Horoscopul zilei de mâine 28 octombrie 2024

Horoscop Special al zilei de 28 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Ta...

sâmbătă, 19 octombrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 19 – 25 octombrie 2024



Horoscop Urania săptămâna 19 – 25 octombrie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 19 – 25 octombrie 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 19 – 25 octombrie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

În ziua de 19 octombrie, nativii trebuie să verifice temeinic toate asocierile, parteneriatele, mandatele date cuiva pentru a le rezolva o problemă financiară sau patrimonială (inclusiv avocaților) pentru a nu cădea victimele tentativelor de înșelare, de manipulare sau a incompetenței unora dintre aceștia care poate fi la fel de periculoasă ca și tentativa de spoliere a Berbecilor. Între 19 octombrie, după ora 23:07′, și începutul zilei de 22 octombrie, comunicarea va fi marcată de răzgândiri pe fondul unor concluzii la care nativii au ajuns pe cont propriu sau ca o consecință a indicațiilor, precizărilor și avertismentelor primite în varii circumstanțe: dialoguri simple, informații oficiale, consultări cu reprezentanții unor instituții, știri vehiculate în media de către organismele abilitate să reglementeze problemele legate de școală, învățământ, deplasări în țară sau în străinătate. Între 22 octombrie, după ora 1:50′, și dimineața zilei de 24 octombrie, tendința astrală de a se deteriora relațiile cu părinții sau cu familia din care provin se va combina cu plictiseala nativilor, mai ales a celor (mai) tineri, de a asista la aceleași discuții, cu aceleași argumente și din a căror paradigmă nu pot ieși. Pe 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 21 noiembrie seara, va marca intens sectorul intereselor materiale și financiare al căror statut depinde și de voința sau de capacitatea unor persoane și instituții de a coopera sau accepta condițiile puse de către un Berbec. Între 24 octombrie, după ora 8:24′, și 25 octombrie, emoții profunde, sentimente trăite intens, nevoie de libertate, de întâmplări care să le permită să se afirme ori să-și etaleze niște calități (artistice, sportive) sau vocații (de putere, de viață socială). De la sfârșitul săptămânii, se vor intensifica manifestările vizibile ale deteriorării unei relații parteneriale.

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

În ziua de 19 octombrie, Luna se va afla în casa I a personalității și le va conferi Taurilor stabilitate în gândire și în fapte. Între 19 octombrie, după ora 23:07′, și începutul zilei de 22 octombrie, reorientări financiare, reevaluare a unor planuri în funcție de situația de moment sau chiar renunțarea la inițiativele îndrăznețe ori cu grad mare de risc și abandonarea unei persoane cu care conlucrau în vederea obținerii unui beneficiu bănesc sau patrimonial după ce se vor fi convins că aceea nu e de încredere. Acest proces de lămurire sau de descoperire a unor neajunsuri umane ce le pot amenința câștigul scontat va continua până pe 11 noiembrie, când planeta Venus va părăsi casa a VIII-a a avantajelor materiale; aceasta își va exercita rolul de protector, introducând o binevenită notă de normalitate, de dreptate, de onestitate sau de corectare a erorilor produse ori în curs să se petreacă prin manipulări incorecte. Între 22 octombrie, după ora 1:50′, și dimineața zilei de 24 octombrie, posibilă cramponare de un scop sau de o dorință, în ciuda dificultăților de a o pune în practică; de aceea, schimbarea tacticii sau o abordare mai flexibilă ar fi utilă cauzei. Pe 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 21 noiembrie, va modifica regimul unor relații parteneriale, va declanșa dialoguri în care părțile vor formula reproșuri, vor ridica pretenții, vor face observații, dar vor constata și nereguli în conduita celor cu care „au plecat la drum”. În joc, pot intra și relațiile de căsătorie, divorțurile, colaborările, înțelegerile, parteneriatele, afacerile și procesele. Între 24 octombrie, după ora 8:24′, și 25 octombrie, posibile tensiuni mocnite cu membrii familiei din care provin Taurii care izbucnesc pe fondul iritat al unor nemulțumiri, interese divergente sau orgolii expuse ostentativ. Posibile momente neplăcute la locul de muncă.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

În ziua de 19 octombrie, destabilizare discretă în plan fiziologic (mai ales pe direcția slăbirii sistemului imunitar, care poate provoca răceli, infecții curente, născute din slaba capacitate a organismului de a se apăra). Evitați discuțiile „de taină” cu colegii sau chiar cu șefii care pot fi inițiate de către aceștia pentru a afla detalii despre mersul lucrurilor la locul de muncă sau despre intențiile unor grupuri și persoane individuale referitoare la o chestiune anume; indiscreții, provocări, manipulări prin informații false sau incorecte. Între 19 octombrie, după ora 23:07′, și începutul zilei de 22 octombrie, Luna va tranzita zodia Gemenilor și le va da acestor nativi vioiciune mentală, optimism, disponibilitate spre dialoguri și integrare în activități comune. Dar, atenție, nu orice reacție spontană va funcționa în chip constructiv în relațiile parteneriale. Între 22 octombrie, după ora 1:50′, și dimineața zilei de 24 octombrie, multe inițiative și demersuri financiare se pot complica, urmare a unor condiții puse de una sau de mai multe instituții ori de atitudinea refractară a unei persoane cu care nativii își dispută un interes material sau financiar. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 21 noiembrie seara, va susține sectorul sănătății curente și al activităților profesionale (munca). Pe fond, influența lui va fi pozitivă, pentru că va susține nevoia de suplețe mentală, de diplomație și de comportament rezervat pentru a înțelege aspectele discrete și delicate ale relațiilor de muncă. Între 24 octombrie, după ora 8:24′, și 25 octombrie, moment favorabil pentru afirmarea în planul studiilor sau al participării la activitățile publice ori științifice, unde se dezbat chestiuni importante și unde, prin autoritatea lor profesională, Gemenii își pot spori notorietatea și credibilitatea sau respectul asistenței.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

În ziua de 19 octombrie, efort de consolidare a unei relații de prietenie, în principal, de dată recentă. Între 19 octombrie, după ora 23:07′, și începutul zilei de 22 octombrie, cei doi Benefici (Jupiter și Venus) se vor afla în opoziție, chiar dacă nu la un grad strâns (care se va petrece între 3 și 5 noiembrie), ceea ce va bloca niște mecanisme de apărare ale organismului și va încetini, într-o oarecare măsură, procesele de vindecare și efectul pozitiv al unei terapii sau al unei medicații. Ipostaze care nu-i vor mulțumi pe nativi în planul muncii, unde se pot produce tot felul de întârzieri, blocaje, amânări și încurcături într-un proces de angajare, de transfer, de avansare sau de acceptare a posturii de angajat într-un context profesional. Între 22 octombrie, după ora 1:50′, și dimineața zilei de 24 octombrie, Luna va tranzita zodia Racului și le va da celor care aparțin acestui semn o doză mai mare de seriozitate, de responsabilitate și de preocupare față de chestiunile spirituale, psihologice, religioase care le coordonează existența (dacă este cazul; dacă nu, va fi vorba de un plus de emotivitate și de sensibilitate). La începutul zilei de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 21 noiembrie seara, va tranzita casa a V-a a sentimentelor, a creativității, a bucuriilor vieții de fiecare zi și a relațiilor cu copiii, intervenind în chip util, chiar dacă discret, în toate aceste direcții de viață și preocupări, în funcție de vârsta și de statutul social al fiecărui nativ. Între 24 octombrie, după ora 8:24′, și 25 octombrie, abordări ale unui contract de muncă sau ale unei oferte de desfășurare a unei activități răsplătite, cu demnitate și conștiință a valorii de sine. Din 24 octombrie până pe 4 noiembrie se pot naște divergențe în plan partenerial; intoleranța și rigiditatea opiniilor vor funcționa la cote mari, nelăsând loc concilierii.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

În ziua de 19 octombrie vor continua preocupările legate de stabilitatea profesională și de exercitarea unei funcții. Între 19 octombrie, după ora 23:07′, și începutul zilei de 22 octombrie, mici disfuncții în comunicarea Leilor cu prietenii și cunoscuții apropiați născute din diferențele de opinie care vor contura atașamentele și atitudinile divergente pe care una sau alta dintre părți nu dorește să le dezvolte pentru a menaja relația însăși. Posibile neconcordanțe în proiectele comune (vizite, excursii, activități de relaxare, preocupări personale altele decât cele profesionale) provocate de întârzieri, amânări, urgențe care schimbă prioritățile. Între 22 octombrie, după ora 1:50′, și dimineața zilei de 24 octombrie, stres organic pe fondul unei opoziții importante între Marte și Pluton, care se va accentua cu fiecare zi și se va epuiza, în resursele ei astrale, după 4 noiembrie. Vor fi răscolite suferințele curente, dar și cele cronice ori vor apărea disfuncții organice prin activarea unor factori genetici. În ziua de 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 21 noiembrie seara, va străbate casa a IV-a a relațiilor de familie și a chestiunilor funciare, imobiliare și gospodărești. Mercur, în tranzit prin același sector, va contribui la nașterea unei stări de permanentă nemulțumire, de stres relațional generat de neîncrederea, de egoismul sau de interesul material al unei rude ori de felul în care unii membri ai familiei resping o soluție de administrare propusă de nativ. Între 24 octombrie, după ora 8:24′, și 25 octombrie, Luna va tranzita casa I a personalității celor despre care vorbim și le va spori voința, ambiția și capacitatea de a reacționa în fața unei situații; importantă regrupare de forțe interioare. Oportunitate născută prin intervenția utilă și binevenită a unui prieten într-o chestiune personală, pe 25 octombrie.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

În ziua de 19 octombrie, Fecioarele vor refuza să adopte idei, înnoiri sau schimbări ale felului lor de a fi și a gândi sub presiunea unui grup de colegi; rezistență care aparent îi poate pune pe nativi în postura de oameni ce țin neapărat să facă notă aparte, deși nu despre frondă va fi vorba, ci despre tăria convingerilor lor. Între 19 octombrie, după ora 23:07′, și începutul zilei de 22 octombrie, situații neclare, ipostaze socioprofesionale nesigure care îl fac pe câte un nativ, mai ales dacă acesta are o funcție publică sau o responsabilitate profesională, să oscileze, neștiind ce sau pe cine să creadă. Din păcate, mesajele, opiniile ori chiar presiunile făcute de rudele din familia cărora îi aparține o Fecioară vor sta, cu fiecare zi, până spre 5 noiembrie, tot mai acut, sub semnul opoziției Beneficilor (Venus și Jupiter). De aceea, e bine ca nativii să rămână rezervați și să nu facă angajamente ferme în plan public sau în mediul profesional. Între 22 octombrie, după ora 1:50′, și dimineața zilei de 24 octombrie, posibile alterări ale unei relații de prietenie care va începe în această perioadă și se va risipi spre 5 noiembrie. Pe 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 21 noiembrie, va alimenta subtil, discret, dar eficient, sectorul învățăturii, al comunicării și al deplasărilor, având rolul de a-i face conștienți pe nativii de toate vârstele și nivelurile de pregătire profesională sau de rang social de adevărata lor valoare, fără laude și amăgiri pentru a găsi cele mai adecvate căi de progres. Atenție însă că, alături de Soare, Mercur va crea culoare nefericite în planul relațiilor cu vecinii, cu cei cu care nativii se întâlnesc într-un cadru oficial sau ocazional; bârfe, dezinformări, vehiculare de știri false. Între 24 octombrie, după ora 8:24′, și 25 octombrie, nativii maturi vor simți nevoia de redresare interioară.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

În ziua de 19 octombrie, efort de menținere a echilibrului financiar; nevoia de a înstrăina un bun pentru a face rost de bani dar, înțelept ar fi, să se mai aștepte câteva săptămâni. Între 19 octombrie, după ora 23:07′, și începutul zilei de 22 octombrie, opoziția celor doi Benefici (Venus și Jupiter) va crea disensiuni în cele două case ale comunicării: incapacitatea de a se înțelege cu persoane străine sau apropiate lor „de vorbă bună”, lipsa logicii în argumentație, deformarea adevărului, neînțelegerea situației luate în discuție, amânări și întârzieri ale unor răspunsuri, dialog defectuos cu instituțiile statului; apogeul va fi între 3 și 5 noiembrie iar sfârșitul acestei conjuncturi astrale va avea loc pe 11 noiembrie. Între 22 octombrie, după ora 01:50′, și dimineața zilei de 24 octombrie, sectorul carierei, al exercitării profesiei la un nivel superior sau al postùrilor oficiale (funcții, ranguri și onoruri) se va complica până pe 4 noiembrie, cât va funcționa opoziția celor doi malefici, Marte și Pluton, ceea ce va impune nativilor o supraveghere atentă a declarațiilor, a deciziilor și a inițiativelor lor pentru a evita derapajele și complicațiile care le-ar oferi adversarilor motivația sau pretextul de a-i scoate dintr-un context al puterii ca și cum ar fi vinovați. Pe 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și va tranzita casa a II-a a banilor, deschizând, până pe 21 noiembrie, drumul unor situații mai puțin favorabile: oferte de muncă ademenitoare dar nerespectate ulterior sau însoțite de condiții înrobitoare; iluzii nerealiste, naivitate, ignorare sau minimalizare a aspectelor defavorabile stipulate într-un contract de angajare. Între 24 octombrie, după ora 08:24′, și 25 octombrie, Balanțele vor simți nevoia să facă precizările necesare și să traseze niște limite în relația cu unul sau mai mulți prieteni de-ai lor. Mici necazuri cotidiene.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

În ziua de 19 octombrie, tendințele sau nevoia de a consolida un parteneriat va fi subminată de neîncrederea Scorpionilor în respectivele persoane, în promisiunile sau chiar în onestitatea acelora. Între 23 octombrie și 21 noiembrie, Soarele va tranzita zodia Scorpionului, plasându-se în casa I a personalității celor despre care vorbim, dându-le „apă la moară” și făcându-i suspicioși cu privire la orice relație partenerială (afaceri, asociere, colaborare, căsătorie, dușmănie, proces) ori la circumstanțele în care ea se manifestă. Scorpionii vor dori să demonstreze celor implicați în aceste confruntări de interese că au dreptate atunci când sunt rezervați și bănuitori și, pentru asta, vor căuta argumentele și dovezile care să le confirme prezumpțiile. Între 19 octombrie, după ora 23:07′, și începutul zilei de 22 octombrie, cele două case ale banilor și bunurilor materiale vor fi angrenate într-o opoziție care nu va aduce nimic bun: contradicții, dubii, nesiguranță, necunoaștere a realității, impresii false, complicații, neconcordanțe, amânări, relații dificile cu reprezentanții unor instituții. Între 22 octombrie, după ora 01:50′, și dimineața zilei de 24 octombrie, încep să se contureze divergențe de opinii și confruntări lipsite de măsură, delicatețe, politețe sau logică prin rigiditatea atitudinii atât a nativilor cât și a preopinenților lor din mediul profesional sau social în care își desfășoară activitatea; climat dificil pentru susținerea unei activități (ostilitate). Poate că, în marea lor abilitate, și beneficiind de mesajul subtil al intuiției, Scorpionii vor avea puterea să se stăpânească și să nu agraveze situația prin afirmații belicoase sau inițiative neinspirate. Lăsați timpul și astrele să lucreze, în acest sens, până pe 11 noiembrie. Între 24 octombrie, după ora 08:24′, și 25 octombrie, șansa de a obține o victorie morală, profesională sau de imagine.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

În ziua de 19 octombrie, lupta cu organismul va continua. Unii Săgetători, cu un tablou clinic mai complicat, vor face efortul să-și stabilizeze funcțiile în parametri normali și, probabil, că vor reuși; în schimb, la nivelul psihicului și al universului interior de percepții și senzații, ei vor fi convinși că „ceva nu merge bine”. Din 23 octombrie și până pe 21 noiembrie, însă, când Soarele va tranzita zodia Scorpionului și va străbate casa a XII-a, se va pune problema unei reale slăbiri a forței fizice, a imunității și a unei stări psihice apăsătoare, conturându-se mecanisme greu de identificat și de explicat logic dar percepute intuitiv, de deteriorare a unei relații la locul de muncă. Va fi nevoie de atenție la detalii și de multă obiectivitate pentru a nu lăsa loc impresiilor subiective să construiască situații neadevărate. Între 19 octombrie, după ora 23:07′, și începutul zilei de 22 octombrie, Săgetătorii se vor afla sub influența crescândă a opoziției dintre cei doi Benefici pe axa casei I a personalității lor și casa a VII-a a relațiilor parteneriale care va pune probleme importante pentru credibilitatea și funcționarea acestor relații interumane: încrederea, onestitatea, solidaritatea, sinceritatea, morala, dreptatea și adevărul. Între 22 octombrie, după ora 01:50′, și dimineața zilei de 24 octombrie, opoziția celor doi malefici, Marte și Pluton, va începe să-și facă simțită prezența prin piedici, opoziții, neconcordanțe, respingerea unor proceduri, ostilitate, ridicate în calea rezolvării unor interese materiale sau financiare ale nativilor; secvența se va încheia pe 4 noiembrie. Între 24 octombrie, după ora 08:24′, și 25 octombrie, perioadă favorabilă manifestărilor publice, afirmării, succesului într-un plan al creativității, al interpretării artistice de orice fel, al concursurilor sportive, al realizărilor profesionale viguroase și convingătoare.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

În ziua de 19 octombrie, deși vor face efortul să nu se lase duși de valul impresiilor și al sentimentelor, totuși, Capricornii nu se vor putea sustrage unor trăiri și concluzii care vor avea darul să-i neliniștească; de aceea, ei vor avea presimțiri și bănuieli cu privire la o persoană dragă lor sau la unul dintre copiii lor. Deocamdată, ei observă și analizează dar, din 23 octombrie, când Soarele va intra în zodia Scorpionului, și până pe 21 noiembrie, cât acesta va tranzita sectorul relațiilor de prietenie, multe se vor putea petrece care să-i oblige să se analizeze pe sine și să cântărească legăturile lor afective ori relațiile de prietenie cu una sau mai multe persoane. Între 19 octombrie, după ora 23:07′, și începutul zilei de 22 octombrie, cele două case ale sănătății vor evolua sub semnul opoziției dintre cei doi Benefici (Jupiter și Venus) care va provoca fluctuații ale stării organice dar și ale stării lor de spirit care va oscila între indiferență, neatenție și efortul de a se concentra și regrupa pe temele vieții curente profesionale, doar că, și acestea vor fi supuse unor alternative când alarmante, când nemulțumitoare. Până pe 11 noiembrie, posibile abordări ale desfășurării meseriei sub semnul legalității, dreptății, legitimității sau oportunității. Între 22 octombrie, după ora 01:50′, și dimineața zilei de 24 octombrie, moment nepotrivit pentru abordarea unor teme parteneriale. Cei doi malefici, Marte și Pluton, încep să formeze o opoziție defavorabilă întâlnirilor pentru stabilirea unei înțelegeri, a unei asocieri, a unei colaborări, a strategiei unui proces sau a rezolvării unei dispute. Perioada se va încheia pe 4 noiembrie. Între 24 octombrie, după ora 08:24′, și 25 octombrie, intransigență față de o problemă financiară sau materială în care trebuie să țină (sau nu!) cont de interesele uneia sau mai multor persoane care vizează aceleași bunuri.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

În ziua de 19 octombrie, destabilizări rezolvabile în plan familial sau personal, referitor la casă, locuință, avere sau siguranță materială. Între 19 octombrie, după ora 23:07′, și începutul zilei de 22 octombrie, relațiile de prietenie și cele bazate pe atracție, dragoste, simpatie, emoții, speranță vor fi puse la încercare, din perspectiva opoziției celor doi Benefici (Jupiter și Venus) care va crea până pe 11 noiembrie, confuzii de valori și va pune sub semnul întrebării autenticitatea unor sentimente și valoarea sau profunzimea și sinceritatea unor afirmații aparent motivate de emoții sau de pasiune. Va fi nevoie de măsură, de logică, de rațiune și de o observare obiectivă a situației pentru a ajunge la o concluzie onestă și adecvată. Între 22 octombrie, după ora 01:50′, și dimineața zilei de 24 octombrie, asupra axei celor două case ale sănătăți va începe să se răsfrângă influența unei opoziții aspre, generate de cei doi Malefici, Marte și Pluton, care, până pe 4 noiembrie, va răscoli afecțiunile mai vechi, va intensifica simptomele unor stări organice pe care, în alte dăți, le controlau fără probleme. Cea mai afectată va fi funcția digestivă. În același răstimp, se vor pune și probleme legate de locul de muncă (contract, postură, relația cu colegii și superiorii). O primă observație privește o posibilă deziluzie referitoare la schimbarea locului de muncă sau a salarizării ori ipostaze care pot pune într-o lumină nefavorabilă imaginea, numele sau autoritatea lor. Secvența va fi activă până pe 4 noiembrie. Pe 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpionului și, până pe 21 noiembrie, seara, va opera niște transformări în sectorul profesiei și al vieții sociale pe care Vărsătorii trebuie să le analizeze corect și fără amânare pentru a nu crea situații ce nu mai pot fi reparate. Între 24 octombrie, după ora 08:24′, și 25 octombrie, provocări parteneriale.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

În ziua de 19 octombrie, în dorința de a-și consolida o opinie sau a verifica legitimitatea unei păreri, Peștii se vor consulta cu una sau cu mai multe persoane pe care le consideră a fi în temă, competente și oneste în răspunsul pe care speră să-l primească de la aceștia. Dar Peștii vor fi dezamăgiți de neatenția și de superficialitatea sau de limitele de înțelegere și de gândire ale celor în care și-au pus speranța și vor avea sentimentul că aceștia țin adevărul departe de ei. Această situație se va menține, din 23 octombrie, când Soarele va intra în zodia Scorpionului, unul dintre lăcașurile astrale ale comunicării și învățării și, până pe 21 noiembrie, seara, va alimenta, în repetate rânduri, acest sentiment de limită și de neputință. Dar asta nu înseamnă că Universul conspiră împotriva lor ci, doar, că au dat, acum, peste niște persoane care au problemele lor, care nu pot face un efort de gândire și de empatie pentru a onora încrederea cu care au fost învestiți ori care suferă de indiferență cronică. Între 19 octombrie, după ora 23:07′, și începutul zilei de 22 octombrie, competiție nedreaptă între obligațiile profesionale și îndatoririle casnice, domestice sau de solidaritate familială; ipostaza nu se va epuiza, în acest răstimp, ci va continua să funcționeze, în acest registru, până pe 11 noiembrie. Între 22 octombrie, după ora 01:50′, și dimineața zilei de 24 octombrie, excesul, deja instalat, de planetele în tranzit prin cele trei semne de Apă, se va consolida prin intrarea Soarelui în sectorul conștiinței; alături de celelalte el le va ascuți nativilor percepțiile extrasenzoriale, intuiția, imaginația și fantezia care ar putea străbate un răstimp de excepție pentru activitățile de creație sau de rafinare spirituală. Între 24 octombrie, după ora 08:24′, și 25 octombrie, stres cardiac, redus ca intensitate dar care are nevoie de atenția cuvenită.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții