Horoscop Urania Pesti anul 2017 | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019
Horoscop Urania, Pasul Fortunei 2020

Horoscop Urania Facebook

Horoscop Urania Pesti anul 2017


Horoscop Urania pentru nativi din zodia Pesti 2017

Pesti (19 Februarie – 20 Martie)

Previziuni pentru anul 2017: Pestii sunt inconjurati de energii pozitive si vor face schimari in anul 2017. Poate fi vorba de schimbari mai putin importante, cum ar fi schimbare de look sau schimbarea garderobei sau poate fi vorba de schimbari mai importante in viata lor. Pesti vor fi pe val!

Horoscop Lunar 2017 pe scurt:

Ianuarie 2017, este posibil sa apara conflicte in viata de cuplu.
Februarie 2017 este o luna in care veti avea un simt al independentei extrem de ascutit.
Martie 2017 este luna favorabila finantelor si veniturilor.
Aprilie 2017 va rezolva toate problemele de serviciu, dar va atentioneaza la problemele de sanatate.
Mai 2017 poate aduce multe schimbari in familie si in viata sentimentala.
Iunie 2017 este o luna excelenta pentru prieteni si familie.
Iulie 2017 este o luna in care veti decide sa investiti foarte mult in propri persoana.
August 2017 aduce probleme financiare.
Septembrie 2017 este o luna nemaipomenita pentru viata amoroasa si pentru cariera.
Octombrie 2017 este o luna prospera, plina de distractie si voie buna.
Noiembrie 2017, o luna a contemplarii si planificarii.
Decembrie 2017 este o luna excelenta pentru cariera, insa trebuie sa acordati mai multa atentie sanatatii, in special problemelor la oase.

Pentru cei nascuti in zodia pesti, anul 2017 se anunta a fi unul absolut excelent. Este adevarat ca veti avea mult de lucru si veti tinde sa amanati timpul cu familia si prietenii, dar veti realiza ca cei dragi au nevoie de voi si veti reusi sa va echilibrati viata profesionala si cea personala.
Persoanele din zodia pesti sunt persoane cu o imaginatie extrem de bogata. Oare cum va fi ziua de maine? Oare cum va fi luna ce urmeaza? Oare cum va fi anul urmator? Sunt intrebari pe care pestii si le pun mereu, mai ales pentru ca le place sa viseze cu ochii deschisi.
Cei nascuti in zodia pesti sunt foarte prietenosi, creativi si inteligenti. Au toate atuu-urile pentru a reusi in tot ceea ce-si propun.
Dragoste Horoscop 2017: Pestii nu au decat sa se bucure din plin caci dragostea pare sa apara peste tot in anul 2017. Pestii vor fi si mai sentimentali, si mai romantici si vor atrage foarte multe persoane, exact ceea ce-si doresc. Pentru cei care sunt singuri, este deja un lucru cert ca vor intalni pe cineva. Unii dintre voi nu va doriti o relatie serioasa si vreti sa experimentati cat mai mult, ei bine, anul ce vine va aduce nenumarate oportunitati de flirt.
Pestilor care sunt deja intr-o relatie li se recomande sa faca ceva sa readuca la viata pasiunea si romantismul. Mergeti in calatorii, iesiti in restaurante, implicati-va in orice activitate placuta care va poate aduce mai aproape de partener. Pestii au o energie sexuala crescuta asa ca anul 2017 este favorabil sarcinilor.
Pestii vor cunoaste foarte multe persoane in anul 2017 si isi vor largi considerabil cercul de cunostinte.

Cariera Horoscop 2017: Cei nascuti in zodia pesti vor avea parte de un an foarte norocos pentru viata lor profesionala. Lucrurile la locul de munca vor incepe sa mearga foarte bine mai ales gratie faptului ca pestii incep sa dezvolte relatii de prietenie cu colegii lor lucru care, evident, le va usura foarte mult traiul.
De asemenea, superiorii vostri vor simti o altfel de apropiere fata de voi si vor fi mult mai deschisi la orice idee ati avea asa ca nu ezitati sa va puneti imaginatia si creativitatea in aplicare si aratati tot ceea ce puteti face.Finante Horoscop 2017: Anul 2017 va avertizeaza ca este bine sa fiti mai ponderati. Veti avea parte de bani, veti castiga bine, insa aveti aceasta tendinte de a face cheltuieli nechibzuite si, pentru unii dintre noi, exista riscul de a provoca adevarat gauri in buget. Asadar, fiti cumpatati.
Sanatate Horoscop 2017: Anul 2017 este un an extrem de dinamic si veti deborda de energie!
Tocmai de aceea veti putea duce la indeplinire abosolut tot ceea ce va doriti sa realizati. Nu va pierdeti timpul stresandu-va pentru lucruri de nimic. Ascultati muzica de terapie si goliti-va frecvent mintea de gandurile negative.

6 comentarii:

luci Kent spunea...

Cel mai bun blog pentru previziunile astrale

luci Kent spunea...

Cel mai bun blog pentru toate zodiile horoscop zilnic ,lunar, anual

Anonim spunea...

imi place,zonia pesti sunt in martie nascut,mi se potriveste de minune zonia de pesti

Suratyromeo Bogdanbogdy spunea...

imi place acest sait blog sunt nascut in luna martie zodia pestii,mi se potriveste tot ce scrie in zodia pestii

elena grajdeanu spunea...

vom trai si vom vedea

Anonim spunea...

f incurajator dar si f adevarat acest lucru l am simtit din momentul cand am inceput sa muncesc in februarie cu sanatatea la fel oasele sunt macinate un pic cate un pic dar o sa am grija mai mult de mine acest an .cu banii inca nu se arata la orizont dar simt ca vor veni precum o furtuna.multumesc sanatate si fericire tuturor cu drag iulia

Trimiteți un comentariu

Statistici T5