stabilite. Nu mai trebuie să amâne absolut nimic și să facă tot azi. Nu uitați de unele detalii de care sunteți responsabil, fiindcă ele vă pot aduce la un nou nivel.Dedica-ti aceste zile situatiei de acasa. Fundatia pe care o setezi aici, in lumea ta intima si in relatiile cele mai apropiate te vor sustine in perioada ce urmeaza. Te poti surprinde chestionandu-ti credintele, talentele si abilitatile, ca sa stii pe ce te bazezi in continuare. Scufunda-te in tine insuti ca sa gasesti acele lucruri care te definesc cu adevarat si care iti coloreaza si lumineaza viata. Afirmatia weekendului pentru tine : “Eu sunt curajos si focusat.”

Horoscop weekend Capricorn

Horoscop Urania Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt foarte norocoși și obțin ceea ce își doresc. Participa la un eveniment, la care au parte de întâlniri neașteptate, iar pe plan financiar primesc o veste foarte bună.Acesti nativi trebuie să învețe să se bucure mai mult de lucrurile mărunte din viața lor. Nu vă axați doar pe tot ce înseamnă negativ. Gândiți-vă că într-o zi linia neagră se va termina în viața voastră și va veni una albă, care va aduce noroc și fericire. Fiți mai optimist și nu uitați cine sunteți.Orice nevoie ai avea acum, esti plin de resurse si in contact cu lumea ta interioara, cu o minte sanatoasa si pregatita de actiune pentru binele tau. Ai grija sa nu lasi prea multe satisfactii ale vietii sa te tina departe de a termina ce ai de facut, inainte de a te bucura de ele. Bucura-te de calatoria in care esti. Afirmatia weekendului pentru tine : “Eu ma descurc excelent cu ceea ce am deja.”

Horoscop weekend Vărsător

Horoscop Urania Vărsător

În acest weekend, Vărsătorii se află într-o stare foarte bună și se bucură de compania prietenilor. Este posibil ca o persoană din trecut să revină în viața lor pentru a le cere ajutorul, iar pe plan financiar fac o investiție mare.Vărsătorilor le este recomandar ca in acest weekend să acorde mai multă atenție persoanei iubite sau unui om extrem de important din viața lor. Sunteți o persoană extrem de ocupată, dar în această zi puteți da treburile deoparte și să vă concentrați pe omul care vă aduce zâmbetul pe buze.Gandeste-te la saptamana ce se incheie si la eventualele directii noi ce au aparut in calcul pentru tine, chiar daca circumstantele se schimba si energia initiala se diminueaza. Nu iti pune visele in asteptare din nou pentru a face din nou toate acele obligatii de zi cu zi si in special pentru altii. Daca nu te simti in stare sa avansezi, repara greseli trecute. Sunt multe oportunitati ce te asteapta in fata si este pacat sa nu le imbratisezi. Afirmatia weekendului pentru tine : “Eu avansez si muncesc spre visul meu.”

Horoscop weekend Pești

Horoscop Urania Pești

Nativii din zodia Pești se încarcă cu energie pozitivă în acest weekend. Petrec mult timp în natură cu persoana iubită, iar duminică primesc o invitație la un eveniment familial.În acest weekend, pestii trebuie să se detașeze de trecut sau de unele persoane, care aduc în viața lor haos și îi opresc să evolueze în continuare. Astrologii menționează că este extrem de important ca peștii să se gândească dacă mai vor să trăiască după regulile altor oamenii.Fii atent la relatiile si parteneriatele pe care ai tendinta sa le idealizezi dar care nu sunt foarte clare. Fii atent la ce se spune printre randuri, ca sa fii pregatit pentru weekend fara surprize neplacute. In afara de relatii care sunt o sursa importanta de energie castigata sau pierduta, gandeste-te si la alte surse de unde iti iei energia, cum este mancarea sau valoarea pe care o dai lucrurilor pe care le faci. Este un bun moment sa faci ceva ce te inspira spre un obicei mult mai sanatos. Afirmatia weekendului pentru tine : “Eu ma respect si valorizez.”

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții