Horoscopul zilei de 20 septembrie 2024

Horoscop Special zilei de 20 septembrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, ...

luni, 16 septembrie 2024

Universul ne redeschide calea





Horoscopul special Echinocțiul de Toamnă

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Horoscopul fiecărui semn zodiacal pentru echinocțiul de toamnă! – Horoscopul fiecărui semn zodiacal pentru Echinocțiul de toamnă 2023 – Echinocțiul de toamnă este un moment bun pentru noi să reflectăm și să ne planificăm activitățile din timp, fiind o oportunitate excelentă de a îmbrățișa armonia, pe măsură ce mergem înainte. După un sezon îndrăzneț al Leului și o vară călduroasă, toamna reprezintă un moment pentru a încetini și a reflecta la tot ceea ce Universul ne-a trimis în cale, dar și la ce urmează. Echinocțiul de toamnă, care are loc în data de 23 septembrie, ora 4:04 am, este o energie cu adevărat potrivită pentru a marca începutul sezonului Balanță, care este despre a aduce mai mult echilibru în viața noastră personală. Este un moment foarte bun să ne regândim și să revizuim parteneriatele pe care le-am construit în viața noastră și să lăsăm lucrurile să dispară dacă este nevoie sau să lăsăm să apară o energie nouă, astfel încât să putem înainta în viață cu un sentiment de claritate, în ceva cu care ne simțim mai liniștiți și mai în armonie.





Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec vor fi binecuvântați, deoarece începând cu data de 23 septembrie, aceștia vor primi o doză de energie și lumină în suflet vindecătoare, care îi va îndemna să meargă înainte cu putere și curaj, știind că sunt pregătiți pentru orice ar urma.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Cei născuți în semnul Taur vor realiza multe pe plan financiar și vor scăpa de grijile privitoare la datorii și bani în general. Vor fi capabil să își trăiască viața pe care și-au imaginat-o, în liniște și stare de relaxare. Exista posibilitatea ca aceștia să reia o fosta relație de dragoste.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Echinocțiul de toamnă le va aduce nativilor Gemeni o stare de meticulozitate în aproape orice vor face, datorită dorinței de a fi cei mai buni. Astfel, vor analiza un e-mail de zece ori înainte de a-l trimite și vor face verificări peste verificări, pentru a se asigura că totul decurge conform planului și nimic nu le va da munca peste cap.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Această perioadă va fi benefică pentru cei născuți în zodia Rac, deoarece îi va îndemna să înceapă să se gândească la ei înșiși, să se aprecieze și să se valoreze prețios. Orice nemulțumiri pe care le-au avut se vor disipa și vor îmbrățișa o serie de schimbări benefice, care vor dura aproximativ trei luni de zile de acum încolo.

Leu (23 iulie - 22 august)

Nativii din zodia Leu se pot bucura de foarte multe oportunități și întâlniri odată cu debitul Echinocțiului de toamnă. Pe de altă parte, temperarea nu le va fi cunoscută și riscă să facă o mulțime de lucruri din impuls, neavând clar stabilit un rezultat de urmat. Ar trebui să fie un pic mai calculați, să evite neprevăzutul.

Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Orice muncă și efort depus de cei născuți în zodia Fecioară, va fi acum apreciat și recompensat de către Univers, care le trimite în cale acum energii prețioase, care vor duce la îndeplinire chiar și cele mai ascunse dorințe. Aveți încredere în procesul de schimbare bună și prosperă care urmează.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Odată cu începerea Echinocțiului de toamnă, se dă liber pentru nativii din zodia Balanță la tot ce înseamnă bucurie și entuziasm. Această bucurie se va simți cu preponderență în zona de muncă și parteneriate de afaceri, așa că orice uși care se vor deschide, vor fi binecuvântate și prospere.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativii din zodia Scorpion au o misiunea foarte clară odată cu debitul Echinocțiului de toamnă. Mai exact, aceștia trebuie să fie foarte atenți la pașii pe care îi fac și la direcția spre care merg. Deseori se aruncă cu capul înainte și nu analizează ce s-a întâmplat. Dați timp și nu treceți imediat peste ceva ce s-a întâmplat, ci revizuiți situația.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cuvântul ales pentru zodia Săgetător este „aventură”, un cuvânt ce este favorit pentru acești nativi. Se anunța oportunități de călătorie, fie în interes personal, fie în interes profesional și, de asemenea, se vor deschide numeroase oportunități de a vă crește și îmbunătăți situația financiară.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru cei născuți în semnul Capricorn, Echinocțiul de toamnă din luna septembrie vine cu un mesaj special, potrivit căruia li se reamintește să nu dea înapoi și să nu renunțe la visele lor și la ceea ce și-au propus să facă. Aveți încredere în voi, că orice vă propuneți, veți realiza, cu condiția să nu renunțați.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În ceea ce îi privește pe nativii din zodia Vărsător, pentru aceștia urmează o perioadă de relaxare și de reîncărcare a bateriilor. Ați muncit foarte mult până acum și această lună este destinată recreerii, eliberării de tot ce nu vă mai folosește și în schimb, alegeți să vă relaxați, să meditați.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Echinocțiul de toamnă vine cu un dar prețios pentru semnele Pești, aducând cu el emoții și sentimente încărcate de mulțumire și de dragoste adevărată. Orice răni care aparțin trecutului pot fi acum vindecate complet și astfel se pot concentra pe prezent, pe sănătate, dar și pe timpul petrecut alături de cei dragi.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții