Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru zodia Leu 2011

Written By NIKE B. on miercuri, 2 februarie 2011 | 14:43




 Horoscop Cariera Leu   2011





Veti descoperi noi veleitati in plan profesional, chiar de la inceputul anului. Daca pana acum ati fost cuprins/a de o usoara stare de somnolenta, acum veti simti ca este momentul sa faceti o schimbare si va veti implica mai mult in proiectele mai vechi, dar si mai probabil va veti cantona energiile catre altele noi, cu o mai buna perspectiva. Veti fi foarte activ si veti induce o buna impresie, dar din pacate acest lucru nu va fi suficient. Chiar daca veti creste in ochii sefilor nu veti fi promovat asa cum poate o meritati, ci veti avea parte doar de o marire de salariu, iar daca aveti propria afacere aceasta va cunoaste un trend ascendent, insa acesta va fi de mai mici dimensiuni si va va creea o usoara stare de nemultumire. Oricum, chiar daca in plan financiar schimbarile nu vor fi spectaculoase, se va cunoaste o crestere care va fi un bun stimulent. Daca pana acum va multumeati cu ceea ce este, acum veti fi in masura sa puteti sa planificati viitorul si daca veti sa va ingraditi tendintele spre cheltuieli excesive s-ar putea sa aveti fondurile necesare inceperii proiectului la care va ganditi de ceva vreme.



Horoscop Financiar Leu  2011



In plan social, continuati sa faceti in continuare ceea ce stiti mai bine, dar acum este momentul sa va schimbati atitudinea, chiar daca va este greu si sa incercati sa-i priviti si pe ceilalti cu mai multa intelegere. Este adevarat ca aveti merite incontestabile dar acestea nu sunt nici pe de parte atat de importante pe cat va place sa credeti. Va trebui sa fiti pregatit/a pentru a face fata unor mai vechi conflicte, in special familiale, care pana acum au mocnit, dumneavoastra nu v-ati implicat, preferand sa le tratati cu superficialitate, iar acestea vor erupe cu scantei. Va trebui sa analizati cu luciditate unde ati gresit si cum puteti repara ce se mai poate. Nu incercati sa va mai mintiti ca acesta sau aceste conflicte nu exista. Renuntati la orgoliu si incercati sa preveniti decat sa stingeti! Chiar daca veti incerca o usoara detasare sa stiti ca tot nu veti rezolva nimic pentru ca singura solutie este o implicare directa.


Horoscop Sanatate Leu   2011


Va trebui sa fiti mai circumspect din punct de vedere al sanatatii, pentru ca daca au disparut problemele care va necajeau, acest lucru nu inseamna ca acestea nu mai exista. Daca nu veti continua sa tineti cont de recomandarile medicale, s-ar putea sa aveti mari probleme. In special va trebui sa priviti cu mai multa circumspectie alcoolul si mesele inbelsugate, asta nu pentru ca ati un consumator de alcool sau un mare gurmand, ci pur si simplu pentru faptul ca alcoolul nu va face bine si in plus ati si cam luat in greutate in ultimul timp. Nu priviti lucrurile cu ingaduinta ci incercati sa fiti foarte atent/a, deoarece ati putea avea probleme chiar de la inceputul anului!

Horoscop Sentimental
Leu  2011



In plan sentimental veti ramane in acelasi stadiu, confruntarile pe care le veti avea pe taramul iubirii neansemnand mai nimic pentru orgoliosul Leu, decat poate, trofee pentru panoplie. Din aceasta cauza se va ivi necesitatea de a castiga cat mai multe trofee, totul doar din speranta ca in unul dintre acestea se va afla ascunsa intr-un ungher, adevarata dragoste. Exista si sansa de a gasi sufletul pereche in acest an, dar acest lucru se va realiza doar atunci si numai atunci cand persoana de sex opus de care va veti apropia nu va mai continua sa fie doar un simplu trofeu. Incercati sa oferiti dragoste adevarata si veti cunoaste ce inseamna frumusetea iubirii!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții