Horoscop Urania săptămânal 2024

Horoscop Urania săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Sit...

duminică, 27 octombrie 2024

Avem numele scris în „CARTEA SCHIMBĂRII”



HOROSCOP CHINEZESC ORIGINAL – Avem numele scris în „CARTEA SCHIMBĂRII” Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Zodiacul chinezesc zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune Zodiacul chinezesc săptămânal pentru zodiile Sobolan, Bivol, Tigrul, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Capra, Maimuta, Cocos, Caine, Porc. Zodiacul săptămânal vă spune cum va fi săptămâna pentru zodia ta. Citește si Zodiacul chinezesc 2024



Începe ziua cu zodiacul chinezesc zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Previziunile astrologice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Zodiacul chinezesc zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Unele zodii își deschid mai mult mintea și sufletul și se conectează la prezent, în timp ce altele se detașează de tot și se gândesc mai mult la propria persoană.

În toate practicile chinezești de până astăzi, maeștrii în divinație preferă calendarul solar. Acesta este format din 12 luni, exact ca unul obișnuit. Calendarul solar afișează mișcarea soarelui, schimbarea treptată a anotimpurilor. Chinezii cred că acesta conține procesul natural al vieții tuturor viețuitoarelor. Caracterul oamenilor depinde de luna chinezească în care s-au născut. Dă putere, modelează destinul și influențează toate schimbările din viață. Conform credințelor chinezești, la naștere, numele fiecărui om a fost înscris în Cartea Schimbărilor (cel mai vechi text dintre scrierile filozofice ale Chinei).

TZU (Naștere) 22 decembrie – 20 ianuarie

Viața oamenilor născuți în această perioadă este foarte stresantă și dificilă. Sunt vulnerabili din punct de vedere energetic, devenind în mod constant victimele diferitelor restricții și privațiuni. Sănătatea nu foarte bună este compensată de o putere spirituală fantastică. Acești oameni se concentrează pe lumea lor interioară, sunt cufundați în ei înșiși, gânditori. Ei își economisesc energia, încercând să se concentreze asupra unui singur lucru, obținând cele mai bune rezultate. Economi, ascetici, perseverenți. Ei știu să depășească dificultățile, înfruntând cu fermitate adversitatea. Ei se remarcă prin prevedere, perspicacitate și chiar capacitatea de a anticipa evenimentele iminente. Din păcate, ei se așteaptă în mare parte la vești negative, sunt departe de a fi optimiști din fire.Cei născuți înainte de 7 ianuarie (semnul Șobolanului) sunt mai descurcăreți și mai energici. Cei născuți după 7 ianuarie (semnul Boului) se remarcă prin puterea și echilibrul lor.




CHOW (Dezvoltare) 21 ianuarie – 18 februarie

Aceste personalități au o mare putere de purificare și stimulare. Se caracterizează prin asceză și intuiție. Sunt inteligenți și caută mereu noi oportunități. Le place să meargă „pe marginea prăpastiei”, riscând nechibzuit. Riscul nu este un concept gol pentru ei. Ei sunt prin natură lideri spirituali capabili să conducă masele. Nu este o problemă pentru ei să sară dintr-un loc într-altul, sunt ușori. Cei născuți în această perioadă găsesc valori spirituale și materiale ascunse, respingând tot ceea ce este superficial și inutil. Ei au adesea conexiuni benefice și, făcând echipă cu alți oameni, obțin succesul. Născuți înainte de 5 februarie (semnul Boului) se remarcă prin caracterul lor calm, putere și capacitate de muncă. După 5 februarie, (semnul Tigrului) influențează deja, acești oameni având un caracter mai strălucitor, sunt dominatori dar și supuși pasiunilor secrete.

YIN (Putere) 19 februarie – 20 martie

Tigru (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

Cei născuți în această perioadă nu au ocazia să-și dezvăluie potențialul creativ, din această cauză sunt predispuși la depresie și deznădejde. Dar având puțină putere, ei sunt întotdeauna deschiși către comunicare și schimbări în viață. De regulă, ei trăiesc cu mari speranțe și așteptări. Ei depun eforturi în diverse domenii și sunt capabili să realizeze multe. Ei cunosc inspirația și determinarea. Când nu pot să-și pună în aplicare ideile singuri, fac echipă cu alți oameni. Cei născuți înainte de 6 martie (sub semnul Tigrului) sunt personalități strălucitoare, pasionate și dominatoare. Cei născuți după 6 martie (semnul Pisicii sau Iepurelui) sunt neliniștiți, modești și, în același timp, sexy.


MAO (Ușă deschisă) 21 martie – 20 aprilie

Energie vitală și noutate – așa puteți caracteriza oamenii născuți în această perioadă. Creativi, plini de idei noi, alcătuind constant planuri personale extraordinare. Necesită îngrijire și iubire pentru ei înșiși, au nevoie de asta pentru a crește spiritual. Încep ușor afaceri noi, din păcate, nu le aduc întotdeauna la o finalizare de succes. Ei sunt plini de un entuziasm contagios. Se adaptează rapid, se schimbă și se îndreaptă activ către obiectivul lor. Personalitatea lor depinde de mediu și de educație. Puteți găsi atât un căutător corect al adevărului, cât și un interlocutor agresiv care încearcă să insiste pe cont propriu, indiferent de subiect. Cei născuți înainte de 6 aprilie (semnul Iepurelui sau Pisicii) se remarcă prin modestie și senzualitate. Cei născuți după 6 aprilie (semnul Dragonului) sunt mai talentați și au frecvent o dispoziție veselă.

CHEN (Mișcare) 21 aprilie – 21 mai

„CHEN” reprezintă un stimulent puternic atât pentru creșterea spirituală, cât și pentru cea materială. Creatori care își decorează nu numai propriile vieți, ci inspiră și viețile celor din jur. Le place să acumuleze diverse beneficii, sunt în centrul atenției și au calități pronunțate de lideri. Senzuali, romantici, emotionanți. În comunicare, sunt afectuoși, învăluiți cu căldură spirituală. Născuți înainte de 7 mai (semnul Dragonului) sunt veseli și talentați. Cei care s-au născut după 7 mai (semnul Șarpelui) se disting prin prudență și reținere.


SY (Execuție) 22 mai – 21 iunie

Astrele le-au oferit calități acestor oameni cu generozitate – au oportunități incredibile de a dezvolta și de a-și realiza toate ideile și talentele creative. Creativitatea lor se manifestă neîngrădit. „Dispersia” intervine – ei încearcă să fie în timp peste tot și să se miște în direcții complet diferite în același timp, motiv pentru care le este atât de greu să-și atingă obiectivele. Personalitatea lor este schimbătoare, sunt atrași în permanență de ceva nou și necunoscut. Au un cerc social larg din care extrag informații noi. Volubili în relațiile personale și atractivi din punct de vedere sexual pentru sexul opus, foarte temperamentali. Născuți înainte de 7 iunie (semnul Șarpelui) sunt calculați și reținuți, se disting prin secrete. Cei născuți după 7 iunie (semnul Calului) sunt puternici și rezistenți, având un caracter mai vioi.

U (Echilibru) 22 iunie – 23 iulie

Sunt calmi și receptivi, se disting prin emotivitate și căldură. Scopul pentru ei este o viață rodnică și lungă. Luptă pentru bunăstarea materială, stabilitatea și prosperitatea fiind importante pentru ei. Relațiile lor sunt stabile, au grijă de familie și de cei dragi, sunt părinți buni. Au un atașament puternic față de familie, încercând să umple relațiile cu căldură și încredere. Principalul scop pentru ei este să-i înconjoare de fericire și să-i protejeze pe cei dragi. Atrăgători din punct de vedere fizic, comportamentul lor este adesea pașnic, naiv și îndoielnic dar au fermitate, tenacitate și un nucleu interior puternic. Cei născuți înainte de 8 iulie (semnul Calului) sunt adesea numiți „sufletul companiei”, sunt rezistenți și puternici. Cei născuți după 8 iulie (semnul Caprei) se remarcă prin modestie, simplitate și încăpățânare.



WEI (Fructe) 24 iulie – 23 august

Norocoși care se disting prin franchețe și căldură, aduc oamenilor fericire, pace și oferă bucuria iubirii. Astrele le oferă oportunități bune de a-și realiza ideile creative și de a obține bogăție materială. De regulă, sunt fericiți în orice: atât în viața personală, cât și în muncă. Părinți buni, sunt prietenoși cu copiii. Datorită faptului că îi ajută pe copiii în creștere să găsească stabilitate și să câștige o poziție solidă la vârsta adultă, ei nu rămân singuri la bătrânețe, primind bogăție materială și onoare. Optimiști, prietenoși, sunt receptivi la suferințele oamenilor. Sunt adesea leneși, predispuși la filozofie, jocuri de noroc și divertisment. Sunt mândri și autosuficienți. Cei născuți înainte de 9 august (sub semnul Caprei), sunt oameni modesti, simpli și încăpățânați, iar cei după 9 august (semnul Maimuței) sunt isteți dar alunecoși.

SHEN (Maturitate) 24 august – 23 septembrie

Cei născuți în această perioadă au capacitatea de a folosi realizările altora. Este important pentru ei să-și satisfacă propriile nevoi, norocul îi însoțește în tranzacționare. Sunt pragmatici, deștepți și vicleni. Ei știu să țină evidența tuturor, să adune tot ce este necesar pentru o existență confortabilă. Ei pot fi pretențioși, mai ales în ceea ce privește mâncarea. Familiile le formează de obicei la o vârstă matură, iar căsătoriile nu sunt întotdeauna fericite. Cei născuți înainte de 9 septembrie (sub semnul Maimuței), sunt schimbători și talentați. Cei născuți după 9 septembrie (semnul Cocoșului) se remarcă prin curaj, răbdare și muncă asiduă.


YU (Uşă închisă) 24 septembrie – 23 octombrie

Oamenii născuți în această perioadă preferă să scape de probleme și treburi noi, este mai important pentru ei să caute spiritualul, să se întoarcă spre propria lume interioară. Odihna, sănătatea și stocarea energiei sunt importante pentru ei. Adesea se asociază cu diverse grupuri, folosindu-i subtil pe alții în propriile lor scopuri. În astfel de asociații, ei dau dovadă de curaj și altruism. Sunt atractivi, sociabili. Partenerii lor trebuie să fie energici și puternici. Sunt recunoscători pentru dragoste și grijă. Sunt foarte corecți. Cei născuți înainte de 9 octombrie (semnul Cocoșului) au diverse talente artistice, uneori comportându-se demonstrativ. Cei născuți după 9 octombrie (semnul Câinelui) sunt modești și emotivi.

SHUI (Distrugere) 24 octombrie – 22 noiembrie

Acești oameni se despart cu ușurință de tot ce este învechit. Ei sunt într-o eternă căutare de energie și resurse materiale. Partenerii lor trebuie să fie puternici și să le ofere siguranță. Intuiția lor este foarte dezvoltată. Au hotărâre, vor lupta până la capăt. Își înving frica și luptă pentru victorie, în ciuda sentimentului constant de pericol. Atrăgători pentru ceilalți. Ei sunt ghidați de idealuri spirituale, încercând să obțină rezultate maxime. Ei prețuiesc foarte mult sprijinul, pentru ei este ceva necesar. Legăturile sentimentale, precum și cele familiale sunt importante. Ei susțin interesele grupului, respectă legile. Cei născuți înainte de 8 noiembrie (sub semnul Câinelui) sunt personalități războinice și, în același timp, modeste. Cei născuți după 8 noiembrie (semnul Porcului) preferă plăcerile, se disting prin calm.


HAI (Adăpost) 23 noiembrie – 21 decembrie

Claritate a intelectului, perspicacitate și intuiție bune – acestea sunt calitățile lor principale. Sunt idealiști capabili să abandoneze materialul și vechiul în favoarea noului și spiritualului. Se străduiesc să atingă idealul. Din această cauză, ei sunt deseori dezamăgiți, deoarece ideile lor sunt puse în aplicare prea târziu, dar întotdeauna există cineva care îi va ajuta sau le va oferi patronaj. Sunt pretențioși, atrag bogăția materială, buni gospodari. Foarte ușor sunt gata să accepte schimbări în speranța unei vieți mai bune. Ei manifestă adesea agresivitate în lupta pentru un loc de lider, pot fi numiți căutători de aventură. Cei născuți înainte de 8 decembrie (semnul Porcului) se bucură de viață și se remarcă prin calmul lor. Cei născuți după 8 decembrie (semnul Șobolanului) sunt neliniștiți, mereu în căutarea de noi afaceri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții