Horoscopul Runelor săptămâna 14-20 octombrie 2024

Horoscopul Runelor 14-20 septembrie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Horosc...

luni, 14 octombrie 2024

Horoscop tarot zilnic 15 octombrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 15 octombrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 8 de cupe

Cartea simbolizeaza evadarea, dezamagirea, abandonul. Te poti simti descurajat. Planuri incepute cu mult entuziasm au fost abandonate din diverse motive. Te simti secatuit de energie. Si totusi, ce anume te-a determinat sa lasi totul balta? Poate ca te-ai speriat? Poate ca n-ai avut curajul sa mergi mai departe? Poate ca nu este momentul pierdut sa reiei acele planuri si sa le duci la bun sfarsit!

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur Regina de bate

Cartea sugereaza exuberanta, caldura, vibratia, determinarea. Urmeaza o perioada de incredere de sine si de idei inovatoare. In viata ta poate intra cineva care sa-ti aduca o bogatie de cunostinte sau noi perspective asupra unei situatii. Inteligenta si gratia sunt cuvintele cheie ale acestei carti. Mergi inainte cu inteligenta si diplomatie.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 9 de cupe

Cartea simbolizeaza confortul, fericirea, dorintele implinite, satisfactia. Bunastare, opulenta chiar. O perioada de plenitudine materiala si sufleteasca. Bucura-te de aceaste momente de confort, liniste, abundenta. Dorintele iti sunt implinite!

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 3 de spade

Cartea simbolizeaza separarea dureroasa, o inima franta, o durere, o respingere. Pot fi tristete si lacrimi, pot fi dispute pe care sa nu le mai poti repara. Insa aceste momente vor duce spre ceva bun. E nevoie de aceasta suferinta pentru a atinge un nou prag al dezvoltarii si al descoperirii de sine. In orice transformare, nimic nu este simplu si usor.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 7 de pentagrame

Datorita privirii enigmatice a tanarului de pe card, mesajul poate fi interpretat diferit. Poate reprezenta nevoia de odihna dupa un efort sustinut. Sau poate sugera ideea ca esti implicat intr-o munca de dragul muncii in sine, nu pentru ca ai un scop anume. Fii atent la colaborari, astfel incat cineva sa nu se foloseasca de talentele tale doar in propriile scopuri, fara ca tu sa ai partea ta de beneficii. Odihneste-te dupa fiecare efort. Fa-ti planuri noi dupa fiecare sarcina indeplinita.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Steaua

In ciuda tuturor confuziilor zilei, vei reusi sa iti pastrezi calmul si serenitatea. Mai mult, aceasta stare de spirit va fi contagioasa si vei reusi sa atragi in jurul tau oameni care sa doreasca sa coopereze cu tine, indiferent de proiect. Pastreaza-ti calmitatea si seara, odihneste-te. Si maine va fi o zi frumoasa!

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Echilibrul

Pentru a reusi tot ce ti-ai propus, nu trebuie decat sa-ti pastrezi echilibrul. Nu exagera cu nimic. Ai nevoie si de pauze si odihna, ai nevoie si de relaxare si distractie. Indiferent cat tintesti de sus, gaseste-ti si obiective pe care sa le poti atinge cu usurinta.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Marele preot (Hierofantul)

Este important sa ramai fidel planurilor tale si sa iti urmaresti indeaproape interesele. Fii loial celor care sunt alaturi de tine si nu ezita sa ceri ajutorul ori de cate ori ai nevoie. Daca si ei au nevoie de tine, atunci fii si tu alaturi de ei.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Cavalerul de spade

Aceasta carte simbolizeaza opinia, actiunea orientata spre un scop, comunicarea. Chiar daca esti in opozitie cu cineva, nu trebuie sa renunti la fair-play. Fa de fiecare data ceea ce este corect si vei avea de castigat. Asa procedeaza adevaratii lideri.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 6 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza o transfomare pe care nu o doresti neaparat, dar care este necesara. Fii atent la ce se intampla in jurul tau, poate fi nevoie de multa empatie. Aroganta si concentrarea pe sine te poate impiedica sa vezi clar lucrurile. Ti-e greu sa vezi o situatie prin ochii altcuiva. De aceea ar trebui sa fii atent si la ce spun altii.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnicde azi Vărsător 10 de pentagrame

Cartea aduce mesajul bunastarii, al unei mosteniri de familie, al unei eventuale pensionari. Te simti confortabil, ai o stabilitate financiara generata de abundenta. Nu este exclusa vestea ca primesti o mosternire de la cineva indepartat. Te bucuri de confort si un usor lux.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Cavalerul de pentagrame

Cavalerul de pentagrame este un individ angajat care va duce ireprosabil la indeplinire orice comanda primita. Totusi, el va ignora tot ce este in jurul tau, ceea ce inseamna ca va fi concentrat asupra bunurilor materiale in detrimentul tuturor celorlalte elemente care compun viata. Cavalerul este foarte eficient in munca sa, orice sarcina i s-ar da. Insa ii lispeste inspiratia, lumina.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții