Horoscopul zilei de 15 octombrie 2024

Horoscop Special zilei de 15 octombrie 2024 Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, G...

duminică, 13 octombrie 2024

Mesajul zilei de 13 octombrie 2024



Mesajul zilei de 13 octombrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 13 octombrie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand. Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze. Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria. Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate. Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 13 octombrie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC ALEGE IUBIREA

Tu ai optiuni cu privire la felul in care gestionezi stresul si ingrijorarea. Tu ai puterea sa te scalzi in energia pura a iubirii lui Dumnezeu, alegand sa petreci mai mult timp spunand rugaciuni, citind cuvantul Domnului si in compania altora care il iubesc pe Dumnezeu. Alege sa ai relatii si situatii in care sa te simti cel mai mult ca acasa, adica in pace cu tine si cu altii. Aminteste-ti ce influenta aveau alti copii asupra ta in copilarie. Cercul tau de prieteni te-a incurajat in feluri pozitive sau au pus presiune negativa pe tine si te-au influentat spre directii distructive ? Chiar si ca adult, tot trebuie sa stai departe de presiunea si influenta nefasta a anturajului. Te poti simti scaldat in reflectia luminii divina si a iubirii din inima ta. Tu alegi. Asa cum tu alegi ce mancaruri sa mananci, cum alegi hrana care sa iti ingrijeasca cu iubire trupul, tot asa esti ghidart sa iti alegi mediile in care functionezi si oamenii cu care te inconjori. Dumnezeu te ajuta sa faci schimbari in aceste situatii daca te rogi pentru ajutorul Lui si ii urmezi calauzirea. Foloseste-ti discernamantul cu privire la locurile si oamenii cu care petreci timpul ; se numeste grija de sine. Observa cum reactionezi in functie de situatii. Daca o relatie, un loc, un tipar repetitiv te seaca de bucurie si de energie, este timpul sa te rogi sa apara o schimbare in acest sens.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mesajul zilei pentru zodia TAUR FOLOSESTE PUTERE

Desi tu esti o persoana buna si generoasa, totusi ai nevoie si sa practici sa ai granite sanatoase. Cheia aici este iubirea. Intelepciunea este sa stii instinctiv si cand sa spui da dar si cand sa spui nu, iar aceasta inseamna tot iubire. In viata, deseori te poti simti tras in directii opuse intre ce vor altii sa faci si ce vrei tu sa alegi si stii ca e cel mai bine pentru tine. Tu ai abilitatea de a discerne dar e nevoie de putere sa o dezvolti, in special cand altii te preseaza. Poate in copilarie ai experimentat presiunea prietenilor care te-au influentat in directii nedorite. Din acele experiente extrage lectia de viata ca de tine depinde sa faci alegeri mai bune pe viitor. Roaga-te sa ai discernamant calauzit de iubire. Cand permiti intelepciunii lui Dumnezeu sa intre in inima ta, vei vedea ca ai si putere si discernamant sa alegi ce este cel mai bine pentru tine. Iti este si mai usor sa creezi si sa mentii granite sanatoase.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI OCUPA-TE DE LUCRURILE MARUNTE

Poti invata multe lectii din gradinarit, din ingrijirea unei plante sau unor flori. Atunci cand ingrijesti cu atentie o planta ce este la inceput doar un sambure sau seminte, ai credinta si speranta ca intr-o zi va creste, va fi mare, va fi un copac sau va inflori. Inveti sa iei fiecare moment asa cum vine si sa fii total prezent in clipa de fata. Te focusezi pe lucrurile mici si astfel lasi lucrurile mari sa aiba grija singure de ele insele! Cand ai credinta in Dumnezeu, ai incredere totala ca totul se va coace la momentul divin potrivit. Florile vor inflori, semintele vor incolti sub lumina soarelui iar natura va continua sa se dezvolte. Tot la fel, si tu ai crescut din copil in adult sub ghidarea perfecta divina. Tot ce ai experimentat face parte din laboratorul lectiilor tale de viata, in special daca ai practicat iertarea fata de tine si fata de altii pe acest drum. Uneori oamenii pot cadea in iluzia ca ei detin controlul total cand de fapt planul divin al lui Dumnezeu se deruleaza perfect zi de zi. Tot ce ai de facut este sa te focusezi pe lucrurile mici ce necesita atentia ta imediata si sa lasi pe Dumnezeu sa faca restul!

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Mesajul zilei pentru zodia RAC PRIVESTE VIATA ALTFEL

Uneori te poti lasa coplesit de indoieli aparute in fluxul vietii de zi cu zi, reactionand la circumstante din exterior in loc de a prelua controlul asupra propriei stari de pace. De aceea este important sa privesti viara dintr-o perspectiva mai inalta si sa te conectezi la intelepciunea pe care Dumnezeu o are de oferit. Fa pauze inainte de a lua o decizie ca sa poti sa vezi totul mai clar. Focuseaza-te pe a urma cararea lui Dumnezeu pentru tine in loc sa te lasi prins in dramele, opiniile si experientele altor oameni. Deseori trebuie sa capatam obiectivitate ca sa putem privi clar o situatie. A fi sincer cu tine insuti poate fi provocator pentru ca sunt aspecte pe care mai degraba ai prefera sa nu le vezi. Totusi, cand te rogi pentru ghidare, raspunsurile apar si calea devine clara. Cu totii avem abilitatea de a accesa intelepciunea divina. Roaga-te la Dumnezeu sa iti reaminteasca sa faci o pauza si sa asculti inainte de a actiona.



Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Mesajul zilei pentru zodia LEU RABDAREA ADUCE RECOMPENSE

Gradinaritul necesita rabdare dar si incredere si perseverenta. Inainte ca o samanta sa isi faca loc prin pamant si sa incolteasca, gradinarul trebuie sa se bazeze pe increderea sa interioara, stiind si fiind convins ca planta va creste. El dedica timp si efort ca sa ingrijeasca semintele, cu totala credinta ca munca sa va aduce drept rezultat o planta superba. Uneori ceea ce cautam se afla chiar in fata ochilor nostri dar nu vedem din cauza ca nu suntem constienti de asta. A deveni constient de ce se afla chiar sub nasul nostru poate sa aduca mari revelatii. Cand incetinim ritmul, pot iesi la lumina alte perspective ale unei situatii. Copiii au reputatia de a fi nerabdatori, doar poate sunt doar entuziasmati sa invete si sa experimenteze cat mai mult posibil din miracolul vietii. Intr-o lume in care totul este pe graba, este usor sa te ratacesti de curentul divin. Ia-ti timp si focuseaza-te pe linistea din interiorul tau, ca sa poti auzi vocea intelepciunii divine. Poti sa te si rogi sa primesti mai multa rabdare in orice situatie si circumstanta.


Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Mesajul zilei pentru zodia FECIOARA URMEAZA CALEA TA

Toata lumea se confrunta cu situatii si tentatii in viata in care stim intuitiv ca nu sunt cele mai potrivite. Ca si copil, te-ai bazat pe Dumnezeu si pe adulti sa iti arate calea cea mai buna de urmat. Uneori aceasta cale nu e pe placul altora, dar tu stii ca este cea pe care te indruma Dumnezeu. Rugaciunea te ajuta sa iti gasesti acea putere suplimentara de a avansa chiar pe calea ta divina. Nu te judeca pentru asa-zisele greseli pe care le-ai facut. In schimb, vorbeste cu Dumnezeu despre ele. Admite-ti gandurile si sentimentele despre ce crezi tu ca ai facut gresit si Dumnezeu te va sustine si inalta prin iertare. Greselile sunt oportunitati de invatare si iertare. Asadar, fa-ti o noua promisiune sa te readuni si sa reincepi. Invata din orice situatie si tine minte ca pe viitor sa te indrepti spre Dumnezeu inainte de a lua orice decizie. Daca simti bine si usor in zona inimii, inseamna ca aceea este calea.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Mesajul zilei pentru zodia BALANTA FII PREZENTA PUTERNICA A PACII

Cand erai copil, nu aveai prea multe motive de ingrijorare. Mintea iti era focusata pe distractie sau pe a invata mai multe despre lucrurile care iti trezeau curiozitatea. Ca adult, poti oricand sa reexperimentezi pacea copilariei, sprijinindu-te pe parintele tau spiritual : Dumnezeu. Dumnezeu este pacea si doreste ca si tu, creatia Lui, sa fii in pace. Ai fost facut dupa chipul si asemanarea Sa deci esti plin de iubire si de lumina. Cand nu esti la pace, nu esti tu insuti. Atunci cand ai multa munca de facut, o minte calma este esentiala ca sa iti faci treaba cat de eficient poti. Cand esti in prezenta unei persoane pline de pace, poti simti cum serenitatea sa te inconjoara. Roaga-te pentru pace, este un gest pozitiv si proactiv. Roaga-te pentru tine, pentru altii si pentru lume iar rugaciunile tale te vor binecuvanta cu o stare de calm si echilibru. Mediteaza cu gandul la pacea lui Dumnezeu si va avea un efect profund si inaltator asupra ta.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION COOPEREAZA

Dumnezeu ne da fiecaruia anumite daruri spirituale si calitati unice. In parteneriate, poti sa iti amesteci aceste daruri cu ale celorlalti, formand o echipa puternica cu talente complementare. O persoana poate fi buna sa primeasca inspiratie creativa, iar alta sa implementeze aceasta idee in forme concrete. Dumnezeu ne-a facut pe toti diferiti pentru un motiv! Devenim mai puternici cand lucram impreuna ca sa realizam o sarcina si asta este valabil si cand ne rugam impreuna cu altii. Singur te poti simti coplesit, in timp ce impreuna, cu sustinere reciproca, poti muta muntii din loc. Daca simti ca ai nevoie de sustinere de la altii, roaga-te sa apara oamenii potriviti in viata ta. Creeaza spatiu ca sa se intample, implica-te in activitati sociale si fii intre oameni. Astfel vei intalni oameni ce gandesc precum tine pentru prietenii si proiecte creative.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR IESI DIN ILUZIE, MERGI SPRE ADEVAR

Dorintele si ambitiile noastre pamantesti creaza deseori iluzii, iar noi vedem doar ce vrem sa vedem. Poti sa fii pacalit sa cauti doar scopurile egoului, cum ar fi sa castigi aprobarea altora sau sa incerci sa fortezi sa se intample ceva ce nu este vointa divina pentru tine. Uneori, egoul te poate consilia sa te duci intr-o directie de placere temporara si sa te indeparteze de calea ta divina. Este important sa fii sincer cu tine ca sa poti sa vezi clar adevarul in orice situatie. Adevarul este frumos! Este nevoie de mult curaj sa vezi prin si dincolo de iluzii. Roaga-te pentru claritate si pentru ca spiritul sa iti arate adevarul. Adevarul tau poate fi ceva ce ai negat ani de zile. Deseori, adevarul implica asumarea responsabilitatii in loc de invinovatirea altora. Mediteaza la asta. Poti trai o experienta inaltatoare si eliberatoare ce te va indruma cu gratie spre urmatorii tai pasi autentici.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN FII COMPASIUNEA LUI DUMNEZEU

Fiecare om pe care il intalnesti este o oglinda pentru tine ce iti reflecta credintele si asteptarile. Este usor atunci cand iti place de cineva sau iubim orice sau pe oricine se afla in fata ta. Insa cand nu iti place o persoana sau o situatie, este mai provocator sa accepti ca te vezi pe tine insuti in oglinda pe care aceasta o reprezinta. Indreapta-te in aceste situatii spre Dumnezeu care iti poate arata care sunt tiparele pe care le vezi si te poate ajuta sa te vindeci. Cand ierti cu adevarat pe cineva sau ceva, vei avea parte de o experienta incredibil de eliberatoare. Cand mentii judecata in inima ta pentru ceva ce s-a intamplat, pierzi multa energie si intretii resentiment fata de tine si fata de ceilalti. Rugaciunea iti poate da puterea de a ierta. Exista o situatie pe care ar trebui sa o ierti ca sa te eliberezi la suflet ? Poate ca exista un eveniment sau o persoana din copilaria ta care are nevoie de atentia ta iubitoare. Iertarea nu inseamna ca trebuie sa fii bun prieten cu persoana respectiva sau sa fii de acord cu ce s-a intamplat. Doar inseamna ca tai legatura, te eliberezi pe tine, renunti sa mai primesti simbolic plata unei datorii pe care persoana o are fata de tine pentru ca te-a ranit. Acest gest este uluitor de puternic si ofera imediat o mare eliberare si usurare. Meriti sa simti aceasta schimbare de energie.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mesajul zilei pentru zodia VARSATOR CONECTEAZA-TE CU APA

Exista o puternica stare de pace atunci cand suntem langa o suprafata mare de apa cum este marea, lacul, oceanul, raul. Ionii negativi din apa au un efect pozitiv asupra starii noastre de bine. Iisus a spus ca el ne va da apa vie ca sa ne potoleasca setea iar spiritul sfant sa curga prin noi. Asa cum spiritul divin ne umple de energia vietii, tot la fel se intampla si cu apa. Uneori este indicat sa cureti ganduri si emotii si un mod excelent sa o faci este sa fii in contact cu energia apei. Apa este conectata oricum la emotiile noastre. Contempla apa si fii total prezent si astfel te vei relaxa si te vei putea focusa asupra mesajelor si ghidarii pe care Dumnezeu ti le trimite. Ai fost coplesit de emotii in ultimul timp ? Daca da, primesti ghidare sa stai pe un mal de apa cand poti. Si privitul unui video cu valuri care se misca sau ascultatul unui audio cu sunetele marii sunt un alt mod minunat de a te relaxa si de a-ti deschide inima spre conversatii vindecatoare cu spiritul divin ce iti vorbeste permanent.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Mesajul zilei pentru zodia PESTI FII IUBIRE PURA

Animalele au inima deschisa in mod natural si iubesc total neconditionat. Cand imbratisezi un animal iubit sau te conectezi cu tot ce inseamna viata salbatica a naturii, te ajuta sa te vindeci si sa iti deschizi inima mai mult spre iubirea lui Dumnezeu. Uneori pare ca animalele sunt ingeri in felul lor de a fi. Asa cum animalele simt frica omului, ele ii simt si iubirea si delicatetea. Reactioneaza imediat pozitiv daca sunt mangaiate, iar torsul pisicii da un sunet placut si vindecator. Cand sunteti relaxati, sunteti deschisi sa va vindecati pe mai multe nivele. Daca nu ai un animal de companie, poti imbratisa o jucarie de plus ca sa hranesti sufletul copilului tau interior. Ia in calcul si sa te duci la un loc unde sunt animale ca sa oferi iubire si vei primi iubire inzecit. Si cel mai important, roaga-te sa simti si sa cunosti iubirea lui Dumnezeu.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții