Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor 7-13 octombrie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

duminică, 6 octombrie 2024

Horoscop dragoste 7 octombrie 2024



Horoscopul zilei de dragoste 7 octombrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Exploreaza ce ai de facut, seteaza-ti prioritatile si actioneaza. Este posibil sa apra si conflicte, de aceea este indicat sa le eviti. Nu merita sa iti irosesti energia cu ele.Sunt lucruri care asteapta de multa vreme sa faci ceva in privinta lor. Cat mai ai de gand sa le amani? Poate ca a venit vremea sa actionezi si sa iti pui viata in ordine. Ai suficienta energie pentru asta!

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic.

Horoscop dragoste 7 octombrie 2024.

Horoscop 7 octombrie 2024. Luna în Scorpion dezvoltă pasiunea din sfera intimă și ne îndeamnă să fim mult mai romantici. Avem o imagine mult mai clară asupra a ceea ce ne dorim de la o relație de dragoste, ceea ce ne determină să facem alegeri mai bune și să aducem mai multă armonie în sfera privată. Dupa Luna noua in Balanta, azi este randul lui Venus sa iasa din zodia misteriosului Scorpion si intra in cea a iubitorului de aventura Sagetator. Dintr-o data, parca incepi sa te plictiseasca rutina si sa vrei altceva! Mai departe, horoscopul pentru fiecare semn astrologic în parte: Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut. Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:




Horoscopul zilei de dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

In relatia de cuplu pare ca a aparut un zid din cauza grijilor constante pe care ti le faci din diverse motive. Partenerul de cuplu are si el preocuparile sale, de care se sfieste sa vorbeasca. Incearca sa iti faci timp pentru el, sa vedeti cum stau lucrurile si sa rezolvati ce e de rezolvat. Daca esti singur, nu te mai plange de asta. Incepe sa cauti ceea ce-ti doresti.Dacă sunteți singuri, pregătiți-vă să faceți o primă impresie favorabilă pentru că foarte rar există ocazia de a avea o a doua șansă în acest sens. Faptul că știți prea bine importanța felului în care vă simțiți asupra energiei pe care o emanați vă ajută să profitați de acest lucru și să aprofundați conexiunile pe care le faceți.

Horoscopul zilei de dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Incepi sa devii obsedat de cateva detalii nesemnificative din trecut si devii obositor cu tanguirea ta. In loc sa mai faci asa ceva, mai bine te-ai concentra pe ce imbunatatiri ai putea aduce relatiei cu jumatatea ta. Daca esti singur, este foarte posibil sa intalnesti o persoana interesanta. Atentie, insa, nu grabi lucrurile. Lasa-le sa se aseze usor, dar sigur.Învăluiți relația de cuplu sau o conexiune specială în vibrații confortabile pline de armonie și plăcere, iar acest lucru strânge legătura dintre voi și persoana respectivă. Curiozitatea tipică pe care o aveți va iniția conversații profunde și autentice, iar agerimea voastră vă ajută să depistați oportunitățile romantice și pasionale.




Horoscopul zilei de dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

E nevoie imediata de actiune, mai ales daca tii la relatia ta de cuplu. Nu lasa problemele sa se agraveze. Daca esti singur, opreste-te putin si vezi ce se intampla in jurul tau. Este posibil ca o persoana sa-ti faca avansuri si tu nici sa nu-ti dai seama.Dacă vreți să aduceți îmbunătățiri vieții voastre sentimentale poate e cazul să căutați în adâncul sufletului vostru să vedeți dacă există niște emoții pe care le-ați neglijat și care au nevoie de atenție. Folosiți-vă de imaginație pentru a găsi modalități prin care să fiți inspirați în aria romantică. Aveți încredere în ceea ce vă spune inima.

Horoscopul zilei de dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Relatia de cuplu este infloritoare, dar pentru si mai multa armonie ar trebui sa inveti sa de detasezi de stresul cotidian. Cand esti acasa, concentreaza-te pe aspectele pozitive ale relatiei tale. Daca esti singur, o persoana din cercul tau de prieteni iti poate face o sugestie uluitoare. Depinde numai de tine daca vei merge mai departe sau nu.Chiar dacă persoana iubită nu are același entuziasm precum voi legat de o anumită chestiune importantă din viața voastră, cel puțin vă apreciază energia autentică și vibrantă. În timp există șansa unei comuniuni mai profunde între voi și partenerul de cuplu. Nu trebuie să uitați totuși că fiecare persoană în parte are propriile plăceri, hobby-uri și valori.

Horoscopul zilei de dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Apar cativa norisori in viata ta amoroasa, insa, daca vei reusi sa cooperezi mai bine cu partenerul de cuplu, vei scapa de probleme. Spune deschis ce te framanta, lasa-l sa-si spuna si el punctul de vedere si poti vedea cum situatia se detensioneaza. Daca esti singur, da-i o sansa persoanei care te curteaza de zor. N-ai nimic de pierdut.

Horoscopul zilei de dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai de intampinat ceva situatii stresante, insa ar trebui sa iti dai seama de faptul ca nu partenerul este de vina pentru ceea ce ti se intampla. Nu incerca sa pasezi vina pe umerii altcuiva. Daca esti singur, concentreaza-te mai mult pe ceea ce vrei cu adevarat.O dorință a voastră de oferi la schimb exact ceea ce primiți s-ar putea să aibă atât rezultate pozitive dar și negative în aceste momente. E posibil să vă completați bine cu energia altei persoane care este opusă față de cea a voastră. Îmbrățișați pozitivismul și pasiunea care vine odată cu această vibrație.

Horoscopul zilei de dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Pregateste-te pentru nopti pline de pasiune si erotism. Relatia isi recapata scanteia de alta data. Daca esti singur, nu renunta la visul tau de a fi alaturi de o persoana speciala. Sansele sa o intalnesti cat de curand sunt foarte mari.Este momentul să lăsați deoparte așteptările mult prea stricte. E nevoie de o minte deschisă și puțină credință că spontaneitatea are efecte magice în aria sentimentală. Viața voastră amoroasă poate e mai volatilă, însă asta e datorită faptului că sunt niște schimbări în derulare. Aveți încredere că acest val nou nu este ceva care să vă afecteze negativ, ci încet dar sigur vă va oferi claritatea pe care o căutați.

Horoscopul zilei de dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Există un optimism în viața voastră sentimentală pe care îl simțiți în profunzime, dar mai degrabă vă alfați încă în stadiul de gândire decât în cel în care sunteți pregătiți să acționați. Reies multe beneficii din analiza posibilităților. Probabil observați că ceea ce vă doriți de la dragoste are mari șanse să apară în viața voastră, iar acest lucru nu poate decât să vă facă fericiți.Pentru ca lucrurile evolueaza in directia dorita de tine, urmeaza discutii serioase in cuplu legate de urmatorul pas pe care il aveti de facut in doi. Daca esti singur, astrele sunt favorabile intalnirii unei persoane speciale. Dar, ca sa se intample acest lucru, trebuie sa iesi in oras. Nu mai sta inchis in casa! Bucura-te de un flirt, doua. Nu stii niciodata ce iti vor aduce!

Horoscopul zilei de dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Experimentarea unei fericiri profunde în viața voastră sentimentală începe cu voi. Acest lucru ar putea însemna să aveți mai multă grijă de voi, să vă iubiți și să vă vindecați emoțional acolo unde este nevoie. Pentru a fi cea mai bună versiune a voastră într-o felație de dragoste, este prioritar să găsiți iubirea pe care o aveți în interiorul vostru.Ai nevoie de mai multa responsabilitate in viata de cuplu pentru a reaprinde flacara pasiunii dintre voi. Daca esti singur, de ce nu iesi mai des in oras? Alege-ti drept companie persoane care iti dau o stare de bine, care te inveselesc. Vei vedea ca este mult mai usor sa atragi dragostea atunci cand zambesti.






Horoscopul zilei de dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Norisorii se indeparteaza, iar problemele din relatia ta de cuplu incep sa se risipeasca. Certurile si disputele vor fi inlocuite de momente intime si de intelegere reciproca. Daca esti singur, astrele sunt favorabile unei intalniri de zile mari. Esti pregatit?Veți avea o discuție care să clarifice anumite chestiuni și vă va oferi o pace sufletească pentru că veți elimina anumite dubii. E posibil ca în cazul în care nu ați petrecut mult timp cu persoana iubită, să fi realizat amândoi că vă apreciați mai mult unul pe altul, iar sentimentele de dragoste să se intensifice.

Horoscopul zilei de dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

In viata amoroasa este nevoie urgenta de cateva discutii serioase. Trebuie sa clarifici situatia cu partenerul si sa gasiti impreuna solutiile pentru a continua. Daca esti singur, deschide-ti larg bratele! In curand, ceva bun pentru tine va veni!Viața voastră sentimentală va avea de câștigat într-un mod extrem de plăcut daca vă orientați mai mult atenția către persoana iubită sau un potențial partener. Găsiți echilibrul dintre responsabilitățile altor planuri și prezența voastră în aria dragostei. Dorința plăcerii este intensă, iar voi meritați să profitați la maxim de ea.

Horoscopul zilei de dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Actiunile din ultima vreme au contribuit la restabilirea armoniei in cuplu. Te bucuri de o atmosfera romantica incantatoare. Daca esti in cautarea jumatatii, lucrurile sunt imbucuratoare. Se pare ca urmeaza o intalnire foarte importanta.Dacă o persoană mai în vârstă sau mai înțeleaptă are niște sfaturi legate de iubire, se merită să auziți ce are de spus. Poate că o altă perspectivă, mai ales una obiectivă, v-ar ajuta să înțelegeți mai bine anumite chestiuni din viața voastră. Uneori e dificil să observăm obiectiv lucrurile care sunt fix în fața noastră pentru că poate exista o negare sau o speranță la mijloc, însă atunci când nu avem nicio așteptare este momentul în care totul devine clar.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții