Horoscop Urania săptămâna 12 – 18 octombrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 12 – 18 octombrie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astr...

sâmbătă, 12 octombrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 12 – 18 octombrie 2024



Horoscop Urania săptămâna 12 – 18 octombrie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 12 – 18 octombrie 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 12 – 18 octombrie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

Între 12 și 13 octombrie seara, târziu, nemulțumire, refuzul de a participa la o activitate comună sau atitudine ostilă mascată de o ironie prin care nativul va transmite unui prieten dezacordul său. În ziua de 13 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 2 noiembrie, va alimenta intenția nativilor de a obține sau de a-și proteja banii sau bunurile dar respectivele soluții vor conține o doză mare de artificii riscante. Pluton va reveni la mișcarea directă și va străbate zodia Capricornului, până pe 20 noiembrie, răstimp în care mai pot duce la bun sfârșit o serie de inițiative mai vechi care au evoluat greoi, cu piedici, întreruperi și cu reluări în planul carierei și al vieții publice. Între 13 octombrie, după ora 22:24′, și sfârșitul zilei de 15 octombrie, viața interioară își va urma cursul cu care nativii s-au obișnuit de mult timp dar, acum, pot trăi mai acut stări speciale de regret sau dorința de a relua o secvență de viață cu alte puteri și cu o altă înțelegere. Între 15 octombrie, după ora 23:34′, și sfârșitul zilei de 17 octombrie, Luna le va insufla Berbecilor energie, voință și dorința de a fi activi și eficienți dar, pentru că Lună Plină în Berbec, din ziua de 17 octombrie, va ridica nivelul de risc și de conflict, s-ar putea ca aceste impulsuri să nu le fie utile în planul relațiilor parteneriale unde nativii ar trebui să acționeze cu diplomație și prudență sau chiar să evite dialogurile și întâlnirile. Pe 17 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 11 noiembrie, va crea frumoase oportunități în cadrul pregătirii pentru o profesie sau pentru o activitate superioară (universitară); oferte neașteptate de a călători sau de a participa la concursuri, festivaluri și activități culturale în străinătate. Între 17 octombrie, după ora 23:00′, și 18 octombrie, gesturi menite să se realizeze un echilibru financiar.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

Între 12 și 13 octombrie seara, evenimente surprinzătoare care le vor pune nativilor la încercare capacitatea de a se adapta la provocările profesionale (activități publice, funcții, imagine, încredere). În ziua de 13 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 2 noiembrie, nu va patrona în mod corect relațiile parteneriale de unde și riscul ca Taurii să fie păcăliți prin ascunderea adevărului, manipulați sau constrânși. Tot în ziua de 13 octombrie, Pluton va reveni la mișcarea directă și, până pe 20 noiembrie, cât va străbate zodia Capricornului, nativii ar mai putea rezolva o temă în planul conștiinței, al scării de valori personale sau al atașamentelor profesionale: acceptarea unor schimbări sau renunțarea la unele activități și preocupări, mai ales în cazul celor maturi sau în vârstă (pe final de carieră). Între 13 octombrie, după ora 22:24′, și sfârșitul zilei de 15 octombrie, concesii sau, în funcție de situație, retragere discretă dintr-o relație de prietenie care nu merge deloc bine și pe care Taurii nu au timp, chef sau răbdare să o repare prin concesii și toleranță. Între 15 octombrie, după ora 23:34′, și sfârșitul zilei de 17 octombrie, cele două case ale sănătății se vor afla sub influența Lunii Pline în Berbec, din 17 octombrie, care va stârni revolte și mânii fie și numai prin rememorarea unor secvențe de viață conflictuale; sensibilizare a aparatului urinar sau renal. Din aceleași motive, pentru unii, relațiile de muncă se pot dezechilibra mai ales dacă acelea vor atrage modificări salariale. În ziua de 17 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 11 noiembrie, va aduce șansă și noroc în rezolvarea chestiunilor financiare sau patrimoniale. Între 17 octombrie, după ora 23:00′, și 18 octombrie, echilibru în dialogurile neplăcute prin ton sau conținut cu un partener; evitați întâlnirile cu cei conflictuali.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

Între 12 și 13 octombrie seara, târziu, inspirație, cascadă de idei, efort de a găsi soluții, acceptarea provocărilor mai puțin obișnuite; nevoie de înnoire în plan profesional. În ziua de 13 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 2 noiembrie, va crea un teren defavorabil sfaturilor medicale, consulturilor (diagnostic greșit sau abordări neinspirate ale unei suferințe la sfatul cuiva). Dispute la locul de muncă; nemulțumiri salariale. Nu agravați o situație deja critică prin afirmații nepotrivite locului și momentului. Tot pe 13 octombrie, Pluton va reveni la mișcarea directă și va străbate zodia Capricornului oferind, până pe 20 noiembrie (cu excepția răstimpului 1 – 4 noiembrie) ultima șansă pentru reglementarea unui prejudiciu material sau financiar. Între 13 octombrie, după ora 22:24′, și sfârșitul zilei de 15 octombrie, blocaje în planul exercitării profesiei sau a unei funcții publice: „luptă cu umbrele” în plan social; nevoie de răbdare până când, actuala situație din casa a X-a a carierei, se va debloca. Între 15 octombrie, după ora 23:34′, și sfârșitul zilei de 17 octombrie, cele două case ale relațiilor personale de prietenie, de dragoste, de simpatie sau ale părinților cu copiii lor vor evolua sub semnul viguros al Lunii Pline în Berbec, din 17 octombrie; mai puternic, va fi efectul acesteia în zona relațiilor de prietenie unde nativii se vor dovedi irascibili, intoleranți sau dificili în susținerea unor activități de interes comun. Pe 17 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 11 noiembrie, va juca un rol important, aducător de șansă în demersurile parteneriale, permițând dialogul constructiv, împăcarea, semnarea unor înțelegeri (contracte) sau câștigarea unui proces. Între 17 octombrie, după ora 23:00′, și 18 octombrie, destabilizări discrete la nivel sufletesc: neliniște, nesiguranță, temeri exacerbate.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

Între 12 și 13 octombrie seara, târziu, context astral puțin semnificativ pentru chestiunile curente salariale, financiare sau patrimoniale. În ziua de 13 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și va alimenta discuțiile total nepotrivite, prin ton și conținut, în relațiile afective sau între părinți și copii; motive de alarmă sau de supărare în planul relațiilor personale, conturând un peisaj apăsător pentru sensibilii nativi care, până pe 2 noiembrie, când acest tranzit se va încheia, nu-și vor găsi liniștea. Tot pe 13 octombrie, Pluton va reveni la mișcarea directă prin zodia Capricornului, permițând, până pe 20 noiembrie, ultimele demersuri în vederea soluționării unor situații conflictuale, păguboase sau periculoase în plan partenerial. Între 13 octombrie, după ora 22:24′, și sfârșitul zilei de 15 octombrie, percepții subtile sau inspirație creatoare cu privire la stadiul sau la soluția artistică realizată până atunci, conturând nevoia de a revizui și corecta actuala formă neinspirată sau stângace. Între 15 octombrie, după ora 23:34′, și sfârșitul zilei de 17 octombrie, casa a X-a a carierei se va afla sub efectul Lunii Pline în Berbec, din 17 octombrie, care le va zdruncina Racilor niște premize, făcându-i atenți la riscurile inutile, asumate la un moment dat, în activitatea profesională sau a unor opțiuni greșite în viața socială și nevoia abandonării lor (nu a corectării sau a tolerării lor!). Pe 17 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 11 noiembrie, va constitui un factor de protecție, de șansă în planul muncii de fiecare zi, permițându-le multor nativi să rezolve problema unui loc de muncă, a unei activități alternative ori să elimine disfuncțiile din relațiile profesionale. Între 17 octombrie, după ora 23:00′, și 18 octombrie, Racii vor acționa de pe principii ferme de la care nu vor abdica în relațiile de prietenie.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

Între 12 și 13 octombrie seara, târziu, mici surprize sau informații care vor constitui un avertisment pentru Lei cu privire la un partener sau la un context asociativ. În ziua de 13 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și va permite strategii vinovate (adevăruri ascunse, răstălmăciri, provocări) în viața de familie; până pe 2 noiembrie, Leii nu trebuie să le ia în serios și să reacționeze la aceste manipulări. Tot pe 13 octombrie, Pluton va reveni la mișcarea directă și va străbate zodia Capricornului, permițându-le nativilor ca, până pe 20 noiembrie, să (mai) repare ceva dintr-o situație deteriorată la locul de muncă ori să încheie socotelile cu acel sector și să deschidă un capitol nou de viață profesională. Între 13 octombrie, după ora 22:24′, și sfârșitul zilei de 15 octombrie, se mențin tergiversările și dificultățile în planul rezolvării unui interes (litigiu) material sau financiar. Între 15 octombrie, după ora 23:34′, și sfârșitul zilei de 17 octombrie, cele două case ale comunicării, ale învățăturii sau ale deplasărilor vor evolua sub influența Lunii Pline în Berbec, din 17 octombrie. Direct afectată, va fi casa studiilor superioare și a cristalizării conștiinței unde informațiile, situațiile sau provocările momentului pot tulbura ierarhia de valori pe care nativii și-au construit deciziile și viața socio-profesională. Moment al enervării, al revoltei și al contestărilor. Pe 17 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 11 noiembrie, va crea un context favorabil vieții sufletești, relațiilor sentimentale și creativității. Alții vor avea noroc la concursuri, festivaluri, concerte, reprezentații sau ipostaze publice pe fondul unor activități de creație, de interpretare sau sportive. Între 17 octombrie, după ora 23:00′, și 18 octombrie, efort de stabilizare a statutului social (carieră, funcție); rezistență și strategie.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

Între 12 și 13 octombrie seara, târziu, posibilă dezordine sau noutăți destabilizatoare în programul de muncă ori în discuțiile despre salarizare și contracte de muncă. Pe 13 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 2 noiembrie, va funcționa defectuos în cadrul comunicării (informare, păcălire, strategii de abatere a atenției, secrete, informații trunchiate sau ascunse), va pune piedici viclene în calea celor care se prezintă la examene, concursuri, audiții, audiere sau vizionări. Verificați autenticitatea unor afirmații sau știri ce vă privesc personal. Tot în ziua de 13 octombrie, Pluton va reveni la mișcarea directă și, până pe 20 noiembrie, cât va străbate zodia Capricornului, le va oferi Fecioarelor ultima șansă de a face ordine în viața sentimentală sau în relațiile cu copiii. Nu ezitați să puneți punct unor situații fără ieșire sau păgubitoare afectiv. Între 13 octombrie, după ora 22:24′, și sfârșitul zilei de 15 octombrie, nicio schimbare în relațiile parteneriale chiar dacă părțile se întâlnesc și discută. Între 15 octombrie, după ora 23:34′, și sfârșitul zilei de 17 octombrie, cele două case ale banilor și bunurilor se vor afla sub impactul Lunii Pline în Berbec, din 17 octombrie. Ea va influența îndeosebi casa a VIII-a, unde va răscoli niște conflicte mai vechi, va crea dispute între nativi și cei interesați de aceleași bunuri pe care ei le apără sau le revendică. Pe 17 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 11 noiembrie, va crea condițiile necesare pentru împăcarea nativilor cu una sau mai multe rude din familia din care provin și le va permite o serie de inițiative care să facă mai plăcută, mai comodă, mai curată și mai elegantă casa în care locuiesc. Între 17 octombrie, după ora 23:00′, și 18 octombrie, nevoie de disociere față de informații, directive, sfaturi al căror rost nu-l cred sau nu-l înțeleg.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

Între 12 și 13 octombrie seara, târziu, surprize legate de viața sentimentală, de participarea la aventuri generate de excursii sau de concursuri; fantezie și imaginație. Pe 13 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 2 noiembrie, va tulbura întrucâtva apele în casa banilor câștigați prin efort personal (alarme mai puțin justificate, decizii luate pe un fond afectiv modificat de spaime sau determinat de niște sfaturi venite de la oameni de rea credință). Tot în ziua de 13 octombrie, Pluton va reveni la mișcarea directă și, până pe 20 noiembrie, cât va străbate zodia Capricornului, le va permite celor care s-au născut în zodia Balanței să „repare” o relație de familie alterată în timp de certuri și neînțelegeri. Între 13 octombrie, după ora 22:24′, și sfârșitul zilei de 15 octombrie, nimic nou în relațiile de muncă. Starea de sănătate a nativilor va fi marcată de oboseală, de lipsa voinței și a capacității de a se apuca de activități care necesită efort fizic, psihic sau rezistență la stres, motiv pentru care acestea vor fi, din nou, amânate. Între 15 octombrie, după ora 23:34′, și sfârșitul zilei de 17 octombrie, relațiile parteneriale ale Balanțelor vor fi influențate de Luna Plină în Berbec, din 17 octombrie, ceea ce ar putea crea situații nepotrivite discuțiilor și întâlnirilor cu partenerii cu care nativii au relații încordate în urma unor dispute și interese divergente dar își va exercita forța și asupra corpului fizic al nativilor. În ziua de 17 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 11 noiembrie, va crea culoare de acțiune și inițiativă la nivelul comunicării inter-umane, a susținerii unor examene sau a deplasărilor. Relații bune cu instituțiile. Între 17 octombrie, după ora 23:00′, și 18 octombrie, efort de consolidare a unui dosar cu dovezi care să le permită să rezolve o temă patrimonială sau financiară.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

Între 12 și 13 octombrie seara, târziu, surprize de mici proporții, legate de regimul casei, de activitățile domestice și de relațiile de familie. În ziua de 13 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 2 noiembrie, va tranzita casa I a personalității celor despre care vorbim acum, oferindu-le șansa de a dezvolta calități mentale și activități subtile bazate pe finețea observației, pe capacitatea de a pune în practică strategii fără cusur, de a înțelege aspectele ascunse ale unei conversații, ale unui document sau ale unei situații în derulare. Tot în ziua de 13 octombrie, Pluton va reveni la mișcarea directă și, până pe 20 noiembrie, cât va străbate zodia Capricornului, va tulbura apele unor dialoguri cu străinii sau cunoscuții ocazionali; perioadă cu cotă de mare risc 1 – 4 noiembrie. Posibile refuzuri ale unor dosare depuse pentru a urma cursuri de pregătire în instituțiile din afara țării. Între 13 octombrie, după ora 22:24′, și sfârșitul zilei de 15 octombrie, neclarități în plan sentimental, imposibilitatea de a lua decizii corecte în relația cu copiii (mai ales dacă aceștia sunt deja mari) din teama de a nu provoca o dispută de familie sau a leza interesele acelora. Între 15 octombrie, după ora 23:34′, și sfârșitul zilei de 17 octombrie, probleme de muncă; acestea, pot căpăta o vigoare specială pe fondul influenței nu tocmai armonice a Lunii Pline în Berbec, din 17 octombrie, care, asociată cu Kiron, oferă suficiente date astrale pentru a amplifica o nemulțumire sau a crea bariere de comunicare și cooperare. Pe 17 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 11 noiembrie, va începe să ofere soluții în plan financiar, să atragă venituri sau să permită rezolvarea unor nereguli mai vechi. Între 17 octombrie, după ora 23:00′, și 18 octombrie, confruntări în plan partenerial bazate pe antipatie, ambiții și orgolii.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

Între 12 și 13 octombrie seara, târziu, vești care miră, pun pe gânduri și le atrag atenția Săgetătorilor asupra unor aspecte de viață trecute de ei în planul doi al existenței. În ziua de 13 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 2 noiembrie, va rafina percepțiile, gândurile și trăirile nativilor, intensificând universul interior plin de idei. Pe 13 octombrie, Pluton va reveni la mișcarea directă și, până pe 20 noiembrie, cât va străbate zodia Capricornului, el va mai tulbura regimul banilor câștigați prin efort personal. Poate că o intervenție ar fi indicată în ideea redresării unui secvențe de muncă în neregulă contractuală sau fiscală dar nu în răstimpul 1 – 4 noiembrie. Între 13 octombrie, după ora 22:24′, și sfârșitul zilei de 15 octombrie, plictis domestic, relații amestecate, ambigui, de politețe, pline de îngăduință față de o rudă cu care Săgetătorii nici nu vor și nici nu pot, ținând cont de circumstanțe, să se certe sau să angajeze discuții care ar supăra-o. Lunii Pline în Berbec, din 17 octombrie. Emoțiile vor fi răscolite în chip neplăcut; în cazul celor tineri sau a celor „iuți la mânie”, certurile se vor isca de la fleacuri sau de la situații neimportante de care se va face mare caz. Subiectivismul va fi la cote maxime. În ziua de 17 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 11 noiembrie, va tranzita casa I a personalității celor despre care vorbim acum, funcționând ca un adevărat benefic și protector. Între 17 octombrie, după ora 23:00′, și 18 octombrie, efort de normalizare a relațiilor la locul de muncă. Informații primite discret cu privire la eventualele schimbări ce ar putea avea loc în instituția unde lucrează Săgetătorii.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

Între 12 și 13 octombrie seara, târziu, căutarea unei soluții financiare sau a unor venituri salariale. Pe 13 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 2 noiembrie, va deteriora acele relații de prietenie, cărora nu le trebuia decât acest impuls astral pentru a-și vădi șubrezenia, instaurând un tip de comunicare viciat de dialoguri nesincere și de un comportament lipsit de onestitate (secrete, interese ascunse, egoism). Pe 13 octombrie, Pluton va reveni la mișcarea directă și, până pe 20 noiembrie, cât va străbate zodia Capricornului, va crea premize pentru revizuirea unor secvențe de viață care nu au fost gestionate cum trebuia. Acum, planeta oferă posibilitatea adaptării la nevoile momentului dar nu va fi simplu pentru că nativii vor trebui să treacă, mai întâi, prin contextul aspru al opoziției maleficilor Pluton și Marte, pe direcția casei I și a VII-a, a relațiilor parteneriale, contractuale sau procesuale ceea ce este o provocare. Între 13 octombrie, după ora 22:24′, și sfârșitul zilei de 15 octombrie, dialoguri imprecise, prin mesajele greu de înțeles sau confuze, prin indisponibilitatea preopinenților față de problemele celuilalt. Deplasări ratate, amânate sau pline de încurcături. Între 15 octombrie, după ora 23:34′, și sfârșitul zilei de 17 octombrie, relația cu familia din care provin le va complica existența multor Capricorni pe fondul Lunii Pline în Berbec, din 17 octombrie, care va amplifica lipsa de măsură, exagerările, egoismul și incapacitatea de a se înțelege pe baza evidenței sau a explicațiilor logice. Între 17 octombrie și 11 noiembrie, planeta Venus va tranzita zodia Săgetătorului și va crea șansa unei protecții pentru sănătate și al unui optimism discret. Între 17 octombrie, după ora 23:00′, și 18 octombrie, oricât ar mima politețea, ostilitatea Capricornilor față de unii apropiați, tot se va observa în atitudinea lor.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

Între 12 și 13 octombrie seara, târziu, stare specială de detașare de treburile zilnice, concrete și de instalare într-o disponibilitate spre meditație, spre creativitate, spre inspirație în care se regăsesc pe sine. În ziua de 13 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 2 noiembrie, Vărsătorii trebuie să fie cu deosebire rezervați în a face declarații „curajoase”, cu atât mai puțin imprudente. Asta înseamnă să ocolească cu abilitate zonele din care pot „ieși scântei” și care îi pot pune într-o postură vulnerabilă în fața publicului larg. Pe 13 octombrie, Pluton va reveni la mișcarea directă și, până pe 20 noiembrie, cât va străbate zodia Capricornului și le va mai tulbura organismul iar perioada cea mai delicată va fi între 1- 4 noiembrie, cu o marjă de toleranță de o zi/două în minus sau în plus. Între 13 octombrie, după ora 22:24′, și sfârșitul zilei de 15 octombrie, context astral mai puțin semnificativ pentru sectorul banilor câștigați prin efort personal; Saturn și Neptun, care se află în casa a II-a de mult timp, nu vor aduce, nici acum, vreo noutate ci vor menține același climat cu care nativii s-au familiarizat deja. Între 15 octombrie, după ora 23:34′, și sfârșitul zilei de 17 octombrie, cele două case ale comunicării, învățăturii și deplasărilor vor evolua sub influența Lunii Pline în Berbec, din 17 octombrie. Mai afectată va fi casa a III-a unde contextul astral va alimenta conflictele verbale, dezinformarea, nerăbdarea și ostilitatea. Între 17 octombrie și 11 noiembrie, planeta Venus va tranzita zodia Săgetătorului și va crea situații favorabile stabilirii de întâlniri și de ipostaze în care unele relații oficiale se vor colora cu nuanța prieteniei, a solidarității, a disponibilități spre ajutor și cooperare. Între 17 octombrie, după ora 23:00′, și 18 octombrie, mici constrângeri din partea familiei din care provine un nativ.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

Între 12 și 13 octombrie seara, târziu, tremolo interior, „unduiri mentale” născute din tentația nativilor de a face salturi peste piedicile din viața curentă, de a găsi soluții neobișnuite pentru a evita o confruntare directă cu un obstacol sau cu un pericol și de a ieși dintr-o situație complicată fără luptă și „fără răni”. În ziua de 13 octombrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 2 noiembrie, va aduce un plus de subtilitate și de intuiție; Peștii vor avea presimțirea unor secvențe de viață chiar dacă acestea nu sunt rostite explicit ci sunt doar deduse cu abilitate. Pe 13 octombrie, Pluton va reveni la mișcarea directă și, până pe 20 noiembrie, cât va străbate zodia Capricornului, va mai zdruncina relațiile de prietenie operând trieri, renunțări și despărțiri, unele poate necesare, altele forțate de împrejurări. Între 13 octombrie, după ora 22:24′, și sfârșitul zilei de 15 octombrie, plus de mobilitate spirituală și de farmec personal născut din exaltarea calităților umane, morale, mentale, intelectuale, sociale sau profesionale. Între 15 octombrie, după ora 23:34′, și sfârșitul zilei de 17 octombrie, cele două case ale banilor vor evolua sub influența Lunii Pline în Berbec, din ziua de 17 octombrie; vizată în mod direct, va fi casa banilor câștigați prin efort personal care îi poate pune pe unii nativi la încercare cu privire la capacitatea de a răspunde cu o anume disponibilitate de a face un efort și a se implica în activități lucrative. Între 17 octombrie și 11 noiembrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și va veghea la succesul, la debutul, la afirmarea sau la consolidarea unui statut socio-profesional și a unei vocații publice. Între 17 octombrie, după ora 23:00′, și 18 octombrie, informații care provoacă nevoia unei analize atente a unei teme de viață. Și totuși, un trigon regal pe semne de Apă va funcționa imprevizibil.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții