Care sunt cei mai buni tați din zodiac?

Care sunt cei mai buni tați din zodiac în funcție de zodie. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrol...

duminică, 20 octombrie 2024

Horoscop dragoste săptămâna 21-27 octombrie 2024



Horoscop dragoste saptamana 21-27 octombrie 2024.

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2023.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Horoscop dragoste săptămânal in curs. Horoscop dragoste saptamana 21-27 octombrie 2024. Este o săptămână intensă în sfera sentimentală. Unele relații fie se îmbunătățesc, fie descoperim că e timpul să mergem pe căi diferite. Totul ține de ceea ce decidem că este cel mai bine pentru propria persoană. Dacă suntem în căutarea dragostei, avem șansa de a întâlni noi persoane care să declanșeze o scânteie. Nimic nu e întâmplător. Lăsăți necazurile în urmă și pregătiți-a pentru o săptămâna extraordinară.Sunteți pregătiți săptămâna viitoare să începeți o viață nouă. În plan sentimental, dacă vor. Disponibiliati fizice și psihice și bănești. O revenire pe toate planurile.

Află din rândurile de mai jos ce îți rezervă horoscopul de dragoste săptămâna in curs. Vezi la ce să te aștepți din partea astrelor!

Horoscop dragoste saptamana 21-27 octombrie 2024. Săptămâna aceasta e timpul pentru noi abordări, mai multă încredere și acțiune. Vom rezolva ceea ce necesită o încheiere și ne vom orienta atenția către viitor. Energiile astrale ne susțin pe direcția aleasă, trebuie doar facem primul pas.




Horoscop dragoste Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta, sunteți îndemnați să luați decizii cu privire la ceea ce vă doriți și să vă clarificați nevoile persone. Descoperiți faptul că este nevoie de doi pentru ca o relație să funcționeze și lăsați orice impuls de orgoliu deoparte. Dragostea este, printre altele, și despre modul în care rezolvați problemele atunci când apar. Este mai degrabă un compromis decât o luptă, iar în acest caz lucrurile vor decurge armonios. Este esențial să nu vă reprimați pasiunile și sentimentele într-o relație. Există o linie fină între a fi sinceri și a fi egoiști. Când doriți să vă exprimați partenerului într-un mod mai profund, faceți acest lucru cu delicatețe. Veți rămâne plăcut surprinși.

Horoscop dragoste Taur (21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta probabil aveți un impuls de a fi mai protectivi când vine vorba de dragoste. Cu toate acestea, e bine să aveți grijă la gelozie și să conștientizați faptul că aceasta nu vă este de niciun folos într-o relație, cel puțin nu atunci când este în exces. E posibil să fie scoase la iveală anumite sentimente intense, motiv pentru care e mai bine să evitați drama și să vă acordați un timp de reculegere pentru a analiza circumstanțele. Evitați negativitatea inutilă în relația voastră, mai ales cea care vine din exterior. Aveți grijă legat de persoanele cu care alegeți să vă împărtășiți detaliile private. Dacă intuiția vă spune să vă acordați mai mult timp și spațiu personal, nu ezitați să o faceți.




Horoscop dragoste Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta este o perioadă destul de bună pentru voi de a cunoaște persoane noi, dacă sunteți în căutarea dragostei. Dacă sunteți într-o relație, vă bucurați de un val romantic care vă determină să fiți mult mai deschiși cu partenerul și în felul acesta să vă aprofundați relația. Aveți capacitatea de a vă crea viața pe care vi-o doriți, ca atare nu vă lăsați influențați de nimeni și nimic pe calea voastră de a vă atinge obiectivele în iubire. E posibil ca anumite persoane apropiate să-și exprime niște opinii nu tocmai favorabile, dar ține de voi să alegeți ce este cel mai bine pentru propria voastră persoană.

Horoscop dragoste Rac (22 iunie - 22 iulie)

Săptămâna aceasta e posibil să întâlniți o persoană specială dacă sunteți în căutatea unui partener sau s-ar putea să începeți o nouă relație alături de o persoană pe care o cunoașteți de ceva timp. Totuși, e bine să aveți răbdare indiferent de cât de repede progresează anumite chestiuni. Nu vă grăbiți să faceți mai mulți pași decât este indicat la un moment dat. Dragostea evoluează treptat. Comunicarea onestă este esențială, în acest fel veți ști exact în ce direcție de îndreaptă lucrurile. Este un moment oportun pentru a vă stabili barierele personale și înțelege mai bine anumite aspecte dintr-o relație. Aveți ocazia în această perioadă de a vă dezvolta într-un timp mult mai scurt.

Horoscop dragoste Leu (23 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta, cei singuri dintre voi aveți șansa de a vă regăsi echilibrul sentimental. Fie faceți pace cu trecutul, fie întâlniți pe cineva care să aducă romantism în viața voastră. Totuși, în cazul unei noi persoane care să vă atingă inima, s-ar putea să nu fiți siguri dacă e oportun să duceți relația la un alt nivel deoarece probabil nu sunteți încă pregătiți pentru un angajament serios. Din acest motiv e bine să abordați lucrurile pas cu pas. Dacă aveți o relație, ajungeți la o înțelegere mai bună cu partenerul, chiar dacă inițial pare că lucrurile nu se vor desfășura atât de armonios legat de anumite aspecte. Așadar, încercați să folosiți metode diferite pentru o comunicare sănătoasă. E important, totuși, că sunteți motivați să lucrați la relația voastră în aceste momente, ceea ce va deschide o eră romantică mai bună.


Horoscop dragoste Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Săptămâna aceasta, dacă sunteți singuri, s-ar putea să aveți un început de relație destul de rapid care e posibil să vă copleșească. Din acest motiv, e bine să nu vă lăsați influențați de nimic altceva în afară de ceea ce simțiți voi cu adevărat și ceea ce vă doriți. Mai mult decât atât, veți observa destul de repede dacă e vorba despre o persoană potrivită pentru voi, ca atare fiți atenți la detalii deoarece aparențele pot înșela. Dacă sunteți într-o relație, aveți în sfârșit un impuls pentru a vă face vocea auzită, mai ales dacă ați reprimat anumite chestiuni. De asemenea, partenerul poate deveni mai încântat să împărtășească cu voi anumite chestiuni sau să vă ceară o părere sinceră, ceea ce atrage multă armonie în relație. Nu vă gândiți prea mult și nu analizați cum să vă exprimați, ci în schimb fiți autentici.

Horoscop dragoste Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta, echilibrul și fluxul relației voastre se pot simți puțin în alertă, e posibil ca partenerul să treacă prin niște momente mai delicate. Din acest motiv e bine să-i oferiți spațiul și timpul de care are nevoie pentru a reveni pe linia de plutire. S-ar putea să aveți impulsul de a acționa mai mult decât e necesar, ca atare e de preferat să vă faceți cunoscute intențiile de a ajuta fără a pune presiune. Dacă sunteți în căutarea unei noi povești de dragoste, atunci s-ar putea să găsiți pe cineva care va fi o parte importantă a vieții voastre în următoarea perioadă. Singura problemă este că poate să nu fie o relație durabilă, deoarece drama poate începe să pară că depășește toate aspectele pozitive. Cu toate acestea, nu ar trebui să permiteți ca acest lucru să împiedice o conexiune profundă dacă asta vă doriți. Unele relații sunt menite să vă învețe mai multe lucruri.

Horoscop dragoste Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta sunteți mult mai îndrăzneți atunci când vine vorba de iubire și prietenii. Alegeți să eliminați persoanele care nu vă îndeplinesc standardele înalte și cu care nu mai rezonați absolut deloc. Totuși, e bine să vă asigurați înainte de oroce decizie că este ceea ce vă doriți cu adevărat. Dacă sunteți singuri, căutați pe cineva alături de care să petreceți timp de calitate. Probabil nu sunteți interesați de o relație serioasă mimentan, motiv pentru care veți descoperi că e mai dificil să întâlniți pe cineva care să aibă aceleași intenții. Totuși, s-ar putea să existe o persoană care este excepțională pentru voi și vă permite să fiți autentici în orice moment, ceea ce vă va face inima să cânte. Dacă sunteți într-o relație, sunteți nerăbdători să explorați lucruri noi alături de partener și să petreceți mai mult timp împreună.

Horoscop dragoste Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Săptămâna aceasta, pentru prima dată după mult timp, observați oameniii și situațiile pentru ceea ce sunt cu adevărat, fără a încerca să căutați motive de a schimba ceva. Acest lucru poate fi confuz la început, mai ales dacă v-ați pus toată încrederea în cineva și vă doriți să vă bazați pe acea persoană. Veți descoperi că singura modalitate de a trece peste cineva care se dovedește a fi total opusul a ceea ce credeați, este să mergeți mai departe rapid. Compania celor dragi și a prietenilor vă poate ajuta. Dacă sunteți într-o relație și vreți să o mențineți, atunci trebuie să acceptați partenerul cu tot cu deficiențele pe care le are și să vă împăcați cu atitudinea acestuia. Întrebați-vă, totuși, dacă puteți să iertați sau să uitați anumite chestiuni și fiți sinceri față de voi. Acordați-vă șansa de a fi cu adevărat fericiți și împliniți. Dacă aveți voie de mai mult timp și spațiu personal pentru a lua o decize clară, nu ezitați să faceți acest lucru.






Horoscop dragoste Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta probabil nu vă simțiți atât de energici să experimentați lucruri noi sau să vă angajați în mai multe momente romantice. Totuși, nu vă lăsați copleșiți de o vibrație stagnantă dacă undeva în inima voastră vă doriți să profitați și să vă bucurați de anumite chestiuni. Întâlnirile cu prietenii pot fi revigorante, mai ales dacă sunteți singuri, și vă pot declanșa o perspectivă favorabilă. Dacă sunteți într-o relație serioasă, această perioadă e posibil să vă aflați în conflict cu privire la cum să mergeți mai departe. Energia cosmică din această săptămână trezește o mulțime de sentimente interioare pe care le-ați reprimat și vă permite să vedeți că există și alte opțiuni care merită urmărite. Nu înseamnă că nu mai aveți sentimente pentru partener, ci doar că vă schimbați amândoi în moduri diferite și vă este mai greu ca oricând să vă conectați. Fie este timpul să vă încheiați relația actuală sau să faceți schimbări pentru a o îmbunătăți.

Horoscop dragoste Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta, dacă sunteți singuri, e posibil să profitați mai mult de un timp dedicat exclusiv vouă și să nu vi se mai pară că aveți nevoie de cineva în viața voastră pentru a vă simți împliniți. Totuși, dorința de romantism rareori se evaporă pentru o perioadă lungă sau permanentă și s-ar putea să fiți surprinși de o pasiune intensă. Din acest motiv, e bine să vă stabiliți idealurile și barierele emoționale pentru ca în cazul în care întâlniți pe cineva să aveți un start favorabil, fără grabă. Dacă sunteți deja într-o relație, aceasta este o săptămână ideală pentru a fi mai aproape de partener și de a trăi clipa mai des. Mai degrabă decât să vă concentrați pe viitor, axați-vă pe magia momentului. Până la urmă viața are loc aici și acum, iar o analiză constantă a viitorului nu face decât să ne determine să treacă viața pe lângă noi fără a ne bucura pe deplin.

Horoscop dragoste Pești (19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta, vi se amplifică încrederea de sine. Reușiți să descoperiți noi modalități de a vă bucura pe deplin de viață și sfera romantică. Deși în unele momente energiile astrale evidențiază ceea ce nu aveți, voi vă concentrați mai mult pe ceea ce dețineți, ceea ce este extrem de favorabil și vă îndeamnă ajungeți la o mentalitate din care să obțineți mai mult din ceea ce vă doriți. Țineți cont de acest lucru înainte de a vă lăsa inima să fie consumată de frustrare. Nesiguranța este o altă problemă care vă poate afecta relațiile, în special dacă aveți un angajament romantic serios. Probabil aveți unele așteptări pentru a vă valida anumite chestiuni. Vă doriți ca partenerul să se intereseze mai mult de viața voastră și să vă admire pentru cine sunteți voi cu adevărat. Din acest motiv, e bine să mai consultați și faptele înainte de a trage concluzii pripite. Observați dacă nu cumva aveți deja aceste lucruri pe care vi le doriți.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții