Horoscopul zilei de 10 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 10 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, G...

marți, 8 octombrie 2024

Horoscop tarot zilnic 9 octombrie 2024



Horoscopul tarot zilei de 9 octombrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul tarot zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic peHoroscopul tarot
Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.


Începe ziua cu horoscopul tarot zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.



Horoscopul tarot de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Horoscop tarot zilnic Berbec 3 de spade

Cartea simbolizeaza separarea dureroasa, o inima franta, o durere, o respingere. Pot fi tristete si lacrimi, pot fi dispute pe care sa nu le mai poti repara. Insa aceste momente vor duce spre ceva bun. E nevoie de aceasta suferinta pentru a atinge un nou prag al dezvoltarii si al descoperirii de sine. In orice transformare, nimic nu este simplu si usor.V-ati dat seama ca intentiile dumneavoastra sunt legate de experiente dureroase si dezamagiri amare. Daca sunteti sigur ca prin aceasta puneti capat unei stari de nesuportat, nu ar trebui sa va lasati influentat in conceptia dumneavoastra. Daca in schimb, veti incerca sa refulati sentimente pretioase printr-o gandire negativista, aceasta carte constituie un avertisrnent cat se poate de clar. Cartea de la pozifia 7 va va spune care trebui sa fie atitudinea dumneavoastra ulterioara. Nu va dati inapoi de la experiente neplacute. Bazativa in totalitate pe sugestiile clare ale ratiunii dumneavoastra, care va va ajuta sa iesiti din aceasta situate. Treceti peste sentimentele ce va anima si terminati odata pentru totdeauna cu vechile obiceiuri.

Horoscopul tarot de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Horoscop tarot zilnic Taur 8 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza izolarea, restrictiile impune de sine, incarcerarea. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul ca ai nevoie de o deblocare. Libertatea vine din spargerea zidurilor in care te-ai inchis singur. Mergi inainte spre telul tau.V-ati dat seama ca pana acum nu ati fost liber in aceasta problema si ati reprimat o latura importanta a firii dumneavoastra. Poate ca ati acceptat in mod constient, o astfel de renuntare. In cazul ca este vorba de o limitare de durata, cartea de la pozitia 7 va va arata cum trebuie sa procedati pentru a va desface catusele interioare. Ceea ce preconizati va pretinde o renuntare, o limitare. Cumpaniti bine daca sunteti dispus sa acceptati acest lucru si daca este vorba doar de o perioada determinate de renuntare. In orice alt caz, este mai bine sa renuntati la intentiile dumneavoastra sau sa actionati pentru a va schimba neintarziat situatia actuala. In caz contrar, veti reprima o latura importanta a fiintei dumneavoastra.




Horoscopul tarot de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Horoscop tarot zilnic GEMENI Cavalerul de spade

Cavalerul de spade poate fi mesagerul legii sau al Guvernului. Aceasta persoana este insarcinata cu puterea justitiei de a elimina pedeapsa si de a rasplati faptele bune. Figura din acest card te povatuieste ce sa repari daca ai facut ceva gresit. Cu cat iei masurile corecte mai rapid, cu atat mai bine.Sunteti catranit si plin de ura, poate chiar impietrit. Va simtiti revoltat si dornic de razbunare. Daca aceasta talmacire vi se pare exagerata, sunteti cel pu|in rece, distant si artagos, inclinat sa va aparati de sentimente mai calde prin observatii dispretuitoare, batjocura plina de sarcasm. Vedeti daca nu vi se recomanda o atitudine mai afectuoasa prin cartea de la pozitia 6. De aceasta data nu va incredeti in sentimente si respingeti orice incercari de lingusire din partea altora - daca trebuie, cu o ironie sarcastica. Pastrati o atitudine extrem de critica. Altfel puteti fi pacalit sau exploatat.

Horoscopul tarot de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Horoscop tarot zilnic Rac 8 de cupe

O persoana din viata ta vrea sa se indeparteze. Calatoria lui ar putea sa nu fie permanenta. Poate fi nevoia unei redescoperiri, poate fi nevoia de a aduce mai multi bani. Poate fi nevoia de a acumula mai multa experienta. De asemenea, cartea poate simboliza faptul ca o persoana pe care ai crezut-o foarte importanta pentru tine se dovedeste a fi mai putin semnificativa decat credeai. Cartea mai ascunde si cateva elemente misterioase. Poate incerci sa faci ceva pe ascuns, sa nu afle multa lume. Sau poate cineva incearca sa-ti faca o surpriza.Va aflati intr-un proces de desprindere si ceea ce vedeti pana acum sunt doar lucrurile la care trebuie sa renuntati. Drumul, care se continua in viitor, vi se pare extrem de nesigur. Cartea de la pozitia 1 va va arata la ce puteti sa va. asteptati in viitorul apropiat, iar cea de la pozitia 7, cum ar trebui sa va comportati in de aceasta situatie. Dati-va seama de faptul ca trebuie sa porniti pe un drum propriu, chiar daca ceea ce lasati in urma inseamna foarte mult pentru dumneavoastra. Renuntati la vechiul dumneavoastra punct de vedere, dar fara a-1 inlocui imediat cu altul nou. Trebuie sa traiti o oarecare perioada de incertitudine, inainte ca o voce interioara sa va indrume spre noi orizonturi.

Horoscopul tarot de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Horoscop tarot zilnic LEU Regina de cupe

Regina de cupe este o persoana spirituala, dornica merau sa ajute, mai ales cand cineva are probleme de ordin sentimental. Aceasta persoana poate fi mama, sotia, o buna prietena care este mereu acolo cand ai nevoie de o vorba buna.Ati dovedit ca sunteti capabil sa dezvoltati o deosebita sensibilitate fata de situatia in care va aflati. Ati fost marinimos, gata de a da o mana de ajutor, poate chiar excesiv de delicat. V-ati lasat influentat in prea mare masura de ceilalti. Aveti grija, sa nu fiti atras intr-o intriga. Lasati cale libera sensibilitatii. Ascultati-va clarvazatoarea voce mediala, acordati atentia cuvenita mesajelor transmise prin vise. Chiar daca multe lucruri vi se mai par si acum enigmatice, in forul dumneavoastra intim stiti deja tot ce trebuie sa stiti. Lasati-va strabatut de vraja muzicii. Ea va va ajuta sa destramati misterul.

Horoscopul tarot de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Horoscop tarot zilnic FECIOARA 6 de bate

Cartea simbolizeaza recunoasterea publica, victoria, progresul, increderea de sine. Succesul este garantat de timpul si energia dedicate unui anumit scop. Dezvoltarea presupune performante acumulate de-a lungul timpului. Nu este exclusa o promovare sau un succes financiar.Pana acum ati fost atat de sigur de dumneavoastra, incat chiar si un avertisment nu ar fi putut sa va intunece starea de spirit. Sa speram ca nu v-afi bucurat prea devreme vanzand deja blana ursului din padure. Vedeti daca optimismul va este indreptatit de semnificatia cartii etalate la pozitia 6 sau daca nu cumva este mai bine sa fiti ceva mai retinut. Treceti cu toata bucuria la realizarea intentiilor dumneavoastra: sunteti norocosul castigator. Fie ati aflat deja despre succesul dumneavoastra fie ca veti primi in cel mai scurt timp vestea cea buna. Acceptati cu recunostinta acest eveniment si trebuie sa-l sarbatoriti cum se cuvine.

Horoscopul tarot de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Horoscop tarot zilnic BALANTA Valetul de bate

Aceasta carte simbolizeaza entuziasmul, explorarea, desoperirea, spiritul liber. Te bucuri de ceea ce faci. Iti plac lucrurile fine. Stilul tau de viata se anunta in acest moment unul plin de pasiune. Vrei sa te rasfeti si sa te distrezi cat poti de mult.Pana acum in ceea ce priveste problema cu care va confruntati, ati avut o atitudine de expectativa, asteptand un imbold exterior. Daca ati primit acest imbold, e cazul sa-i dati urmare. Asteptarea dumneavoastra se va dovedi zadarnica si va trebui sa va comportafi in sensul cartii etalate la pozitia 5 Asteptati o sansa, ce vi se va oferi in viitorul apropiat. Aratati ca sunteti pregatit sa va lasati antrenat sa riscati, care vi se pretinde. Aratati-va temperamentul precum si faptul ca nu dati inapoi nici chiar in fata unei probe de curaj. Nu refuzati nici o invitatie sau ocazie, din teama ca nu veti fi in masura sa-i faceti fata.

Horoscopul tarot de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Horoscop tarot zilnic SCORPION Steaua

In ciuda tuturor confuziilor zilei, vei reusi sa iti pastrezi calmul si serenitatea. Mai mult, aceasta stare de spirit va fi contagioasa si vei reusi sa atragi in jurul tau oameni care sa doreasca sa coopereze cu tine, indiferent de proiect. Pastreaza-ti calmitatea si seara, odihneste-te. Si maine va fi o zi frumoasa!V-ati manifestat in mod optimist, ati aratat ca sunteti prevazator si ati lasat sa se inteleaga ca nu aveti nici un dubiu in legatura cu proiectele dumneavoastra. Capacitatea dumneavoastra de iradiere va este de ajutor in acest sens. Totusi este posibil sa vi se reeomande un alt mod de a proceda de catre cartea etalata la pozitia 5. Faceti dovada increderii si bunei dumneavoastra credinte in viitor. Continuati-va calea, plin de sperante, si incredeti-va in aceasta problema in steaua dumneavoastra norocoasa. Incercati sa obtineti o privire cat mai larga de ansamblu si incepeti sa faceti planuri cu bataie lunga. Proiectele dumneavoastra se vor realiza.

Horoscopul tarot de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR Cumpatarea

Pentru a reusi tot ce ti-ai propus, nu trebuie decat sa-ti pastrezi echilibrul. Nu exagera cu nimic. Ai nevoie si de pauze si odihna, ai nevoie si de relaxare si distractie. Indiferent cat tintesti de sus, gaseste-ti si obiective pe care sa le poti atinge cu usurinta.Semnificatia cartii de tarot Cumpatarea devine mai usor de inteles, daca o numim „masura justa". Cartea de tarot Cumpatarea personifica antiteza sanatoasa fata de cartea care ii urmeaza in jocul de Tarot, Diavolul (XV), care simbolizeaza lipsa de masura. Armonia, echilibrul, calmul si pacea sufleteasca constituie, dimpotriva, trasaturile caracteristice Cumpatarii. Cartea de tarot Cumpatarea simbolizeaza experienta benefica de a fi sanatos si echilibrat sufleteste, de a ne respecta si aprecia pe noi insine si de a fi totodata, ca rezultat al acestei atitudini, in armonie cu mediul care ne inconjoara. In cazul unui substrat corespunzator al intrebarii puse, Cartea de tarot Cumpatarea simbolizeaza vindecarea si insanatosirea.






Horoscopul tarot de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN Marele preot (Hierofantul)

Este important sa ramai fidel planurilor tale si sa iti urmaresti indeaproape interesele. Fii loial celor care sunt alaturi de tine si nu ezita sa ceri ajutorul ori de cate ori ai nevoie. Daca si ei au nevoie de tine, atunci fii si tu alaturi de ei.In atitudinea pe care ati adoptat-o pana in prezent, caracterizati ca foarte idealista si strict morala, v-ati pus mari speranfe: in evolutia lucrurilor. Daca aveti motive sa va revizuiti atitudinea, ar trebui sa va puneti intrebarea daca nu cumva ati fost poate prea subiectiv, prea solemn sau excesiv de credul. Asezati intreaga dvs. putere de incredere in succesul actunii pe care o intreprindeti. Puteti fi sigur de o evolutie favorabila daca veti ramane credincios principiilor dvs. morale si nu veti aduce atingere valorilor etice generale.

Horoscopul tarot de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Horoscop tarot zilnic Vărsător Asul de Monede

Cartea sugereaza manifestarea, oportunitatea financiara, prosperitatea. Daca iti apare inverata, ea atrage atentia asupra pretului pe care trebuie sa-l platesti pentru un succes. O victorie poate avea un cost prea mare, fie financiar, fie fizic sau spiritual.Ati considerat pana acum ca scopul pe care-1 urmariti constituie marea sansa a vietii dumneavoastra, prin care puteti obtine noroc, bogatie sau siguranta. Cartea de la pozitia 1 va va indica ce puteti realiza pana la urma in contextul prezent, iar cea de la pozitia 5, cum trebuie sa procedati pentru aceasta. Deveniti constient de marile posibilitati ce vi se deschid. Sunteti pe calea cea buna si va veti realiza intentiile, daca va veti dedica acestui scop cu seriozitate . Nu asteptati nici un ajutor din partea altora: dumneavoastra insiva trebuie sa recunoasteti si sa prindeti din zbor aceasta sansa. Apoi, totul va decurge de la sine.

Horoscopul tarot de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Horoscop tarot zilnic PESTI Regina de bate (inversata)

Cartea sugereaza exuberanta, caldura, vibratia, determinarea. Daca iti apare inversata, cartea transmite mesajul geloziei sau al manipularii. Fie tu esti cel care manipuleaza, fie cineva incearca sa te joace pe degete. Indiferent cum ar sta lucrurile, astfel de comportament nu ajuta intr-o relatie, fie ca este de de dragoste, de prietenie sau are legatura cu locul de munca.V-ati manifestat constient de valoarea dumneavoastra si cu spirit intreprinzator, plin de idealuri. Daca si cartile de la pozitiile 2 si 3 justifica acest mod de manifestare, este suficient daca va veti completa tinuta in sensul cartii etalate la pozitia 7. Dar daca ati facut numai pe grozavul va trebui sa va revizuiti atitudinea. Trebuie sa va aratati independenta, autodeterminarea si puterea de vointa. Dati expresie optimismului, poftei de a trai, dar si intelepciunii dumneavoastra de viata. Entuziasmati-i si pe ceilalti pentru ceea ce intentionati sa faceti, prin puterea dumneavoastra de convingere.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții