Mesajul Universului luna Octombrie 2024

Ce îți transmite Universul în luna Octombrie in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziun...

marți, 1 octombrie 2024

Horoscop tarot zilnic 2 octombrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 2 octombrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic BERBEC Roata Destinului

Esti in toane bune azi si vezi totul intr-o cu totul alta lumina decat pana acum. Bucura-te de micile placeri ale vietii, de toate lucrurile frumoase care iti apar in cale. Deseori le treci cu vederea din cauza indatoririlor. Acesta exuberanta poate fi de scurta durata, asa ca bucura-te de ziua de azi si invata ce ai de invatat din ea.Pana acum v-ati privit situatia ca pe ceva asupra caruia puteti exercita doar o influenta redusa. Daca ati sperat in ceva, atunci ati sperat sa va iasa norocul in cale, care sa va faciliteze reusita in ceea ce v-ati propus. Daca posedati o capacitate mai profunda de a intelege Destinul, ati putut probabil constata ca pana acum nu a sosit inca momentul sa va realizati intentiile, pentru ca inca mai aveti nevoie sa treaca un anumit timp care sa va permita sa ajungeti la un nivel superior de intelegere. Deveniti constient de faptul ca situatia cu care sunteti confruntat va va duce pe calea Destinului dumneavoastra. Nu incercati sa fortati nimic. Dar nici nu trebuie sa va resemnati. O intelegere mai adanca a semnificatiei experientei traite este calea cea mai sigura de a ajunge la schimbarea benefica si o noua perioada ascendenta. In cazul problemelor cotidiene, aceasta carte inseamna sa deveniti constient ca momentul actiunii inca nu a sosit.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic TAUR Justitia

Ia lucrurile in serios, fara sa faci, insa, o drama. Oamenii din jurul tau pot veni cu probleme care sa te zdruncine putin, dar nu este cazul sa te scufunzi in grijile lor. Nu pune presiune asupra ta, nu te implica emotional. Nu ai nici puterea, nici responsabilitatea de a repara totul.Tanjiti dupa trairea intensa de libertate interioara si certitudinea de a trai in mod autentic, sau ati facut tocmai un pas important in aceasta directie. In orice caz, cartea de la pozitia 1 va va arata, daca mai aveti de trecut si alt obstacol sau daca puteti deja sa respirati usurat. Poate ca ati simtit deja ca va aflati in pragul pasului decisiv spre libertate. Va veti simti ca nou-nascut. Trebuie sa fiti curajos si nu va pierdeti curajul tocmai acum, atat de aproape de tinta. Muscati din marul amar si veti descoperi ca ascunde un sambure aurit. Trebuie salasati sa prinda viata un sentiment pe care, pana acum, 1-ati refulat cu teama.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Diavolul

Instinctele iti sunt deturnate de ceva si poti lua decizii gresite. Este indicat sa nu faci nicio presupunere, caci poate sa nu aiba temei si risti sa actionezi din eroare. Evita orice actiune din impuls. Ai putea sa te simti rusinat mai tarziu de comportamentul tau.Sunteti constient ca nu sunteti liber in aceasta problema. Fie sunteti constient ca sunteti legat sau poate, chiar implicat in situatia dumneavoastra de pana acun, sau sunteti atat de fascinat de ceea ce v-ati propus, incat simtiti o atractie magica, chiar daca aceasta contravine principiilor dumneavoastra. Este posibil sa fi urmarit pana acum o idee fixa sau sa fiti sub obsesia unui anumit grad. Deveniti constient de faptul ca va indreptati spre o experienta de viata in care va va fi pusa la incercare taria de caracter. Va rog nu cumva sa credeti ca toate riscurile va sunt deja binecunoscute. Diavolul se ascunde nu numai in detalii, ci intotdeauna acolo, unde banuiti mai putin.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic RAC Regele de cupe

Apare oportuntiatea de a fi mai bun, de a face bucata ta din Pamant mai frumoasa. Fii bun, fa gesture semnificative, ofera complimente oamenilor pe care ii iubesti si care iti plac. Chiar si celor pe care nu-i prea ai la inima. A face bine iti face bine.Ati participat cu tot sufletul la aceasta problema si v-ati straduit sa va exprimati pe deplin emotiile sau inclinatiile artistice. Daca de obicei aveti o sensibilitate deosebita, nici de aceasta data nu veti duce lipsa de aceasta calitate. Totusi, ar trebui sa verificati, daca nu rezulta cumva din talmacirea celorlalte carti, ca sunteti excesiv de visator, sentimental sau influentabil. Ascultati-va vocea inimii. Aratati ce va misca pe plan interior, indiferent, daca este vorba de sentimente de durere sau de bucurie. In aceasta problema posedati o intuitie sigura, un fler bun. Lasati-va ghidat de el.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Cavalerul de bate

Te bucuri de multa energie si esti pregatit sa infrunti orice situatie pentru a obtine rezultatele dorite. Concentreaza-te cu atentie pe ceea ce ai de facut, actioneaza. Daca tot eviti o anumita discutie sau actiune, nu mai da inapoi. Cartea te anunta ca este momentul sa faci ceva, sa mergi inainte, sa nu te mai intorci din drum.Inima va clocoteste. Sunteti nerabdator, sau poate chiar furios Orice sfat privind mai multa rabdare si chibzuinta va scoate din sarite. Acceptati totusi propunerea data de cartea etalata la pozitia 6 asupra tinutei interioare ce va va duce cu siguranta la tinta. Nu mai trebuie sa asteptati. Incumetati-va sa facetii marele pas. Faceti-va curaj sa infaptuiti ceea ce va spune inima. Lasati-va antrenat, impartasiti si celorlalti entuziasmul dumneavoastra. Chiar daca simtiti ca va cuprinde furia salbaticia, poate ca n-ar strica sa exteriorizati si aceste sentimente.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic 3 de cupe

Se anunta vreme de sarbatoare. Poate o aniversare, poate venire ape lume a unui bebelus, caci 3 de cupe este simbol al fertilitatii. Poate un proiect creativ isi arata roadele. Sau poate apare o vindecare miraculoasa dupa o vreme de suferinta.Ati lasat impresia de veselie si lipsa de griji, celebrand prilejul cum se cuvine. V-ati aratat recunoscator si implinit, radiind pozitiv asupra celor din jur. In cazul in care si cartile etalate la pozitiile 2 si 3 confirma ca acest mod de manifestare corespunde atitudinii dumneavoastra interioare, nu ar trebui sa renuntati la aceasta stare de spirit, ci doar sa o completati, in sensul talmacirii cartii etalate la pozifia 5. Permiteti si celorlalti sa ia parte la bucuria dumneavoastra. Aratati tuturor ca sunteti fericit, recunoscator si bine dispus. Dati o serbare si petreceti impreuna cu prietenii dumneavoastra.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA 8 de cupe

Cartea simbolizeaza educatia, stagiatura, ucenicia, calitatea, angajamentul. Nu exista nici un substitut pentru talent si experienta. Poate ca a venit timpul sa iti exersezi mai mult aptitudinile sau sa urmezi cursuri pentru dezvoltarea lor.Resimtiti durerea despartirii si va aflati pe un drum necunoscut, despre care nu stiti unde va va duce. Nu va lasati descurajat, continuati-va drumul, chiar daca aveti genunchii moi. In curand veti simti cum pasii va vor deveni din ce in ce mai siguri. Cartea de la pozitia 1 va arata spre ce va indreptati in viitorul apropiat, iar cea de la pozitia 6, ce sentimente veti incerca. Pregatiti-va sufleteste de a va lua ramas bun, de a va desparti de ceea ce v-a fost atat de drag. Invatati sa deveniti independent, sa stati pe propriile picioare si sa va desprindeti, din adancul sufletului, pentru a deveni in acest chip liber.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Regele de bate

Regele de bate intruchipeaza loialitatea, concentrarea, succesul. Regele de bate castiga in orice situatie, gratie prieteniilor pe care le leaga. Daca esti femeie, aceasta carte simbolizeaza un iubit din viata ta. Daca esti barbat, aceasta carte simbolizeaza puterea, seductia. Acest barbat este cuceritor, puternic, intotdeauna pregatit pentru o noua provocare si foarte loial.Aveti o credinta puternica, sunteti convins de justetea cauzei dumneavoastra. Curajul dumneavoastra constituie premise importante. Probabil ca la capitolul autocritica nu o duceti pera bine. Chibzuiti, daca ati alocat suficient timp pentru ca sa va puteti realiza intentiile, in ciuda eventualelor vicisitudini. Lasati-va condus de puterea credintei si certitudinii dumneavoastra interioare. Trebuie sa ramaneti fidel conceptiilor si principiilor dumneavoastra morale. Trebuie sa aveti incredere in puterea dumneavoastra justiara, in aceasta problema, de maretia dumneavoastra interioara.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Cavalerul de spade

Aceasta carte simbolizeaza opinia, actiunea orientata spre un scop, comunicarea. Chiar daca esti in opozitie cu cineva, nu trebuie sa renunti la fair-play. Fa de fiecare data ceea ce este corect si vei avea de castigat. Asa procedeaza adevaratii lideri.Sunteti catranit si plin de ura, poate chiar impietrit. Va simtiti revoltat si dornic de razbunare. Daca aceasta talmacire vi se pare exagerata, sunteti cel pu|in rece, distant si artagos, inclinat sa va aparati de sentimente mai calde prin observatii dispretuitoare, batjocura plina de sarcasm. Vedeti daca nu vi se recomanda o atitudine mai afectuoasa prin cartea de la pozitia 6. De aceasta data nu va incredeti in sentimente si respingeti orice incercari de lingusire din partea altora - daca trebuie, cu o ironie sarcastica. Pastrati o atitudine extrem de critica. Altfel puteti fi pacalit sau exploatat.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN 2 de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza planificarea viitorului, progresul, deciziile, descoperirea. Daca iti apare inversata, ea iti trasmite mesajul sa fii atent la pierderi. Nu arunca cu banii in stanga si in dreapta, nejustificat. Verifica-ti toate platile, impozitele, facturile astfel incat sa nu ai de platit penalitati. Atentie la amenzi!Sunteti indecis si indiferent. Fie ca va plictisiti, fie ca va temeti ca o sa fiti dezamagit, ranit sau respins, in cazul ca v-ati exprima clar sentimentele. Cartea etalata la pozitia 6 va va spune spre ce trebuie sa va angajati, iar cartea de la pozitia 1, la ce va puteti astepta in acest sens. Trebuie sa luptati cinstit pentru ceea ce v-ati propus. Evitati orice fel de sentiment superficial. Ceea ce vi se pretinde acum era cunoscut in batrani sub denumirea de „curaj de opinie". Asta face ca din atitudinea dumneavoastra superficiala sa iasa un lucru "facut cu toata inima".

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Asul de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza puterea bruta, victoria, claritatea mentala. Daca iti apare inversata, ea iti aduce mesajul ca trebuie sa fii cu bagare de seama. Nu lasa starea de nervozitate sa escaladeze din pricini minore. Tine-ti furia sub control si vezi daca nu cumva totul are la baza o neintelegere sau o confuzie.Ati analizat problema cu intelepciune si cu intreaga ascutime si ati ajuns la o cunoastere clara si o hotarare fara echivoc. Aveti insa grija sa nu va pierdeti in amanunte sterile sau privirea asupra intregului. Abordati, pentru inceput, problema in mod abstract si incercati sa descifrati ideea sau formula care se ascunde in spatele ei. Procedati in mod logic, mergand pana in detalii, dupa care trageti concluziile cu intreaga ascutime a mintii. Veti reusi in acest mod sa descoperiti punctul esential al problemei, care v-a scapat pana acum si veti obtine un tablou de ansamblu limpede si fara echivoc.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI 6 de cupe

Cartea aduce mesajul inocentei pure, a dragostei curate, opuse sexualitatii si erotismului. Poate fi, de asemenea, simbolul unei prietenii curate, a familiei care te sprijina. Cartea arata compasiune, generozitate. De asemenea, cartea iti mai poate transmite mesajul ca numite lucruri din prezent pot fi vindecate daca te intorci la copilaria ta sau daca te intorci la inocenta pura a copilariei.V-ati intors privirile spre trecut si tanjiti dupa perioade vechi. Aceste imagini va pot inspira si sa va insufle puteri noi. Daca prin aceasta atitudine, nu faceti altceva decat sa fugiti de realitate, este timpul sa va indreptati atentia in directia indicate de cartea etalata la pozifia 7, in loc sa mai taraganati lucrurile. Intoarceti-va cu gandul in trecut si cautati imagini semnificative pentru situatia dumneavoastra actuala, care pot sa va vina in ajutor. Este posibil sa constatati, ca anumite experiente apuse de mult, ale perioadei inceputului copilariei, au o mare importanta sau constituie cauza pentru proiectele dumneavoastra actuale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții