Zodii norocoase in luna octombrie 2024

Aceste zodii vor avea parte de tot ce își doresc luna următoare Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni a...

luni, 30 septembrie 2024

Zodiacul chinezesc luna Octombrie 2024



Află ce-ți rezervă astrele luna aceasta! Zodiacul chinezesc luna Octombrie 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Zodiacul chinezesc lunar, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune Zodiacul chinezesc lunar pentru zodiile Sobolan, Bivol, Tigrul, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Capra, Maimuta, Cocos, Caine, Porc. Zodiacul lunar vă spune cum va fi săptămâna pentru zodia ta. Citește si Zodiacul chinezesc 2024

Începe luna cu zodiacul chinezesc , care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Previziunile astrologice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Zodiacul chinezesc săptămânal este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Zodiacul chinezesc lunar pentru Șobolan

Șobolan (1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

Este o perioada potrivita pentru a analiza ultimele evolutii, pentru a rezolva probleme ramase nesolutionate, pentru a pune punct unor situatii trecute si a privi spre viitor. Este bine sa va resetati gandurile, sa alungati pe toate cele care va impiedica sa reflectati asa cum trebuie la problemele prezente; este important sa va concentrati pe acum, pe prezent, in perioada acestei luni. Comunicarea cu cei din jur, mai ales cu apropiatii, devine esentiala in anumite momente; nu veti putea lua deciziile potrivite, daca nu va veti consulta, pentru a primi un feed-back la ideile pe care le aveti. Voi, celibatarii, veti avea probleme in a va exprima sentimentele, in a va apropia de persoana care va place; daca nu veti sti sa abordati cum trebuie problema, este foarte posibil sa pierdeti ocazia. Din punct de vedere financiar, se pare ca lucrurile nu vor merge foarte fericit pentru voi, luna aceasta; veti munci mult, insa productivitatea va lasa mult de dorit. Exista chiar si riscul crearii unor dezechilibre, daca nu veti fi suficient de chibzuiti incat sa va incadrati in bugetul de care dispuneti. Din punct de vedere perofesional, lucrul in echipa nu este deloc pe placul vostru acum; preferati sa faceti lucrurile de unii singuri, iar acesta este un alt element care contribuie la scaderea eficientei si productivitatii muncii; mai multe mainipot face mai multe, iar mai multe capete, pot veni cu mai multe idei, mai bune. Pe de alta parte, este importanta sa si aveti buni colaboratori; in cazul in care nu exista perspective favorabile in aceasta privinta, mai bine pe cont propriu. Ce nu este recomandabil, este sa incercati totusi sa va asociati, sa nu luati din prima decizia de a lucra pe cont propriu, fara a explora posibilitatea unei asocieri. Frustrarile pot crea o stare de stres care nu va fi deloc pe placul vostru; incercati sa va detasati si sa acordati fiecarui lucru importanta cuvenita; nu are nici un rost sa va agitati pentru fiecare lucru marunt. Va afecteaza atat starea fizica, cat si pe cea psihica.


Zodiacul chinezesc lunar pentru Bivol

Bivol (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Luna aceasta nu are rost sa va lungiti prea mult la vorba. Uneori aveti tendinta de a discuta mult prea mult si detaliat despre chestiuni nesemnificative; o teoretizare exagerata a lucrurilor evidente poate duce la pierderi inutile de timp si la afectarea productivitatii activitatilor pe care v-ati propus sa le desfasurati. Este bine sa actionati la momentul potrivit; mai devreme sau mai tarziu se poate ca lucrurile sa nu mai iasa la fel de bine pe cat v-ati fi asteptat. In relatia de cuplu, este important sa comunicati cat mai deschis cu partenerul, oricat de dificil vi se pare asta uneori; lucrurile ramase neclarificate pot sa aiba un impact negativ asupra relatiei, in ansamblul sau. Exista un risc crescut de izbucnire a unor conflicte, risc ce trebuie contracarat prin orice mijloace. Nu este un moment potrivit sa treceti la urmatorul pas in relatia sentimentala, nici pentru a pune bazele uneia; durabilitatea unei relatii incepute acum este pusa serios la indoiala. In plan profesional, se va impune sa mai lucrati putin la imaginea personala; anumite lucruri in legatura cu voi se poate sa fi fost percepute gresit, iar voua va revine sarcina de a schimba aceasta perspectiva. Din punct de vedere financiar, ar trebui sa temperati destul de mult orice cheltuieli inutile; nu este cazul sa va ganditi la investitii majore. Dn pacate, asteptarile voastre vor fi mult mai mari decat ceea ce veti reusi sa realizati efectiv. Daca va simtiti deprimati, iesiti in natura, bucurati-va, din plin, de zilele insorite, cautati compania unor persoane vesele, carev-ar putea ridica moralul si incarca de energii pozitive. A sta si a tanji fara sa luati masuri poate fi un lucru extreme de nociv, cu consecinte serioase pe viitor.

Zodiacul chinezesc lunar pentru Tigru

Tigru (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

Unele lucruri incomode ar putea iesi la iveala, luna aceasta, pentru a va cauza unele probleme, ale caror consecinte le-ati putea resimti o mai indelungata perioada de timp. Daca stiti ca aveti secrete compromitatoare, ar trebui sa va ganditi cum puteti rezolva problema, inainte ca dezvaluirea acestora de catre terte persoane sa va punea in situatii compromitatoare. Toata aceasta atmosfera va poate crea o stare de stres care sa va afecteze, in mod clar, psihicul, dispozitia. Nu tratati aceste chestiuni cu superficialitate; ele nu vor trece de la sine si ar fi o greseala majora din partea voastra sa adoptati o astfel de atitudine. Ambitiile sociale si profesionale vor fi foarte mari, in perioada aceasta, insa va trebui sa actionati corect pentru a va atinge scopurile; uneori sunteti tentati sa mai depasiti limitele eticii, mai ales cand va doriti ceva cu foarte mare ardoare. Veti fi in centrul atentiei, in plan profesional, insa, in aceste conditii, nu este cel mai bun lucru care vi se poate intampla; este foarte posibil ca multi sa-si schimbe radical parerea despre voi, daca veti insista sa va comportati impulsiv. Actiunile menite sa asigure iesirea din rutina ar putea fi foarte utile in ceea ce priveste psihicul vostru. Totusi, nu trebuie sa exgerati prin extravagante; nu este sanatos pentru voi, insa nici din punct de vedere finaciar nu va aranjeaza foarte bine. Starea de sanatate trebuie supravegheata ceva mai atent luna aceasta; nu trebuie sa exegerati, nici in acest domeniu, cu nesomnul si alimentatia dezorganizata. Problemele pe care le-ati putea dezvolta pot fi dintre cele mai serioase.



Zodiacul chinezesc lunar pentru Iepure

Iepure (1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Luna aceasta veti avea posibilitatea sa vedeti mai clar creionate directiile de mers pentru viitor. Intuitia va ajuta, discutiile cu ceilalti va ofera feed-back important, chiar o serie de premonitii va vor ajuta sa gasiti calea potrivita. Cei din jur va vor privi, la inceput, cu suspiciune, ba chiar unii se vor indeparta, pe moment, de voi. Cu timpul, insa, odata ce evenimentele iau directia indicata, multi se vor intoarce si va vor insoti. Beneficiati de atractivitate si veti avea sansa sa va faceti numeroase cunostinte, in aceasta perioada. In conversatiile pe care le veti initia sau sustine, este nevoie, pe de alta parte, sa fiti ceva mai retinuti in dezvaluiri de importanta. Puteti pastra subiecte neutre, pe care sa va fie usor sa le sustineti, care, pe de alta parte, sa nu aiba un potential periculos, prin dezvaluiri accidentale. De asemenea, ascultati bine ce se vorbeste in jur, pentru ca orice noua informatie se poate dovedi importanta, in anumite contexte. Eforturile din plan profesional nu vor cunoaste o rasplata pe masura, insa si fara ele, nu se poate; trebuie sa municiti, chiar si pentru mai putin. Va place sa munciti in echipa, insa, in unele momente, vi se pare ca nu prea mai puteti face fata furnicarului de oameni si multimii de cerinte ce vin din toate partile. Va fi destul de greu, pentru voi, in unele momente, sa faceti fata. Incercarile de transformare ale unui hobby intr-o activitate aducatoare de venit ar putea fi incununate de succes, doar daca se produc la momentul potrivit. Sistemul digestive ar putea fi mai sensibil luna aceasta; cu atat mai mult, trebuie sa fiti atenti la ce mancati si la ce ore, sa nu va alegeti cu indigestii.



Zodiacul chinezesc lunar pentru Dragon

Dragon (1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024, 2036)

Perioada acestei luni ar putea sa aduca lamuriri unor confuzii existente in relatiile personale. Viata sentimentala ar putea avea nevoie de unele clarificari, iar aceasta este o perioada oportuna pentru a le aduce; conteaza cat de interesati sunteti de aceste aspecte si de cat efort sunteti dispusi sa investiti pentru aceasta actiune. In plan profesional, reglarea unor deficiente de comunicare in cadrul echipei de lucru poate sa duca la obtinerea unor rezultate neasteptate, in sensul bun al cuvantului. Depinde si de voi sa va implicati, sa aduceti in discutie eventuale probleme, pe care sa le rezolvati inainte ca acestea sa se acutizeze si sa afecteze coeziunea echipei. Este si o perioada buna pentru a va perfectiona, pentru a castiga experiente noi si nu doar in plan profesional. Este foarte posibil ca o anumita persoana sa va trezeasca sentimente foarte puternice, insa daca voi nu veti reactiona la vreme, oportunitatea de a ajunge sa claditi o relatie cu acea persoana poate sa va scape printre degete. Pe de alta parte, faceti primul pas atunci cand sunteti siguri ca sentimentele va sunt reciproc impartasite; altfel riscati sa va alegeti cu o inima sfaramata. In cuplu, exista potential de controverse, insa putina diplomatie poate rezolva repid problemele; din pacate, caracterul vostru exploziv poate sa va impinga spre actiuni impulsive, care sa acutizeze problemele, in loc sa le aplaneze. Eventuale simptome care va afecteaza starea de bine nu trebuie nicicum neglijate; un anumit disconfort s-ar putea manifesta la nivel de sistem renal. Este bine sa beti multe lichide si sa nu stati prea mult in frig sau in raza de actiune a aparatelor de aer conditionat date la temperatura scazuta.

Zodiacul chinezesc lunar pentru Șarpe

Șarpe (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

Luna aceasta pare de foarte buna augur pentru voi, nativii acestei zodii. Daca veti reusi sa va mobilizati asa cum trebuie, este foarte posibil sa inregistrati realizari multumitoare si castiguri satisfacatoare. Relatiile sentimentale trebuie tratate cu prudenta; nu va permiteti dragoste la prima vedere, pentru ca riscul de a fi pacaliti este foarte mare. S-ar putea sa apara, in viata voastra, persoane care sa profite de naivitatea voastra, de buna voastra credinta. Aveti grija sa separati afacerile de viata voastra sentimentala, pentru ca acesta este, cu-adevarat, un amestec nociv luna aceasta. Nu va va lipsi energia, iar cuplurile deja formate ar putea folosi acest surplus de energie pentru a se anima, pentru a trai frumos si stimulant. Proiectele pe care le aveti in lucru trebuie finalizate, inainte de a incepe altele noi; daca doriti sa va evidentiati, in aceasta perioada, aveti mare grija sa fiti foarte bine pregatiti. Lumina reflectoarelor va poate fi de folos numai daca stiti despre ce vorbiti, daca va sustineti ideile suficient de argumentat. Veti avea o influenta pozitiva asupra celor din jur, de aceea multe persoane chiar va vor cauta compania; viata voastra sociala ar putea fi extreme de animate, in perioada acestei luni. Noile cunostinte, care ar putea sa rezulte din aceste intruniri, ar putea sa se dovedeasca foarte importante, pe viitor, in diverse imprejurari. Aveti mare grija ca, in exuberanta voastra, sa nu limtati dreptul la exprimare al celor din jur, care au si ei ceva de spus; uneori aveti tendinta de a va impune ideile, in contexte care nu trebuie folosite pentru asa ceva. Durerile de cap pot sa survina in caz de surmenaj; un program foarte incarcat, cu foarte putin timp pentru voi insiva, poate sa va cauzeze serioase alterari ale starii de sanatate.

Zodiacul chinezesc lunar pentru Cal

Cal (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038)

Daca veti fi perseverenti in ceea ce v-ati propus, treburile ar putea merge foarte bine, in ceea ceva priveste. Aveti motivatie, aveti energia necesara, va mai trebuie putin spirit organizatoric, astfel incat sa scoateti din timpul pe care-l aveti la dispozitie maximum posibil. In nici un caz nu trebuie sa lasati lucruri nefinalizate, este foarte nociv acest lucru; angajamentele neonorate ar putea sa va creeze numeroase neajunsuri, nu doar in prezentul imediat, ci si in viitor. Vor exista persoane care vor incerca sa se amestece in bunul mers pe care l-ati imprimat actiunilor planificate; chiar rauvoitori care vor sa va incurce planurile si sa va puna intr-o lumina proasta. Si unii apropiati vor avea impresia ca ei stiu ce e mai bine pentru voi, incercand sa va impuna anumite linii de actiune; voi insa trebuie sa va bazati pe propria intutie, care nu va va dezamagi luna aceasta. Prietenii adevarati vor fi la mare pret si isi vor arata, o data in plus, loialitatea si sprijinul pe care vi-l pot acorda. Si din partea voastra trebuie sa existe reciprocitate; numai astfel puteti intretine, asa cum trebuie, astfel de relatii. Viata sentimentala va fi oarecum monotona, daca voi nu veti lua initiativa pentru a schimba acest trend. Voi, celibatarii, ar trebui sa fiti foarte expliciti, pentru a obtine atentia acelei persoane de care va place; nu va fi usor sa pastrati o relatie inceputa in aceasta perioada. Oportunitatile financiare nu vor lipsi, insa nici nu vor aparea pe toate drumurile; trebuie sa fiti atenti si foarte informati, mai ales daca este vorba sa investiti sume semnificative. Miscarea va poate salva de probleme circulatorii, c ear putea sa apara de la prea mult sedentarism; incercati un sport ce va place sau, pur si simplu, faceti-va un program de plimbari in natura.



Zodiacul chinezesc lunar pentru Capra

Capra (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039)

Nu va fi o luna prea fericita pentru voi, pentru ca multe lucruri, pur si simplu, nu vor iesi asa cum va doriti; totusi, nu trebuie sa respingeti din start ce se intampla fara sa studiati, intai, ce se intampla. Poate ca, totusi, felul cum se aranjeaza totul este mai bun decat ceea ce ati vizionat voi insiva. In familie, spre deosebire de planul profesional, evolutiile ar putea fi bunicele, numai si numai cu implicarea voastra personala; daca vi se cere sa fiti prezenti in familie, ar fi bine sa faceti asta, precum si sa va respectati angajamenteleluate fata de cei dragi. Obligatiile domestice v-ar putea displace profund, insa trebuie facute si aceste lucruri si nu este bine sa va eschivati de la ducerea lor la indeplinire; puteti face in asa fel incat unele dintre acestea sa se transforme in actiuni in comun, care sa imbine utilul cu placutul. Pentru cei singuri, sunt si sanse de a cunoaste persoane potrivite, alaturi de care sa puteti cladi o relatie de durata. Nu este imposibil sa va indragostiti iremediabil, in aceasta perioada. In plan profesional, perspectivele se arata destul de pesimiste; colaborarea cu cei din jur va fi jalnica, pur si simplu pentru faptul ca unele lucruri incep sa nu va mai intereseze, daca nu se desfasoara asa cum va doriti. Este foarte nociv sa procedati astfel, iar situatiile pot lua conotatii negative, din aceasta cauza. Puteti tatona unele asocieri, in perioada acestei luni, insa cel mai bine ar fi sa asteptati, pana sa luati decizia finala; nu este o perioada potrivita pentru ca astfel de asocieri sa devina productive. Spre finele lunii ar trebui sa va ganditi la o iesire cu familia, undeva intr-un loc placut, unde sa va incarcati bateriile si sa va pregatiti de provocarile viitoare. Este posibil sa va simtiti ceva mai obositi, asa ca ar fi bine sa faceti in asa fel incat sa gasiti medii de relaxare potrivite, care sa va ajute sa va refaceti atat fizic, cat si psihic.

Zodiacul chinezesc lunar pentru Maimuță

Maimuță (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, 2040)

Luna aceasta nu veti fi lipsiti de dezamagiri in viata profesionala, insa realizarile din plan personal vor compensa. Interventia voastra va fi esentiala pentru mentinerea echilibrului in plan domestic; nu este punctul vostru forte, echilibrul adica, insa acum contextul astral va stimuleaza aceasta latura, tocmai pentru ca lucrurile sa pastreze o evolutie normala. Aveti mari sanse sa va bucurati de atentie din partea celor din jur, sa fiti ascultati, sa va sustineti argumentat propriile directii de actiune. Este posibil sa apara un conflict cu una dintre persoanele apropiate, mai in varsta; va fi nevoie sa va pastrati cumpatul si, pur si simplu, sa nu va puneti mintea. Daca va veti lasa condusi de impulsuri, lucrurile ar putea degenera la modul cel mai neplacut. Cariera nu va fi favorizata, luna aceasta; eforturile voastre vor avea rezultate nu prea multumitoare, iar aceasta este o sursa de frustrari si de stres. Se prea poate sa aveti impresia ca lucrurile nu vor iesi niciodata asa cum doriti, iar acesta este cel mai rau lucru care se poate intampla. O atitudine pesimista, de infrant, poate fi inceputul capitularii voastre. Iesiti si socializati mai mult, calatoriti, explorati, in paralel, si noi oportunitati, eventual exploatati un mai vechi hobby, cautati acel ceva care v-ar putea face sa va simtiti impliniti. Supravegheati-va cheltuielile, pentru ca nu sunteti intr-o etapa prea benefica din punct de vedere financiar; s-ar putea chiar sa trebuiasca sa mai strangeti cureaua, chiar daca acest lucru va displace profund. De altfel, cui ii place? Zona renala prezinta mai multa sensibilitate luna aceasta, in ceea ce va priveste; va fi necesar sa fiti atenti la simptome sis a cautati ajutor, daca acestea se acutizeaza.



Zodiacul chinezesc lunar pentru Cocos

Cocos (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041)

Luna aceasta va fi destul de agitata pentru voi, nativii acestei zodii; va fi un fel de du-te vino, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. In relatiile de familie, unele chestiuni incep sa devina stringente, sa nu mai sufere amanare; daca pana acum ati avut sansa de a afisa o atitudine de eschiva, luna aceasta nu prea veti mai avea sanse sa faceti asa ceva. Atmosfera normala in familie va putea fi mentinuta doar daca fiecare isi va asuma responsabilitatile care ii revin; iar daca voi nu veti da exemplu in acest sens, ce pretentii puteti sa aveti de la ceilalti? Voi, celibatarii, s-ar putea sa fiti dezamagiti de atitudinea unei persoane la care v-ati gandit cam des, in ultima vreme. Totusi, priviti partea buna a situatiei; macar stiti de la inceput despre ce e vorba, inainte de a va implica si mai mult din punct de vedere emotional. In plan profesional, este timpul pentru actiuni decisive, care sa puna punct anumitor proiecte, sa le finalizeze; este nevoie sa va eliberati de anumite chestiuni din trecut, care chiar ar putea sa nu mai fie de actualitate, si sa va cantonati in prezent, atat in ceea ce priveste cunostintele teoretice, cat si pe cele tehnice. Din punct de vedere financiar, riscati sa va dezechilibrati foarte rapid; de cele mai multe ori, nu veti putea rezista tentatiei de a va satisfice unele capricii, ceea ce, in acest context, s-ar putea sa va aduca neplaceri. Este foarte posibil sa va si confruntati cu o situatie in care vor aparea cheltuieli neprevazuta, asa ca trebui sa aveti si ceva banuti pusi deoparte. Luna aceasta articulatiile va vor da bataie de cap; daca problemele sunt mai vechi, nu lasati lucrurile la voia intamplarii. Cautati pareri de specialitate si tratamentul potrivit.

Zodiacul chinezesc lunar pentru Caine

Caine (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042)

Realizarile din plan profesional va vor face sa va simtiti, intr-adevar, bine, din punct de vedere psihic. Nimic nu va putea fi obtinut fara o munca sustinuta, de unde si satisfactia mare, odata cu aparitia rezultatelor satisfacatoare. Veti reusi sa castigati multa incredere in propriile forte, ceea ce deschide calea pentru noi actiuni reusite. Totusi, exista pericolul ca, in toata aceasta exuberanta, sa uitati ca exista niste limite ale propriei persoane, de care trebuie sa tineti seama. Trebuie sa intelegeti ca nu va puteti asuma mai multe responsabilitati decat puteti duce. Daca veti cadea in ispita si veti face asta, este foarte posibil ca tot trendul pozitiv sa se inverseze. Neonorarea obligatiilor asumate poate fi foarte nociva, atat pentru cariera voastra, cat si pentru reputatia pe care v-ati caldit-o pana acum. Prin urmare, se impune atentie si prudenta, indiferent de cat de bine va merge treaba. In plan personal, relatiile cu apropiatii vor cunoaste unele fluctuatii, normalitatea lor fiind conditionata si de modul in care va veti comporta voi insiva. Munca fara cumpatare va poate indeparta de membrii familiei care si ei, la randul lor, au nevoie sa le acordati atentie; binenteles, veti fi itelesi o perioada, pentru ca sunteti persoane care municiti mult pentru familie, nu pentru voi insiva. Insa exista unele necesitati ale persoanelor in sine, care trebuie satisfacute; relatia de cuplu, de pilda, nu evolueaza de la sine, ci necesita actiuni constant in acest sens. De asemenea, si relatia cu juniorii trebuie sa fie mereu improspatata, mai ales ca s-ar putea ca acestia sa va cam incerce limitele, in perioada acestei luni. Starea de sanatate nu va inregistra fluctuatii semnificative, decat daca nu veti intelege sa va menajati, macar cat de cat; este clar ca nu veti putea petrece noapte dupa noapte nedormind, facand tot felul de lucruri. Organismul vostru nu va rezista prea mult unui astfel de asalt.


Zodiacul chinezesc lunar pentru Mistreț

Mistreț (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043)

Pentru voi, nativii acestei zodii, luna aceasta nu va aduce nimic exceptional; lucrurile se vor desfasura, in general, normal. In familie, va veti bucura de o atmosfera obisnuita, care risca, la un moment dat, sa intre in rutina, daca nu veti interveni la timp, pentru a stica aceasta tendinta. Nu ca nu aveti nevoie de o rutina, cel putin in anumite privinte, insa exista aspecte ale vietii de cuplu, dar si a celei de familie, care necesita putina sare si piper, iar acest lucru nu se petrece de la sine. Cineva trebuie sa ia initiativa si, in loc sa asteptati asa din partea partenerilor, mai bine fiti voi initiatori de planuri in acest sens. Pentru voi, celibatarii, este o luna potrivita pentru a cunoaste persoane de sex opus, alaturi de care sa puneti bazele unei relatii sentimentale; este, de asemenea, imperativ necesar, sa aveti idei despre cum sa incepeti si cum sa continuati, pentru ca si aici, nimic nu se va intampla pur si simplu. In ceea ce priveste evolutiile profesionale, contextul astral indeamna la rabdare, la cantarirea deciziilor cat mai bine cu putinta; nu este cazul sa va aruncati cu capul inante in cine stie ce intreprinderi greu de dus la bun sfarsit. Asumarea de sarcini realiste, chiar si mai usor de realizat, poate fi in beneficiul vostru, chiar daca profitul financiar ar putea fi ceva mai scazut. Nu este o perioada favorabila tranzactiilor financiare de anvergura, asa ca trebuie sa va ganditi de doua ori inainte de a face un pas deciziv in aceasta privinta. Protectia este absolut necesara in mediile cu risc crescut de accidentare; astazi sunteti oarecum predispusi spre a va confrunta cu astfel de situatii, daca nu va veti lua, din timp, masurile de precautie care se impun.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții