De ce ești încă singură, in funcție de zodie

Horoscop special De ce ești încă singură, potrivit semnului zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziu...

marți, 8 octombrie 2024

Horoscop pentru femei din 9 Octombrie 2024


Horoscop pentru femei din 9 octombrie 2024 în funcție de zodie.

Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.Luna Nouă din Pești este un moment foarte important și impactant. Este o lunație care se petrece în conjuncție cu Neptun, planeta viselor, și guvernatorul Peștilor, dar și cu Venus, planeta iubirii. În plus, face aspecte bune cu Pluto, planeta transformărilor, și cu Pasul Fortuna, norocul. Este un context astrologic rar întâlnit care ne va ajuta foarte mult să folosim în mod optim energia Peștilor, deci ne va ajuta să ne vindecăm, să ne regenerăm și să deschidem noi uși în viața noastră.

Horoscopul zilnic pentru 9 octombrie 2024: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2024 spune că Leii au multe probleme în ultimul timp, dar nu trebuie să-și facă griji, toate se rezolvă la timpul lor. Sunt multe lucruri greu de înțeles acum, dar satisfacția va veni la momentul potrivit.Horoscopul zilei de 9 octombrie spune că azi există o mulțime de probleme care necesită rezolvare imediată. Fără soluții nu se poate merge mai departe, cu atât mai mult dezvoltarea unor noi proiecte. Fiecare nativ în parte trebuie să dea dovadă de calm și răbdare ca să găsească cea mai bună variantă. Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Deși nu e vorba despre o rezolvare imediată, soluția este mereu o chestiune care ține de tine. Depinde doar de tine să nu te lași intimidată de nimeni. Nu trebuie să tolerezi în jurul tău persoane care încearcă să te manipuleze. Nu le oferi satisfacția câștigului pentru că după toată munca depusă, toate laudele sunt ale tale.Pentru Berbeci continuă tensiunile cu cei din jur și s-ar putea ca astăzi să-și impună punctul de vedere în cuplu cu mai multă vehemență. Vor fi iritați de persoanele care încearcă să dea înapoi sau care nu-și respectă promisiunile.

Horoscop pentru femeia din Taur

Taurii își fac un plan de acțiune astăzi și acesta nu va funcționa, iar asta îi va irita la culme, mai ales că ceilalți vor fi de vină pentru nereușită. Au nevoie de mai multă odihnă pentru că suprasolicitarea ultimelor zile își va spune cuvântul.Azi, o persoană apropiată ție îți dă vestea că o problemă care te interesează se poate rezolva dacă depui puțin efort. Găsești înțelegere și susținere de la o persoană influentă, iar transferul de putere te va ajuta să rezolvi rapid conflictele în care ești implicată, spune horoscopul zilei de 9 octombrie.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Horoscopul zilei de 9 octombrie spune că ești într-o relație care nu îți mai aduce de ceva timp satisfacția la care ai sperat. Nu te panica. Sigur există și pentru tine partenerul potrivit. Pentru a avea parte de fericire, trebuie să găsești un partener care să fie cât de cât de acord cu gândirea ta și să puneți împreună bazele unei relații sănătoase.Gemenii simt că-și pierd controlul asupra modului de acțiune, asupra modului de exprimare și relația cu partenerul de viață se poate dezechilibra complet. Cei singuri ar trebui să evite să dea curs unei povești de dragoste acum.



Horoscop pentru femeia din Rac

Pentru Raci, dezechilibrul emoțional resimțit astăzi vine cu o schimbare a stării de spirit și cu o lipsă de energie. Se pot intensifica discuțiile cu familia pe teme patrimoniale sau pe subiecte pe care nici unii, nici alții nu le pot controla.Nu este nimic greșit să fii critică cu tine, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să pui mereu răul înainte chiar și în cele mai ambițioase proiecte ale tale. Provocările sunt pozitive, dar de regulă provoacă mult stres. Este un lucru de care trebuie să ții cont tot timpul, spune horoscopul zilei de 9 octombrie .

Horoscop pentru femeia din Leu

Leii nu vor suporta prea ușor o persoană care are altă părere decât a lor și din cauza asta pot fi mai conflictuali cu cei din jur. Nativii au tendința de a lua personal tot ceea ce li se transmite și pot pune la suflet fiecare cuvânt auzit.Toate lucrurile se rezolvă la timpul lor. Nu ai cum să înțelegi acum, dar vei avea parte de satisfacția pe care ți-o dorești la momentul potrivit. În acest moment mai ai multe de învățat. Tot ce trebuie să faci este să te odihnești mai mult și să pui în aplicare toate proiectele pe care le ai.

Horoscop pentru femeia din Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să fie prudente la cheltuieli și astăzi, mai ales că există riscul de a pierde banii printre degete. Pot cheltui pentru bunăstarea lor, pentru cei dragi, însă nu ar trebui să ia și decizii majore legate de zona financiară.Nu te mai gândi deloc la acea persoană din trecut de care ți-a fost atât de dor în ultimul timp. A plecat, iar tu trebuie să privești cu încredere spre viitor. Ca să poți duce la bun sfârșit obiectivele pe care ți le-ai propus trebuie să treci mai departe și să trăiești fără regrete. Există o mulțime de oportunități în jurul tău, profită de ele, spune horoscopul zilei de 9 octombrie.

Horoscop pentru femeia din Balanță

De azi apele se mai liniștesc, mai ales mental și sunt din nou în concordanță cu ceea ce ai tu nevoie. Un prieten foarte apropiat îți va dezvălui o problemă foarte persoanală, așa că trebuie să-i fii alături și să nu-l judeci nici măcar o clipă.Balanțele pun degetul pe rană astăzi, iar cuvintele lor pot să doară. Nu au interesul să rănească, însă din dorința de a fi corecte și morale, pot dinamita totul în jurul lor. Își impun punctul de vedere și pot răscoli trecutul pentru a demonstra că au dreptate.


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Scorpionii sunt maeștri în a da naștere scenariilor și nu este exclus ca astăzi, pornind de la un sâmbure de adevăr, să creeze o adevărată poveste. Tendința de victimizare, însă, nu îi va pune într-o lumină bună și pot pierde încrederea unor persoane.Oricât de multe tentații ai prin preajmă, soluțiile cele mai simple și mai „rapide” nu sunt mereu cea mai convenabilă soluție. Doar să le parcurgi pentru a vedea ce decizie să iei, da , dar trebuie să te gândești foarte bine la alegerile pe care le faci.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi vei avea parte de o surpriză care îți va aduce multă plăcere. Ca să te bucuri pe deplin trebuie să lași deoparte seriozitatea și să acorzi mai multă atenție relațiilor cu prietenii.Săgetătorii pot fi foarte autoritari cu prietenii care nu le împărtășesc ideile și planurile. În cuplu pot să apară tensiuni și pot să fie deranjați de atitudinea haotică a partenerului. Va fi greu să ajungă la o cale de mijloc astăzi. De evitat atracțiile față de persoane din anturaj. Nu zice nimeni să uiți de probleme sau să lași deoparte sarcinile la locul de muncă, dar nu strică din când în când să mai și zâmbești, spune horoscopul zilei de 9 octombrie.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Capricorni trebuie să aibă grijă la orice context public sau oficial în care se expun, mai ales dacă susțin un discurs. Pot exagera și imaginea le poate fi afectată. Lucruri pe care le-ar fi dorit ascunse pot ieși acum la suprafață.Atât timp cât nu îți vei schimba atitudinea față de o persoană apropiată, nu vei recâștiga liniștea sufletească. Trebuie să găsiți un punct de înețelegere pentru a remedia situația, chiar și dacă este vorba despre comprimisuri.

Horoscop pentru femeia din Vărsător< br />
Vărsătorii pot avea senzația că indiferent ce zic sau ce fac, ceilalți sunt contra lor și nu vor să le dea dreptate. Acesta poate fi un punct vulnerabil care să-i facă destul de conflictuali în susținerea unor argumente și contraargumente.O problemă de sănătate îți dă bătăi de cap în ultimul timp, iar acest lucru pune presiune și pe lucrurile pe care le ai de făcut la locul de muncă. Încet, încet vei trece și peste asta. Trebuie doar să ai mai multă grijă de tine și de oamenii dragi ție, spune horoscopul zilei de 9 octombrie .


Horoscop pentru femeia din Pești

Peștii trebuie să aibă mai multă grijă la tendința de a-i controla și manipula pe ceilalți pentru a obține ceea ce-și doresc. Relația cu partenerul de viață este tensionată și nu se va putea găsi prea ușor o cale spre împăcare, mai ales dacă la mijloc sunt și atitudini imorale. Grijile financiare pot exploda. Ai atins un obiectiv economic pentru un loc de muncă suplimentar. În cele din urmă lucrurile au mers așa cum te-ai așteptat tu și acum simți că ai mai multă stabilitate. Trebuie să sărbătorești această reușită cu cineva la care ții foarte mult. Încearcă să nu te gândești din prima cum să economisești banii, ci la cum să te bucuri puțin de viață.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții