Care sunt cele mai bune soții 2024

Care sunt cele mai bune soții. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune h...

sâmbătă, 5 octombrie 2024

De ce zodii sa te ferești 2024



Horoscopul, De ce zodi sa te feresti,

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Printre nativii zodiacului se află unii di ln cinci zodii asupra cărora dorim să îți atragem atenția în eventulitatea în care intenționezi să le acorzi încrederea ta. Avem motive să credem că aceștia te pot dezamăgi foarte ușor și este mai bine să știi de la bun început cu ce persoane ai de a face. Intențiile acestor persoane nu sunt neapărat malefice însă sunt egoiști și capabili să sacrifice chiar și o persoană apropiată pentru binele propriei persoane sau pentru un anumit interes. Urmează să îți prezentăm în continuare nativii din cele cinci zodii în privința cărora trebuie să fii rezervat, deoarece te poți aștepta să te trădeze cu prima ocazie.Vorbind despre arhetipuri si nu despre indivizi, toate zodiile pot minti si chiar o fac. Difera scopul din spatele minciunii si maniera in care o fac. Unele zodii mint prin cosmetizarea adevarului, altele prin omisiune, altele pur si simplu denatureaza realitatea. Indiferent dacă este vorba despre o minciună urâtă şi gravă sau despre una mică şi nevinovată, cu toţii am trecut printr-o astfel de experienţă într-un fel sau altul. Descoperă cât de mult mint zodiile, pentru a şti de cine să te fereşti!







Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Minte pentru succes Are prea putina rabdare si i se pare ca e un consum imens de energie sa tina minte minciunile pe care le spune. Asa ca de cele mai multe ori prefera sa fie sincer, sa spuna adevarul, sa se arate asa cum este.Nu se teme de confruntarea directa asa ca nu are motive sa se ascunda sau sa-si doreasca sa fie altceva decat este. Mai degraba sa fie conflict, decat evitare. Minte, totusi, cand asta il ajuta sa atinga un scop important sau cand e necesar sa apere pe cineva.De asemenea, din dorinta de a convinge repede, poate exagera destul de mult si poate umfla adevarul.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Minte pentru stabilitate Nu considera ca are motive sa minta si prefera ca lucrurile sa fie ce sunt, preferandu-le asa, in forma bruta, chiar daca de multe ori asta inseamna efort de adaptare si schimbare din partea lui.Taurul e mult prea comod pentru a intra in povesti si fabulatii si prea realist pentru a accepta tot felul de povesti fanteziste. Prefera sa-si simta picioarele bine infipte in pamant si in realitatea pe care el o vede. Ceea ce, uneori, ii poate limita, pentru ca se rezuma la o singura fateta a realitatii.Minte doar daca riscul de a pierde ceva sau pe cineva la care tine este prea mare. Sau daca adevarul ar presupune o schimbare mult prea mare pentru care nu e inca pregatit. In aceste cazuri, poate sa ascunda informatii.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Minte de placere Gemenii sunt cei mai predispuşi să mintă din cauza personalităţii lor duale. Ceea ce s-ar putea să nu ştie oamenii despre ei este că această dublă personalitate a ta este de vină. Le place să spună poveşti exagerate, minciuni nevinovate şi chiar grave, doar pentru că este distractiv pentru ei. Deoarece le place să fie în centrul atenţiei, deseori vor povesti lucruri care în mod clar nu sunt adevărate. Pentru distracţie sau pentru a răni pe cineva, apelează întotdeauna la minciună. Gemenii sunt considerati mincinosii profesionisti ai zodiacului. Si poate ca, privind dintr-un anumit punct de vedere, asa si este. De fapt, Gemenii sunt foarte mobili in gandire, pot vedea mai multe fatete ale unei realitati, se pot adapta repede, pot sa fie atenti in mai multe directii si se pot razgandi inclusiv in ce priveste ideile proprii despre o realitate. Pentru Gemeni, adevarul este in constanta miscare si schimbare. Adevarul este dinamic si cu mai multe intelesuri.Gemenii se afla mereu in „zona gri”, acolo unde orice se poate schimba.Ei spun ceea ce le trece prin cap si pot minti cu nonsalanta, conducandu-l pe interlocutor unde vor ei.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Minte pentru siguranta lui Pentru el, realitatea arata deseori diferit fata de cum o vad cei din jur. De aici si tendinta de a fi judecat si considerat mincinos, cu tendinte de a denatura realitatea. In fapt, nu o denatureaza ci asa o vede. Pentru că are o inimă mare, el obişnuieşte să mintă pentru a face oamenii să se simtă mai bine. Racul este unul dintre semnele zodiacale care mint cu bună intenţie şi chiar funcţionează. Chiar dacă oamenii află că a minţit pentru a le cruţa sentimentele, ei apreciază eforturile lor de a-i face să se simtă mai bine. Racul poate totusi sa ascunda informatii, mai ales pe cele care-l privesc la nivel intim, personal. Face asta din dorinta de a se proteja de suferinta sau pentru a obtine ceva. Nu-i place sa fie vulnerabil, asa ca, daca e presat, prefera sa evite adevarul diplomat, decat sa se lase descoperit.Emotiile Racului sunt puternice dar are si intuitie puternica, de aceea, mai degraba decat in minciuna, Racul este specialist in manipularea extrem de fina si subtila.

Leu (23 iulie - 22 august)

Minte pentru imagine si aplauze Nu e un mincinos prin defintie, nu are timp si rabdare pentru strategii in acest sens, ci mai degraba se pricepe sa exagereze si sa infrumuseteze realitatea, pentru a se pune pe sine intr-o lumina favorabila. Leul poate sa minta, adaugand ceva la ceea ce vede, cumva incercand sa se convinga si pe el ca lucrurile sunt mai frumoase decat sunt, ca el e mai bun decat este, ca totul e mai bine decat se vede. Ştie că minciuna îi va strica reputaţia de om de încredere. E onest faţă de ceilalţi pentru că aşa vrea să el să fie tratat. Crede că, dacă le spune altora adevărul, ei îi vor întoarce favoarea. Scopul din spatele minciunilor Leului este acela de a-si construi/pastra imaginea sau cand are impresia ca exista o cauza nobila de aparat

Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Minte pentru a se ridica la nivelul asteptarilor Contrar unor legende despre aceasta zodie, cum ca i-ar placea sa minta, de fapt este una dintre putinele zodii care urasc sa spuna minciuni. Asta pentru ca are un cod moral si o anumita rigoare in relatiile sale. Prefera adevarul, modul direct si onest de a comunica, decat „datul dupa visin”. Fecioarei chiar îi pasă de oamenii din viaţa ei şi ar face aproape orice pentru a le arăta asta. De aceea, preferă să fie sinceră. Mai mult decât atât, preferă să se preocupe de alte lucruri din viaţă decât să se concentreze pe inventarea unor minciuni valide. Îi place ca oamenii să o privească drept o persoană în care pot avea încredere.Fecioara minte doar daca si cand simte ca nu se ridica la asteptarile sociale si ale celor dragi, ea fiind extrem de interesata de acest aspect. Atunci poate sa minta pentru a-si acoperi vreo greseala sau pentru a parea suficient de morala pe cat isi doreste sa fie.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Minte pentru pace și consens Si Balanta poate minti, si chiar o face, avand la baza doua motive principale: fie minte pentru a nu supara pe cineva si a evita o tensiune sau un conflict; fie minte pentru a amana cat poate o decizie pe care nu e pregatita sa o ia. Balanţa este fermecătoare, dar şi mincinoasă în acelaşi timp. Motivul pentru care minte atât de mult este pentru că îşi doreşte ca oamenii să o placă. Şi, mai degrabă decât să fie sinceră cu cine este, preferă să se prefacă în a fi cineva care crede că oamenii vor dori să-l cunoască, chiar dacă nu este adevăratul său sine. De asemenea, nu îi plac certurile sau să se confrunte cu consecinţele greşelilor ei, aşadar preferă să mintă sau să dea vina pe altcineva pentru a scăpa de toate astea. Balanta pune foarte mare accent pe relatii, viata sociala armonioasa si pace in general. Deci pentru acestea toate, e in stare sa faca rabat la adevar si sa minta, pentru a pastra aparentele, armonia si buna cooperare.Deseori foloseste cuvintele potrivite pentru a armoniza si echilibra contrastele sau pentru a atenua asperitatile pe care le vede in jur.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Minte pentru putere Transparenta si sinceritatea totala inseamna, pentru Scorpion, o vulnerabilitate pe care nu si-o permit. Prin urmare, va omite deseori, in mod voit, informatii si detalii care considera ca l-ar pune intr-o lumina dezavantajoasa. E sincer pentru că merită acea onestitate la fel de mult ca şi ceilalţi din viaţa sa. Minciuna vine cu atât de multe sentimente negative, încât este mai bine să spună lucrurilor pe nume. În caz contrar, îl va măcina pe dinăuntru şi nu este distractiv pentru nimeni. Scorpionul poate fi foarte transant si sincer, dar nu cand e vorba de sentimentele lui sau de un anumit obiectiv important pe care il urmareste si pentru care construieste o strategie discreta. Scorpionul minte, asadar, cand pozitia de putere si control ii este amenintata, sau cand doreste sa obtina si mai multa putere. Cand minte, o face cu sange rece si cu o mimica perfecta.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Minte pentru a (se) „vinde” Sagetatorul, ca semn de foc, este destul de impulsiv pentru a-si stabili vreo strategie detaliata sau pentru a tine minte propriile minciuni, asa ca prefera, in general, sa spuna adevarul. Săgetătorul caută întotdeauna să ştie adevărul, aşadar obiectivul său în viaţă este să fie cât mai sincer cu oamenii. El poate fi brutal de sincer uneori, dacă nu e atent. Tactul nu este tocmai punctul lui forte, aşa că e uşor să întreacă limita şi să ofenseze.Uneori sunt brutal de directi si sinceri, facand valuri in jurul lor si deranjandu-i pe ceilalti.Totusi, Sagetatorul are momente de exaltare si entuziasm in care pierde din vedere detalii si uita sa faca o analiza onesta a situatiei, asa ca se trezeste umfland adevarul si inventand o realitate care nu exista, doar pentru a „vinde” o poveste sau o imagine. Sagetatorul minte parca pentru a se convinge ca are dreptul sa fie, sa faca si sa obtina obsolut orice.






Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Minte pentru ca „trebuie” Nu ii place sa minta, dar o face daca rolul social/profesional, statutul, datoria i-o cere. Capricornul isi ia mult prea in serios uneori, datoria de parinte sau functia, locul de munca, asa ca e dispus sa faca anumite lucruri dintr-un simt a datoriei, pentru a respecta niste reguli sau pentru ca pur si simplu asa ii cere „fisa postului”. Capricornul întâmpină dificultăţi în permiterea oamenilor în viaţa sa, acest lucru făcându-l să se simtă foarte incomod. Nimeni nu ştie nimic despre el până când nu va decide că e pregătit să se deschidă. Nu îi place să mintă şi ar prefera să spună adevărul, dar va alege minciuna dacă oamenii înceracă să devină prea personali cu el. Le spune oamenilor suficient pentru a-i face să creadă că ştiu totul despre el. Capricornul, de fapt, nu tolereaza minciuna, dar daca imagina ii este amenintata, poate apela la ea, ca la un colac de salvare. Chiar daca o face insa, nu se va simti in largul lui si nu si-o va ierta.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Minte pentru progres Varsatorul nu este un fan al minciunii, nu vaneaza aprecierea celorlalti cu orice pret, consensul si pastrarea aparentelor nu sunt scopul lui in viata, asa ca rareori va avea motive sa minta. Vărsătorul este genul de om care spune că nu îi place să mintă, dar care totuşi o face. Se consideră veritabil şi sincer, dar nu întotdeauna arată cine e cu adevărat. Va minţi pentru binele altora sau pentru a-i ajuta pe ceilalţi. Dar, chiar dacă are intenţii bune, tot alege să mintă în loc să fie sincer. Le spune oamenilor ce vor să audă pentru a da bine în faţa lor. Ce-l face pe Varsator sa minta, totusi, este dorinta de independenta si progres. Cand se simte constrans, inlantuit, tras inapoi, daca nu vede o alta solutie mai buna, va folosi minciuna pentru a se salva de stagnare si/sau regres.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Minte fara sa vrea Peștii nu fac foarte clar diferenta intre realitate si imaginatie, nu ar putea sa spuna ce este adevarul si ce este minciuna, prin urmare, de multe ori se intrepatrund realitatile, lumile, perceptiile, posibilitatile. Peştii mint pentru a se face plăcuţi. Vor spune şi vor face orice dacă astfel vor putea să se pună într-o lumina mai bună. Uneori, minciunile lor sunt subconştiente, ceva care pur şi simplu e o obişnuinţă. Nu mint întotdeauna, iar atunci când o fac, ei cred că minciunile lor sunt toate cu bună intenţie. Asa ca... Pestii prefera sa creada ce vor ei sa creada. Vad ce vor ei. Spun ce si-au spus lor ca sa creada. Asta poate fi considearata minciuna de catre ceilalti, nu insa si de catre ei insisi. Fiind hipersensibili si fantezisti, traiesc in lumea lor, in adevarul lor, care comparat cu al altora, pare minciuna.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții