Horoscopul zilei de 10 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 10 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, G...

marți, 8 octombrie 2024

Horoscopul săptămânii 7-13 octombrie 2024



Horoscopul săptămânii: 7-13 octombrie 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Previziuni complete. Această săptămână vine cu multă muncă pentru Balanțe și Scorpioni, iar Săgetătorii își vor schimba părerea despre un om.O săptămână dificilă, dar frumoasă pentru o bună parte din zodii. Stelele arată că Săgetătorii și Capricornii trec printr-o perioadă ciudată, iar Vărsătorii nu mai pot să tacă. Află ce au pregătit astrele în săptămâna 9-15 octombrie 2023, conform zodiei tale.

Horoscop săptămânal Berbec

Horoscop Berbec

Acest nativ va avea multe de spus în săptămâna 7-13 octombrie 2024, unele mai tensionate, altele mai echilibrate. Astrologii menționează că s-ar putea să aibă parte de lupte de putere duse cu oamenii care au autoritate în viața lor, poate chiar superiori. În a doua partea săptămânii, lucrurile se vor liniști și această zodie poate avea noroc la banii, datorită unui om important. Nu sunt excluse și întâlniri cu oamenii din trecutul lor. De un efort colectiv, de asocierea cu cineva (fie acela și partenerul de viață), într-un proiect comun în care vă puneți mari speranțe să vă ridice la un alt nivel poate să aibă succes săptămâna asta. Disputele (daca exista) s-ar putea termina cu împăcare daca nu vreți să vă afecteze statutul, sau primiti ajutor ori îndrumare de la cineva legat de asta, sau de un proces.Temperamentul vă poate afecta inclusiv viaţa sentimentală, iar dacă nu renunţaţi la comentariile răutăcioase şi nu veţi înceta să puneţi la îndoială fiecare mişcare a partenerului de viaţă s-ar putea să transformaţi totul într-un câmp de luptă, iar voi nu veţi fi în acceaşi echipă, ci adversari direcţi. Vă lipsește corectitudinea și sensibilitatea, depuneţi mai mult efort în acest sens. Dacă aveţi ceva de spus atunci încercaţi să gândiţi situaţia la rece, să analizaţi toate mijloacele de acţiune şi să vorbiţi deschis cu persoana în cauză. Fiţi răbdători şi înţelegători. Respiraţi adânc şi abţineţi-vă de la a spune ceva ce probabil veţi regreta mai târziu. Pentru alții șanse de a călători la chemarea sau invitația unui apropiat din trecut, sau oportunitatea de a face un curs în urma căruia pot să adauge încă ceva la CV, la ce stiu să facă și astfel probabilitatea de a avansa in cariera creste. Stelele arată că berbecii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Horoscop săptămânal Taur

Horoscop Taur

Taurii în această perioadă sunt foarte puternici și rezistenți. Dau dovadă în multe situații de toleranță și răbdare. Aceste lucruri îi aduc multe beneficii și chiar pot obține niște bani în plus. În prima partea săptămânii, Taurii se implică într-un conflict, dar care foarte repede se termină, pentru că această zodie demonstrează destul de repede că are dreptate. Taurii trec printr-o perioadă ciudată din viața lor, întrucât vor fi împiedicați să perceapă corect esența a ceea ce se întâmplă. Astrologii menționează că sunt probabile conflicte cu prietenii sau colegii. Va exista o lipsă de neînțelegere reciprocă și din acest motiv, lucrul în echipă va avea de suferit la mijloc de săptămână. Cu toate acestea weekendul va veni cu mai multe surprize plăcute pentru zodia gemeni. Cel mai bine ar fi să nu vă mai implicaţi în absolut orice proiect, mai ales dacă ştiţi că s-ar putea să vă îngreunaţi cu munca peste limitele voastre. O pauză este justificabilă. Gândiţi-vă bine şi reconsideraţi-vă atribuţiile, hotărâţi ce este cu adevărat important pentru voi şi care sunt lucrurile (sau persoanele) de care trebuie să vă descotorosiţi. Este posibil să apară o confruntare, o dispută la serviciu sau în viaţa privată, dar este importantă o analiză a situaţiei. Veţi înţelege că uneori este mai bine să faceţi un pas în înapoi pentru a avansa cu mai multă putere spre un viitor fructuos. Poziția planetelor mai arată că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este foarte important să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahar consumat într-o zi. Astrele scot în evidență faptul că acest nativ nu va avea probleme grave de sănătate în săptămâna 9-15 octombrie 2023, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.



Horoscop săptămânal Gemeni

Horoscop Gemeni

În această perioadă gemenii sunt foarte rapizi și reacționează în cele mai importante momente. Astrologii menționează că acest nativ în prima partea zilei, va fi mai atent la părinții sau copii lui, fiindcă apar câteva probleme. De asemenea, finalul săptămânii va fi memorabil pe plan personal, pentru că o persoană se hotărăște să facă un pas major. Nu sunt excluse niște venituri în plus datorită unei posibilități. În această perioadă, Gemenii vor rezolva problemele din trecut, vor duce până la capăt sarcini, vor face achiziții și chiar pot restabili unele relații întrerupte cu rudele. Finalul săptămânii va fi mai armonios și mai plăcut pentru acest native, fiindcă vor avea mai mult timp la dispoziție pentru propriile nevoi și au toate șansele să obțină o sumă de bani, care este așteptată de ceva timp. Sunteţi într-o perioadă benefică din toate punctele de vedere, însă trebuie să fiţi atenţi la interacţiunea cu cei din jur. Profitaţi de faptul că sunteți mai puternici, mai încrezători decât sunteți de obicei, iar cei din jur este posibil să fie invidioşi pe acest entuziasm. Dacă sunteti în căutarea unui partener, pozitivismul de care daţi dovadă în această perioadă vă va ajuta foarte mult. Dacă sunteţi într-o relaţie este posibil să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte viitorul alături de persoana iubită. La capitolul sănătate, stelele arată că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă.Bucurie vă poate aduce programarea sau participarea la un eveniment familial așteptat de ceva timp legat de copii, nepoți, ori o mica reuniune cu colegi sau oameni de care vă leagă ceva. Ar putea exista și un potențial periculos daca acesta nu se supune unor reguli, sau daca sunteți tentați să exagerați în vreun fel. Pentru cei singuri posibilitate de a se îndrăgosti sau a se apropia mai mult de cineva care nu e chiar proaspătă cunoștință, ori de a vedea față în față pe cineva cu care până acum au avut contacte doar la distanță. Poziția planetelor mai arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Horoscop săptămânal Rac

Horoscop Rac

Racii nu mai pot să tacă atunci când sunt jigniți și supărați. Din acest motiv, este o perioadă tensionată datorită certurilor, conflictelor și intrigilor care vor apărea pe parcurs. Iar la mijloc de săptămână vor fi dezamăgiți datorită unei situații destul de confuze. De asemenea, la final de săptămână obțin mai mulți bani și își satisfac nevoile și ambițiile. Vor petrece timp prețios cu copii, partenerul de viața sau cu oamenii apropiați.O stare psihica buna, o atmosfera familiala primitoare daca ați știut să cultivați relații sănătoase cu toți cei care vă înconjoară. De asemenea posibilitatea de a rezolva niste probleme de sănătate daca exista deschidere să faceți niste schimbări, daca ați știut în timp cum să vă protejați organismul, dar și pentru că e posibil să aveți norocul de a da peste doctorul potrivit. Pare-se că aveți chef de treaba, sau că preocupările perioadei sunt dintre cele care vă fac placere, chiar daca vă responsabilizează. S-ar putea ivi ceva oportunități la locul de munca, sau puteți îmbunătăți comunicarea cu colegii. Racii trec printr-o perioadă agitată și plină de momente neașteptate, atât la locul de muncă, atât și în sânul familiei. Astrologii spun că în prima jumătatea săptămânii, Racii se simt presați din cauza unui șef sau coleg la locul de muncă. Iar la final de săptămână, Racii decid să plece într-o călătorie, vacanță sau vizită neașteptată. De asemenea, acest nativ s-ar putea să regrete pentru unele cuvinte spuse în această perioadă. Deși vă simțiți mai puternic decât de obicei și puteți face față cu ușurință oricăror probleme cu care vă confruntați, nu vă simțiți confortabil atunci când mai mulți oameni vă provoacă și vă solicită diverse. Este recomandabil să fiţi rezervat. Cel mai bine este să faceţi un compromis. Altfel s-ar putea să fiți forțați să vă retrageți sau să vă faceți dușmani. Mai presus de toate, este important să nu devii prea încăpățânat, deoarece acest lucru poate avea un efect negativ asupra ta și a oamenilor din jurul tău. Este o săptămână în care Racii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice Astrele arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.



Horoscop săptămânal Leu

Horoscop Leu

În prima partea săptămânii, Leii pot face unele greșeli. De asemenea, dorința de a vă sacrifica principiile pentru a atinge obiectivele, poate să vă aducă mai multe probleme pe capul vostru. Din fericire, în a doua jumătatea săptămânii activitățile vor deveni mai fructuoase, mai intenționate, organizate și vor simți că universul îi susține în tot ceea ce face.În prima partea săptămânii leii nu pot accepta unele păreri legate de un subiect și pot avea parte de discuții mai puțin plăcute cu familia sau partenerul de viață. Iar la mijloc de săptămână decid să își achiziționeze un obiect scump, care este extrem de important pentru ei, dar și pentru unii membri ai familiei sale. De asemenea, la locul de muncă se va simți util și fericit, fiindcă sunt cei care schimbă lucrurile în bine.Daca aveți de rezolvat ceva acte importante care privesc punerea în concordanta cu legea, n-ar trebui să mai amânați cine știe cât, pentru că săptămâna asta auspiciile sunt favorabile; condiția e să nu existe piedici legate de sănătate, sau de imposibilitatea de a vă detașa de îndatoriri zilnice presante. Vizibilitatea pe care-o aveți sau importanta pe care v-o dau oamenii din jurul vostru depind de cât de bine comunicați, de cum știți să veniți în întâmpinarea lor. Stare de bine pe care-o puteți trăi la fel de bine și singuri, dar și împreună cu cei aleși. Sunteți atent la detalii și perseverent atunci când vă confruntați cu probleme. Puteți finaliza sarcinile noi, fie singur, fie ca parte a unei echipe. Oricare ar fi varianta aleasă, o să aveţi parte de nişte rezultate excepţionale. Oamenii au încredere în părerile voastre şi o să vă ceară sfatul atunci când vă aşteptaţi mai puţin. Este un moment extrem de bun pentru a vă îndeplini dorinţele mai vechi. Poziția planetelor arată că leii au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți sau faceți unele activități fizice.


Horoscop săptămânal Fecioară

Horoscop Fecioara

Fecioarele pot cunoaște o persoană importantă, care are suficientă putere și influență ca să-i schimbe viața. Astrologii îi consideră norocoșii acestei săptămânii, pentru că în viața lor apare un om, care nu doar îi admiră, dar și îi apreciază pentru tot ce face. La final de săptămână s-ar putea să primească mai multe invitații și propuneri la unele evenimente sau concerte. Fecioarele trec printr-o schimbare radicală, dar foarte benefică pe plan psihic. În prima jumătatea săptămânii vor simți că cineva nu le vrea binele și chiar va observa că unele persoane își schimbă atitudinea față de ei. Astrele mai spun că urmează niște zile pline de suspans în raport cu unele aspecte din viața zodiei Fecioară, chiar dacă au senzația că nimic nu mai poate să-i surprindă.Afirmați-vă și ceilalți o să vă urmează exemplul. Atitudinea pe care o adopți este copleșitor de convingătoare în ceea ce privește majoritatea problemelor cu care trebuie să te confrunţi. Așadar, este momentul perfect să discutați tot ceea ce este important. Fiți hotărâți, dar nu obsedați cu anumite idei. Extindeți-vă domeniul de expertiză, probabil că veți avea succes indiferent de ce alegere aveţi în gând. O negociere financiară, fie că este cu un angajator în privința salariului, cu cineva căruia îi prestați servicii sau pe care-l tocmiți să vă facă o lucrare, ar putea decurge așa cum vreți daca nu cumva felul în care vedeți voi colaborarea la acest capitol este exagerat (cereți prea mult, sau cereți prea puțin și apoi vă pare rău de asta). Sănătatea are în continuare nevoie de atenție mărită, chiar daca săptămâna asta lucrurile se arată ceva mai bine. Posibilă șansă, noroc, oportunitate legată de serviciu, bani, ceva ce urmăriți de o vreme. La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrologii scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Horoscop săptămânal Balanță

Horoscop Balanta

Această săptămână vine cu multă muncă pentru balanțe, fiindcă s-au adunat multe lucruri de făcut și la serviciu, dar și acasă. De asemenea, vor planifica încă ceva extrem de important pentru ei, poate fi legat de un eveniment major, o călătorie, o vacanță sau chiar o schimbare de job. În a doua partea săptămânii, balanțele au o stare emoțională destul de instabilă și poate face mai multe lucruri care nu-i caracterizează. Astrologii scot în evidență faptul că acest nativ nu va avea probleme grave de sănătate în săptămâna 9-15 octombrie 2023, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.Dorința se împletește cu energia, trecutul îl lăsați în urmă, vă simțiți pe val și vă place să împărtășiți bucurie cu cei apropiați. Dacă n-ar fi situația actuală sau dacă n-ar fi încă niste greutăți familiale ori legate de locuință, și mai ales dacă există vreun motiv anume care vă dă starea asta sigur ați da o petrecere. Săptămâna aceasta, nativii zodiei Balanţă îşi folosesc energia debordantă într-un mod pe care alţii l-ar putea privi drept ameninţător. Veţi descoperi că risipa de energie fizică, dar mai ales emoţională, nu este răspunsul în aproape nicio situaţie. Aşa că relaxaţi-vă, păstraţi-vă cumpătul şi încercaţi să comunicaţi mai eficient cu cei din jur. Acordaţi-vă timpul de care aveţi nevoie şi nu vă supuneţi la stes inutil. Sunteți porniți să vă faceți proiecte, să priviti spre viitor, iar dacă sunteți singuri să vă și găsiți omul lângă care v-ar place să fiți pe termen lung. Pentru alții bucurii de la sau prin copii. Și voi ar fi bine să vă ocupați de niste documente legale, contracte…



Horoscop săptămânal Scorpion

Horoscop Scorpion

Astrologii spun că această săptămână vine cu multă muncă pentru scorpioni și își asumă prea multe activități. Chiar de la început de săptămână își va da seama că se simte extenuat și nu mai poate îndeplini unele sarcini complicate, care necesită mai multă concentrare.Nativii zodiei Scorpion îi inspiră pe cei din jur cu ideile lor măreţe şi planurile de viitor. Săptămâna aceasta, sunteţi extrem de norocoşi, vă simţiţi extraordinar în pielea voastră şi nu aveţi prea multe motive care să vă pună pe gânduri. Persoanele cu care vă întâlniţi sunt atrase de energia voastră pozitivă şi sunt gata să se implice alături de voi în orice proiect. Profitaţi din plin de oportunităţile pe care astrele vi le scot în cale şi bucuraţi-vă de aceste zile de care vă veţi aminti mereu cu plăcere. Poziția planetelor arată că finalul săptămânii poate fi mai liniștit, fiindcă primesc susținerea de care are nevoie. De asemenea, pe plan sentimental pot apărea câteva modificări frumoase.Există posibilitatea de a rezolva niste chestiuni de serviciu, sau mai degrabă asta vreti, dar nu prea depinde de voi, ci altcineva e factor decisiv, are puterea. De aceea sunteți nevoiți să așteptați, să aveți răbdare, și indiferent dacă vă place sau nu ar trebui să nu puneți la suflet, că vă stresați degeaba. Mai bine vă bucurați de atmosfera de familie, sau la serviciu “pregătiți terenul” cu grijă, ca intre timp toate celelalte treburi obișnuite să fie la locul lor. Posibilitatea de a profita de niste oferte să cumpărați ceva pentru casă sau care vă doreați mai demult. La capitolul sănătate, astrele arată că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă.

Horoscop săptămânal Săgetător

Horoscop Săgetător

Astrologii vă încurajează să vă bazați mai mult pe intuiție și să aveți mult mai multa încredere în voi. Singurătatea va lua sfârșit și cineva va apărea în viața voastră și umple golurile lăsate de trecut.Încrederea în sine sporită vă ajută să stabiliți legături importante cu persoane influente și serioase. Ceea ce aveți de spus îi încântă pe cei din jur, iar modul vostru de gândire îi încurajează să vă sprijine în toate demersurile. Atât în viața profesională, cât și în cea privată, compania voastră este căutată și apreciată. Ca oaspete, probabil că veți provoca o agitație cu abordarea încurajatoare și echilibrată a vieții. Toți cei care au plăcerea de a vă întâlni descoperă că sunteți o companie stimulatoare.Săgetătorii își vor schimba părerea despre un om, care foarte multe lucruri a promis. În prima partea săptămânii, săgetătorii nu mai acceptă unele lucruri și încearcă să refuze al câteva propuneri, care vin destul de insistent spre ei. De asemenea, astrologii menționează că este o perioadă extrem de creativă și productivă pentru cei care activează în zona artistică. A ține legătura cu lumea, fie ei apropiați sau doar cunoștinte, poate fi un factor de ajutor, sau oricum benefic indiferent care vă e țelul: să vă schimbați serviciul sau să găsiți unul pe gustul vostru, ori să vă găsiți un partener potrivit pentru o anume colaborare… O altă condiție ar fi să știți foarte bine ce vreți și care vă sunt posibilitățile, să vă faceți autoevaluarea corectă. Cu Venus în zodia voastră puteți beneficia de ceva noroc, sau voi puteți să vi-l aduceți prin cel mai potrivit fel de a vă prezenta și a relaționa. Este o săptămână în care săgetătorii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice



Horoscop săptămânal Capricorn

Horoscop Capricorn

Astrologii nu vin cu vești prea bune în această săptămână. Sunteți copleșiti de orice situație, nu aveți răbdare și vă pierdeți în detalii. Începeți orice activitate cu o mică pauză în care să vă planificați totul pas cu pas.Vă confruntați cu o serie de provocări și vă simțiți ca și când ar trebui să demonstrați ceva tot timpul. Acest lucru este destul de obositor și deranjant, ceea ce tinde să vă epuizeze rapid. Asigurați-vă că vă păstrați cumpătul și evitați să vă arătați în mod inutil nemulțumirea față de cei care au un rol important în viața voastră. Practicați mai multă auto-reținere și fiți mai atenți la modul în care îi tratați pe ceilalți. Bucurați-vă de o pauză calmă și relaxantă, folosiți timpul pentru a reorganiza planurile și coordonați-le cu partenerul și familia.În prima jumătatea săptămânii, capricornii pot face unele greșeli. De asemenea, dorința de a vă sacrifica principiile pentru a atrage obiectivele, poate să vă aducă mai multe probleme pe capul vostru. Din fericire, în a doua partea săptămânii activitățile vor deveni mai fructuoase, mai intenționate, organizate și vor simți că universul îi susține în tot ceea ce face. Ambițiile sunt mari, dar stresul ar putea fi și el ori pentru că vi se pare că nu reușiți cât vreți, ori pentru că o autoritate nu pare a fi de partea voastră. Reușita ar putea veni daca știți să vă puneți corect în valoare talentele, calitățile, și daca ambițiile voastre nu sunt exagerate, dar mai ales daca cineva acolo sus vă iubește. Un ajutor discret ar putea veni și el prin ceea ce ați făcut în trecut, eventual printr-o veche cunoștință, ori o recomandare de la un fost angajator. Bucurați-vă de intimitatea în familie, în cămin, și protejați-vă sănătatea. Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această săptămână, pentru că pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Horoscop săptămânal Vărsător

Horoscop Vărsător

Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiei Vărsător și prevăd surprize frumoase pe plan personal.Relaxați și puși pe treabă, reușiți să duceți la bun sfârșit orice vă propuneți, indiferent de cât de grea este sarcina. Iar asta nu face decât să stârnească admirația în ochii colegilor. Oamenii din jur vă caută să vă ceară sfatul în chestiuni care îi preocupă. Asta nu face decât să vă întărească încrederea în propria persoană și vă va ajuta să vă dezvoltați.Vărsătorii nu mai pot să tacă atunci când sunt jigniți și supărați. Din acest motiv, este o perioadă tensionată datorită certurilor, conflictelor și intrigilor care vor apărea pe parcurs. Iar la mijloc de săptămână vor fi dezamăgiți datorită unei situații destul de confuze. De asemenea, la final de săptămână obțin mai mulți bani și își satisfac nevoile și ambițiile. Vor petrece timp prețios cu copii, partenerul de viața sau cu oamenii apropiați. Intențiile sunt multe, ambițiile pe măsură, și e bine să știți că pentru a le realiza trebuie să fiți corect pregătiți: informați în toate detaliile, sau să aveți studiile necesare, ori să aveți un mod de a gândi care să permită realizarea celor ce vi le-ați propus. Daca indepliniti condițiile astea sunt șanse să începeți să faceți niste pasi lenți dar constructivi înainte, cel mai probabil cu îndrumare de la un colectiv de oameni, un sfat de la o cunoștință din anturaj sau de la un bătrân din familie la a cărui părere țineți. Pentru unii posibile succese la distanță sau in legătura cu străinătatea. Stelele arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.


Horoscop săptămânal Pești

Horoscop Pești

Astrologii anunță o săptămână destul de tensionată pentru Pești. Au parte de câteva zile de agitație și gânduri de neliniște care îi împiedică să se concentreze.Mai mult ca oricând, trebuie să învățați să vă canalizați energia în mod productiv. Veți avea surpriza să vedeți cât de multe lucruri puteți rezolva, într-un timp relativ scurt, dacă te concentrezi pe fiecare problemă pe rând. Asigurați-vă că evitați discuțiile prelungite care vă aduc frustrare și motive de supărare pe cei care par că vor să vă pună obstacole. Nu ar strica puțin autocontrol în tot ceea ce aveți de făcut.Astrele arată că săptămână pentru Pești începe destul de dificil, în special la locul de muncă, unde lucrurile nu merg foarte greu. Din fericire, zodia Pești nu uită că este o persoană creativă și se poate baza pe gândirea sa analitică. În așa fel, găsește mai multe soluții pentru a rezolva o problemă. Finalul săptămânii este mai plăcut și mai relaxant pentru acest nativ. Întâi și-ntâi sănătatea – atât a voastră cât și a celor care contează pentru voi – ar trebui să fie principala preocupare, și ar trebui să luați în seama că și factori care nu mai depind de voi pot avea o contribuție la menținerea ei, dar și dacă aderați la o idee greșită sau vă încredeți în oameni nepotriviți. O atitudine lejeră și dornică doar să-și vadă de propriile plăceri poate și ea să aducă probleme și ar trebui înlocuită cu una dispusă să se informeze corect și să înțeleagă. Posibilă rezolvare a unor chestiuni financiare cu un ajutor neștiut, nesperat. În această perioadă sănătatea peștilor poate fi afectată din cauza insomniei, oboselii și stresului. Astrologii sfătuiesc să excludeți unele lucruri, care vă afectează emoțional.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții