Care sunt cei mai buni tați din zodiac?

Care sunt cei mai buni tați din zodiac în funcție de zodie. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrol...

marți, 22 octombrie 2024

Cum sărută bărbații în funcție de zodie



Citește Cât de bine sărută bărbații 2024.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani! În fond, totul pleacă de la un simplu sărut, nu-i aşa? De modul în care buzele se ating şi de cât de senzual este întregul moment. Din păcate, unii bărbaţi nu stau foarte bine la acest capitol, iar alţii urcă pe locul I pe podium la abilitatea de a săruta ca în filme. Care sunt experţi în tainele sărutul şi care mai au de studiat, află în rândurile ce urmează!







Cum sărută bărbații Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul Berbec este pasional şi plin de încredere, aşa că aşteaptă-te la un sărut care te va uimi. Motto-ul lui în viaţă este „totul sau nimic֧“, ceea ce înseamnă că acordă importanţă sărutului şi va face tot posibilul să te cucerească din prima.Asteapta-te la ceva brusc, care te ia prin surprindere. Sarutul Berbecilor este pasional, surprinzator, usor presat. Pentru Berbeci, intreaga viata se desfasoara dupa regula “totul sau nimic”, iar cand saruta e la fel.Pentru ca sunt persoane senzoriale, asteapta-te de la un Taur la un sarut pasional, senzual, incet. Nu te mira daca te vei simti, pur si simplu, hipnotizata. Taurii se pricep la sarutat.

Cum sărută bărbații Taur (21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul Taur este senzorial, direct, pasional şi seducător, aşa că te vei bucura de un sărut care îţi va tăia complet respiraţia. Nu-i place să se grăbească, aşa că va savura fiecare moment cu tine. Şi fiecare sărut, fiecare atingere, fiecare mângâiere. Pentru ca sunt persoane senzoriale, asteapta-te de la un Taur la un sarut pasional, senzual, incet. Nu te mira daca te vei simti, pur si simplu, hipnotizata. Taurii se pricep la sarutat. Taurii cu siguranţă ştiu cum ar trebui să fie un sărut şi cum să ofere plăcere. Buzele taurilor sunt seducătoare şi nu doar că îşi exprimă foarte bine sentimentele prin săruturi pasionale şi expresive ci te duce şi pe ţine în abisul nesfârşit. Se spune că Taurii aparţin ţinuturilor pierdute şi sunt recunoscuţi ca cei mai romantici şi mai sinceri ai zodiacului. Deci, dacă ești o romantică incurabilă, Taurii cu siguranţă ştiu să îţi arate luna şi stelele printr-un singur sărut.

Cum sărută bărbații Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Pentru Gemeni, sarutul este ceva mental. Ei prefera sa vorbeasca si nu sa sarute. Le ia destul de mult timp pana sa faca un pas spre sarut si vor avea tot felul de semnale premergatoare: se scarpina in cap, se freaca la nas, isi umezesc buzele. Pot fi incordati in timpul sarutului. Bărbatul Gemeni nu se grăbeşte să sărute o femeie, pentru el totul se întâmplă mai mult la nivel mental. Pune foarte mult preţ pe cuvinte şi preferă oricând o conversaţie inteligentă. Devine destul de agitat când se apropie momentul şi este posibil să dea greş la prima încercare. Săruturile Gemenilor sunt distractive chiar şi atunci când sunt sinceri şi o fac din suflet – ei vor mereu să se distreze. Sărutul Gemenilor nu se compară cu niciun sărut al altor semne zodiacale – acestora le place să îşi tachineze partenera şi apoi să o sufoce de mici săruturi. Nativii Gemeni, îţi pot aduce foarte uşor amintirea primului tău sărut de care ai avut parte în liceu, chiar dacă a trecut mult timp de atunci. Nativii au puterea de a recrea aceeaşi senzaţie de fluturi în stomac atunci când îi săruţi. Te poţi aştepta de la ei la telefoane jucăuşe şi la mesaje amuzante.

Cum sărută bărbații Rac (22 iunie - 22 iulie)

Bărbatul Rac este un romantic incurabil, are nevoie de preludiu chiar şi atunci când vine vorba despre sărut. Te va îmbrăţişa uşor, te va mângâia pe corp, îşi va plimba mâinile prin părul tău şi te va săruta lung şi pasional. Ai grijă, este posibil să te îndrăgosteşti de el! Fire aventuroasa, Racul are un intreg preludiu pentru sarut. Cel mai probabil, mai intai te va cuprinde usor pe dupa gat, apoi iti va mangaia parul, iti va face cateva complimente, apoi va trage aer in piept si te va saruta patimas, ca-n filme. Sărutul unui Rac îţi va transmite din prima secundă căldură şi senzaţia de siguranţă indiferent unde v-aţi află: maşină, pe stradă sau pe plajă. Săruturile nativilor Rac sunt calde, pline de pasiune și te vor face să te simţi ca într-un basm. Se poate spune că săruturile lor sunt nişte paradoxuri fantastice care te vor atrage ca un magnet. Dacă vreţi să aveţi parte de un sărut confortabil, ludic şi senzual, Racul este alesul.

Cum sărută bărbații Leu (23 iulie - 22 august)

Bărbatul Leu nu sta prea mult pe gânduri, aşa că aşteaptă-te să te sărute brusc, dar pasional. Nu-i plac declaraţiile siropoase şi nici nu va apela la tot felul de trucuri pentru a te impresiona. Pur şi simplu, vei fi absorbită de săruturile lui. Fire razboinica, Leul cel mai probabil iti va cuprinde fata si te va saruta brusc, fara vreun semn de avertizare, fara declaratii siropoase. “Scurt si la obiect”, pasional si senzual. O da, cu siguranţă sărutul Leul te va face să simţi că eşti într-un show. Chiar dacă sunteţi într-un cadru intim sau în spaţiul personal, Leul va fi întodeauna cu un pas înainte şi va încerca să te impresioneze de fiecare dată. Săruturile nativilor Lei sunt catalogate ca fiind sălbatice, asemeni animalelor. Te poţi aştepta ca aceştia să te ia pe nepregătite. Pe de o parte, există riscul să fii direct abordată şi urmărită de instinctul lor impulsiv – dar va merita 100% şi, dacă doreşti un sărut romantic şi să fii curtată, ei le pot oferi pe toate.

Cum sărută bărbații Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Daca esti fana “Casablanca”, un barbat Fecioara este cel mai potrivit pentru sarut. Perfectionisti din fire, barbatii fecioara vor ca totul sa fie ca la carte: un sarut “echilibrat”, nici prea umed, nici prea sec, nici prea lung, nici prea scurt. Barbatul Fecioara saruta cel mai bine din toate semnele zodiacale. Despre bărbatul Fecioară se spune că sărută cel mai bine dintre toate semnele zodiacale. Totul trebuie să fie perfect, de la durata sărutului până la tehnica. Nu-i place să te sărute ore în şir, dar nici nu se rezumă doar la câteva săruturi scurte, lipsite de senzualitate. Cu o Fecioara trebuie să ştii că ei au aşteptări de la un sărut de la tine. Fiind perfecţioniste, Fecioarele ştiu ce este mai bine şi cu siguranţă ştiu ce merită. Trebuie să aveţi grijă cu aceşti nativi: nu trebuie să fiţi prea grăbite sau prea lente. Dacă te gândeşti că nu merită efortul pentru un sărut cu nativii Fecioara, ar trebui să ştii asta: ei au abilitatea de a te teleporta romantismul în ceva ireal – săruturile Fecioarelor sunt pline de imaginaţie, visătoare şi aproape perfecte. Sărutul nativilor din Fecioară probabil este cel mai altruist al zodiacului. Ei îţi pun mai întâi nevoile tale pe primul lor, apoi pe ale lor.

Cum sărută bărbații Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu te mira daca inainte de a te saruta, barbatul Balanta vine cu trandafirul in dinti. Este romantic, visator, iar cand te saruta are in minte eternitatea. Deja isi inchipuie cum veti trai fericiti si va veti saruta pana la adanci batraneti. Bărbatul în zodia Balanţă este un adevărat cuceritor, are o se.uali.ate puternică şi sărutul, printre altele, este punctul său forte. Aşteaptă-te la o experienţă care-ţi va tăia respiraţia şi te va face să-ţi doreşti mai mult. Nativii Balanţă au fost făcuţi pentru romantism. Sărutul cu o Balanţă te va face să simţi că lumea se învârte în jurul tău. Dacă nu ţi se pare destul de seducător fii atentă: fiecare sărut al Balanţei te va face foarte fericită, mai fericită că niciodată. Balanţele sunt pline de romantism. Alături de el veţi intră în lumea basmului, în care un cavaler cu armură te va ţine într-o aură protectoare. Dacă aveţi un partener Balanţă, şansele să uitaţi primul sărut sunt inexistente – chiar şi după mulţi ani, veţi avea parte de aceeaşi pasiune, romantism şi multă dragoste.

Cum sărută bărbații Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii prefera un sarut lung, adanc, pasional, umed, senzual. Cu siguranta iti vei dori mai mult, pentru ca scorpionii sunt firi pasionale. Ai grija, insa, sa nu ramai fara aer. Nativul din Scorpion este foarte pasional, aşa că e adeptul unui sărut lung şi profund. Te va face să-ţi pierzi minţile şi să îţi doreşti mai mult. Ai grijă, şi de el este posibil să te îndrăgosteşti încă de la prima întâlnire! Când te sărută un Scorpion, vei ţine minte acel moment. Vei simţi acel sărut direct în suflet. Săruturile Scorpionilor sunt profunde, senzuale şi durează mult. Te poţi aştepta la un sărut de la nativii Scorpioni în orice moment şi vei observa o creativitate desăvârşită în acesta. Orice fel de fantezii ai avea, Scorpionii sunt cei mai potriviţi pentru a le îndeplini. Dacă vei ieşi la o întâlnire cu un Scorpion, la finalul serii îţi va oferi un sărut pasional pe care nu îl vei uita niciodată. Totuşi, dacă nu eşti sigură la finalul serii în legătură cu el, încearcă să rămâi vigilentă şi să nu rămâi sub vraja sărutului.

Cum sărută bărbații Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Aventurosi, optimisi, veseli, Sagetatorii sunt de-a dreptul explozivi. Te saruta atunci cand te astepti mai putin si cel mai probabil, vor face o gluma inainte, ca sa destinda atmosfera. Pregateste-te de un sarut clasic, frontal, “prietenesc” care se poate transforma foarte repede, intr-unul viguros. Săgetătorul este o fire spontană, iar dacă îţi doreşti romantism din partea lui, va fi destul de greu. Săruturile lor sunt asemenea unor explozii imprevizibile şi acompaniate de dramă. În săruturile lor se regăsesc teamă, joacă şi râsetele. Trucul ca să ţii aproape un Săgetător este că trebuie să îl faci să ştie că eşti indispensabilă în viaţă lui: îşi doresc să meargă alături de ţine cu bicicleta, în drumeţii, să înoate şi să glumească cu tine. Îi plac foarte mult poveştile de aventură. Odată ce aţi ajuns împreună, sărutul va dura o viaţă, pentru că romantismul acestei zodii nu va fi niciodată monoton sau plictisitor, nici în cele mai grave momente de criză.






Cum sărută bărbații Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt de părere că lucrurile care necesită timp, vor fi mult mai dulci la final. Nativii sunt de părere că lucrurile care te fac să aştepţi vor avea un gust infinit de dulce. Capricornul nu este cel mai direct din zodiac şi nu este nici adeptul răsfăţului. Dar când toată distracţia se termină cu adevărat, dragostea Capricornului este cea mai apropriată de natură reală şi de durată. Deci, când vă va sărută un Capricorn, îl veţi simţi la început rezervat şi poate puţin stânjenit. Atunci când îşi doreşte cu adevărat să sărute şi nu este forţat de împrejurări, este plin de sentimente pasionale.

Cum sărută bărbații Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii nu sunt diferiţi numai în anumite lucruri, dar şi în romantism. Ei vor avea de obicei cea mai ciudată poveste de dragoste, aşadar îţi poţi imagina nivelul de ingeniozitate pe care săruturile lor le au. Când vor cu adevărat să sărute pe cineva, nativii din Vărsător o vor face bine, în aşa fel încât vă va lasă fără aer. Săruturile Vărsătorilor au la bază şi nişte mişcări surprinzătoare. Chiar şi cele mai platonice începuturi cu ei vă vor conduce într-o lume profundă, neexplorată a sărutului. Pregateste-te pentru un sarut “extraterestru”, care sa te lasa fara aer, la propriu, pentru ca Varsatorii au un stil de a saruta foarte energic. Limba este piesa de rezistenta a Varsatorilor atunci cand saruta si o folosesc la maximum.

Cum sărută bărbații Pești (19 februarie - 20 martie)

Cand saruta, Pestii spun “Te iubesc”. Sarutul lor este ca in “Romeo si Julieta”, dar cu final fericit. Cel mai probabil, sarutul lor va urma dupa ce v-ati privit insistent in ochi cateva clipe si dupa o scurta giugiuleala. Dacă vreţi să fiţi sărutate cu atenţie şi în toate modurile posibile, nativii Peşti sunt ideali. Te vor face să te simţi ca în basme, să visezi şi să te distrezi în acelaşi timp. Îţi ia doar un sărut de la Peşti ca tu să părăseşti lumea ta şi să intri în a lor. Această este puterea unui sărut al nativilor Peşti. Există doar un mod de a face un nativ Peste să te sărute şi acela este să îi demonstrezi că eşti şi vei fi doar a lui.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții