Horoscop Urania Scorpion Anul 2017. | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2020

Horoscop Urania Facebook

Horoscop Urania Scorpion Anul 2017.


Află ce-ți rezervă astrele Horoscop Urania Scorpion Anul 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Scorpion ( 24 Octombrie – 22 Noiembrie)
Pentru cei nascuti in zodia scorpionului anul 2017 se anunta a fi unul cu suisuri si coborasuri, insa, atata timp cat veti ramane optimisti, totul va fi bine. Cu cat veti fi mai relaxati si mai putin stresati, cu atat va fi mai usor sa treceti peste absolut orice situatie. Luati fiecare zi asa cum vine.
Totusi, in anul 2017, scorpionii vor avea foarte multe realizari atat in cariera cat si in viata sociala. Atentie, insa, nu luati decizii pripite si intotdeauna sa va ganditi de doua sau chiar trei ori inainte de a lua o decizie importanta. De asemenea, este bine sa nu ramaneti in zona de confort, sa incercati lucruri noi, sa cunoasteti persoane noi si sa va implicati in activitati cat mai interesante.
Cei nascuti in zodia scorpionului sunt persoane foarte curajoase, echilibrate si vor intra pana in panzele albe pentru a realiza ceea ce-si propun. Scorpionii sunt extrem de loiali familiei si prietenilor lor, dar mai ales partenerilor. Uneori au tendinta de a fi secretosi si pot deveni si gelosi.
Previziuni pentru anul 2017: Lucrurile tind sa se miste destul de repede pentru scorpioni in anul
2017 si se pot simti putin cam glomerati, insa cu rabdare, incredere si optimism vor duce totul la bun sfarsit.

Horoscopul lunar pe scurt 2017
Ianuarie 2017 este o luna plina de dragoste si romantism. Nu ar fi o idee rea sa va doriti sa cunoasteti pe cineva pe internet.
Februarie 2017 este o luna a distractiei, relaxarii si veseliei.
Martie 2017 este o luna excelenta pentru a cauta noi job-uri si chiar pentru a obtine unul.
Aprilie 2017 coincide cu mercur in retrograd. Va fi mai greu, dar trebuie sa va pastrati echilibrul emotional.
May 2017 este o luna excelenta pentru finante si venituri suplimentare.
Iunie 2017 este luna schimbarii pentru cei nascuti in zodia scorpion, atat la nivel personal cat si la nivel profesional.
Iulie 2017, se recomanda sa evitati orice fel de conflict sau contra-argument.
August 2017 este o luna potentiala cu probleme. Incercati sa nu luati o decizie importanta in aceasta perioada.
Septembrie 2017 este o luna perfecta pentru idile si relatii amoroase.
Octombrie 2017, ganditi-va de doua ori inainte de a face o investitie.
Noiembrie 2017 este o luna a transformarilor si schimbarilor majore.
Decembrie 2017, mercur retrograd incearca din nou sa va puna piedici, fiti cu ochii in patru.
Anul 2017 poate fi unul dificil, dar cu o atitudine relaxata si detasata, ii veti face fata fara niciun fel de problema.Dragoste Horoscop 2017: Pentru scorpionii care sunt singuri, se pare ca anul 2017 este anul in care isi vor gasi alesul sau aleasa inimii. Totusi, daca vreti sa creati un context in care sa va intalniti perechea, trebuie neaparat sa iesiti din zona de confort. Incercati lucruri pe care pana acum nu le-ati mai incercat, incepeti sa frecventati localuri noi si fiti putin mai deschisi catre comunicare, mai sociabili si mai putin secretosi.
Scorpionilor care se afla deja intr-o relatie li se recomanda sa fie mai sinceri si mai comunicativi cu perechea lor. In anul 2017 trebuie sa faca foarte multe compromisuri asa ca, comunicarea, este cheia reusitei relatiei. Ascultati-va partenerul, sprijiniti-l, explicati-i daca este ceva ce nu va place, totul se reduce la a vorbi cat mai deschis si mai sincer si numai asa conflictele sau discutiile in contradictoriu vor sta departe de voi.
Dragi scorpioni, orice ati face, incercati sa va mentineti relatiile in echilibru. Viata sexuala va fi excelenta anul acesta! Daca vreti sa va faceti prieteni noi, depasiti-va linia de confort si totul va fi minunat.

Cariera Horoscop 2017: In anul 2017, scorpionii vor avea foarte mult de lucru, insa nu o vor face fara rasplata. Nu trebuie decat sa fiti la fel de profesionisti ca si inainte si sa dati dovada de
seriozitate si responsabilitate si recompensele nu vor inceta sa apara. Se intrevede si posibilitatea unui al doilea job caruia ar fi indicat sa nu-i spuneti nu.
Fiti corecti si politicosi si cu superiorii vostri si nu veti duce lipsa de nimic.

Finante Horoscop 2017: Daca pana acum v-ati zbatut cu cheltuielile, anul 2017 va va scapa complet de aceasta problema. Scorpionii vor avea mult de lucru in anul 2017, dar si rasplata va fi pe masura. S-au dus zilele negre in care va plangeati de bani.

Sanatate Horoscop 2017: In anul 2017 scorpionii vor avea parte de foarte multa energie pe care ar trebui sa o foloseasca atat fizic, cat si mental. Nu lasati sa treaca aceasta energie pe langa voi. Este de mare folos mai ales daca va aflati inca la scoala si aveti nevoie sa fiti intr-o forma de zile mari pentru a face fata provocarilor intelectuale cu brio.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Chiar din 21 feb am avut zile solicitante, sper sa treaca saptamana asta mai repede sa aud de bine.

Unknown spunea...

foarte interesant asteptam sa vedem daca se adevereste

Rodika Topuzaru spunea...

Multumesc, o saptamena cu impliniri si bucurii!

Trimiteți un comentariu

Statistici T5