Care sunt cei mai buni tați din zodiac?

Care sunt cei mai buni tați din zodiac în funcție de zodie. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrol...

joi, 24 octombrie 2024

Care sunt cei mai buni tați din zodiac?



Care sunt cei mai buni tați din zodiac în funcție de zodie.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/


Toți bărbații pot deveni tați, însă unele zodii au darul de a fi tați cu adevărat grozavi!Dacă ești o femeie care își dorește să aibă un copil în curând, desigur că te vei preocupa ca alesul să fie unul potrivit pentru acest rol, iar dacă ești un bărbat care se întreabă dacă va fi bun în rolul de tată. Doamnelor, este foarte sigur să vă dați seama cine ar fi un soț și un tătic perfect: iată lista zodiilor care întrunesc cele mai multe calități pentru a fi un partener de viață minunat. Asta nu înseamnă că ceilalți bărbați născuți în restul de opt zodii nu ar putea fi soți exemplari, dar asta rămâne de văzut, în timp ce cu aceștia patru mergi la sigur.







Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Acesta este un semn foarte serios. În timp ce este un familist convins care îşi va încuraja copiii să viseze şi să fie creativi, tatăl din această zodie are şi unele probleme. Răbdarea nu este punctul lui forte, astfel încât el trebuie să depună eforturi pentru a face faţă dinamicii copiilor, mai ales dacă sunt mici.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Răbdarea este virtutea nativă a tatălui Taur, iar aceasta e atât de necesară pentru copii. Acesta excelează în rolul de părinte pentru că este cu picioarele pe pământ. Chiar dacă uneori este încăpăţânat, această trăsătură îl încurajează să fie statornic şi înclinat spre familie. El va face orice pentru copiii lui.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni, ca tată, poate fi cu două feţe. Într-un moment e calm, plin de compasiune şi concentrat pe activităţile copiilor, iar în următoarea clipă poate dispărea în garaj pentru a face ceva care durează ore întregi. Gemenii sunt simpatici și haioși, iar simțul umorului este foarte important la partenerul de viață. După o zi grea la serviciu, modul ideal de a te relaxa este râzând alături de soțul tău. Sunt foarte devorați și își pun partenerul pe primul loc. Nu te vor sufoca cu nevoia lor de atenție și nu vor suferi niciodată dacă li se pare că petreci prea mult timp cu hobby-urile tale. În plus, sunt foarte comunicativi și vor ști cum să evite certurile.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Bărbații născuți în zodia racului au valori moral foarte bine definite, nu ar accepta niciodată să aibă o aventură. Nici nu vor suporta abuzurile sau violența de orice fel. Asta înseamnă că nici nu ai de ce să îți faci griji cum că ar putea călca strâmb. Pun mare preț pe familie, așa că vor fi niște tați minunați și își vor pune mereu copiii pe primul loc.

Leu (23 iulie - 22 august)

Deşi este încăpăţânat şi capricios, acesta este şi foarte jucăuş. Copiii se pot juca ore întregi, iar tatăl Leu va fi acolo cu ei. Fiecare Lego sau fiecare proiect creativ va trece şi prin mâinile lui. Deşi acea încăpăţânare îl face inflexibil, ea poate, de asemenea, să îl ajute să îşi disciplineze copiii.

Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Determinată, încrezătoare şi fermă, tatăl Fecioară nu se poate adapta cu uşurinţă nevoilor copiilor. În timp ce este foarte ataşat şi iubitor, dorindu-şi tot ce e mai bun pentru copiii lui, el militează prea mult pentru ordine şi exagerează cu pretenţiile. Aceste lucruri pot duce la momente critice şi lacrimi. El trebuie să ştie că cei mici trebuie să meargă în propriul timp şi să înveţe treptat să fie ordonaţi.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești căsătorită cu un bărbat din zodia balanță, viața ta va fi mereu plină de iubire și de romantism. Și nu ăsta este cel mai important lucru într-o relație? Balanțele vor face orice ca partenerul lor să fie fericit, pentru că ceea ce își doresc cel mai mult este să vadă un zâmbet pe fața lui. În plus, au maniere impecabile, sunt adevărați cavaleri și este o reală plăcere să fii în compania lor. Cu ei, viața nu va fi niciodată plictisitoare, pentru că au și un simț al umorului bine dezvoltat.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativii acestei zodii sunt misterioși și adoră flirtul, dar asta nu îi face mai puțin atrăgători. De fapt, asta chiar le sporește farmecul personal. Dacă ai un iubit scorpion, te poți considera o norocoasă: va fi un soț perfect. Va fi un pic reticent să își schimbe statutul, dar după ce va face acest pas, nu va regreta niciodată. Sunt persoane de încredere care nu te vor trăda niciodată. Mai mult, scorpionii înțeleg foarte bine nevoia d intimitate și nu vor intra în spațiul tău personal.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Acest semn este cunoscut pentru dorinţa lui de aventură şi distracţie şi este, de asemenea, excepţional de zvăpăiat şi nu este dispus să accepte captivitatea. Săgetătorul poate fi un tată excelent dacă familia lui are aceleaşi dorinţe ca şi el. Cu toate acestea, atunci când este îngrădit, el poate deveni destul de agitat.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este născut pentru a deveni un tată foarte bun!Îi place să își petreacă tot timpul liber cu cei mici, implicându-i în tot felul de activități educative.Este genul de tată care dorește să educe copiii prin puterea exemplului și este pregătit să exemplifice acestora tot ceea ce el predică.Pune mare preț pe timpul petrecut în familie, fiind un familist convins și să nu te mire faptul că uneori își ia atat de tare rolul în serios încât ai putea să îi lași singuri pe copii cu el chiar și o lună de zile fără a ți se simți lipsa!Acest tată este foarte determinat. Este acela care planifică şi îşi înscrie copiii la activităţi diverse şi se bucură de latura pedagogică. El va face orice îi stă în putere pentru ca cei mici să aibă încredere în ei. Cu toate acestea, pentru că este un tată sincer şi iubitor, poate exista o tendinţă de a-şi răsfăţa copiii.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este genul de om care se lasă purtat de vânt. Chiar dacă îşi va încuraja copiii să exploreze partea de creaţie şi să se implice în artă, el nu va înţelege necesitatea ordinii şi disciplinei.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Și despre nativii acestei zodii se spune adesea că sunt printre cei mai buni tați din zodiac. Pe de o parte, încă de când află că vor deveni părinți, tații din zodia Peștilor vor fi foarte încântați și vor începe îndată să-și imagineze cum va fi viața alături de copilul/ copiii lor, cum îi/le va putea oferi cel mai confortabil mediu cu putință. Pe de altă parte, un tată din zodia Pești va înțelege nevoile și aspirațiile copilului său și va adora să fie cât mai mult în preajma sa și să descopere împreună lucruri noi. De altfel, tații din această zodie îi vor încuraja pe cei mici să-și dezvolte imaginația și să-și urmeze visurile. Cu toate acestea, este necesar să știe când să se oprească, în sensul în care ar putea să-i determine pe aceștia să nu mai fie „ancorați" în realitate. Tații din această zodie se vor juca adesea cu copiii lor și îi vor ajuta să-și descopere talente ascunse, fiind o companie plăcută pentru aceștia. Întotdeauna vor veni cu idei noi pentru a le împărtăși copiilor diverse cunoștințe și nu le va impune acestora ce să facă. Tocmai din această ultimă perspectivă un tată din zodia Pești ar trebui să fie atent ca, din prea multă dragoste și atenție față de copil, să nu cumva să-i dea prea multă libertate, să nu-i corecteze greșelile și să-l lase să facă tot ce vrea. Dacă nu va ține cont de acest sfat, tatăl nu va face altceva decât să nu-și disciplineze copilul și îl va învăța să fie prea liber, ceea ce-i poate fi dăunător când se va face mare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții