Horoscopul zilei de 10 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 10 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, G...

marți, 8 octombrie 2024

Citește Mesajul zilei de 9 octombrie 2024



Mesajul zilei de 9 octombrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 9 octombrie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Ca să treci mai ușor prin noaptea întunecată a sufletului ai nevoie să fii în contact cu Divinitatea și ai nevoie de un ajutor/ consilier spiritual. Și știu că nu este întotdeauna ușor de găsit un consilier spiritual, însă îi poți cere lui Dumnezeu: „Am nevoie de ajutor, trimite-mi te rog un om care să-mi fie consilier spiritual, cu care să pot să vorbesc, căruia să simt că pot să-i împărtășesc prin ce trec!”. Și când ceri asta fii pregătit să te deschizi la modul matur în fața unui astfel de ajutor/ consilier spiritual, atunci când el o să apară în viața ta. Rolul lui nu este să-ți explice de ce te simți oribil și să te scoată cât mai repede din întuneric. Rolul lui este să te susțină în timp ce tu mergi prin întuneric în ritmul potrivit pentru tine, indiferent cât de mult durează. Rolul consilierului spiritual este să-ți confirme că te afli în noaptea întunecată a sufletului, să-ți spună că este o etapă din Calătoria spirituală și să te asiste în timp ce parcurgi acea etapă în felul tău, nu să te scoată rapid din noaptea întunecată a sufletului. Dacă tu înțelegi care este rolul acestui consilier spiritual, el îți va fi trimis de Divinitate. De asemenea, în perioada în care ești în noaptea întunecată a sufletului ține un jurnal; și nu nota în acesta doar modul „oribil” în care te simți și lucrurile „groaznice” care ți se întâmplă, ci notează și toate așteptările pe care le aveai de la viața ta, iluziile tale cu privire la modul în care ar fi trebuit să fie viața ta. Pentru că asta se destramă/ moare puțin câte puțin în fiecare zi, cât ești în noaptea întunecată a sufletului – se destramă iluziile tale cu privire la modul în care ar fi trebuit să fie lucrurile în viața ta, dacă ai fi putut să le controlezi. Când eliberezi aceste așteptări/ atașamente legate de modul în care „ar fi trebuit” să fie viața ta o să poți să te deschizi către modul în care va fi viața ta atunci când nu mai încerci să controlezi nimic. Ține acel jurnal ca să-ți iei adio de la acea Versiune a ta care încerca să controleze totul și de la viața pe care credeai că o vei avea. Acela este un jurnal al eliberării.

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 9 octombrie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC CUNOASTE-TI PROPRIUL ADEVAR

Dogma inseamna setul de reguli, principii si credinte care au fost create de oameni aici in aceasta dimensiune pamanteasca cu asteptarea de a fi urmate si respectate de ceilalti oameni. Dintr-o perspectiva a sufletului, gandirea dogmatica este o fatada pentru ca fiecare suflet are un adevar propriu. Si nu exista o unica cale de urmat si impartasit de toti intrucat ea nu ii va servi cel mai bine pe toti. Avand alaturi permanent asistenta ghizilor tai, spiritul tau ti-a creat o unica amprenta albastra pentru calatoria sufletului tau care nu poate fi implinita urmand regulile setate pentru un alt suflet. Limbajul sufletului este “intuitia” iar tu ai aceasta abilitate de a fi in contact constant cu el. Tu instinctiv stii daca ceva este bun sau nu pentru tine. Vei avea de-a face cu foarte multe credinte pe durata vietii tale dar tu vei simti prin instinct pe care sa o opresti aproape de inima ta si careia sa ii dai drumul pentru ca nu este pentru tine. Daca o directie rezoneaza cu tine, pastreaz-o. Daca nu, da-i drumul pentru ca nu este pentru tine desi poate fi solutia perfecta de viata pentru alt om. TU esti creatorul sistemului tau de credinte care sa functioneze cel mai bine pentru tine. Mantra acestui mesaj este “Sinele meu imi arata ce este adevarat pentru mine”.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mesajul zilei pentru zodia TAUR DA FARA ASTEPTARI

Atunci cand imprastii din tine lumina si iubire spre altii, ar trebui sa o faci fara nicio alta conditie atasata de acest gest. Suntem cu totii facuti din aceeasi energie, deci binele pe care il trimiti in afara ta iti este dat, in mod esential, tie insuti. Cand ii ajuti pe altii, te ajuti de fapt pe tine – este mantra acestui mesaj. Ceea ce trebuie intarit este faptul ca recompensa ta trebuie sa fie bucuria simtita pentru actul de a darui. Energia curge constant si prin a darui neconditionat cu iubire, tu cresti si sporesti acest flux si te urci pe tine insuti pe o vibratie mai inalta a fiintei tale, ceea ce in schimb va fi un beneficiu pentru toti ceilalti. A darui este parte din sufletul tau. Cand tu nu esti in stare sa dai fara conditii, egoul tau are probleme de frica de saracie sau probleme legate de nevoia de a fi recunoscut pentru ceea ce face. Atunci cand dai din toata inima ta fara sa astepti nimic inapoi, tu cresti energiile de abundenta si recunostinta prin sfera ta de influenta. Viata nu este o competitie ; suntem aici sa ne ajutam unii pe altii. Focuseaza-te pe moduri in care poti realiza asta in viata ta, fara sa te gandesti in mod constient la asta. Cele mai bune recompense vin din acte pe care nici nu realizezi ca le faci.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI AI NEVOIE SA MANFESTI bunatate IN JUR

Experimentarea vietii pe Pamant poate sa devina coplesitoare din cand in cand. Deseori nu sunt destule ore disponibile dintr-o zi ca sa realizezi tot ce ti-ar placea. Singurul lucru ce nu iti solicita timp suplimentar si pe care il poti face permanent, in fiecare moment, este acela sa fii bun. Bunatatea inseamna manifestarea luminii iubirii care pleaca de la un suflet spre celalalt in aceasta dimensiune pamanteasca. Bunatatea este o forma de recunoastere a unei alte persoane ce merita aceeasi iubire pe care o meriti si tu si pe care ti-o dai. Atunci cand impartasesti aceasta energie cu alta persoana, poate fi cel mai important lucru de care sufletul sau are nevoie in acel moment particular al calatoriei sale pe Pamant. Poate fi intr-o situatie de nesiguranta, iar acest cadou al bunatatii tale pe care tu i-o oferi poate centra persoana suficient incat sa ia deciziile corecte pentru sine. Cand tu esti bun cu cineva sau cand cineva este bun cu tine, poti simti acest lucru direct in chakra inimii ca manifestare fizica pe corp. “Imi topeste inima” sau “Imi inmoaie/deschide inima” se spune deseori cand un act (sau chiar o poveste despre bunatate in care nici nu esti implicat) rezoneaza cu tine. Aceasta este energia sufletului tau si orice actiune care creste aceasta energie trebuie cultivata. Fa un efort zilnic concertat de a fi constient ce energie trimiti din tine in afara ta spre oameni. Bunatatea este contagioasa.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Mesajul zilei pentru zodia RAC ESTE TIMPUL PENTRU O CALATORIE

Corpul fizic este un produs al acestei dimensiuni materiale. Corpul este creat pe Pamant folosind elemente precum carbon, hidrogen si calciu. Corpul este vulnerabil, are limitari si o durata de viata finita. Sinele tau inalt a ales sa locuiasca in corpul tau pentru a avea experientele pe care lumea spiritului nu le ofera. Dar corpul tau nu este TU cel real. Ceea ce vezi in oglinda este doar un vehicul. Tu cel real este perfect, nelimitat si etern. Este conectat cu toata lumea si cu tot ce vezi. Abilitatea de a-ti contacta ghizii si intelepciunea lor iti este omniprezenta, dar trebuie sa iti faci partea ta de munca spre a avea acces la aceasta intelepciune. Aparitia acestui mesaj este o incurajare sa fii receptiv la ghidarea divina care este dreptul tau din nastere. Meditatia, a sta in tacere si a cere sa primesti sfaturi prin vis sunt unele dintre formele de a stabili contactul cu Sinele tau inalt si cu ghizii tai. Foloseste aceste instrumente ce ti-au fost date. Nu fii descurajat de permanentele distrageri de atentie din jurul tau ce actioneaza ca o bariera intre tine si ghizii tai. Practica constant dezvoltarea acestei relatii sacre. Vei vedea ca viata devine mult mai usoara atunci cand vei vedea comunicare zilnica cu ghizii tai.



Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Mesajul zilei pentru zodia LEU FII DE FOLOS OAMENILOR

Atunci cand iti doresti foarte mult sa imputernicesti si imbogatesti vietile altora, tu cresti gradul de constiinta aici pe pamant. Nicio fapta buna nu este prea mica. Actele de bunatate si de a servi alt om sunt privite pe taramurile spirituale ca fiind unele dintre cele mai inalte obiective. Sa usurezi suferinta altuia in orice fel – o contributie caritabila pentru munca voluntara sau orice la fel de simplu precum a face ziua cuiva mai senina cu un zambet sau un gest de bunatate – este cel mai mare cadou pe care ti-l dai tie insuti. A creste energia planetei facand actiuni lipsite de egoism este un castig pentru toti cei implicati. Crescand vibratia altora, tu iti cresti tie vibratia de fapt.. tine minte, mai presus de orice tu esti aici ca sa lasi in urma ta o lume mai buna decat era cand ai venit. Cauta moduri sa iti marchezi existenta. Nu ai cum rezolva toata durerea din lume dar este imperativ sa nu creezi mai multa. Fii atent si constient la gandurile tale, la cuvinte si la fapte.


Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Mesajul zilei pentru zodia FECIOARA NU ITI ABANDONA PROPRIA PUTERE

Tu ai deja o amprenta divina a sufletului tau care cuprinde toate calitatile si elementele tale de unicitate care te fac pe tine sa fii TU, o unica creatie perfecta a Creatorului. Nu fii niciodata mai putin decat esti. Daca primesti acest mesaj, examineaza in ce aspect al vietii tale esti pe bancheta din spate. Poate ca iti pare mai usor sa ai un rol pasiv in propria ta viata si sa faci ce iti spun altii care ajung sa iti conduca viata, desi directia spre care te indrepti stii bine ca nu este cea care te implineste. In realitate, iti faci un mare deserviciu dar si familiei de suflete de care apartii. Influenta ta pentru viata ta conteaza. Opinia ta conteaza. Toate sunt parte din dreptul tau din nastere. Nu te subestima, nu te minimiza si nu iti ceda puterea. Bucatile de puzzle ce definesc viata ta nu au cum sa se uneasca intr-un intreg daca tu alegi sa nu participi la joc. Ai incredere in tine si sa stii ca emotiile tale se manifesta intr-un anumit fel si la un anumit moment dintr-un anumit motiv. Multi oameni nesiguri incearca sa ia puterea altora ca sa isi repare ei neajunsurile. Fii constient ca cine face asa este din cauza unui ego fragil. Dupa ce retii asta, nu te mai lasa implicat in incercarea altora de a te manipula, domina si controla. Fii statornic fata de tine insuti.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Mesajul zilei pentru zodia BALANTA ALEGE IUBIREA IN LOCUL FRICII

Iubirea este energia naturala din care este facut sufletul tau. Frica este o energie invatata in dimensiunea pamanteasca, dar cu bunavointa si munca poate fi dezvatata. Intr-o lume perfecta, oamenii ar invata si practica iubirea iar frica ar fi o anormalitate. Dar nu traim intr-o lume perfecta. Are totusi gradul ei de perfectiune pentru ca permite sufletului tau sa faca cunostinta cu energia fricii in toate deghizarile sale si sa o disipeze cu energia ta interioara de iubire. Pe masura ce devii constient de tine ca fiind o fiinta de lumina ce are o experienta fizica, iti va fi mult mai usor sa te folosesti de energia ta naturala de iubire in toate interactiunile tale zilnice. Cand faci alegerea fricii, tu nu actionezi din adevarul sufletului tau. De aceea simti dificultate in loc de usurinta, nerabdare in loc de acceptare, agitatie in loc de pace. Esti impotriva curentului. Fiecare decizie umana are la baza una din cele doua optiuni : iubirea sau frica. Iubirea inseamna bunatate, compasiune, iertare si empatie ; frica este judecata, vina, indivie, furie, agresivitate. Fa tot ce poti sa urmezi energia ta de baza, iubirea. Frica e doar o iluzie trecatoare pamanteasca. Dupa ce intelegi si simti diferenta dintre cele doua, alegerea iti va deveni mai usoara.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION BUCURIE IN TOT CE FACI

Atunci cand tu nu esti fericit, nu esti aliniat cu adevarata ta divinitate si te plasezi singur in aliniere cu starea de judecata si frica. Sentimentul de bucurie este felul spiritului tau de a te lasa sa stii ca iti urmezi adevarata cale. Emotia de bucurie este un semnal spre mintea ta constienta ca aceasta actiune pentru care simti asa este ceea ce ar trebui sa faci mai mult. Numai tu stii ce se simte foarte bine in inima ta, deci nu permite judecatii sau opiniilor altora sa te indeparteze de la aceasta binecuvantare si conexiune. Mantra acestui mesaj este “Fa ceea ce iubesti si iubeste ceea ce faci”. Daca ceva te face sa te simti groaznic, ai toata puterea sa schimbi acea circumstanta. Speranta de viata omeneasca este mult prea scurta ca sa nu faci ceea ce iti hraneste sufletul cu adevarat. Atunci cand incepi sa traiesti constant in vibratia de bucurie, tu devii ca un far pentru iubire iar Legea atractiei se va ocupa ca numai lucruri bune sa vina spre tine.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR NU JUDECA OAMENII

Sinele tau inalt intotdeauna observa si nu judeca. Din perspectiva sa, nimic nu este bun, rau, corect sau gresit ; ci pur si simplu “este”. In aceasta dimensiune fizica in care traim, totusi, constiinta ta este filtrata prin experienta umana si rezulta egoul. Egoul este cel ce judeca pentru ca este fragil si nesigur. El este, de regula, mai fericit cand se simte “mai bun decat”. Judecata are la baza frica. Judecata te separa de altii in timp ce obiectivul tau este tocmai opusul, sa constati asemanarea si faptul ca suntem Una. Si alti oameni au ales sa vina pe Pamant in acelasi timp cu tine, insa fiecare avem propriul drum unic si propria amprenta divina albastra pe care o urmam. Nu este treaba ta sa judeci calea altul om care pur si simplu are de invatat alte lectii decat ai tu. Fiecare si-a ales anumite circumstante de viata si o anumita forma umana in care sa locuiasca si care sa ii permita sa isi invete lectiile alese de Sinele sau inalt si de ghizii sai. Sa le judeci deciziile, indiferent cum iti par tie, este o mare prostie si eroare. Egoul este cel ce are nevoie de separare ca sa supravietuiasca. Daca iti apare acest mesaj, ghizii si Arhanghelul Mihail iti cer sa fii cu ochii pe egoul tau. In loc sa trimiti spre cineva o energie negativa de judecata, binecuvanteaza-i pe calea lor. In loc de dispret, ureaza-le sa aiba parte de calauzire divina pe calea lor particulara.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN IARTA-TE. ESTE TIMPUL

In scoala nu dai mereu raspunsurile corecte. In scoala, uneori este nevoie sa te prefaci. In scoala, uneori nu te concentrezi pe lectia curenta. In scoala, uneori esti crud. Te-ai uitat vreodata in urma la anii tai de scoala si sa nu fii in stare sa te fi iertat pentru toate aceste situatii ? Probabil ca nu. Ei bine, tu ai ales Pamantul ca o clasa de scoala si trebuie sa ai aceeasi atitudine de toleranta de sine. Tu esti aici ca sa inveti. Este important sa te ierti cand faci greseli. A trai cu vinovatia pentru trecut iti blocheaza energia pentru viitor. Fiecare suflet progreseaza in propriul sau timp, dar cand tu nu iti dai voie la iertare, tu de fapt iti inchizi singur inima si transmiti Universului ca nu meriti sa primesti. Daca ai provocat durere altei persoane, este imperativ sa iti ceri iertare in plus fata de a te ierta pe tine insuti. Ghizii spirituali insista cu privire la importanta iertarii, fie fata de tine fie fata de altul. Daca cari energia negativa a vinovatiei sau energia negativa a resentimentului inapoi in lumea spiritelor, asta cauzeaza legaturi complicate karmice nedorite. A nu curata aceasta energie cat timp esti inca in dimensiunea fizica, deci inainte de tranzitia in lumea spiritelor, este o sursa uriasa de regret pentru multe suflete. Actioneaza acum, pentru binele tau si al generatiilor tale urmatoare. Trece in revista toti oamenii fata de care simti ca trebuie sa ceri iertare sau sa oferi iertarea ta si incepe cu tine insuti.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mesajul zilei pentru zodia VARSATOR AI NEVOIE SA ITI exprimi sentimentele

Absolut toate emotiile tale sunt valide si trebuie onorate. Tu experimentezi aceste ganduri si emotii cu un motiv bine intemeiat. Nu permite nimanui sa iti judece sentimentele drept prostesti, inutile, gresite sau nepotrivite, pentru ca este evident ca ele se manifesta in tine cu un scop. Ai dreptul la exprimare de sine si este imperativ sa fie asa pe drumul tau de viata. Este vital ca tu, ca fiinta umana, sa eliberezi si sa exprimi tot ceea ce este in tine intr-o maniera iubitoare si care sa ofere siguranta tie si celor din jur. Nu judeca niciodata si nu rani alt om cu actiunile tale – acesta este doar egoul care se zbate sa se faca remarcat. Fii bun, bland si respectuos, totusi vorbeste-ti adevarul. Nu ar trebui sa tii inchis niciun sentiment, gand sau emotie ca si cum ar fi captive intr-un borcan cu capacul pus. Tu esti energie iar energia curge si circula. Cand creezi un blocaj pentru ca iti reprimi emotiile valide, ele raman sa se manifeste in interiorul tau. Apoi tu nu mai esti in armonie si iti creezi singur boala – care este doar o lipsa de usurinta in a curge prin viata. Gandurile si emotiile exprimate trebuie sa vina mereu dintr-un spatiu de compasiune. Examineaza-ti sentimentele inainte de a le impartasi cu altii. Te afli intr-un spatiu de iubire sau de judecata ? Este o opera fina de arta, intr-adevar, sa fii in stare sa iti exprimi sentimentele in timp ce in acelasi timp sa sustii spiritul altui om din fata ta. Dar daca iti scoti adevarul la iveala cu blandete, ii lasi pe altii sa afle ca esti sincer cu tine in timp ce esti empatic cu ei.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Mesajul zilei pentru zodia PESTI inspira alti oameni!

Pe masura ce iti parcurgi propria calatorie de viata, multi oameni se vor simti atrasi spre energia ta. Cu cat constientizezi mai mult ca esti Spirit ce a ales sa aiba o experienta fizica, cu atat mai multi oameni vor fi atrasi de lumina ta. Fereste-te totusi sa incerci sa atragi prin manipulare oameni pentru ca fiecare are drumul propriu. In schimb, condu prin propriul tau exemplu. Impartaseste-ti credintele si gandurile avand in minte si ideea ca fiecare are propriul sau sistem valabil si personal care functioneaza pentru el. Fii mereu in starea de a-i asista pe altii in a le trezi inimile spre propria lor mostenire spirituala si putere personala. Originea cuvantului INSIR este SA RESPIR (inspir-expir-inspir-expir). Semnificatia acestui mesaj spre tine acum este aceea ca tu ai abilitatea de a inspira si impartasi tot ce stii tu mai bun intr-o maniera ne-amenintatoare si inteleapta. Gandeste-te la un fermier ce isi imprastie semintele pe sol stiind clar ca nu toate vor rasari. Dar tu macar ai plantat semintele avand in minte ca ceea ce va rasari este ceea ce e benefic pentru calatoria altui om. Fii incurajator cand ai de-a face cu altii. A-ti face pe alti oameni sa se simta bine despre ei insisi este cel mai mare cadou pe care il poti oferi cuiva.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții