Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru zodia Fecioara 2011

Written By NIKE B. on miercuri, 2 februarie 2011 | 14:34




 Horoscop Cariera Fecioara  2011





Din punct de vedere profesional, si aici veti inregistra succese. Examenele vor fi mult mai usoare pentru ca veti studia cu aseduitate, incepeti un proiect nou sau va veti face remarcat in mediul in care va desfasurati activitatea. Pentru acei nativi care au de sustinut examene de care depinde cariera lor sau viitorul lor, succesul va fi savurat cu entuziasm. Este posibil sa apara si posibilitatea de a se inscrie la un doctorat, sa faca o perfectionare, cu alte cuvinte oportunitatile vor fi multiple. Numai sa sesizeze momentul oportun, pentru ca o asemenea situatie nu apare decat o data pe an, cel putin pentru acesti nativi. 






Horoscop Financiar Fecioara  2011


Din punct de vedere administrativ si financiar, este anul in care veti face ordine in toate actele oficiale pe care le aveti. Daca sunteti intr-un proces privind o mostenire sau solutionarea unui proces, anul acesta veti pune capat tuturor drumurilor pe la tribunal. Din punct de vederea al investitiilor, cele mai profitabile se vor dovedi cele imobiliare. Si tot acest succes, nu de la Fortuna, ci datorita faptului ca ati atins o maturitate financiara, muncind mult pentru a ajunge la acest nivel de bunastare. Venus va va ajuta sa aveti acea stabilitate financiara si confortul necesar dezvoltarii acestui sector. Atat la serviciu cat si in familie veti simti ca toti va vor sustine.

Horoscop Sanatate
Fecioara 2011


Sanatatea va fi buna pe intregul an. Este posibil sa apara o mica problema da sanatate in ianuarie si ar fi bine sa nu neglijati acest aspect in nici un fel. Se pare ca veti deveni mai intelepti, mai chibzuiti,rabdatori si profunzi. Veti simti in acele momente ca nu va mai recunosteti, ca nu mai sunteti dumneavoastra, dar in realitate nu este mai mult decat o scadere a bioritmului, dar de aceasta data in sens pozitiv. Vor fi acele momente de analiza profunda a tot ceea ce va inconjoara si la viata dumneavoastra. Nu lipseste nici posibilitatea ca aceasta stare sa va aduca o schimbare in activitate. Fie veti primi o prima, veti fi avansat in cariera sau chiar veti gasi un loc de munca mult mai bun decat actualul.

Horoscop Sentimental
Fecioara  2011



Relatiile cu cei din jurul dumneavoastra vor fi pe parcursul anului oscilante. Cand veti avea conflicte cu toata lumea, cand veti fi ajutat de cei apropiati in momentele grele pe care le veti traversa. Numai ca, va trebui sa va analizati si pe dumneavoastra, unde ati gresit, sa va asumati responsabilitatile, nu numai pe cei cu care intrati in contact.
Anul se va incheia bine, gasindu-va alturi de familie. Relatiile de familie vor fi favorizate in acest an, iar surprizele nu vor inceta sa apara nici in acest sector privat al vietii dumneavoastra. Este posibil ca pentru acel cuplu in care exista un nativ Fecioara, sa mai apara inca un membru al familiei. Fie un copilas, fie cineva din familie va va cere ajutorul si sprijinul in educarea si ingrijirea unui copilas. Nu veti spune "nu", ideea chiar bucurandu-va.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții