Horoscopul zilei de 9 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 9 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

luni, 7 octombrie 2024

Horoscop tarot zilnic 8 octombrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 8 octombrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec Regele de cupe (inversata)

Aceasta persoana din viata ta a obtinut un mare succes material si il imparte cu generozitate cu tine. Aceasta persoana (de cele mai multe ori un barbat) este foarte protectoare si te povatuieste intelept. El este ferm inradacinat, e de nezdruncinat, iar aceasta stabilitate a lui iti ofera putere.Ati participat cu tot sufletul la aceasta problema si v-ati straduit sa va exprimati pe deplin emotiile sau inclinatiile artistice. Daca de obicei aveti o sensibilitate deosebita, nici de aceasta data nu veti duce lipsa de aceasta calitate. Totusi, ar trebui sa verificati, daca nu rezulta cumva din talmacirea celorlalte carti, ca sunteti excesiv de visator, sentimental sau influentabil. Ascultati-va vocea inimii. Aratati ce va misca pe plan interior, indiferent, daca este vorba de sentimente de durere sau de bucurie. In aceasta problema posedati o intuitie sigura, un fler bun. Lasati-va ghidat de el.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 2 de pentagrame

Atentie la lucrurile cu care jonglezi. Daca ai prea multe lucruri in aer s-ar putea sa-ti fie greu sa le prinzi. Energia poate nu te ajuta sa fii in permanenta miscare, deci este nevoie sa stii care iti sunt prioritatile. De asemenea, cartea mai poate simboliza faptul ca in tine se duce o lupta intre dorinta de a te distra mai mult si nevoia de a munci mai mult pentru a agonisi ceva. Ai nevoie sa-ti pui ordine in viata.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI 10 de cupe

Cartea sugereaza bunastare, mostenire, familie. Ai sentimentul securitatii care vine din abundenta. Te simti confortabil cu ceea ce ai. Daca iti apare inversata aceasta carte, primesti mesajul ca trebuie sa fii mai atent cu finantele tale. Desi ai tot ce trebuie, nu trebuie sa si risipesti. Urmareste unde se duc banii tai.Pozitia dumneavoastra actuala este caracterizata de un puternic sentiment de armonie si impacare. Va pricepeti sa apreciati laturile pozitive ale situatiei in care va aflati si va aratati lipsit de orice grija. In cazul ca ati avea anumite motive sa va revizuiti aceasta atitudine de baza, ar fi bine sa va puneti intrebarea, daca dorinta dumneavoastra de armonie nu a dus, totusi, la o disponibilitate excesiva fata de compromisuri. Situatia cu care va confruntati este nepericuloasa. Canalizati-va intreaga constiinta spre trairile amicale, vesele. Oamenii care prezinta importanta, in legatura cu substratul intrebarii formulate, va vor apare simpatici si va vor iesi in intampinare cu bratele deschise. Veti reusi sa identificati acele contacte, de care aveti nevoie si veti fi binevenit.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 2 de spade

Esti pus in fata situatiei de a alege intre doua lucruri aparent opuse. De aceasta hotarare depinde cum va merge viata ta, de aceea nu este indicat sa lasi pe altii sa hotarasca in locul tau. Intra in miezul problemei si analizeaza ce ti se potriveste. Introspectia, concentrarea, alungarea demonilor interior sunt cheia unei alegeri corecte. Succes!Sentimentele dumneavoastra au fost pana acum contradictorii. Nu ati avut incredere in intuita dumneavoastra si v-ati batut intre sentiment si ratiune. V-ati incurcat in indoieli si ati fost incapabil sa credeti intr-o cale sau intr-un progres. insa acum a cam sosit timpul sa va regasiti echilibrul interior. Puneti-va la profunda indoiala sentimentele in legatura cu problema in cauza. Sunteti prea credul si trebuie si adoptati o atitudine exterioara critica. Chiar daca indoiala doare, de aceasta data trebuie si va opuneti din rasputeri sa va incredeti in instinctul dumneavoastra sau sa dati urmare nazuintelor si dorurilor ce va anima. Daca situatia in care va aflati va produce teama, folositi-va toate resursele ratiunii pentru a obtine limpezime si a va elibera din starea de iritare si de cosmaruri.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU 6 de cupe

Aceasta carte simbolizeaza reuniunea, nostalgia, amintirile din copilarie, inocenta. O binecuvantare, o relatie care aduce fericire. Esti inconjurat de energii pozitive si generorizatate din abundenta. Te bucuri de momente placute alaturi de prieteni dragi. Sunteti visator si va lasati patruns de sentimente profunde. Este posibil sa priviti inapoi, cu melancolie, spre visele vremurilor apuse. Sorbiti vraja acestor sentimente, dar nu uitati sa va intoarceti apoi din nou atentia asupra prezentului. Vedeti si ce spune cartea etalata la pozitia 6 despre acest lucru. Intoarceti-va spre visele si fanteziile dumneavoastra ramase neimplinite. Depanati cu voluptate aceste imagini. Duceti-va sa vedeti un film, cititi o carte . Sufletul dumneavoastra traieste din imagini. Dati-i aceasta hrana, pana se indestuleaza. In curand veti simti in dumneavoastra o forta proaspata, invioratoare.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA Cavalerul de cupe

Aceasta carte simbolizeaza rutina, eficienta, conservatorismul, abordarea metodica. Cineva pune mare pret pe valorile materiale, insa nu isi indreapta ambitia spre obtinerea acelor bunuri. Mai mult, acumularea averilor se face in detrimentul dezvoltarii sprituale.Aceasta problema va afecteaza interior si priviti spre intenda pe care o nutriti cu drag si buna dispozitie. Cand talmacirea cartii de la pozitia 1 nu contine vreun avertisment, nu aveti de ce sa va temeti. Fiti tandru, si receptiv fata de sentimentele de prietenie si dragoste. Daca, avand in vedere situatia in care va aflati, nu prea aveti pofta de astfel de lucruri, dedicati-va vechii arte de a trai, practicate de japonezi, adica intelepciunea de a zambi mereu si de a lasa, in orice clipa, sa se inteleaga ca in lume exista numai fericire, ca intreaga nefericire provine doar din eroare si neintelegere.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Diavolul

In unele zi vrei sa fii mai ingaduitor, iar astazi este una dintre acele zile. Daca este nevoie sa lucrezi in public, s-ar putea sa ai emotii puternice. Nu te ingrijora prea tare. Atentie, insa, nici sa nu fii prea delasator, caci ar putea aparea ceva ce sa regreti mai tarziu.In planul constiintei Cartea de tarot Diavolul simbolizeaza ca ajungem sa ne cunoastem laturile intunecate. Acestea sunt experiente prin care devenim constienti de lipsa de libertate sau dependenta noastra. Doar rareori este vorba, in context, de obsesie, pofta de putere si dorinta de a ucide sau de dependenta sufleteasca, care, in intunecimea lor, pot apare aproape ca fascinante. De regula este vorba mai degraba de laturile murdare ale existentei cotidiene, viciile ascunse de care ne rusinam, tocmai datorita caracterului lor profanator dar de care totusi nu ne putem debarasa: neseriozitatea notorie, minciuna cotidiana lipsita de sens, goana dupa placeri. Pe langa aceasta, cartea simbolizeaza sau poate exprima o conceptie de viata in care ne temem de raul „din afara" fara sa ne dam seama ca de fapt nu facem decat sa privim in oglinda sufletului nostra.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Turnul

Cel mai mare pericol cu care te poti confrunta azi este distantarea si astfel pierzi detalii importante dintr-o problema care se apropie. Acest lucru te-ar putea costa sansa de a diminua din pierderi daca nu chiar de a evita problema in sine. Fii mult mai atent la ce se petrece in jurul tau, fara sa devii, insa, paranoic. Nu exista pericol in spatele fiecarei umbre, insa si un pas gresit poate provoca o problema mai mare decat cauza.Cartea de tarot Turnul arata ca ne-am zidit intr-o pretinsa siguranta care dintr-o data incepe sa se clatine. Este vorba despre structuri si dimensiuni care ne-au ramas prea stramte, nu ne mai incap. Pot fi afectate la fel de bine convingerile si principiile noastre de viata, cat si conceptia noastra despre siguranta din sfera profesionala sau baneasca, si nu in ultimul rand prieteniile si relatiile de parteneriat. Cartea de tarot Turnul reprezinta acel concept care, in perioade anterioare, ne-a oferit intr-o masura binefacatoare siguranta, poate chiar adapost, dar care acum ne-a ramas prea stramt. Este vorba despre experiente neasteptate, cateodata adevarate strafulgerari ale spiritului, care fac sa se prabuseasca vechea conceptie. Aceste schimbari neasteptate sunt deseori percepute in prima instanta ca adevarate catastrofe. Abia dupa ce primul soc a fost depasit simtim, cu usurare, ca am fost eliberati de vechiul balast. Aceasta strapungere poate fi produsa de propria gandire sau declansata de un eveniment exterior.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Stapana

Pe cei pui mana azi se dezvolta. Deci nu lasa pe maine ce poti face azi. O atentie deosebita trebuie acordata azi exagerarilor, mai ales in sfera cuvintelor. Chiar si complimentele sincere pot deveni prea mult.V-ati aratat plin de idei noi, fiind totodata deschis si dispus pentru primirea unor impulsuri pe care sa le transpuneti in fapt. Intelegeti necesitatea schimbarilor si innoirilor. Aveti grija sa nu exagerati si sa nu permiteti sa fiti depasit de situatie. Stapana poate simboliza si tulburarea! Permiteti laturii creative din dvs. sa devina activa si fiti deschis pentru stimulii transmisi de ceilalfi. Preluati aceste ganduri si idei, inchipuiti-va totul in mod plastic, iar apoi transpuneti in fapt aceste impulsuri. Recunoasteti schimbarile de valoare, pe care le antreneaza tema intrebarii puse, precum si faptul ca in fata dvs. se intinde un camp roditor.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Lumea

Cartea de tarot Lumea arata unitatea regasita, trairea marii armonii si finalul fericit al oricarei evolutii. A cuprinde frumusetea acestei carti in cuvinte ar insemna asumarea riscului de a descrie povestea siropoasa a unui Happy-End. In timpul calatoriei Eroului, ea arata finalul fericit, paradisul regasit, ceea ce, transpus asupra vietii noastre, inseamna ca am ajuns la tinta. Numai in purine cazuri aceasta inseamna sfarsitul vietii, de regula, mai degraba o etapa intermediara foarte importanta. Pe planul trairilor exterioare, aceasta inseamna ca ne-am gasit locul, si anume tocmai locul ce ni se cuvine.Cartea simbolizeaza sarbatoarea, armonia, casatoria, comuniunea. Te simti inconjurat de frumusete si de gratie. Uniunile isi arata armonia si perfectiunea. Daca esti singur iti poti intalni jumatatea. Daca esti implicat intr-o relatie, bucura-te de aceasta sinergie si mergi inainte cu incredere. Cartea de tarot Lumea simbolizeaza ca am facut un pas important, poate chiar pasul decisiv, spre autodevenire, spre adevarata autenticitate si spre intreg. In campul evenimentelor, Lumea reprezinta vremuri fericite, in care ne bucuram deschis si cu multa vitalitate de existenta noastra.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Roata Destinului

Pana acum v-ati privit situatia ca pe ceva asupra caruia puteti exercita doar o influenta redusa. Daca ati sperat in ceva, atunci ati sperat sa va iasa norocul in cale, care sa va faciliteze reusita in ceea ce v-ati propus. Daca posedati o capacitate mai profunda de a intelege Destinul, ati putut probabil constata ca pana acum nu a sosit inca momentul sa va realizati intentiile, pentru ca inca mai aveti nevoie sa treaca un anumit timp care sa va permita sa ajungeti la un nivel superior de intelegere. Deveniti constient de faptul ca situatia cu care sunteti confruntat va va duce pe calea Destinului dumneavoastra. Nu incercati sa fortati nimic. Dar nici nu trebuie sa va resemnati. O intelegere mai adanca a semnificatiei experientei traite este calea cea mai sigura de a ajunge la schimbarea benefica si o noua perioada ascendenta. In cazul problemelor cotidiene, aceasta carte inseamna sa deveniti constient ca momentul actiunii inca nu a sosit.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Dreptatea

Cartea de tarot Dreptatea reprezinta intelegerea clara, obiectiva, sentinta data cu hotarare, in cunostinta de cauza, incoruptibilitatea, ponderarea si corectitudinea, care arata ca ni se va face dreptate. In plan cotidian ea arata ca percepem mediul ce ne inconjoara ca pe un ecou si suntem confruntati, atat in ceea ce priveste binele, cat si raul, cu urmarile actelor noastre. Acolo unde ne comportam corect si cinstit, primim recunoasterea actiunilor noastre, care sunt rasplatite corespunzator; vom esua insa acolo unde incercam sa obtinem avantaje, pe cai ascunse, utilizand mijloace indoielnice.V-ati straduit sa obtineti o imagine clara, sa judecati obiectiv. In acest scop ati procedat -lucid, constient. Intre timp, probabil ati ajuns deja la un rezultat concludent. Daca insa nu sunteti sigur de acest lucru, probabil ca nu ati fost suficient de autocritic. Recunoastefi faptul ca, in ceea ce priveste aceasta problema, totul depinde numai de propria dumneavoastra atitudine, numai dumneavoastra veti fi unicul raspunzator pentru rezultatul obtinut. Procedati intr-un mod impartial si lucid, straduiti-va sa obtineti o imagine lipsita de prejudecati, ponderata. Judecati corect si cu buna credinta si apoi impuneti-va cu hotarare si consecventa. Mai tarziu veti culege roadele.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții