Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

marți, 3 septembrie 2024

Horoscopul zilei de dragoste 4 septembrie 2024

Horoscopul zilei de dragoste 4 septembrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.



Horoscop dragoste 4 septembrie 2024. Horoscop dragoste 4 septembrie 2024. Luna în Leu poate să accentueze orgoliul și impulsivitatea, pe lângă alte aspecte, motiv pentru care e bine să analizăm corespunzător o anumită situație înainte de a acționa pentru a descoperi cea mai benefică abordare. Pe de altă parte, există mai multă pasiune, iar dacă o îndreptăm spre circumstanțele potrivite avem șansa de a dezvolta o conexiune specială. Mai departe, horoscopul pentru fiecare semn astrologic în parte: Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:




Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Este o buna perioada sa petreci mai mult timp alaturi de partenerul de cuplu, sa-l redescoperi si sa-l lasi sa te vada si in alta lumina. Relatia de cuplu poate avea un restart romantic si pasional. Daca esti singur, cu siguranta te-ai saturat de asta. Dar nu este cazul sa intri in panica. Va veni soarele si pe strada ta!

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Relatia de cuplu este in plin proces de metamorfozare. Este momentul prielnic sa-ti exprimi ingrijorarile, dorintele, nevoile, planurile. Partenerul actioneaza matur si responsabil si multe aspecte ale relatiei vor inflori. Daca esti singur, ai grija putin de infatisarea ta. Nu te lasa pagubas. Si nu uita sa zambesti. Vei fi surprins de rezultate!




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Cand vine vorba despre dragoste si romantism, aceasta este ACEA zi. Renunta la indoielile si suspiciunile pe care le-ai putea avea asupra partenerului si da-ti voie sa fii pasional sis educator. Partenerul se va bucura si iti va raspunde cu aceeasi moneda. Daca esti singur, regandeste-ti strategia. Poate ca ar trebui sa abordezi altfel persoana care iti place. Succes!

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ar fi bine sa remediezi problemele din viata personala si clarifica situatia dintre tine si partenerul de cuplu. N-ai fost cea mai romantica persoana din lume si partenerul poate resimti asta. Ai sansa sa iei totul de la capat, daca iti doresti. Daca esti singur, sarmul si sex appeal-ul sunt de partea ta. Nu trebuie decat sa treci la treaba!

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Fii mai receptiv la temerile partenerului tau si nu trata superficial preocuparile sale. Intelege-i sentimentele si vei putea cimenta drumul catre o viata de cuplu ca-n povesti. Daca esti singur, norocul este de partea ta. De ce nu faci tu primul pas? Nu vei regreta!

Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Lucrurile merg bine in relatia de cuplu si nu se arata nori pe cerul vostru intim. Daca esti singur, fii mai atent in selectarea potentialilor parteneri. Nu iti pierde vremea cu flirturi nesemnificative. Poti rata adevarata dragoste.E posibil să fiți tentați să vă deschideți inima față de anumite persoane apropiate dacă există ceva ce vă macină în sfera emoțională. Cu toate astea, e bine să aveți grijă la detaliile pe care le faceți cunoscute, mai ales dacă este vorba despre ceva extrem de intim. Uneori e mai bine să păstrați niște secrete pentru voi.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Totul pare perfect in viata ta de cuplu. Si chiar asa si este. Dar ai lucrat ceva ca sa ajungi in acest stadiu. Bucura-te pentru munca depusa. Daca esti singur, nu este exclusa intalnirea cu cineva care sa-ti schimbe viata pentru totdeauna!O anumită persoană s-ar putea să fie atrasă de carisma voastră nativă, iar dacă sunteți singuri probabil sentimentul este reciproc. Cu toate acestea, e bine să aveți răbdare în procesul de consolidare a unei conexiuni și să respectați barierele personale, oricât de intensă poate fi atracția. Dacă sunteți într-o relație e o perioadă excelentă de a-i face cunoscute persoanei iubite anumite lucruri despre voi.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragostea pluteste in aer si te bucuri de o zi erotica alaturi de partenerul de cuplu. Pregateste-i o surpriza romantica si vei vedea rezultatul. Daca esti singur, profita de sarmul tau personal si flirteaza mai mult. Te va ajuta la ego.Dacă observați că s-au încălcat anumite bariere prestabilite în relația de cuplu, e important să abordați situația cu delicatețe și răbdare. Atitudinea voastră poate fi cheia spre o clarificare care să încurajeze armonia și progresul, ca atare fiți atenți la modul în care vă alegeți cuvintele și ce energie transmiteți.

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Te poti astepta la imbunatatiri majore in relatia de cuplu. Fa-ti timp pentru a-ti arata partea sensibila, tandra. Partenerul de cuplu are nevoie de asa rasfat intim. Daca esti singur, poti sa te intalnesti cu cineva special. Sansele sa spui adio singuratatii sunt destul de mari.E bine să nu lăsați ca orgoliul să intervină în înțelegerea dintre voi și o persoană apropiată, mai ales dacă e vorba despre o eroare pe care ați făcut-o și vi se atrage atenția asupra acesteia. Dați dovadă de maturitate și acceptați-vă greșelile, este chiar o atitudine cât se poate de atractivă, contrar celei opuse.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pot aparea momente de tensiune in viata de cuplu. Stai linistit, relaxeaza-te, incearca sa fii mai deschis cu partenerul. Discuta sincer cu persoana iubita despre tot ce va framanta, astfel incat sa repuneti relatia pe drumul cel bun. Daca esti singur, nu te inchide in tine. Poti socializa si online.Dacă vreți să atrageți atenția unei persoane, ar fi bine să vă gândiți de două ori înainte de a adopta o atitudine detașată și misterioasă deoarece s-ar putea să rezulte ceva total opus a ceea ce vă doriți. În schimb, o abordare deschisă în care sunteți sinceri legat de interesele voastre poate încuraja respectiva persoană să aibă aceeași atitudine față de voi.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te simti nesigur pe sentimentele partenerului, ii urmaresti fiecare miscare si ii controlezi fiecare gest. Nu este cazul sa fii atat de suspicios, mai ales acum, cand nici nu iese din casa. O discutie sincera si fara acuzatii iti va demonstra ca totul este numai in capul tau. Daca esti singur, nu o sa rezolvi nimic daca stai intr-un colt pocnindu-ti degetele de plictiseala. Ce-ar fi sa ii trimiti un mesaj persoanei de care esti interesat? Ceva bun poate iesi de aici.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu crezi ca este riscant sa flirtezi cu diversi cand esti foarte aproape de partener? Oricat de tentat ai fi sa te joci cu focul ca sa nu te plictisesti, risti sa periclitezi relatia si apoi sa-ti para rau. Daca esti singur, nu ar fi exclus sa reiei legatura cu o iubire din trecutul tau.Dacă o persoană apropiată vă oferă anumite sfaturi, e bine să aveți mintea deschisă față de acestea și să le luați în considerare. Poate fi vorba despre faptul că acordați prea multă atenție unor chestiuni nesemnificative în timp ce le neglijați pe cele importante sau pur și simplu e cazul să vă echilibrați energetic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții