Mesajul Universului luna Octombrie 2024

Ce îți transmite Universul în luna Octombrie in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziun...

marți, 1 octombrie 2024

Mesajul Universului luna Octombrie 2024



Ce îți transmite Universul în luna Octombrie in funcție de zodia ta!

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 


Mesajul Universului, pentru luna OCTOMBRIE 2024. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire. Ei nu sunt limitati in timp si spatiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut. Ai incredere in echipa ta de ingeri si cere-le ajutorul! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat si ghidat de Divinitate. Ingerii sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat.

Universul ne sfătuiește să ne păzim inima și să rămânem pe drumul pe care am început să mergem fără să facem schimbări importante în această perioadă - făcând acest lucru putem atrage către noi toată lumina divină de care avem nevoie.




Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Mesajul trimis de Univers pentru zodia ta: În luna octombrie îți vei vei simți sufletul împuternicit să fie liber, să pledeze pentru dorințele sale, să facă ce îi aduce fericire. În această perioadă ai ocazia să spui și să faci ceea ce îți dorești. Deschide-ți inima și nu îți fie teamă să vorbești despre ceea ce simți astfel încât oamenii din jurul tău să te înțeleagă mai bine și să te cunoască cu adevărat.“Marea albastra vorbeste sufletului tau, vindecandu-te si linistindu-te. Chiar si simpla inchipuire ca te scufunzi in pantecul vindecator al marii are efectele dorite. Dar este mai bine sa petreci cat mai mult timp posibil langa ocean. Permite puterii si frumusetii marii sa te curete de toate grijile si preocuparile.” Acest mesaj a ajuns la tine datorita legaturii pe care o ai cu marea. Este un semn ca iti prinde bine sa petreci mai mult timp la malul marii, poate in timpul unei vacante, a unei calatorii de o zi sau avand o casa aproape de mare. Ingerii te vor ajuta sa realizezi acest lucru, daca le ceri si le permiti. Aerul si apa marii te inspira si te vindeca. Semnificatii suplimentare : fa baie cu apa de mare pentru detoxifiere ; bea mai multa apa ; intr-o viata anterioara, ai fost legat de mare ; invata sa practici un sport nautic precum scufundari sau snorkeling de indata ce ai ocazia.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mesajul trimis de Univers pentru zodia ta: sa ai mai multa incredere in tine Esti pe drumul cel bun cu viata ta. In sfarsit, lucrurile s-au linistit, furtuna a trecut si Soarele a inceput sa straluceasca tot mai puternic pe strada ta. Acum a venit momentul sa inveti sa ai mai multa incredere in tine si sa lupti cu toata energia pentru viitorul la care visezi de atat de mult timp.“Aceasta situatie iti da ocazia de a te vindeca, de a te dezvolta si de a elimina tiparele negative. Mentine-ti intentia de a vedea lumina divina launtrica si calitatile celeilalte persoane. Noi te vom ajuta sa elimini gandurile, sentimentele si energiile pe care nu le poti ierta si sa te inalti la un nivel superior de pace, de liniste sufleteasca si de compasiune.” Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru ca ei vad ca esti impovarat de aparitia repetata a unor tipare negative. Pentru a intrerupe acest ciclu, este important sa elimini vechile ganduri toxice legate de actuala situatie sau relatie. Poti face asta respirand profund si lasand in seama ingerilor la fiecare expiratie temerile, grijile, furia sau alte sentimente dureroase. Iertarea nu inseamna sa treci cu vederea comportamentul persoanei. Inseamna doar ca nu mai doresti sa porti emotii si ganduri toxice fata de aceasta persoana, care iti fac tot tie rau. Elimina, elibereaza-te si creaza modele noi de iertare.Luna octombrie va fi una destul de interresanta pentru tine pe toate planurile. Ai ocazia să faci câteva schimbări neașteptate în carieră care te vor ajuta să îți rezolvi problemele financiare și să evoluezi mai mult ca niciodată într-un timp foarte scurt. Atitudinea ta obișnuită se va schimba și ea radical și vei îndrăzni să ieși din zona de confort și să te lași ghidată de motto-ul "Totul sau nimic". Ai încredere în tine, ești pe drumul cel bun. Semnificatii suplimentare : evita sa te invinovatesti pe tine sau pe altii ; pe masura ce vei elimina furia, va aparea o rezolvare creativa a situatiei ; exista binecuvantari ascunse in aceasta relatie si situatie ; focalizeaza-te asupra dorintelor si nu asupra judecatilor.




Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Mesajul trimis de Univers pentru zodia ta: sa iti spui ca meriti mai mult “Iti confirmam progresul pe care l-ai facut focalizandu-te pe iubire in activitatile zilnice. Putem vedea clar contributia ta la binele omenirii prin gandurile, sentimentele si faptele tale de iubire.” Ai primit acest mesaj pentru a fi asigurat ca faci progrese neintrerupte. Uneori te compari cu alti oameni cu asprime si crezi ca ar trebui sa fii mult mai departe pe drumul pe care mergi acum. Vezi totusi cat de departe ai ajuns, cate lucruri ai invatat si cati oameni ai ajutat. Focalizeaza-te asupra progreselor facute in loc sa vrei atingerea perfectiunii. In fiecare zi, fa cel putin un pas spre realizarea proiectelor la care lucrezi cu pasiune. În luna octombrie ai nevoie să crezi în puterea Universului. Dorințele tale nu vor fi împlinite, iar motivul este unul foarte simplu: divinitatea are un alt plan pentru tine, unul mult mai frumos decât îți imaginezi. Așadar, fă un pas în spate și permite-i să te îndrume și să îți arate cât de speciale sunt surprizele pe care ți le pregătește. Bucură-te de călătorie și nu mai lupta împotriva lucrurilor ce-ți sunt destinate. Semnificatii suplimentare : esti pe calea cea buna, chiar daca ti se pare ca mergi incet ; pretuieste lumina in loc sa blestemi intunericul ; apreciaza-te. Universul are un plan foarte frumos pentru tine in luna octombrie: vrea sa inveti sa te apreciezi mai mult, sa te iubesti mai mult, sa te pui pe primul loc, sa nu te multumesti cu mai putin decat meriti. Da-ti seama cat esti de importanta si nu mai permite oamenilor sa aiba atat de multa putere asupra ta.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Mesajul trimis de Univers pentru zodia ta: sa renunti la oamenii toxici din jurul tau “Sufletul tau doreste sa se exprime in moduri creatoare. Noi te calauzim sa iti umpli viata de arta si creativitate. Exprimarea creatoare te face sa te simti plin de viata, de entuziasm si sa iti reaprinzi pasiunea de a trai.” Acest mesaj spune ca ai nevoie de mai multe cai de exprimare creatoare. Ingerii te calauzesc sa cauti astfel de cai la locul de munca si acasa. De exemplu, sa scrii, sa canti, sa pictezi, sa cosi, sa redecorezi ori sa practici unele mestesuguri. Nu conteaza daca mestesugul tau poate constitui sau nu o oferta pe piata. Ceea ce este important este ca permiti artistului din tine sa se bucure de libertatea de exprimare. Semnificatii suplimentare : lucreaza la un proiect insemnat pe care l-ai tot amanat ; urmeaza un curs de creatie, de exemplu de fotografie sau de dans ; misiunea ta personala si o cariera insemnata se vor manifesta prin cai creatoare, inimaginabile acum, deci nu iti face griji. Continua tot asa.În luna octombrie, Universul te va învăța o lecție cu adevărat important: aceea de a avea încredere în tine. Apar câteva oportunități minunate pe plan profesional de care ar fi bine să profiți pentru că îți vor aduce beneficii incredibile. Este momentul să nu te mai intereseze ce spun oamenii din jurul tău, să crezi în tine și să îți asculți intuiția. Alege cu sufletul și vei vedea cât de fericită și de liberă te vei simți. In luna octombrie inveti sa faci ordine in relatiile pe care le ai cu oamenii din jurul tau. Incerci sa ii pastrezi aproape de inima ta pe cei cu suflet bun, cei care stiu ce inseamna prietenie adevarata, cei care tin la tine si te iubesc neconditionat si sa te indepartezi cat mai mult de cei care apeleaza la tine doar atunci cand au nevoie si de cei care iti fura energia.

Leu (23 iulie - 22 august)

Mesajul trimis de Univers pentru zodia ta: sa nu iti fie teama de schimbari “Ai daruit mult in ultima vreme si a venit vremea sa primesti. Fa-ti timp sa te rasplatesti in mod semnificativ. Acest echilibru intre a darui si a primi este esential pentru a-ti mentine energia, starea de spirit si motivatia la un nivel suficient de ridicat.” Ai decis sa incepi un nou drum important in viata ta. Urmatoarea etapa pare sa fie una plina de provocari frumoase pentru tine. Vei iesi de multe ori din zona de confot, insa acest lucru nu te mai sperie. Inveti sa nu iti mai fie teama de schimbari - stii ca ele te ajuta sa devii mai puternica.Ieși din zona de confort și lucrurile se vor schimbă radical pentru tine. Dificultățile vor fi văzute într-o lumină nouă, chiar interesantă, și nu vor mai părea atât de imposibil de rezolvat. Pentru moment, bucură-te de această perspectivă frumoasă a vieții și învață să îți faci ordine pe toate planurile astfel încât să reușești să readuci liniștea și pacea în viața ta. Nu crezi că este momentul să fii fericită? Acest mesaj iti spune ca este timpul sa te rasplatesti pentru toate stradaniile facute. Orice om are nevoie de rasplata si tu nu faci exceptie. O sarbatoare iti va ridica nivelul de energie, starea de spirit si motivatia. Investeste in tine si fa-ti timp sa te ingrijesti de tine. Ofera-ti obiectul, excursia ori serviciul mult dorit si observa cum copilul launtric se bucura de aceasta atentie plina de iubire. Semnificatii suplimentare : ia-ti o zi libera ; permite-ti o zi de sarbatoare pentru tine insuti ; echilibreaza ceea ce daruiesti cu ceea ce primesti ; asigura-te ca iti permiti sa primesti ; apreciaza tot ceea ce ai facut.

Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Mesajul trimis de Univers pentru zodia ta: sa lupti pentru a iti implini visurile “Prima si cea mai importanta este relatie cu sine si cu Dumnezeu, iar orice alta relatie porneste de aici. Pentru a atrage, a vindeca sau a echilibra o relatie, apropie-te si mai mult de Creatorul plin de iubire. Pe masura ce te vei simti in siguranta si iubit in acest cadru, alte relatii vor inflori si vor prospera.”În luna octombrie trebuie să înveți să fii mai atentă la visurile tale. Amplifică-ți nevoile și, dacă nimeni din jurul tău nu pare să te asculte și să te susțină, atunci găsește-i pe cei care sunt dispuși să facă asta. Acum ai puterea de a îți crea propriul destin - Universul pare să aducă în viața ta energia divină care îți va lumina drumul și te va ajuta să depășești obstacole dificile. Acest mesaj inseamna ca vei intra intr-o faza mai pozitiva a relatiilor proprii. Acum ai iesit din padure si vei intra intr-o zona plina de lumina si de frumusete. Trebuie doar sa mai perseverezi. Semnificatii suplimentare : raspunsul la intrebare consta in relatia ta ; ai incredere in sentimentele privind actuala relatie si actioneaza in consecinta ; ingerii te ajuta sa manifesti o relatie noua, minunata ; trimite lumina, iubire si ingeri in relatia prezenta ; are loc o tranzitie pozitiva in actuala relatie (poate inclusiv un sfarsit sanatos care iti va lasa o stare puternica de bine) Nu iti mai este teama de nimic - nici de obstacole, nici de schimbari, nici de esecuri. In octombrie iti iei inima in dinti si lupti cu toata puterea ta pentru a iti implini visurile si a ajunge acolo unde iti doresti. Ai incredere in tine si mergi mai departe indiferent de cat de dificil este acest drum.

Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Mesajul trimis de Univers pentru zodia ta: Schimbarile prin care treci “Schimbarile prin care treci acum sunt conduse divin de dorinta ta nou aparuta de a-ti deschide inima catre iubirea si calauzirea noastra. Esti protejat acum si in viitor, deci urmeaza-ti calea catre rezultatele fericite pe care le doresti.” Acest mesaj inseamna ca ai avut o transformare a sentimentelor care ti-au schimbat in mod pozitiv sensul vietii. Felul in care ai trait pana acum nu te mai intereseaza si te trezesti evitand prieteni si moduri de a petrece timpul liber care te atrageau inainte. Doresti un stil de viata si o cariera care vor corespunde mai bine noilor tale dorinte si pasiuni. Ingerii te calauzesc prin aceasta perioada de tranzitie. Legea atractiei te asigura ca vei manifesta noi oportunitati si relatii minunate. Mare atenție la schimbările pe care îți dorești să le faci. Programul și rutina ta vor suporta greutatea influenței lui Mercur Retrograd și până și planurile bine puse la punct par să fie în pericol pentru că vor apărea detalii pe care cel mai probabil tu le-ai omis. Ai răbdare, nu te grăbi deloc în decizii deoarece este posibil ca în scurt timp să le regreți. Între timp, îndreaptă-ți atenția asupra activităților care te pot ajuta să te relaxezi. Semnificatii suplimentare : incepi o noua faza a vietii tale ; un nou proiect este pe cale sa apara ; sarcina, nasterea sau adoptarea unui copil este posibila ; un nou element in viata ta este o binecuvantare chiar daca nu intelegi inca acest lucru.Nu mai tine in tine atat de multe ganduri, sentimente, stari, pareri. A venit momentul sa spui ce ai pe suflet, sa iti deschizi inima in fata oamenilor la care tii si care te pot ajuta. Vorbeste deschis despre ceea ce simti, insa asigura-te ca o faci cu cei in care poti avea incredere deplina.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mesajul trimis de Univers pentru zodia ta: sa cauti ce te face cu adevarat fericita “Acum este cel mai potrivit moment sa actionezi conform inspiratiilor. Usile sunt deschise iar tu treci prin ele avandu-ne pe noi alaturi. Nu amana sau ezita fiindca ai pregatite toate ingredientele pentru succes. Totul si toate sunt alaturi de tine, sprijinindu-te pentru un rezultat pozitiv.”În luna octombrie Universul îți da un sfat foarte simplu pe care ar fi bine să îl pui în practică cât mai repede cu putință: nu încerca să înoți împotriva curentului. Nu te grăbi în nicio decizie pe care vrei să o iei. Nu îți schimba planurile. Urmează calea pe care mergi de atât de mult timp și ai răbdare; lucrează inteligent la visurile tale, pas cu pas și vei vedea cum rezultatele nu vor întârzia să apară. Acest mesaj inseamna ca trebuie sa urmezi anumiti pasi inainte ca rugaciunea sa fie implinita. Ingerii spun ca acum este momentul cel mai potrivit sa actionezi. Ei te vor calauzi de-a lungul drumului. Uneori nu este atat de important modul in care abordam o situatie, ci ca punem intentie, energie si actiune in manifestarea dorintelor noastre. Dupa ce am facut primul pas in directia dorita, Universul ne da ajutor suplimentar. Semnificatii suplimentare : actioneaza acum ; situatia va evolua bine, daca nu amani ; ia o hotarare ; orice blocaj din trecut a aparut pentru ca momentul nu era potrivit. Nu mai pierde timp cu lucrurile care nu iti aduc bucurie. Profita de prima parte a lunii octombrie pentru a face putina ordine in sufletul tau. Da-ti seama ce te face cu adevarat fericita, ce iti bucura cel mai mult inima, iar in urmatoarele saptamani acorda atentie acelor lucruri/actiuni/activitati.

Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Mesajul trimis de Univers pentru zodia ta: sa renunti la trecut In urmatoarele saptamani incepi sa te desprinzi treptat de trecut, sa te eliberezi de durere si de suferinta, sa iti vindeci ranile si sa mergi mai departe cu viata ta fiind curioasa la ce iti aduce viitorul si, in acelasi timp, invatand sa traiesti in prezent si sa iti numeri binecuvantarile. “Viata poate fi electrizanta pentru ca insasi esenta sa inseamna energie. Corpul tau este un remarcabil camp energetic care va raspunde la tratamente pline de iubire. Mainile si inima sunt activate sa ofere energie vindecatoare persoanelor iubite si clientilor sau pacientilor.” Dacă te simți blocată în rutină, iată că Universul ar trebui să te ajute să faci ceva în acest sens în luna octombrie. Energia care pătrunde în zodia ta te va ajută să îți scoți în evidență punctele forte, îți va arăta cum să îți pui în aplicare visurile și planurile și îți va reaminti să nu iei totul atât de în serios. Bucură-te de călătorie, nu alerga pentru a ajunge la linia de finish. Ai primit acest mesaj deoarece ingerii spun ca poti beneficia de tratamente energetice. Ingerii iti sugereaza sa incepi un tratament cu energie vindecatoare. Poti gasi pe cineva calificat in asa ceva. Totodata, acest mesaj inseamna si ca tu esti in masura sa oferi altora tratamente energetice. Daca te-ai instruit in acest sens sau ai fost calauzit sa urmezi asa ceva, acesta este un semn ca este nevoie de tine si vei obtine rezultate excelente.Semnificatii suplimentare : curata energia din casa sau din mediul in care traiesti ; esti foarte sensibil la energie, deci curata-te regulat de orice energie pe care ai putea sa o preiei ; protejeaza-te zilnic, vizualizandu-te inconjurat de o lumina alba si purpurie protectoare ; urmeaza cursuri privind tratamente cu energie vindecatoare.





Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Mesajul trimis de Univers pentru zodia ta: sa intelegi ca fericirea nu vine cu o persoana “O intalnire intamplatoare nu este o greseala. Este orchestrata divin ca un catalizator, pentru a pune rotile in miscare astfel incat dorintele tale sa dea rod. Acorda mare atentie oamenilor noi pe care i-am trimis in viata ta. Ii vei recunoaste prin senzatia de familiaritate, de confort si de siguranta.” Ce îți spune instinctul? În luna octombrie ar fi bine să te bazezi pe intuiția ta în orice aspect al vieții tale. Nu te mai lăsa influențată de ce spun oamenii din jurul tău, nu te mai inspiră din viețile altora - trăiește așa cum vrei tu să trăiești. Alege cu inima și vei reuși să readuci liniștea și fericirea în sufletul tău. Nu-ți fie teamă de schimbările care apar, acestea te vor ajuta să ajungi acolo unde îți dorești. Ingerii ti-au trimis acest mesaj ca semnal ca cineva nou este pe cale sa intre in viata ta. Aceasta persoana va fi un partener, fie de afaceri, fie de prietenie, fie in sens romantic. Nu cauta tu sa il sau sa o intalnesti, fiindca asta se va intampla in mod firesc. Cand intalnesti aceasta persoana, fii deschis la calauzirea divina care te va indruma spre cai pline de magie. Semnificatii suplimentare : ai intalnit sau vei intalni sufletul pereche ; permite alto oameni sa te ajute in loc sa incerci sa faci lucrurile singur ; o rugaciune pe care ai avut-o a primit raspuns prin prezenta altor oameni in viata ta ; un nou animal de companie va aparea in viata ta. In luna octombrie inveti, in sfarsit, ca fericirea nu vine cu o persoana. Nu ai nevoie de nimeni pentru a te simti completa, implinita, fericita. Singura relatie la care trebuie sa fii atenta si la care sa lucrezi non stop este relatia cu tine insati.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mesajul trimis de Univers pentru zodia ta: sa spui "Nu" A venit momentul mult asteptat - acela de a te gandi la tine inainte de a te gandi la altii. De a te pune pe primul loc si pe cei din jurul tau pe plan secund. A venit momentul sa spui "Nu" lucrurilor care nu iti fac placere, oamenilor care nu iti aduc bucurie, obiceiurilor care nu te relaxeaza.“Priveste dincolo de aparentele greseli si neintelegeri si vezi doar iubirea din cealalta persoana (inclusiv din propria persoana) oricat de dificil ti s-ar parea. Concentrarea numai pe iubirea are sta la baza oricarei situatii aduce vindecarea pe cai nebanuite, nevisate.” Ingerii ti-au dat acest mesaj pentru a-ti reaminti sa te vezi pe tine insuti, pe ceilalti si orice situatie prin ochii lor. Atunci cand te focalizezi asupra iubirii, tot ce inseamna lipsa de iubire dispare. Este ca aprinderea unei lumini pentru a reduce intunericul. Cheama ingerii oricand ai nevoie pentru a-ti ridica vibratia si viziunea la una plina de iubire. În luna octombrie empatia ta care lucrează în tandem cu înclinația naturală de a te retrage și de a asculta înainte de a vorbi te va ajuta să depășești certuri și conflicte destul de serioase. Alegi să schimbi modul în care interacționezi cu oamenii din jurul tău și acest lucru va fi vizibil în relațiile de pe toate planurile. Reușești să creezi o conexiune sinceră, matură și foarte frumoasă cu cei la care ții cu adevărat. Semnificatii suplimentare : priveste dincolo de personalitatile si egourile din oameni si vezi ingerii din ei ; iarta ; lasa mania, senzatia de furie si de judecata in seama ingerilor ; afirma ceea ce doresti, in loc sa te focalizezi pe ceea ce creaza teama.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Mesajul trimis de Univers pentru zodia ta: sa intelegi ce conteaza cu adevarat in viata “Vei auzi si vei primi mai usor mesajele daca visezi cu ochii deschisi in mod regulat. Relaxeaza-te si deschide-ti inima pentru a primi, fara sa-ti indrepti gandurile in acest sens. Doar observa orice senzatii, sentimente, viziuni sau idei, ca si cum ai urmari un film. Acesta este cuibul creativitatii.” Ingerii ti-au trimis acest mesaj pentru ca ei doresc sa fii deschis si receptiv fata de ideile noi. Este important pentru tine sa visezi cu ochii deschisi acum, pentru a primi inspiratie si idei minunate. Nu incerca sa fortezi desfasurarea lucrurilor. Urmeaza-ti gandurile in mod firesc, in timp ce se manifesta sub forma unor moduri noi de a privi lucrurile. Scrie-ti ideile intr-un jurnal special si cere ingerilor calauzire privind pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru implinirea acestor visuri. Actioneaza imediat in directia indicata. Luna octombrie te îndeamnă să îți ordonezi finanțele și să înveți să îți gestionezi mai bine câștigurile și cheltuielile. În această perioadă ar fi bine să scapi de dorința de a îți lua lucruri noi și să îți îndrepți atenția asupra investițiilor. Ai ocazia să începi un parteneriat serios cu o persoană dragă pentru un proiect care îți va aduce multe beneficii. Muncești enorm, însă faci ce îți place. Semnificatii suplimentare : fii deschis catre noi posibilitati ; permite-ti sa visezi la lucruri marete ; relaxeaza-te si lasa lucrurile sa se desfasoare ; incearca ceva nou, ceva ce ai dorit mereu sa faci ; aplica tehnici de brainstorming cu tine si cu altii, pentru a contura idei noi. Pe final de an totul pare sa se schimbe pentru tine; prioritatile sunt altele pentru ca ti-ai dat seama ca pana acum ai alergat dupa ce nu aveai nevoie si ai pierdut atat de mult timp incercand sa astupi niste goluri cu lucrurile nepotrivite.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții