Horoscopul zilei de 4 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 4 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

miercuri, 2 octombrie 2024

Horoscop special tarot luna octombrie 2024



Horoscop Special Mesajul cărților de tarot

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe  Horoscopul tarot  


Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic,lunar care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.




Horoscopul tarot Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot lunar octombrie pentru BERBEC Valetul de pentagrame, 3 de bate, Roata norocului Ai oportunitatea de a invata ceva nou, de a-ti imbunatati situatia, deci spune DA educatiei. 3 de bate iti aduce oportunitatea de a cunoaste pe cineva care sa te si ajute sa evoluezi. Fii deschis. Valentul de pentagrame este cartea studentului. Ea iti aduce mesajul ca trebuie sa fii mai concentrat pe invatatura. Roata norocului aduce ideea schimbarii. Daca investesti in educatie, iti asiguri un viitor prosper.

Horoscopul tarot Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot luna octombrie pentru TAUR Valetul de bate, Regele de bate, 10 de cupe Dragostea pluteste in aer. 10 de cupe, cartea lui Cupidon te anunta ca urmeaza ceva romantic. O promisiune, un angajament, o relatie noua. Valetul si Regele de bate vin sa-ti arate ca, daca esti singur, un semn de foc (Leu, Berbec, Sagetator) te asteapa undeva. Daca nu esti singur, mesajul este ca ai nevoie de mai multa aventura in cupul. Exploreaza cu partenerul alte locuri, alte optiuni.




Horoscopul tarot Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot lunar octombrie pentru GEMENI Marea Preoteasa, 4 de bate, Marele Preot Iti refaci planul de actiune. 4 de bate vine sa iti arate ca, pentru a progresa, ai nevoie de actiune si ambitie. Marele preot iti ofera si un indiciu: credinta. Angajeaza-te doar in proiecte in care crezi cu tarie, ai incredere ca totul este posibil, iar ceea ce se intampla se aliniaza credintelor si valorilor tale etice si morale. Te simti schimbat si ai nevoie de noi perspective. Deseneaza-ti noua harta si mergi spre ceea ce iti doresti.

Horoscopul tarot Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot luna octombrie pentru RAC 5 de bate, 7 de spade, Puterea O situatie destul de bizara se anunta in acesta luna. 5 de bate, intarit de 7 de spade te fac sa te simti ca un agent dublu intr-un grup mare de prieteni, rude, colegi. In unii nu ai incredere deplina, in altii n-ai nici macar un strop. Pe cine sa te bazezi? Alege intelept, si ai incredere in instinctele tale. Puterea vine sa-ti arate ca poti face fata cu succes fiecarei situatii in parte.

Horoscopul tarot Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot lunar octombrie pentru LEU Valetul de spade, Regina de bate, 6 de pentagrame Ai deja o reputatie din cauza faptului ca esti destul de impulsiv. Dar putini stiu cat este, de fapt, inima de mare si de iubitoare. 6 de pentagrame vine sa-ti demonstreze cat esti de generos. Le poti arata tuturor ca ai abilitatea de a-i ajuta, daca au nevoie. Regina de bate vine sa arate cat esti de puternic si altruist in comportamentul tau. Iar Valetul de spade vine sa-ti spuna ca nu ar trebui sa iti pese prea mult de gura lumii. Urmeaza-ti instinctele si ajuta-i pe cei care au nevoie de tine, nu conteaza cum vor reactiona ceilalti.

Horoscopul tarot Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot luna octombrie pentru FECIOARA Regele de spade, 4 de cupe, Magicianul Te gandesti si te razgandesti de sute de ori. Cantaresti optiunile pe toate partile. Dar scapi ce este mai important. Trebuie sa iei si decizii si pierzi timpul tot analizand. Regele de spade vine sa-ti arate ca trebuie sa actionezi rapid, sa-ti ascuti mintea si sa nu mai stai mult pe ganduri. 4 de cupe vine sa te incurajeze ca poti face aceste lucruri, fara sa te ingrijorezi. Iar Magicianul aduce ideea ca poti crede in visurile tale, le poti vizualiza, fara sa ti se para imposibil de atins. Poti avea idei briliante.

Horoscopul tarot Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot lunar octombrie pentru BALANTA 7 de pentagrame, Asul de cupe, 4 de pentagrame Esti foarte precaut, de obicei, preferand un joc sigur decat un risc indraznet. 4 de pentagrame iti arata ca aceasta abordare te cam tine pe loc si ai avea nevoie de mai mult curaj in actiuni. 7 de pentagrame si Asul de cupe arata noi cai, noi drumuri de parcurs. Incepe incet, lucrurile nu se intampla chiar peste noapte. Insa e nevoie de perseverenta. Poate incepe un nou proiect, ai nevoie de un nou motor in care sa investesti timpul si energia ta. La final, vor veni si rezultatele. Ramai concentrat in ceea ce faci.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot luna octombrie pentru SCORPION Valetul de bate, 10 de bate, Asul de bate Ai primit un trio din pachetul de bate, ceea ce inseamna ca majoritatea timpului si energiei le vei investi in cariera. 10 de bate iti arata ca te simti coplesit de multitudinea sarcinilor pe care le-ai avut sau urmeaza sa le ai. Trebuie sa te opresti din a analiza si reanaliza la infinit o situatie. Valetul de bate iti spune ca e nevoie sa iei decizii rapid, sa actionezi, sa faci pasi inainte, indiferent de modul in care abordezi o situatie. Asul de bate poate aduce un nou inceput, o schimbare de directie. Poate o abordare proaspata asupra diverselor proiecte la care lucrezi, o crestere a responsabilitatii cu care te ocupi de toate sau, poate, un nou rol. Preia controlul, actioneaza, fa diferenta!

Horoscopul tarot Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot lunar octombrie pentru SAGETATOR Magicianul, Carul/Faetonul/ 4 de cupe Pare ca reinventezi roata in aceasta luna. 4 de cupe aduce vestea unor avantaje, daruri, comori care se afla chiar sub nasul tau dar, din diverse motive, nu le vezi. Te simti frustrati, le cauti cu dispeare si, totusi, nu le gasesti. Magicianul si Carul/Faetonul vin sa-ti dea mai multa claritate, un moment de iluminare. Lucruri pe care le-ai ignorant, pe care le-ai trecut cu vederea sau pe care le-ai uitat pur si simplu iti apar din nou in cale. Redescopera comorile din tine, inainte de a le cauta pe cele din exterior.






Horoscopul tarot Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot luna octombrie pentru CAPRICORN Luna, Imparateasa, 4 de bate Luna este despre secrete, iluzii si mister. Iar pentru Gemeni nu este mister mai mare decat propria personalitate. Imparareasa iti aduce mesajul ca vei ajunge intr-un nou nivel de constienta si stima de sine. Esti bun cu cei din jur, esti plin de compasiune in ceea ce-i priveste pe cei la care tii. Acest sentiment nobil va fi contagios si ii vei molipsi si pe altii cu bunatatea ta. Ceea ce iti va netezi calea spre un nou progres. 4 de bate este ca un “as in maneca”. El va aduce inapoi rasplata pentru karma ta.

Horoscopul tarot Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot lunar octombrie pentru VARSATOR Imparatul, Valetul de spade, 2 de pentagrame Chiar le poti avea pe toate? Sau e doar sentimentul acela ca ne este dat sa traim ceva crud. Suntem victimele unor forte superioare? Acestea sunt ganduri pe care ar trebui sa le temperezi in luna iunie. Pentru ca fiecare dintre noi are puterea de a obtine TOATE lucrurile pe care le-a visat. Numai ca sunt momente in care nu este pregatit pentru acel vis. Valetul de spade reprezinta ezitarea in legatura locul si modul in care vrei sa-ti investesti energia si timpul. 2 de pentagrame sugereaza ca e nevoie sa-ti intinzi aripile si sa cauti noi orizontori, sa vezi varietatea optiunilor. Iar Imparatul iti dovedeste ca daca te concentrezi suficient de bine, vei reusi sa atingi fiecare tinta propusa.

Horoscopul tarot Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot luna octombrie pentru PESTI Steaua, 9 de bate, 6 de spade Vrei sa mergi mai departe in viata, ceea ce presupune sa lasi in urma ceva (un job, o relatie, un angajament, o localitate). Desi iti doresti, “ruperea” de situatia respectiva ti se pare foarte dureroasa. Totusi, aceasta este o cale pe care trebue sa mergi. 6 de spade iti arata ca esti gata de drum, ca este un timing corect. Iar Steaua vine sa-ti aduca mesajul ca visele pot deveni realitate. Schimbi locul, schimbi norocul, cum spune o vorba de la noi

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții