Horoscop Urania Varsator anul 2017 | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019
Horoscop Urania, Pasul Fortunei 2020

Horoscop Urania Facebook

Horoscop Urania Varsator anul 2017


Horoscop Urania pentru nativi din zodia Varsator anul 2017 Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Previziuni pentru anul 2017: Varsatorii trebuie sa se bucure de anul ce urmeaza pentru ca nu va fi unul stresant si vor avea timp sa se odihneasca, sa se relaxeze si sa se axeze pe hobby-uri si initierea de noi relatii cu oameni interesanti.

Horoscop Lunar 2017 pe scurt:

Ianuarie 2017 va fi o luna favorabila familiei si relatiilor amoroase.
Februarie 2017 este o luna in care riscati sa va aventurati in cheltuieli si investitii periculoase.
Martie 2017 este luna favorabila auto-analizarii si dezvoltarii personale.
Aprilie 2017 va atentioneaza sa stati departe de conflictele de la serviciu.
Mai 2017 poate aduce cateva conflicte in relatia de cuplu.
Iunie 2017 este o luna excelenta pentru petreceri, prieteni si familie.
Iulie 2017 este o luna in care veti avea rabdarea sa va analizati fiecare detaliu mic din viata pentru a vedea ceea ce trebuie schimbat si imbunatatit.
August 2017 , mercur in retrograd aduce mici riscuri pe toate planurile.
Septembrie 2017 este o luna in care planeta Marte va va tine foarte ocupati si va va da multe proiecte.
Octombrie 2017, va simtiti darnici si va implicati in activitati caritabile.
Noiembrie 2017, o luna excelenta pentru cariera. Aveti grija la sanatate.
Decembrie 2017 este luna in care se vor intampla foarte multe schimbari.
Anul 2017 este un an usor, pe alocuri monoton, deci veti avea timp suficient pentru relaxare si hobby-uri.

Pentru cei nascuti in zodia varsator, anul 2017 va unul al deciziilor serioase. Acestia pot avea impresia ca viata lor este usor monotona, dar e bine sa stie ca depinde de ei de cat de interesanta poate deveni.
La serviciu lucrurile nu sunt prea dificile, poate interveni rutina, lasandu-i pe varsatori sa de relaxeze, sa investeasca mai mult in relatiile cu colegii, sa lege legaturi si in afara serviciului si sa se ocupe mai mult de hobby-urile lor.
Varsatorii sunt cei mai buni prieteni pe care-i poate avea cineva. Sunt oameni carismatici, de incredere, amuzanti, spontani, vesnic pusi pe aventura si pe invatat noi lucruri si deprins noi indeletniciri.
Anul 2017 nu le pune niciun fel de piedica varsatorilor, asa ca depinde exclusiv de ei de cat de palpitanta le va fi viata in anul ce urmeaza.
Dragoste Horoscop 2017: Fie ca au o relatie amoroasa sau o relatie de amicitie, in anul 2017, varsatorii vor simti ca trebuie sa duca aceasta relatie la un nivel superior. Sentimentele lor vor deveni mai profunde, mai puternice si vor vrea sa transmita acest lucru.
Este posibil chiar ca varsatorii sa inceapa sa se intalneasca cu cineva din grupul lor de prieteni, fie pentru ca stiu atat de multe lucruri despre persoana in cauza, fie pentru ca-si dau seama ca au foarte multe lucruri in comun.
Varsatorii sunt foarte buni in a da sfaturi, in a te ajuta cu idei si solutii si vor fi incantati sa-i ajute pe cei din jurul lor. Unii varsatori incep serios sa se gandeasca la a avea un copil.

Cariera Horoscop 2017: Horoscopul anului 2017 recomanda varsatorilor sa fie foarte seriosi la serviciu si sa dea ce este mai bun din ei chiar daca uneori simt ca nu au dispozitia necesara. In plus, este foarte posibil ca in anii precedenti sa fi dus un stil de viata pe care nu si-l permiteau neaparat si, daca vor sa continue in acest trend, vor trebui sa munceasca mai mult decat de obicei.
Finante Horoscop 2017: Anul ce vine cere varsatorilor sa fie mai cumpatati si sa sa nu mai faca atat de multe cumparaturi inutile. Este cazul sa-si stabilizeze bugetul, sa faca economii si sa se gandeasca mai mult la viitor.

Sanatate Horoscop 2017: Varsatorii sunt, in general, persoane pline de energie, insa, anul 2017 va fi un pic diferit. Este posibil sa nu mai existe acea dorinta arzatoare de a fi mereu implicati in ceva si tindeti sa deveniti sedentari. Nu va lasati prada inactivitatii si impuneti-va sa faceti miscare, exercitii fizice, chiar si daca vor fi exercitii usoare, de relaxare.
Alimentatia va fi si ea un element cheie. Poate veti lua in considerare o alimentatie de tip vegetarian pentru a evita sa luati in greutate si pentru a avea mai multa energie daruita de fructele si legumele de sezon.


6 comentarii:

Anonim spunea...

interesant

AnaCrisa spunea...

eu sunt varsator,iar ce scrie aici ma caracterizeaza.este bine din cand in cand sa ne ghidam si dupa horoscop.

totulaici spunea...

intr-adevar foarte bune predictiile, multe provocari in aceasta perioada, astept vesti mai bune. ciprian

AnaCrisa spunea...

urmaresc acest horoscop,imi place foarte mult.

Luminita Szakacs spunea...

AFLAM LUCRURI INTERESANTE

Jeni Puie spunea...

Horoscopul descris de d-na Urania ptr mine este primordial imi pare fff rau ca nu apare Pasul Fortunei laTv ca inainte unde astept-am cu sufletul la gura sa-o aud ce-mi spune sante-ti deosebita incomparabila cu nici una va vreau din nou la TV..!

Trimiteți un comentariu

Statistici T5