Care sunt cele mai bune soții 2024

Care sunt cele mai bune soții. Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune h...

sâmbătă, 5 octombrie 2024

Horoscop Urania săptămâna 5 – 11 octombrie 2024



Horoscop Urania săptămâna 5 – 11 octombrie 2024 în funcție de zodie

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor?În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești. Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta!Horoscop Urania săptămânal. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania – Prezentare Generala 5 – 11 octombrie 2024

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 5 – 11 octombrie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec ♈️ 2024

Horoscop Urania Berbec

Între 5 și 7 octombrie noaptea, neîncredere în succesul unei strategii puse în aplicare până acum care nu i-a condus la niciun succes în rezolvarea unor chestiuni materiale sau financiare. Nu este exclus ca unii nativi să identifice ostilitatea sau chiar lipsa de solidaritate a unui membru de familie cu respectiva temă de viață ori să aibă intuiția și presimțirea că aceia fac un „joc dublu”. Atenție la gesturile mărunte din viața de fiecare zi care pot trăda un sentiment, un dezacord sau enervarea prin mimică, intonație sau prin formulările celor implicați în secvența de viață abordată de către Berbeci. Între 7 octombrie, după ora 2:34′, și 9 octombrie, la prânz, dialoguri vesele, plăcute, uneori chiar utile; interes concentrat pe relația personală a nativilor cu una sau cu mai multe instituții de la care așteaptă rezolvări, autorizații, avize, aprobări, eliberarea de documente. Din 10 octombrie, Jupiter se va afla în mișcare retrogradă, până pe 5 februarie 2025, și va încetini parcursul acestor demersuri prin introducerea unor noi exigențe sau criterii juridice care vor complica, vor întârzia sau vor îngreuna procedurile. S-a deschis a doua rundă de înscrieri Între 9 octombrie, după ora 12:38′, și 11 octombrie după-amiaza, pentru unii nativi s-ar putea pune o problemă legată de carieră. Vestea bună este că, la sfârșitul săptămânii, Pluton se va afla în postură „staționară”, pregătindu-se să revină la mersul direct, permițând astfel rezolvarea, „pe ultima sută de metri”, a unor chestiuni rămase nerezolvate de mai mulți ani. Din 11 octombrie, după ora 19:31′, surprize de la prieteni, evenimente interesante la care Berbecii vor participa alături de apropiații lor. Întreaga săptămână va fi delicată pentru abordările parteneriale, iar ziua de 8 octombrie va trebui trăită cu prudență maximă pentru ca micile neînțelegeri să nu se transforme în conflicte în toată regula (reacții disproporționate).

Horoscop săptămânal Taur ♉️ 2024

Horoscop Urania Taur

Între 5 și 7 octombrie noaptea, relații parteneriale nesigure, cu un accent special în după-amiaza și seara zilei de 5 octombrie, când nativii ar putea observa strategii incorecte la cei cu care își dispută un interes sau o situație (căsătorie, divorț, contract, proces) ori comportament „alunecos” în cazul unor prieteni. Țineți cont de presimțiri (feeling). Între 7 octombrie, după ora 2:34′, și 9 octombrie, la prânz, unii Tauri ar putea să simtă nevoia să se consulte cu o persoană apropiată pe o temă financiară sau de legislație ce reglementează regimul unor bunuri sau bani, dar viziunea sau informația acelora precară nu le va fi de niciun folos. Între 9 octombrie, după ora 12:38′, și 11 octombrie după–amiaza, sectorul comunicării nu-i va avantaja pe nativii care se vor confrunta cu reticențe în funcție de interlocutori, de contextul în care ar trebui să formuleze niște răspunsuri sau din cauza temei de viață socioprofesională sau personală pe care ar trebui să o abordeze, pentru care ar trebui să dea explicații sau să formuleze rugăminți. Probleme de convingere interioară, de temei al unor aspecte importante pentru construcția personală a unui individ care nu poate și nu dorește să renunțe la niște principii în după-amiaza și seara zilei de 11 octombrie. Din 11 octombrie, după ora 19:31′, situații mai puțin obișnuite cărora cei născuți în zodia Taurului vor trebui să le facă față gestionându-le cu calm și inteligență fără să intre în dispute inutile, chiar dacă evoluția lucrurilor i-ar împinge spre asta și le-ar justifica replicile. Context astral favorabil, până pe 10 octombrie, când Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 februarie 2025, va permite abordarea diplomatică a chestiunilor delicate de la locul de muncă; argumentați logic cererea dvs. și nu complicați lucrurile. Consultări utile cu un medic din perspectiva „celei de a doua opinii”.



Horoscop săptămânal Gemeni ♊️ 2024

Horoscop Urania Gemeni

Între 5 și 7 octombrie noaptea, vocațiile unui trigon regal pe semne de Apă pot fi exploatate în mod inteligent pentru a rezolva o chestiune de muncă, de exercitare a activității profesionale sau a posturii socioprofesionale (publice) recompensate în varii formule (bani, bunuri, servicii, avantaje). Rezolvarea fericită depinde mult de vârsta și de experiența de viață ale nativilor; avantajați vor fi cei maturi sau care se apropie de șaizeci de ani, iar contextul favorabil, generat de un trigon pe semne de Apă, se va prelungi și va atinge maximum de potențial între 8 și 10 octombrie. Între 7 octombrie, după ora 2:34′, și 9 octombrie,la prânz, întâlniri politicoase; amabilitate; disponibilitate pentru abordarea unor chestiuni nu tocmai limpezi între parteneri; unele teme pot fi doar niște impresii subiective sau niște nemulțumiri trecătoare, altele pot privi însă chestiuni de fond; principalul este că se poate face un pas spre discutarea sinceră și deschisă a temei de interes comun. Între 9 octombrie, după ora 12:38′, și 11 octombrie după-amiaza, problemele financiare (altele decât salariul) sau patrimoniale, ce decurg din relația nativilor cu terțe persoane, pot fi abordate dacă nativii se vor baza pe intuiție ori pe presimțire. Din 11 octombrie, după ora 19:31′, se vor realiza patru trigoane regale pe semnele de Aer care vor susține mintea, inteligența, imaginația, creativitatea și spiritul novator al Gemenilor; acestea pot fi exploatate pentru a se desfășura activități de învățare, creație artistică, interpretate, proiectare, manifestări publice (concerte, spectacole, expoziții, activități de nivel academic). Întreaga săptămână, Gemenii vor dori să se bucure de libertate și vor amâna sau vor delega activitățile care le mănâncă timpul ori îi împiedică să se detașeze de muncă și de obligațiile de familie și societate; ei vor fi simpatici, atrăgători, dar „volatili”.



Horoscop săptămânal Rac ♋️ 2024

Horoscop Urania Rac

Între 5 și 7 octombrie noaptea, neliniști interioare, reactivarea unor stări de spirit neplăcute din dorința de a înțelege despre ce este vorba. Accente emoționale născute din confirmarea unor bănuieli cu privire la o persoană dragă Racilor sau față de un grup de apropiați al căror mod de a trăi, de a gândi și de a acționa îi dezamăgește sau îi lezează pe nativi. Creativitatea va fi la cote maxime, dar este posibil ca, tulburați de tot felul de viziuni și trăiri, Racii să nu-și poată exprima direct, în relațiile interumane sau în contextul unor activități artistice, universul de preocupări. Posibile „scene” de gelozie, de ostilitate în care unele persoane, mai ales dacă au motive reale de suferință în viața lor de fiecare zi, își pot etala aceste „focuri la inimă” în chip strident, exagerat sau chiar manipulator. Între 7 octombrie, după ora 2:34′, și 9 octombrie la prânz, gânduri, discuții, dar nu și rezolvări ale unor nereguli legate de acte și contracte de muncă. Sunt de menajat, prin conduită protectivă fizică, psihică și alimentară, funcțiile hepatice și aparatul locomotor. Între 9 octombrie, după ora 12:38′, și 11 octombrie după-amiaza, va fi greu de discutat logic, rațional și pragmatic cu un nativ din zodia Racului care va manifesta tendințele care-l fac celebru în manualele de astrologie: conservatorism, retractilitate, respingere a schimbării, neacceptare a unei realități și indisponibilitatea de a ceda, de „a lăsa de la el”, de a abandona o cauză pierdută. Din 11 octombrie, după ora 19:31′, mici surprize în plan material sau patrimonial; unele mai greu de acceptat sau de gestionat; prietenii pot juca un rol destabilizator în acest context. Întreaga săptămână vor funcționa mai multe careuri în T, care vor impune tensiuni și ostilități între nativi și unul sau mai mulți membri din familia din care provin, stres socio-profesional și nemulțumiri parteneriale.

Horoscop săptămânal Leu ♌️ 2024

Horoscop Urania Leu

Între 5 și 7 octombrie noaptea, activitățile domestice sunt de natură să-l indispună pe câte un Leu care numai de ordine și curățenie nu are chef sau de vizite la rude din „datorie de familie”. Mai complicat de gestionat vor fi situațiile în care un nativ are datorii morale sau materiale față de acele persoane și nu îndrăznește să le supere. Între 7 octombrie, după ora 2:34′, și 9 octombrie la prânz, Leii se vor ocupa de sufletul lor, de trăirile lor, de satisfacțiile lor pe multiple planuri: vor dori să facă ceea ce le place, ceea ce-i liniștește, ceea ce le validează așteptările și le motivează orgoliile; cei tineri vor dori să facă sport, antrenamente, să participe la concursuri. Cei maturi se vor îndrepta cu multă energie spre activitățile recreative care pot fi, în același timp, și creative, ei având posibilitatea să se afirme ori să-și cultive imaginea de sine ca un autor, interpret, lider de opinie, vedetă de teatru, film, muzică, modă, activități publice de succes. Între 9 octombrie, după ora 12:38′, și 11 octombrie după-amiaza, activitatea profesională curentă se va desfășura în nota de până acum, dar fără mare plăcere sau spor poate și din cauza fluctuațiilor în programul de lucru sau a schimbărilor care-i destabilizează și-i obosesc; surprize la serviciu ca reflex al nevoii de a se implementa niște măsuri organizatorice pe care, în unele cazuri, nativii le vor contesta. Din 11 octombrie, după ora 19:31′, posibile confruntări în planul relațiilor parteneriale, vizite surpriză, evoluții nebănuite ale unor întâlniri al căror substrat material sau financiar ar putea fi identificat dacă nativii vor studia atent comportamentul preopinenților care „se vor trăda” prin gesturi, afirmații sau încercări abile de manipulare. Întreaga săptămână va imprima conversațiilor sau opiniilor o tentă alunecoasă, nesigură, favorizând speculațiile verbale gratuite.

Horoscop săptămânal Fecioară ♍️ 2024

Horoscop Urania Fecioara

Între 5 și 7 octombrie noaptea, perioadă în care se va vorbi mai puțin, dar se va gândi și se va simți mai mult, mai profund, în sectorul comunicării, în cel al relațiilor parteneriale și în sectorul prieteniei, ceea ce nu va fi ușor de gestionat de către Fecioare, care sunt logice, raționale, precise, iar această „baie” de trăiri și simțiri, oricât de plăcute ar fie ele, tot îl poate copleși pe câte un nativ. Firește că noianul de impresii stârnite de cele văzute, trăite sau doar auzite va constitui, acum sau mai târziu, un mănunchi de argumente care vor conta în deciziile lor cu privire la relațiile lor interumane (frați, vecini, cunoscuți ocazionali, parteneri de viață, de proiect sau de afaceri și prieteni liber aleși în funcție de gusturi și interese sau plăceri comune). Între 7 octombrie, după ora 2:34′, și 9 octombrie, la prânz, preocupări organizatorice și administrative, eventual contacte cu instituțiile statului prin intermediul actelor și al documentelor („hârtii”) sau prin mijloacele moderne de comunicare. Între 9 octombrie, după ora 12:38′, și 11 octombrie după-amiaza, reticențe față de universul emoțiilor și al sentimentelor pe care nativii intuiesc că nu le pot controla autoritar, așa că, pentru a nu greși, dar și pentru a nu suferi, ei vor alunga orice cuplare a lor la o temă destabilizantă (telefoane, mesaje, lectura unei corespondențe mai vechi, cultivarea amintirilor, evocarea unor oameni sau a unor fapte cu persoanele apropiate, plonjare mentală în trecut). Din 11 octombrie, după ora 19:31′, posibile întâmplări neprevăzute legate de locul sau de regimul muncii. Din 10 octombrie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 februarie 2025, va încetini ritmul unor activități socioprofesionale, bun prilej pentru a reevalua o serie de preocupări ce pot suferi corectări ori de a cântări argumentele pro și contra înaintea luării unei decizii.



Horoscop săptămânal Balanță ♎️ 2024

Horoscop Urania Balanta

Între 5 și 7 octombrie noaptea, context astral bogat în resurse, dar nu toate constructive. Din 5 octombrie, vor începe să funcționeze două trigoane regale: unul activ la începutul săptămânii, celălalt activ spre 10 /11 octombrie. Ele vor stabili o relație între bani, muncă (salarizare) și ipostazele profesionale importante (carieră, posturi publice). Dar, fiind pe semne de Apă, ele vor fi instabile, versatile și, nu o dată, generatoare de griji. Pentru cei născuți în Balanță, principala problemă constă în protejarea sau chiar apărarea statutului lor la locul de muncă (a nu se cocheta cu demisia sau cu transferul mai ales dacă acestea sunt doar dorințe sau ipoteze), apoi acceptarea unor condiții ce apar pe fondul unor schimbări generale economice, fiscale, legislative, juridice și, în al treilea rând, să țină cont de estimările pieței muncii care nu sunt încurajatoare. Între 7 octombrie, după ora 2:34′, și 9 octombrie, la prânz, deplasări, dialoguri, conversații utile, dar și întâlniri plăcute alături de o serie de activități publice ori de prezențe ale nativilor într-un cadru oficial. Între 9 octombrie, după ora 12:38′, și 11 octombrie după-amiaza, preocupări gospodărești duse cu greu la bun sfârșit. În cazul unora, ar putea fi vorba de dificultăți organice, de condițiile fizice grevate de o anume stare de sănătate, alteori va fi vorba de o stare psihică ce-i va împiedica pe cei născuți în Balanță să-și adune puterile. Din 11 octombrie, după ora 19:31′, mai multe trigoane regale pe semnele de Aer le vor fi de folos nativilor, pentru că vor putea să se detașeze de factorii de stres sau de momentele plictisitoare de peste zi și să se concentreze pe problemele care le dau satisfacție sau care le impun un alt regim de viață, profund personal, creator, dătător de „aripi”. Perioadă bună pentru apariții în public, disertații, conferințe, prelegeri, inițiative mediatice.



Horoscop săptămânal Scorpion ♏️ 2024

Horoscop Urania Scorpion

Între 5 și 7 octombrie noaptea, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității celor despre care vorbim și va contribui la realizarea a două trigoane regale pe semne de Apă, ceea ce reprezintă un context astral favorabil Scorpionilor în plan personal, afectiv și mental (intelectual), permițându-le intuiții și activități creatoare sau, cel puțin, marcate de logica emoțiilor și a sentimentelor, cu șansa realizării unei armonii interioare. Între 7 octombrie, după ora 2:34′, și 9 octombrie la prânz, preocupări curente legate de administrarea banilor, dar și de implicarea în activități care aduc bani într-un regim paralel cu salariul (venituri ocazionale). Între 9 octombrie, după ora 12:38′, și 11 octombrie după-amiaza, efort de a învăța sau de a se pregăti într-o direcție minoră, dar necesară, care nu le va da nicio satisfacție, drept care efortul lor nu se va asocia cu bucuria lărgirii orizontului, ci cu mulțumirea dobândirii unei abilități sau competențe utile în desfășurarea vieții profesionale. Din 11 octombrie, după ora 19:31′, întâmplări în viața de familie, dar și demersuri în vederea risipirii tensiunilor dintre nativ și una sau mai multe rude printr-o inițiativă inteligent pusă în practică. Întreaga săptămână, mai multe trigoane regale pe semnele de Aer îi vor face pe unii Scorpioni să se îngrijească de starea lor de bine interioară (psihică, sufletească) prin cultivarea unor preocupări relaxante ori care să-i rupă de contextul searbăd și obositor al rutinei (mici vacanțe, pauze, momente de respiro, „evadări din cotidian”). Spiritul lor speculativ va rămâne însă treaz și le va sugera o soluție inedită (inspirație bruscă) pentru a obține bani sau avantaje prin intermediul relațiilor lor cu persoane sau instituții până pe 10 octombrie, când Jupiter va intra, pentru patru luni, în mișcare aparent retrogradă și va îndepărta această șansă.

Horoscop săptămânal Săgetător ♐️ 2024

Horoscop Urania Săgetător

Între 5 și 7 octombrie noaptea, mecanisme astrale misterioase pe fondul unui trigon regal pe semne de Apă care implică „casele Domnului” (IV, VIII și XII), ceea ce presupune o doză de necunoscut, astfel că Săgetătorii ar putea simți la un moment dat că sunt conduși de un fir nevăzut spre anume decizii și evenimente cărora nu li se pot opune. Noroc ascuns, relații speciale, întâmplări care pun în evidență laturi neștiute între Săgetători și părinții sau strămoșii lor. Între 7 octombrie, după ora 2:34′, și 9 octombrie la prânz, Luna va tranzita casa I a personalității celor despre care vorbim acum și le va spori virtuțile și calitățile, influențându-i în mod pozitiv, drept care nativii vor fi, în mod special, veseli, optimiști, în bună formă fizică și, prin asta, fiind niște persoane simpatice și plăcute în mediul în care trăiesc și muncesc. Între 9 octombrie, după ora 12:38′, și 11 octombrie după-amiaza, griji legate de bani și venituri (salariu sau pensie). Posibile surprize pe această direcție care trebuie gestionate înțelept. Din 11 octombrie, după ora 19:31′, comunicarea poate fi bună, dar secvențial, în funcție de temele abordate și de natura relației pe care nativii o susțin prin dialog. Astfel, întâlnirile cu prietenii pot fi plăcute și utile, în schimb, în plan partenerial, din 10 octombrie, când Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă, pentru patru luni, lucrurile se vor complica și va fi nevoie de multă abilitate și prudență pentru a nu deteriora relațiile sau agrava situația nou-creată. În plus, acest context se va afla, până pe 5 februarie 2025, în opoziție cu semnul Săgetătorului, pe care îi va „ține în șah”, punându-le nativilor răbdarea, dar și virtuțile la încercare. Situațiile rămase nerezolvate acum vor putea fi reluate abia după 1 mai 2025, când Guvernatorul Săgetătorilor se va afla, din nou, la 21° Gemeni, unde se află în prezent.



Horoscop săptămânal Capricorn ♑️ 2024

Horoscop Urania Capricorn

Între 5 și 7 octombrie noaptea, relațiile cu un prieten se pot deteriora, plecând de la o situație neclară, de la impresii deformate, de la un comportament neindicat și neinspirat, de la așteptări exagerate, de la o exprimare confuză. Dar contextul poate scoate la iveală nemulțumiri mai vechi, disfuncții relaționale consolidate în timp, ceea ce ridică bariere de comunicare. Între 7 octombrie, după ora 2:34′, și 9 octombrie la prânz, marcaj din punctul de vedere al sănătății pe axa care controlează aparatul locomotor (manualitatea, exprimarea orală, scrisul, gândirea logică) și funcțiile hepatice. Cei care se cunosc cu „slăbiciuni” în aceste zone anatomo-fiziologice ar trebui să se menajeze pentru a nu răscoli afecțiunile și sensibilitățile în zonele amintite. După 10 octombrie, Jupiter, aflat în casa a VI-a a sănătății de fiecare zi, va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 5 februarie 2025, va crea condiții pentru amânări și așteptări ale momentului potrivit pentru o intervenție medicală, care va fi posibilă abia după 1 mai 2025, când planeta va ajunge la 21° Gemeni, la care se află acum. De altfel, același mecanism astral va opera și în cazul relațiilor de muncă (abandonarea unor înțelegeri, complicații juridice, nevoia unui timp de gândire, dar și neseriozitatea uneia dintre părți). Între 9 octombrie, după ora 12:38′, și 11 octombrie după-amiaza, un mare număr de cuadraturi și opoziții, care vor alcătui un mănunchi de careuri pe semnele Cardinale și care se vor bloca reciproc, dar se și vor potența reciproc, îi va pune pe Capricorni în varii ipostaze, în funcție de vârsta și locul lor în societate. Premisele personale, parteneriale (conflictuale, procesuale), cele familiale și cele socioprofesionale vor ridica probleme majore. Atenție la răstimpul 10 – 11 octombrie. Din 11 octombrie, după ora 19:31′, surprize în plan financiar; fără aventurisme.


Horoscop săptămânal Vărsător ♒️ 2024

Horoscop Urania Vărsător

Între 5 și 7 octombrie noaptea, situație specială pentru activitatea publică, ce impune atenție la detalii și la nuanțe, vigilență în planul responsabilităților profesionale, renunțarea la îndrăzneli și acte de curaj gratuit (vedetism) în contextul unor dezbateri publice, interviuri, intervenții la întruniri. Decât să devină vulnerabili prin lipsă de tact și de măsură, Vărsătorii e mai indicat să aibă o prestație corectă, fără cusur, chiar dacă nu spectaculoasă. Între 7 octombrie, după ora 2:34′, și 9 octombrie la prânz, întâlniri cu unii prieteni pentru a pune la punct un proiect comun, dar și întâlniri cu persoane necunoscute lor până atunci (oficiali) în vederea unei consultări sau cooperări. Între 9 octombrie, după ora 12:38′, și 11 octombrie după-amiaza, stare de sănătate normală, dar cu semne de oboseală și cu o lipsă a chefului de muncă ce îi poate alarma pe unii dintre nativi care vor interpreta această apatie ca semn al unei dereglări organice. Probabil că va fi nevoie de odihnă și de practicarea unor activități care să-i destindă. Din 11 octombrie, după ora 19:31′, Luna va tranzita casa I a personalității Vărsătorilor și le va nuanța în chip profitabil multe dintre impulsurile lor provocate de un careu în T, care va fi activ, întreaga săptămână, pe semnele Fixe și care va lucra, cu intensități diferite, pe casa carierei, a familiei din care provin și a propriului corp sau a identității, făcându-i să suporte un context special: Uranus, puternic, va acționa discret, din umbră, în siajul destinului, iar Venus, mai slabă, va acționa la vedere, intens, dar pentru scurtă durată. Întreaga săptămână, vor opera mai multe trigoane regale pe semnele de Aer, care vor crea o armonie reală între casa creativității și cea a conștiinței, oferindu-le tuturor Vărsătorilor culoare favorabile de exprimare a personalității și a talentului lor în varii forme de manifestare.



Horoscop săptămânal Pești ♓️ 2024

Horoscop Urania Pești

Între 5 și 7 octombrie noaptea, efervescență mentală, hipersensibilitate interioară (emotivitate, slăbiciuni afective, impresionabilitate); preocupări elitiste, artistice, culturale, religioase care să-i rupă pe nativi de contingent. Peștii nu se vor dedica unor activități de recreere, ci de recuperare a echilibrului interior, a învigorării sufletești și a izolării de stres și de „zgomotul existențial”. Perioadă de mare armonie cu sine pe fondul unui trigon regal pe semne de Apă, care le sporește artiștilor, creatorilor de orice gen și interpreților, farmecul, harul, expresivitatea artistică, profunzimea și noblețea. Între 7 octombrie, după ora 2:34′, și 9 octombrie la prânz, implicare în viața publică, eventual un mic succes sau o victorie morală într-o bătălie pentru o anume cauză (dreaptă). Orice nativ din Pești va simți nevoia să facă ordine în viața sa profesională. Între 9 octombrie, după ora 12:38′, și 11 octombrie după-amiaza, unele persoane vor simți nevoia să se izoleze de o parte dintre prietenii și apropiații lor fără a fi vorba de o nemulțumire, de o dezicere sau de un conflict, ci din dorința de a nu mai fi provocați de evenimentele care îi privesc în principal pe alții și secundar pe ei. Din 11 octombrie, după ora 19:31′, accent astral pe casele destinului unde nu se poate interveni (casa a IV-a, a VIII-a și a XII-a). Mecanisme care îl pot pune pe gânduri pe câte un nativ, mai ales dacă se află într-o perioadă în care se simte responsabil de felul în care își croiește viitorul. Numeroasele trigoane pe semne de Aer pot însă motiva și oferi soluții, doar că acestea nu vor putea fi puse imediat în practică, pentru că Jupiter, cel de-al II-lea Guvernator al lor, va intra, pe 10 octombrie, în mișcare aparent retrogradă și abia pe 5 februarie 2025 va ieși din această postură, devenind cu adevărat activ și eficient. E de reținut partea bună a proiectului.

SURSA: https://www.youtube.com/channel/UCi-edpUjtqD7YzmukwxG72Q

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții