Mesajul Universului luna Octombrie 2024

Ce îți transmite Universul în luna Octombrie in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziun...

marți, 1 octombrie 2024

Mesajul zilei de 2 octombrie 2024



Mesajul zilei de 2 octombrie 2024

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește Horoscop zilnic . 

Mesajul zilei 2 octombrie 2024: Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Una dintre cele mai mari frici ale oamenilor este frica de a rămâne singur. Am întâlnit în viața mea foarte puține persoane care se află pe Calea spirituală cărora să nu li se fi cerut, în cursul Călătoriei lor spirituale, să se confrunte cu singurătatea. De ce? Pentru că este necesar să fii capabil să auzi și să urmezi vocea Divinității chiar și atunci când ești asaltat de vocea celor mai mari frici ale tale. Pentru că este necesar ca tu să capitulezi și să eliberezi orice așteptări cu privire la modul în care „ar trebui” să arate viața ta (mod care, în opinia minții tale, în niciun caz nu ar trebui să includă singurătatea). Este necesar să ajungi să nu mai ai niciun atașament față de o altă persoană și să fii dispus să urmezi fără rezerve ghidarea divină chiar dacă aceasta îți cere să trăiești singur tot restul vieții într-o mică localitate, fără să faci lucruri extraordinare, ci doar să fii un om bun și să fii o Lumină în acea zonă. Ești capabil să accepți această Misiune cu grație sau o să-i spui lui Dumnezeu: „Numai atât?! Dă-mi și mie o Misiune mai importantă, vreau să fac ceva deosebit!”. Uită-te bine la tine și vezi dacă îți este frică de singurătate. Și fii conștient în ce mod influențează acea frică alegerile pe care le faci și cum te agăți de niște persoane/ relații pentru că îți este frică ca nu cumva să rămâi singur. Dacă vrei să mergi pe Calea spirituală este necesar să te eliberezi de acea frică. (Caroline Myss)

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, 2 octombrie 2024

Mesajul zilei pentru zodia Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC Emotii

Fii atent la emotiile tale, cele adevarate, venite din interiorul tau. Roaga-ti ingerii si pe Fecioara Maria sa-ti lumineze calea spre sufletul tau pentru a stii care sunt nevoile tale. Urmareste-ti comportamentele care te saboteaza. Emotiile tale sunt vocea cu care Dumnezeu iti vorbeste. Asculta-le chiar daca cei din jurul tau au alta parare. De asemenea, paseaza grijile tale lui Dumnezeu si elibereaza-te de ele.

Mesajul zilei pentru zodia Taur (21 aprilie - 21 mai)

Mesajul zilei pentru zodia TAUR Triumfator

Vei fi castigator si dorintele tale se vor manifesta in realitate. Orice obstacol pe care il experimentezi este trecator. Ingerii tai pazitori si Fecioara Maria te pazesc si iti ghideaza pasii. Ei se ocupa sa indeparteze tot ce te impiedica in adevaratul tau drum. Nu te ingrijora cu privire la aceste obstacole, oricat de infricasatoare ti s-ar parea. Ele sunt doar o iluzie care va disparea curand. Daca te ingrijorezi excesiv cu privire la ele, le vei hrani cu puterea ta. Acesta este momentul tau sa ramai ferm pe pozitii, sa te conectezi cu ingerii si cu spiritele inalte si sa ceri ajutor divin in tot. Ajutorul va veni atunci cand va fi momentul potrivit pentru tine. Este placerea ingerilor sa te ajujte sa mergi pe drumul tau.


Mesajul zilei pentru zodia Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI Crede cu tarie

Daca vrei sa imbunatatesti sau sa vindeci o situatie, trebuie sa crezi cu tarie in miracole, in puterea lui Dumnezeu. Acesta este un factor important cand vrei sa pornesti la drum. Nu te indoi de nimic. Nu te indoi de puterea ta, de abilitatile tale si cere Fecioarei Maria sa iti sporeasca credinta.

Mesajul zilei pentru zodia Rac (22 iunie - 22 iulie)

Mesajul zilei pentru zodia RAC Credinta

Gandeste-te la toate miracolele la care ai fost martor in viata ta. Ai incredere ca Dumnezeu va continua sa faca minuni pentru tine. Fecioara Maria si ingerii iti sunt alaturi pentru a te ajuta si calauzi pe drumul tau. Credinta ta este factorul cheie si este important sa nu incetezi sa crezi. Urmeaza-ti inima si vor veni si rezultatele. Pastreaza-ti optimismul si vei atrage oportunitatile. Roaga-ti ingerii si pe Fecioara Maria sa inlaturile fricile si sa te ghideze pe drumul credintei.



Mesajul zilei pentru zodia Leu (23 iulie - 22 august)

Mesajul zilei pentru zodia LEU Experienta

Este o situatie din care ai foarte multe de invatat. Nu privi tot ce se intampla ca pe ceva rau, ci ca pe o experienta de care ai nevoie pentru a acumula cunostinte, pentru a-ti descoperi noi abilitati, pentru a avea noi sentimente. Fii recunoscator pentru tot, pentru ca vei evolua. Vei invata care este adevarata ta putere, vei invata sa ai rabdare, sa ierti si sa perseverezi. Fii atent la ce se intampla in jurul tau si invata. Cere sprijinul Fecioarei Maria si al ingerilor tai pazitori ca sa vezi latura pozitiva in fiecare situatie care, in aparenta, este grea sau dificila.


Mesajul zilei pentru zodia Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Mesajul zilei pentru zodia FECIOARA Miracole

Ai incredere in miracole si roaga-te pentru miracole. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii pazitori fac miracole in fiecare zi. Trebuie doar sa fii deschis pentru a le vedea. Nu inceta niciodata sa crezi, indiferent cat iti este de greu in anumite situatii. Nu trebuie sa fii perfect pentru a beneficia de ajutorul Divinitatii. Dar treubuie sa crezi din tot sufletul in puterea lor. Fii deschis sa primesti ajutorul miraculous. Crede cu tarie ca meriti ajutorul.

Mesajul zilei pentru zodia Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Mesajul zilei pentru zodia BALANTA ADEVARUL

Tu stii adanc in tine deja raspunsul, chiar daca este doar in inima ta si mai ai dubii asupra sa. Ia o clipa pentru a simti ce are de spus corpul tau despre situatie. Si corpul stie adevarul si va incerca sa iti spuna daca te opresti si asculti. Poti auzi deasemenea adevarul si de la ingeri. Inchide ochii, respira adanc si in linite pune o intrebare. Apoi asculta cuvintele care iti vin in minte. Ingerii intotdeauna iti spun adevarul. Ei folosesc cuvinte si sentimente de iubire si caldura chiar daca spun ceva ce nu vrei sa auzi, cum ar fi sa faci o schimbare de viata pentru care nu te simti pregatit.Acest mesaj iti cere totodata sa rostesti adevarul altora. Cat timp vorbesti precum ingerii, bland, din inima dar adevar, este cel mai bine sa fii onest cu oricine. Daca te temi sa spui adevarul, cere Arhanghelului Mihail sa iti dea curaj si protectie. El te ajuta sa stii exact ce sa spui pentru ca toti sa beneficieze.

Mesajul zilei pentru zodia Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION Repetitia genereaza perfectiunea

Repetitia este mama invataturii, spunea o vorba din popor. Acum, Fecioara Maria si ingerii vin sa-ti transmita mesajul ca repetitia sta la baza perfectiunii. Practica-ti pasiunea cu regularitate si vei deveni din ce in ce mai bun. Cere sprijinul ingerilor sa te ajute sa iti eliberezi programul, astfel incat sa poti exersa. Acesta este un mesaj pozitiv, ca tu sa petreci mai mult timp facand ceea ce-ti place. Poate fi vorba de capatarea unei noi abilitati la care poti deveni expert numai exersand. Sau poate ti-ai gasit misiunea de vindeca. Numai practicand vei putea sa iti imbunatatesti acest har.

Mesajul zilei pentru zodia Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR Generozitate

Ti se cere sa incepi sau sa continui sa daruiesti. Nu neaparat bani, ci timp, bunuri, vorbe bune. Actul de a da genereaza sentimentul de abundenta. Iar acolo unde este abundenta, va veni si mai multa prosperitate. Cu cat vei darui mai mult, cu atat vei primi mai mult. Contribuie cu bucurie si daruieste din bunastarea ta, pentru ca si altii, la randul lor sa te urmeze. Gandeste-te la fericirea pe care o resimti atunci cand cineva se bucura de ceea ce iti daruiesti tu. Aceste sentimente profunde vor face lumea mai buna si plina de iubire. Permite-i Universului sa-ti daruiasca inapoi. Accepta ce-ti ofera si fii recunoscator pentru ce primesti.






Mesajul zilei pentru zodia Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN Iertare

Ai o lectie importanta de invatat. Lectia renuntarii la resentimente, judecata si furie. Stii deja ce sau pe tine trebuie sa ierti. E primul om sau prima situatie care iti vine in minte cand citesti acest mesaj. Nu trebuie neaparat sa ierti actiunile facute, insa trebuie sa te eliberezi de aceasta legatura toxica dintre tine si persoana/situatia respectiva. Neiertarea te raneste pe tine, nu persoana pe care esti furios. Pregateste-te pentru un nou capitol minunat al vietii tale, unul in care iertarea este pe primul plan. Vei stimti vindecarea miraculoasa, vei simti cum te invadeaza iubirea pura. Acest lucru iti va da energie, pofta de viata, incredere de sine, eliberare. Roaga-ti ingerii si pe Fecioara Maria sa te sprijine in iertarea celor din jur, dar si in iertarea ta de catre ceilalti si chiar de catre tine insuti. Numai asa poti continua drumul spre viata pe care ti-o doresti.

Mesajul zilei pentru zodia Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Mesajul zilei pentru zodia VARSATOR Iubirea lui Dumnezeu

Dumnezeu, ingerii pazitori sunt alaturi de tine si te ocrotesc cu dragoste. Nu esti singur in aceasta situatie, cum nu esti singur niciodata. Tu sau cineva drag tie trebuie sa intelegeti ca nu aveti de ce sa va temeti, caci iubirea lui Dumnezeu va insoteste si va protejeaza oriunde si oricand. Nimic nu va intrerupe iubirea pe care Dumnezeu o are pentru toti copiii sai.

Mesajul zilei pentru zodia Pești (19 februarie - 20 martie)

Mesajul zilei pentru zodia PESTI Vindecare

Rugaciunile tale cu privire la o vindecare au fost auzite. Fii recunoscator, multumeste-I Lui Dumnezeu, Fecioarei Maria si ingerilor ca sunt alaturi de tine si te sustin. Continua sa te rogi pentru tine si pentru cei dragi tie, pentru ca rugaciunile au rolul lor. In plus, bucura-te de propriile abilitati de a te vindeca. Urmeaza-ti intuitia si vei sti ce ai de facut. Ajuta-i si inspira-i pe cei de langa tine.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții