Horoscop Urania săptămânal 2024

Horoscop Urania săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Sit...

duminică, 27 octombrie 2024

Horoscop bani săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2024




Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.


Citește Horoscopul banilor săptămâna in curs 2024


Horoscopul Banilor pentru saptamana 28 octombrie – 3 noiembrie 2024 –Pentru a obtine ceea ce isi doreste, Sagetatorul va trebui sa duca o lupta grea in aceasta saptamana.Este o săptămână bogată în diferite evenimente și banii vor juca un rol important în această perioadă. Stelele arată că peștii și berbecii trec printr-o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar, iar taurii găsesc o nouă sursă de venit. Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani! Credeți că puteți avea slujba pe care vi-o doriți, credeți că puteți obține și profita de orice oportunitate profesională, credeți că puteți avea o carieră strălucită, care să vă împlinească în orice domeniu, credeți că puteți fi acolo unde vă doriți din punct de vedere financiar! Aceasta este săptămâna în care credem că lumina Lunii pline strălucește asupra noastră și noi suntem doar martorii magiei ei. Tot ce ne dorim, putem avea!

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbecii trec printr-o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar și s-ar putea ca buzunarele lor să devină mai mari din cauza banilor. În prima jumătatea săptămânii sunt extrem de atenți la detalii și ascultă foarte bine care sunt cuvintele cheie. Astrologii spun că datorită unui talent din trecut în această perioadă pot apărea noi posibilități și se pot deschide uși, care erau închise. Reușesc să se folosească de o ocazie specială pentru a scoate o sumă de bani.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)


În această perioadă taurii găsesc o nouă sursă de venit și primesc mai multe beneficii din partea unei persoane. De asemenea, vor face mai mulți bani datorită unor evenimente sau întâlniri, care îi deschid în fața lor noi oportunități. Iar la final de săptămână, s-ar putea să facă câteva economii, fiindcă are în planuri să își cumpere un obiect costisitor, dar extrem de util. Astrele menționează că taurii au mai mult noroc la capitolul financiar și atrag sume mari de bani în buzunarul lor.




Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)


Este o perioadă frumoasă pentru zodia gemeni, întrucât nu trebuie să depună mare efort ca să obține o sumă de bani. De asemenea, sunt ajutați, fără să ceară ajutor de la cineva. Astrologii mai subliniază că la final de săptămână pot apărea mai multe oportunități legate de job sau o afacere. Poziția planetelor arată că în această săptămână gemenii foarte bine simt minciuna și adevărul. Stelele arată că ziua aduce acestui nativ mai mult noroc la capitolul bani și îi permite să privească altfel la organizarea bugetului.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)


Racii se concentrează pe o sumă de bani și nu se lasă manipulate de alți oamenii. În această perioadă, racii implementează mai multe strategii pentru a obține ce își dorește și încearcă să fie mai delicat cu câțiva oamenii. În a doua jumătatea săptămânii, se poate bucura de o sumă de bani care poate apărea destul de spontan în buzunarul lor și acest nativ știe foarte bine unde să o cheltuie. Astrele scot în evidență, fiindcă racii pot avea cel mai mare noroc la bani și își poate permite să riște.

Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

În prima jumătatea săptămânii, leii primesc un ajutor din partea unei persoane importante din viața lor. Și pot să înceapă ceva ce și-au dorit de mult timp. De asemenea, leii pot primi câteva surprize la locul de muncă în legătură cu niște bani, iar acest lucru îi poate afecta foarte mult. Iar în a doua jumătatea săptămânii, acest nativ poate primi o propunere pe care nu o să o poată refuza. Stelele arată că ziua vă aduce mai mult noroc la bani și aveți toate șansele să vă arătați cele mai bune calități.



Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

La început de săptămână fecioarele pot avea probleme financiare, din cauza unei sume care a fost cheltuită irațional de către o persoană. Astrologii mai observ că mai apar noi propuneri în legătură cu o afacere sau un proiect care poate aduce bani suplimentari. De asemenea, la final de săptămână bugetul lor se stabilizează și pot să facă câteva cumpărături, pe care de foarte mult timp le-a planificat. Stelele arată că îi aduce mai mult noroc la bani zodiei fecioară și are toate șansele să se evidențieze în fața unor oamenii importanți.

Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele pot obține sume mari de bani în urma unei înțelegeri sau afaceri. Astrologii menționează că acest nativ este extrem de selectiv și se gândește foarte bine înainte să facă un pas important, care îi poate afecta situația financiară. De asemenea, la mijloc de săptămână, acest nativ este atent la câteva cuvinte și gesturi, iar acest lucru îi permite să depășească o mare problemă.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână scorpionii pot rămâne fără rezerve, fiindcă apar mai multe cheltuieli neprevăzute. Stelele mai arată că pot apărea oamenii, care vor cere ajutorul lor. Scorpionii vor face o alegere extrem de dificilă, fiindcă nu are atât de mulți bani în buzunar ca să își permită să facă gesturi mari. La final de săptămână găsește o soluție de a-și mări veniturile. Poziția planetelor arată că scorpionii sunt destul de norocoși, în special la capitolul financiar. Sunt niște zile potrivite pentru a acționa rapid.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

În prima partea săptămânii, săgetătorii riscă să piardă bani din cauza neatenției sau din cauza unei greșeli făcute în trecut. Cu toate că se află într-o situație neplăcută, săgetătorii nu au de gând să renunțe la ceva la care lucrează de foarte mult timp și merge mai departe. Iar la final de săptămână, apar situații și oamenii, care îi schimb planurile și situația financiară. Astrologii menționează că zodia săgetător este norocoasă . Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.



Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână capricornii stau bine cu banii, dar încearcă să economisească, fiindcă urmează o perioadă aglomerată din viața lor, unde vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar. lar mijloc de săptămână se vor confrunta cu o problemă, care îi pot stresa, deoarece sunt implicați oamenii dubioși. Din fericire, până la final de săptămână totul se rezolvă, pentru că capricornii sunt însoțiți de noroc. Astrele menționează că acest nativ este norocoasă . Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.


Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii evită mai multe probleme financiare în această perioadă, fiindcă știe să vorbească și să ajungă la un numitor comun. Astrologii menționează că în prima partea săptămânii, simte foarte bine care sunt oamenii de încredere și care sunt persoanele ce pot să-i dezamăgească. Din acest motiv, vărsătorii sunt selectivi și atenți. Nu se lasă păcăliți așa ușor, iar acest lucru îi ajută să evite pierderi de bani în zadar. Astrele mai arată că vărsătorii au mai mare noroc și ar fi bine să-și programeze toate întâlnirile importante în aceste zile.


Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Astrologii spun că peștii trec printr-o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar și își pot permite mai mult decât în mod normal. Stelele mai arată că pot face câteva cadouri destul de scumpe și s-ar putea să investească în ceva valoros. Iar la final de săptămână se poate apuca de un lucru, care îi poate aduce bani suplimentari. Astrologii menționează faptul că sunt cele mai ridicate șanse de a avea noroc la bani și de a gândi limpede.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții